مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » مدارک لازم برای کار در استرالیا

مدارک لازم برای کار در استرالیا



کشور استرالیا که با شرایط مهاجرتی در جذب نیروی انسانی برای ورود به بازارهای دولتی و نیمه خصوصی آن جزء بهترین کشور ها محسوب می شود. در این کشور ویزا های گوناگونی برای کار در نظر گرفته شده است. مدارک لازم برای کار در استرالیا برای هر یک از ویزا ها متفاوت می باشد.

همواره در رنکینگ های جهانی در سال 2019، در زمینه تامین نیروی کاری خارجی دارای شرایط قانونی کاری، در واحد های مختلف کشور در جایگاه بالایی برخوردار است. در این مقاله بیشتر به معرفی و بررسی سازمانها و موسسات دولتی کاریابی و و برخی سرمایه گزاری کاری در این کشور میپردازد.

موسسه سفیران سروش سعات با مشاوره رایگان تلفنی شمارا از نحوه تهییه مدارک لازم برای کار استرالیا تا اخذ ویزای کاری آگاهی می دهد.

نحوه اخذ مدارک ویزای کار استرالیا

شما می توانید برای تهییه این مدارک به صورت فردی با در دست داشتن اطلاعات تکمیل مراحل اخذ ویزای کار عمل کنید. یا برای انجام این کار به وسیله وکیل مشرف به قوانین مهاجرتی و اخذ ویزای کاری در این کشور اقدام نمایید. در دفتر سفارت استرالیا و سایت آن لیست کاملی از بازار های مورد نیاز کاری و شرکت های دارای شرایط خواص برای مهاجران خارجی ذکر شده است.

شما می بایست از شرایط قانونی مهاجران، بازارهای مورد نیاز کاری سازمان های خصوصی و دولتی، موسسات کاریابی، مشاغل مورد نیاز و نحوه ارائه مدارک و در نهایت اخذ ویزای کار در کشور استرالیا مطلع باشید. کشور استرالیا از شرایط امنیتی بالایی درجذب نیروی کاری برخوردار است و در مقایسه با بیشتر کشور های اروپایی سخت گیر عمل می کنند.

مدارک لازم برای کار استرالیا در مدل های مختلف sub class معرفی می گردد که هرکدام به تنهایی با دیگری متفاوت است. حمایت کننده های معتبر قانونی برای معرفی مهاجران کاری، برخی از ارگان های دولتی، خصوصی و بین المللی تشکیل میدهد.  تهییه تضمین نامه کاری برای نیروی انسانی خارجی از طرف شرکت های معتبر یا کارفرمایان شغل های متفاوت صورت میگیرد.برای اخذ حمایت قانونی شما می بایست با یک کارفرمای مورد تایید سازمان کاریابی کشور استرالیا قرارداد کاری منعقد شده باشد.

انواع ویزاهای کاری در استرالیا

در میان انواع ویزاهای کاری در کشور استالیا موسسات دولتی و خصوصی زیادی فعالیت میکنند که در زیر به آن اشاره میشود.

  • (Regional Sponsored Migration Scheme visa (subclass 187
  • (Working Holiday visa (subclass 417
  • (Temporary Work (Skilled) visa (subclass 457
  • (Skilled Independent visa (subclass 189

اخذ این مدارک نیز در کشور استرالیا با شرایط قانونی متفاوتی در میان انواع شغل های مورد نیاز آن کشور میسر می شود.

شما می توانید با مشاوره از کارشناسان مجرب تخصصی که در گروه ویزای کاری استرالیا فعالیت می کنند از اطلاعات جامع تری نسب به اخذ مدارک لازم برای کار استرالیا کسب کنید. شرایط آن به طور مختصر در زیر اشاره شده است.

ویزای کار (Temporary Work (Skilled) visa (subclass 457

یکی از ویزا های کار در کشور استرالیا می باشد، این ویزا برای مدت 4 سال برای متقاضی صادر خواهد شد. مدارک لازم برای کار در استرالیا برای دریافت این ویزا به شرح زیر می باشد:

  • ارائه پاسپورت معتبر با اعتبار کافی؛
  • متقاضی باید توسط یک کارفرما حمایت شود؛
  • فرد باید برای دریافت این ویزا مهارت و تخصص های مورد نیاز را داشته باشد، مهارت های فرد توسط سازمان های مربوطه ارزیابی خواهد شد؛
  • متقاضی باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید با کارشناسان و مشاوران سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

ویزای کاری Regional Sponsored Migration Scheme visa

نام دیگر این ویزا ویزای حمایت شده برای مناطق خاص می باشد، ویزا ذکر شده به کارگران اجازه میدهد در منطقه مشخص شده اقامت داشته باشند و به انجام کار مشغول شوند. شرایطی برای دریافت این ویزا در نظر گرفته شده که به شرح ذیل می باشد:

  • کارگر باید توسط کارفرمایی که در منطقه مورد نظر می باشد مورد حمایت قرار گیرد؛
  • سن متقاضی باید زیر 50 سال باشد؛
  • تسلط فرد به زبان انگلیسی؛
  • ارائه سوابق تحصیلی و مدارک.

ویزا کاری Skilled Independent visa

ویزا نامبرده بر اساس امتیاز و ارزیابی از فرد اعطا می گردد، افراد با دریافت این ویزا از طرف کارفرمایی ساپورت نخواهند شد. همچنین افراد می توانند در این کشور اقامت دائم نیز داشته باشند. شرایط اعطا این ویزا به شرح زیر می باشد:

  • ارائه مدرک IELTS 6 یا مدرک TOEFL ؛
  • سن متقاضی باید زیر پنجاه سال باشد؛
  • مهارت های فرد طی آزمونی ارزیابی شده و سپس ویزا به فرد ارائه می شود.

ویزا کاری Working Holiday visa

این ویزا به اشخاصی ارائه می شود که قصد دارند در اوقات فراغت خود مشغول به کار شوند. متقاضیان با داشتن چه شرایطی می توانند این ویزا را دریافت نمایند؟

  • سن فرد باید بین هجده سال تا سی سال باشد؛
  • متقاضی نباید فرزندان خود را همراه خود به این کشور بیاورد؛
  • ارائه پاسپورت معتبر.

مدارک لازم برای اخذ ویزا

ویزای کشور استرالیا در دنیا اعتبار زیادی دارد، و افراد با اخذ این ویزا راحت تر می توانند پاسپورت دریافت نمایند. همچنین در این کشور به دلیل شرایط خوب زندگی، شرایط مناسب برای تحصیل و مهاجرت مورد توجه بسیاری از علاقه مندان برای مهاجرت می باشد. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کشور نیوزلند:

  • ارائه پاسپورت معتبر و داشتن اعتبار حداقل به مدت دو سال؛
  • ارائه فتوکپی از صفحات پاسپورت؛
  • ارائه اصل شناسنامه یا کارت شناسایی؛
  • ارائه 2 قطعه عکس 4*3؛
  • ارائه فیش حقوقی و لیست بیمه و سوابق کاری؛
  • ارائه معرفی نامه از محل کار متقاضی؛
  • دانش جویان و دانش آموزان باید گواهی اشتغال به تحصیل را دریافت کرده و ارائه نماید؛
  • ارائه گزارش حساب بانکی در طول شش ماه؛
  • پرداخت هزینه های ثبت نام.

مدارک تکمیلی برای دریافت ویزا

ممکن است از متقاضی عاتوه بر مدارک ذکر شده مدارک دیگری درخواست شود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • ارائه گواهی از سوابق کاری، مدت اشتغال فرد، موقعیت شغلی فرد در سازمان و میزان حقوق دریافتی فرد؛
  • ارائه دعوت نامه از کارفرما، و مشخصات شخصی و آدرس محل زندگی کارفرما؛
  • ارائه مدارکی برای اثبات تمکن مالی؛
  • فرد باید انگیزه خود را از مهاجرت به این کشور نوشته و آن را به مسئول مربوطه ارائه دهد.

برای مطالعه بیشتر در رابطه با کار در این کشور می توانید به سایت موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه کرده و مقاله ( مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2019 )،  ( مهاجرت کاری به استرالیا ) و ( ویزای کاری استرالیا در سال 2019)  را مطالعه نمایید.

همچنین شما می توانید با تماس با مشاوران موسسه از مشاوره های رایگان بهره مند شوید و بهترین راه را برای مهاجرت انتخاب نمایید.

مدارک لازم برای کار در استرالیا
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *