مهاجرت اسان وسریع به کانادا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت مهاجرت اسان وسریع به کانادا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » مهاجرت اسان وسریع به کانادا

مهاجرت اسان وسریع به کانادا



مهاجرت اسان وسریع به کانادا

Express Entry

 

آیا تا کنون به کانادا فکر کرده اید؟ آیا تا به حال فکر مهاجرت به کانادا در ذهنتان خطور کرده است؟ آیا می دانستید مهاجرت به کانادا دیگر یک رویا نیست؟ آیا می دانید چگونه می توان به کانادا مهاجرت کرد؟ آیا می دانید مهاجرت به کانادا از چه روش هایی امکان پذیر است؟ آیا میدانید مهاجرت به کانادا آسان تر از قبل شده است؟ آیا می دانید گروه مشاوران ارسی در  زمینه مهاجرت به کانادا با آگاهی کامل از روش های مهاجرتی به کانادا آماده ارائه مشاوره به شما دوستداران و علاقمندان به مهاجرت می باشند؟ آیا می دانستید گروه مشاوران ما رویای مهاجرت به کانادا را برای شما عزیزان به حقیقت می رساند؟

درباره کانادا

کانادا شمالی ترین کشور در قاره ی آمریکا می باشد که با 9984640 کیلومتر مربع مساحت ازشرق به اقیانوس اطلس از غرب به اقیانوس آرام و از شمال به اقیانوس منجمد شمالی و از جنوب به کشور آمریکا گسترده است. دومین کشور بزرگ جهان و چهارمین کشور پهناور دنیا از نظر مساحت خشکی محسوب می شود. مرز مشترک کانادا با ایالات متحده بلندترین مرز زمینی در جهان است. پایتخت کانادا، اتاوا و بزرگترین شهر آن تورنتو می باشد. کانادا متشکل از ده استان فدرال و سه قلمرو می باشد. حکومت کانادا دموکراسی پارلمانی فدرال و پادشاهی مشروطه است که ملکه الیزابت دوم پادشاه کانادا، دیوید جانستون فرماندار کل و جاستین ترودو نخست وزیر آن می باشد. اقتصاد کانادا از تنوع بسیاری برخوردار است و کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که در میان ده کشور اول تولید کننده در جهان قرار می گیرد. موادغذایی، کاغذ، صنایع شیمیایی، نفت، چوب و تولیدات فلزی از جمله تولیدات کشور کاندا می باشند. در بورس نیز کانادا در میان ده کشور اول دنیا قرار دارد. در دو استان کبک و انتاریو شرکت های تولیدی بسیاری فعالیت می کنند. کانادا از نظر آب و هوایی سرد و در بیشتر مناطق قطبی است البته در مناطق جنوب غربی معتدل است. در زمینه بهداشت و درمان در کانادا می توان اظهار داشت که امکانات بطور مساوی در اختیار شهروندان قرار می گیرد و کلیه هزینه های درمان به استثنای دارو در کشور کانادا رایگان می باشد. کانادا از لحاظ فرهنگ بسیار متنوع است بطوریکه بیش از 200 فرهنگ را در خود جای داده است. با توجه به این مسئله کانادا بهترین مکان برای مهاجرت است و نزدیک به نیمی از جمعیت کشور کانادا را انگلیسی ها و فرانسوی ها و نیمی دیگر از ان را مردمان کشورهای دیگر تشکیل می دهند. کانادا با بیش از 300000 مهاجر در سال یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا می باشد.

اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در 27 مارچ 2015 با استفاده از یک سیستم جدید اینترنتی اقدام به پذیرش مهاجران کرده است و سیستم اکسپرس انتری تنها به دلیل در خواست های بیش از حد متقاضیان برای مهاجرت به کانادا گردآوری شده تا امر رسیدگی به پرونده های مهاجران را تسریع بخشد. این سیستم که اکسپرس انتری (Express Entry) یا ورود سریع نام دارد بگونه ای طراحی شده که مهارت های افراد را می سنجد. سیستم اکسپرس انتری به کارفرمایان کانادایی اجازه می دهد تا بنا به درخواست و کمبود نیروی کار در کانادا، نیروی کار خود را از میان متقاضیان اکسپرس انتری انتخاب نموده و با فرستادن دعوتنامه برای متقاضیان نیروی کار مورد نیاز خود را جذب نمایند. علاوه بر کارفرمایان، دولت های فدرال، دولت های استانی و منطقه ای کانادا نیز می توانند از طریق سیستم اکسپرس انتری بخشی از مهاجران مورد نیاز خود را تامین نمایند. مشاغل واجد شرایط در سیستم اکسپرس انتری طوری طراحی شده اند که اداره مهاجرت  بر اساس یک لیست خاص اقدام به جذب متقاضی نمی کند بلکه متقاضیان می بایست دارای مشاغلی باشند که لیست مشاغل طبق بندی شده اداره ی کار و منابع انسانی کانادا-که تحت کدهای تعریف شده A,B,O,.. می باشند-قرار بگیرند. سیستم اکسپرس انتری در واقع بانک مشاغل جدید کانادا می باشد و تلاش می کند تا مراحل مهاجرت را برای متقاضیان ساده تر و سریع تر کند. سیستم اکسپرس انتری برای مدیریت درخواست های اقامت دائم تحت سه روش مهاجرتی اقتصادی فدرال استفاده می شود، که شامل مهاجرت نیروهای متخصص و ماهر فدرال(اسکیل ورکر)، مهاجرت پیشه وران و تجار ماهر فدرال، گروه کارآزموده کانادایی می باشد.

سیستم اکسپرس انتری شامل دو مرحله می باشد.

در مرحله اول که تکمیل فرم و جمع آوری اطلاعات مقدماتی متقاضی می باشد متقاضی باید نسبت به ایجاد پروفایل خود به روش آنلاین که توسط خود متقاضی یا وکیل وی انجام می شود از طریق وب سایت مهاجرت به آمریکا اقدام نماید. با پاسخگویی به سوالات مربوطه درباره دانش و مهارت های شغلی، سوابق شغلی، دانش زبان، تحصیلات و سن و موراد دیگر مورد ارزشیابی قرار می گیرد. اگر شما واجد شرایط باشید یعنی در یکی از سه روش مهاجرتی اقتصادی فدرال انتخاب شده باشید وارد مرحله بعد خواهید شد که مرحله ای رقابتی می باشد. لازم به ذکر است که افرادی که دارای دعوتنامه از کانادا می باشند و یا از طریق برنامه های استانی کانادا انتخاب شده باشند وارد مرحله بعد می شوند و افرادیکه فاقد چنین مسئله ای باشند شانس کمتری در ورود به مرحله بعد دارند اما برای افزایش شانس این افراد نیز راه دیگری وجود دارد. این افراد می بایست پروفایل دیگری را در وب سایت های مشاغل کانادا از قبیل Jobbank که متعلق به وزارت کار و منابع انسانی در کانادا می باشد ایجاد کرده تا شانس دریافت دعوتنامه را افزایش دهند. اگر باز هم موفق به دریافت دعوتنامه نشدند ادراه مهاجرت و شهروندی کانادا در مورد این متقاضیان تصمیم گیری خواهد کرد و این تصمیم فقط و فقط بر اساس پروفایل متقاضی می باشد.

در مرحله دوم افرادی حضور دارند که دارای بالاترین رتبه می باشند افرادی که موفق به ورود به این مرحله می شوند، از سوی اداره مهاجرت کانادا دعوت می شوند تا برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. این متقاضیان بر اساس سیستم رتبه بندی فراگیر بر حسب امتیازاتی که در پروفایل خود کسب نموده اند رتبه بندی می شوند و دارندگان بالاترین امتیاز دعوت شده تا برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. در زمان دریافت دعوتنامه متقاضیان تنها 60 روز فرصت دارند تا به صورت آنلاین تقاضای خود را برای اقامت ثبت نمایند. سایر متقاضیانی که موفق به ورود در مرحله دوم نشده اند می توانند تا 12 ماه در بانک اطلاعاتی باقی بمانند و اگر پس از گذشت این مدت باز هم انتخاب نشدند باید مجددا پروفایل جدیدی ایجاد کرده و تقاضای خود را ارسال کنند. این مسئله از افزایش بیش از حد تقاضاهای ارسالی جلوگیری می کند و روند رسیدگی به پرونده ها را تسریع می بخشد.

در سیستم اکسپرس انتری سیستم امتیاز بندی بدین صورت می باشد که متقاضی باید تا 1200 امتیاز کسب نماید که بین 460 تا 500 امتیاز برای عوامل انسانی متقاضی، 40 امتیاز برای عوامل انسانی همسر متقاضی، 600 امتیاز برای پیشنهادات شغلی یا گزینش از سوی استان های کانادا و 100 امتیاز برای مهارت های قابل انتقال متقاضی در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که شرایط همسر در کسب امتیازات متقاضی تاثیر بیشتری نسبت به سابق خواهد داشت.

در جدول های زیر اطلاعات دقیق تری نسبت به نحوه امتیازبندی آورده شده است.

فاکتور عوامل انسانی

سن

سنمتقاضی متاهلمتقاضی مجرد
کمتر از 189099
1995105
20-29100110
3095105
319099
328594
338088
347583
357077
366572
376066
385561
395055
404550
413539
422528
431517
4456
45 و بیشتر00

تحصیلات

سطح تحصیلاتمتقاضی متاهلمتقاضی مجرد
کمتر از دیپلم00
دیپلم دبیرستان28 متقاضی- 2 همسر30
دوره یکساله پس از دیپلم84 متقاضی- 6 همسر90
دوره دو ساله پس از دیپلم91 متقاضی- 7 همسر98
دوره سه ساله و یا بیشتر پس از دیپلم112 متقاضی- 8 همسر120
دو یا بیشتر از دو مدرک تحصیلی پس از دیپلم که حداقل یکی از آنها پس از اتمام دوره سه ساله باشد.119 متقاضی-9 همسر128
فوق لیسانس یا دوره تخصصی کارورزی126 متقاضی- 10 همسر135
دکترا140 متقاضی- 10 همسر150

مهارت زبان خارجی اول

سطح CLBمتقاضی متاهلمتقاضی مجرد
حداکثر امتیاز به ازاء هر مهارت زبان Lis32 متقاضی – 5 همسر34
سطح ۳ و کمتر00
سطح 46 متقاضی – 0 همسر6
سطح 56متقاضی – 1 همسر6
سطح 68 متقاضی – 1 همسر9
سطح 716 متقاضی – 3 همسر17
سطح 822 متقاضی – 3 همسر23
سطح 929 متقاضی – 5 همسر31
سطح 10 و بالاتر32 متقاضی – 5 همسر34

مهارت زبان خارجی دوم

سطح CLBمتقاضی متاهلمتقاضی مجرد
حداکثر امتیاز به ازا هر مهارت زبان66
سطح 3 و کمتر00
سطح 411
سطح 533
سطح 666

تجربه کاری در کانادا

تعداد سالمتقاضی متاهلمتقاضی مجرد
کمتر از یک سال00
1 سال35 متقاضی – 5 همسر40
2 سال46 متقاضی – 7 همسر53
3 سال56 متقاضی – 8 همسر64
4سال63 متقاضی – 9 همسر72
5 سال و بیشتر70 متقاضی – 10 همسر80

فاکتور مهارت های قابل انتقال

ترکیب تحصیلات و سطح زبانCLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبانCLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان
کمتر از دیپلم00
دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر1325
دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر2550

 

ترکیب تحصیلات و تجربه کاری کانادایی1 سال تجربه کانادایی2 سال تجربه کانادایی
کمتر از دیپلم00
دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر1325
دوره پس از دیپلم دو و یا بیشتر2550

 

ترکیب سطح زبان و تجربه غیر کاناداییCLB7وبالاتر در تمام مهارت های زبانCLB9و بالاتر در تمام مهارت های زبان
فاقد تجربه کاری کانادایی00
1 یا 2 سال تجربه کاری غیر کانادایی1325
بیش از 3سال تجربه کاری غیر کانادایی2550

 

ترکیب تجربه کانادایی و تجربه غیر کانادایی1 سال تجربه کانادایی2 سال تجربه کانادایی و بیشتر
فاقد تجربه کاری کانادایی00
1 یا 2 سال تجربه کاری غیر کانادایی1325
بیش از 3سال تجربه کاری غیر کانادایی2550

 

ترکیب مدرک توانایی در یک مهارت وزبانCLB5و بالاتردر تمام مهارت های زبانCLB7و بالاتردر تمام مهارت های زبان
مدرک توانایی در یک مهارت و دانش زبان2550

 

امتیاز تکمیلی (600 امتیازی)تمامی متقاضیان
مدرک انتخاب شدن از یکی از استان ها به غیر از کبک600
پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی600

 

تمامی اطلاعات متقاضی طبق جدول های بالا بررسی  و محاسبه خواهدشد. همانطور که از نام سیستم بر میآید مدت زمان لازمه در اکسپرس انتری، از زمان ارسال مدارک تا اخذ ویزا، شش ماه می باشد. این روش ابداعی سریع جذب مهاجرت بزودی در استرالیا و نیوزیلند نیز استفاده خواهد شد. از طریق اکسپرس انتری خیلی سریعتر از قبل به کانادا خواهید رفت.

گروه مشاوران ما  در تحقق آرزوی همیشگی هموطنان عزیزمان در زمینه مهاجرت به کانادا از طریق سیستم اکسپرس انتری آماده ارائه مشاوره به شما عزیزان هستند و در تمامی مراحل از ابتدای راه تا زمان اخذ ویزا شما عزیزان را همراهی خواهند کرد.

 

 

4 (80%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *