مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » مدارک لازم ویزای کار آلمان

مدارک لازم ویزای کار آلمان



مدارک لازم ویزای کار آلمان

ارائه مدارک لازم ویزای کار آلمان ازجمله اقدامات اولیه جهت اخذ ویزای کاری درکشور آلمان است.

قصدداریم به‌طور کامل شرح دهیم. افراد بسیاری به جهت موقعیت اقتصادی آلمان به این کشور سفر می‌کنند.

بنابراین لازمه این سفر، اخذ ویزای کاری آلمان می‌باشد.

همان‌طور که می‌دانید کشور آلمان یک کشور اروپایی است و در حوزه شنگن قرار دارد.

بنابراین در سطح جهانی در حوزه‌های اقتصادی و تجارت بسیار قدرتمند است.

از این رو می‌تواند پذیرای بسیاری افراد از سراسر جهان جهت فعالیت شغلی در این کشور باشد.

ویزای کار آلمان طی شرایطی ارائه می‌گردد که در ذیل به آن می‌پردازیم.

 

ویزای کاری آلمان

مهاجرت به کشور اروپایی آلمان، از جمله روش‌هایی است که طرفداران بسیاری را به سمت خود جذب کرده است.

افراد از روش‌های مختلفی نسبت به مهاجرت اقدام نموده و به آینده درخشانی که برای خود در سر دارند، دست می‌یابند.

در این خصوص به روش‌هایی مانند تحصیلی، کاری و سرمایه‌گذاری، تولد فرزند،‌ ازدواج و… می‌توان اشاره نمود.

قدم اول جهت مهاجرت کاری به آلمان،‌ پیدا کردن شغل موردنظر و متناسب با حرفه فرد در این کشور است.

بنابراین می‌بایست گواهی درخواست کار از سوی کارفرمای آلمانی توسط فرد متقاضی ارائه گردد.

مهاجرت کاری به آلمان و ورود به خاک این کشور مستلزم اخذ ویزای کاری آلمان است.

شخصی که دارای ویزای کار در آلمان است، به راحتی می‌تواند به فعالیت شغلی در این کشور بپردازد.

مدت اعتبار ویزای کار آلمان در واقع همان مدت زمان قید شده در قرارداد فیمابین متقاضی و کارفرما است.

چنانچه همکاری بین طرفین ادامه‌دار باشد، این مدت قابل تمدید می‌باشد.

در ادامه مقاله می‌توانید مباحث مربوط به مدارک لازم ویزای کار آلمان را مطالعه نمایید.

 

انواع ویزای کار آلمان

اخذ ویزای کار آلمان در زمینه‌های مختلفی انجام می‌گیرد.

افراد با انگیزه‌های متفاوت در این خصوص اقدام می‌نمایند. از انواع ویزای کار آلمان می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:

استخدام عمومی

در این نوع استخدام، کارفرما متناسب با وضعیت و نیاز اقتصادی کشور آلمان جهت جذب نیروی کار اقدام می‌نماید.

نیروی کار از بین افراد خارج از اتحادیه اروپا جهت استخدام انتخاب می‌شوند.

بنابراین اخذ این نوع ویزای کار، مستلزم داشتن ازسوی تخصص متقاضی و ارائه قرارداد کاری یا پیشنهاد کاری کارفرما می‌باشد.

متخصص حرفه‌ای

آلمان جهت پیشرفت اقتصادی کشورش، تمایل بسیاری به استخدام و جذب نیروهای متخصص، کارآمد و ماهر دارد.

بنابراین افراد متخصص و حرفه‌ای از سوی این کشور مورد توجه خاصی قرار دارند.

ارائه مدارک تحصیلات دانشگاهی و تجارب حرفه‌ای در اخذ این نوع ویزا لازم است.

اساتید، مدیران مجرب، اشخاص ماهر و متخصص از جمله افرادی هستند که می‌توانند این نوع ویزا را اخذ نمایند.

افرادی که موفق به انعقاد قرارداد با کارفرمای خود نمی‌شوند، می‌تواند توسط ویزای جستجوی کار، شغل موردنظر خود را بیابند.

این نوع ویزا اعتبار 6 ماهه داشته و شخص در این مدت فرصت دارد شغل مناسب خود را پیدا کند.

خود اشتغالی (کارآفرینی)

ویزای خوداشتغالی یا کارآفرینی نوعی ویزاست که مختص کسانی است که قصد ثبت شرکت یا فعالیت تجاری درآلمان را دارند.

صدور این ویزا شرایط خاصی وجود دارد.

سرمایه‌گذار می‌بایست ثابت نماید که شغل پیشنهادی باعث رشد اقتصاد آلمان می‌گردد و به نفع اقتصاد این کشور است.

از سوی دیگر، سرمایه‌گذار می‌بایست تمکن مالی خود جهت ثبت شرکت را به اثبات برساند.

این که جهت ثبت شرکت در آلمان، سرمایه‌ کافی و لازم را در اختیار دارد.

مدت اعتبار ویزای خوداشتغالی 3 سال بوده و قابل تمدید برای سرمایه‌گذار می‌باشد.

حداقل مبلغی که جهت خوداشتغالی و ثبت شرکت در آلمان نیاز است، یک میلیون یورو می‌باشد.

سرمایه‌گذار با اخذ ویزای همراه (همسر و فرزندان زیر 18سال) قادر خواهد با همسر و فرزندانش به آلمان مهاجرت کند.

 

مدارک لازم ویزای کار آلمان کدامند؟

فرد متقاضی می‌بایست دارای شرایطی خاص بوده و مدارکی را تهیه و ارائه نماید.

بنابراین اولین مرحله جهت اخذ ویزای کار، درخواست وقت سفارت جهت مصاحبه است.

مرحله بعدی ارائه مدارک لازم ویزای کار آلمان است که به شرح زیر می‌باشد:

  • فرد متقاضی می‌بایست فرم‌های درخواست ویزا را تکمیل و ارائه نماید.
  • ارائه تعداد 2قطعه عکس پاسپورتی (عکس‌های قدیمی‌‌تر از 6ماه به هیچ‌وجه توسط سفارت پذیرفته نمی‌گردد)
  • ارائه پاسپورت معتبر ازسوی متقاضی
  • ارائه قرارداد کاری یاگواهی پیشنهاد کاری کارفرما
  • ارائه گواهی تمکن مالی که پرداخت هزینه‌ها و مخارج زندگی او را به اثبات برساند.
  • پرداخت هزینه صدور ویزا
  • ارائه مکاتبات تجاری باشرکت آلمانی که ارتباط کاری فرد متقاضی باشرکت موردنظر را به اثبات برساند.
  • ارائه پرینت حساب بانکی 3ماه گذشته متقاضی و سایر اسناد و مدارک مالی
  • ارائه اصل و تصویر شناسنامه متقاضی و ترجمه آن به زبان آلمانی
  • ارائه گذرنامه متقاضی و همسر
  • اصل وتصویر شناسنامه همسر وفرزندان و ترجمه آن به زبان آلمانی (درصورت وفات همسر، ارائه گواهی فوت الزامی می‌باشد)
  • ارائه انگیزه‌نامه توسط متقاضی
  • ارائه اصل و تصویرسند ازدواج و ترجمه آن به زبان آلمانی
  • ارائه لیست سوابق کارمتقاضی (درصورت داشتن سابقه کاری)

 

مدارک لازم ویزای کارمشاغل مختلف چیست؟

چنانچه گفته شد فرد متقاضی جهت دریافت ویزای کاری می‌بایست مدارک مورد نیاز را ارائه نماید.

این مدارک نسبت به نوع شغل و حرفه او متفاوت می‌باشد.

یکی از شرایط اخذ این ویزا، ارائه سوابق کاری مرتبط با شغل متقاضی و بیمه نامه او است.

علاوه بر مدارک لازم ویزای کار آلمان که عمومیت دارد و در مبحث قبلی به آن اشاره شد،‌

مدارک تخصصی دیگری نیز متناسب با شغل موردنظر می‌بایست ارائه گردد.

این مدارک تخصصی برای مشاغل مختلف به شرح ذیل می‌باشد:

مدارک مورد نیاز برای کارمندان

  • ارائه گواهی نامه اشتغال به کار متقاضی
  • ارائه فیش حقوقی متقاضی
  • ارائه مدرکی دال بر داشتن بیمه درمانی
  • ارائه گردش حساب و پرینت حساب بانکی 6 ماهه گذشته

مدارک مورد نیاز برای مشاغل آزاد

  • ارائه پروانه کسب کسب مغازه، کارگاه و…
  • رسید واریزی پرداخت آخرین مالیات مربوط به محل فعالیت
  • ارائه گردش حساب و پرینت حساب بانکی 6 ماهه گذشته

مدارک مورد نیاز برای تاجران

  • ارائه اسناد و مدارک شرکت مربوطه
  • رسید واریزی پرداخت آخرین مالیات مربوط به محل فعالیت
  • ارائه گردش حساب و پرینت حساب بانکی 6 ماهه گذشته

مدارک مورد نیاز برای افراد بازنشسته

  • حکم بازنشستگی فرد متقاضی
  • ارائه گردش حساب و پرینت حساب بانکی 6 ماهه گذشته

شرایط ویزای کار فارغ‌التحصیلان آلمان چیست؟

دانشجویان خارجی و بین‌المللی که مشغول تحصیل در دانشگاه‌های آلمان هستند،

پس از فارغ‌التحصیلی می‌توانند مشغول به کار شوند.

آنها می‌بایست در ابتدا اقدامات لازم را جهت اخذ ویزای جستجوی کار به عمل آورند.

سپس به مدت 18 ماه در کشور آلمان اقامت نموده و شغل موردنظر خود را پیدا کنند.

اکنون به کلیه موارد مربوط به مهاجرت به آلمان و ویزای کاری در این کشور اشاره نمودیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه کاریابی در کشور آلمان، اخذ ویزای کار آلمان و مدارک لازم ویزای کار آلمان با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

قبل از هر گونه اقدام، اخذ مشاوره حرفه‌ای از سوی وکلای مجرب امری ضروری است.

از این رو، از طریق تلفنی یا حضوری منتظر تماس شما عزیزان هستیم.

مدارک لازم ویزای کار آلمان
5 (100%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *