مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا



کشور استرالیا به دلیل داشتن فضا باز و طبیعت زیبا و چشم نواز شهرت دارد. در سال های اخیر متقاضیان زیادی تصمیم داشتند به این کشور مهاجرت نمایند، برای مهاجرت به این کشور در سال 2019  باید از شرایط مهاجرت به استرالیا آگاه باشید. بسیاری از افراد بدون داشتن آگاهی از قوانین و شرایط مهاجرت به استرالیا به این کشور مهاجرت می کنند که با مشکلات زیادی روبرو می شوند.

تیم سفیران سروش سعادت آمادگی دارد تا متقاضیان را در رابطه با مهاجرت به استرالیا، شرایط مهاجرت به استرالیا و چگونگی اخذ ویزا از این کشور راهنمایی نماید.

راه های مهاجرت به کشور استرالیا

متقاضیان می توانند از طریق راه های موجود که قانونی نیز هستند و رعایت قوانین مهاجرت به استرالیا به این کشور مهاجرت نمایند. در ادامه به راه های موجود برای مهاجرت به این کشور اشاره خواهیم کرد.

  • مهاجرت به کشور استرالیا از طریق کار؛
  • مهاجرت به کشور استرالیا و اخذ اقمت از طریق تحصیل؛
  • دریافت اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری؛
  • مهاجرت استرالیا از طریق تولد فرزند؛
  • اقامت در استرالیا از طریق ازدواج.

حال در رابطه با هر یک از روش های موجود توضیحات مختصری در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد. یک روش دیگر برای مهاجرت به کشور استرالیا وجود دارد که مهاجرت از طریق پناهندگی در این کشور می باشد، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به هیچ وجه این راه را به متقاضیان پیشنهاد نکرده و اقداماتی در این رابطه برای متقاضیان انجام نخواهد داد.

ورود به کشور استرالیا از طریق پناهندگی روشی غیر قانونی بوده که خطرات جانی و مالی زیادی برای متقاضی وجود دارد، در بسیاری از موارد درخواست فرد برای پناهندگی رد شده و فرد باید به کشورش بازگردد.

کار در استرالیا

یکی از روش های مهاجرت به کشور استرالیا کار در این کشور می باشد. برای دریافت ویزا کار در این کشور افراد باید دارای شرایط زیر باشند:

  • زمانی که فرد می خواهد درخواست اخذ ویزا را ارسال نماید باید سنش کمتر از پنجاه سال باشد؛
  • متقاضیانی که قصد کار در این کشور را دارند باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند؛
  • افرادی که در کاری مهارت و تخصص دارند باید در فهرست شغل هایی با داشتن مهرت ثبت نام خود را انجام دهند؛
  • دولت کشور استرالیا مواردی را برای بررسی مهارت های فرد وضع کرده است، که فرد باید این موارد را انجام دهد؛
  • متقاضی باید گواهی سلامت تایید شده را ارائه دهد؛
  • شخصیت فرد نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد.

در ادامه به برخی از مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا می پردازیم:

  • شغل تکنیسین برق؛
  • شغل تکنیسین عمران؛
  • مهندس شبکه مخابرات؛
  • مهندس محیط زیست؛
  • مهندس هوا فضا؛
  • نقشه کش عمران؛
  • آرایشگر؛
  • آشپز؛
  • باغبان فضای سبز؛
  • برنامه نویس؛
  • برق کار متخصص؛
  • شغل تعمیر کار کشتی؛
  • تکنیسین تعمیر قطعات الکترونیک؛
  • تکنیسین سخت افزار؛
  • سازنده قطعات فلزی؛
  • مشاور کشاورزی؛
  • مهندس الکترونیک؛
  • پرورش دهنده مجصولات آبزی؛
  • گریمور؛
  • گاودار ( تولید گوشت و تولید شیر).

برای مطالعه بیشتر در رابطه با مشاغل مورد نیاز در این کشور می توانید به سایت موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه کرده و مقاله ( مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2019 ) را مطالعه نمایید.

اخذ ویزا تحصیلی در کشور استرالیا

یکی از بهترین و مطمئن ترین روش های مهاجرت به کشور استرالیا تحصیل در این کشور می باشد، در ادامه شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل را بررسی می نماییم. متقاضیان برای تحصیل در این کشور باید قادر باشند هزینه های تحصیل و زندگی را بپردازند. هزینه های تحصیل در این کشور نسبتا گران می باشد.

متقاضیان بعد از تحصیل در این کشور می توانند با تغییر ویزا خود به ویزای کاری و با گذشت زمان معین و رعایت قوانین اقامت این کشور را دریافت نمایند. ویزا تحصیلی در چه صورتی به فرد اعطا می شود؟

  • متقاضی باید مدرک IELTS 6 را ارائه دهد؛
  • سن متقاضی باید کمتر از 45 سال باشد؛
  • متقاضیان باید در طول تحصیل به یاد گیری مهارت های شغلی بپردازند تا بعد از فارغ التحصیل شدن در کار مشغول شوند.

برای مطالعه بیشتر در این رابطه می توانید به مقاله ( مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل ) رجوع نمایید.

سرمایه گذاری در کشور استرالیا

اقتصاد کشور استرالیا وابسته به کشاورزی و معان این کشور می باشد، این محصولات به کشور های آسیا شرقی صادر می شود. متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در این کشور را دارند باید برای دریافت ویزا باید شرایط زیر را داشته باشند.

  • سن متقاضی باید زیر پنجاه و پنج سال باشد، اما استثناعاتی برای این شرط در نظر گرفته شده. اگر سرمایه گذاری با سن بالاتر شرایط بسیار خوبی برای سرمایه گذاری داشته باشد سن فرد مد نظر نمی باشد؛
  • متقاضی باید بتواند در آزمون حداقل نمره 65 را دریافت نماید؛
  • متقاضی باید مهارت زیادی در مدیریت داشته باشد و سابقه مدیریت نیز داشته باشد؛
  • متقاضی باید در منطقه ای که سرمایه گذاری کرده است به مدت حداقل دو سال اقامت داشته باشد.

تولد فرزند در استرالیا

بر اساس قوانین وضع شده در کشور استرالیا تابعیت کشور استرالیا از طریق سیستم خاک و خون به فرد اعطا می گردد، اگر فرزندی در خاک استرالیا متولد شود تابعیت کشور استرالیا را دریافت می کند، و اعطا تابعیت به داشتن یا نداشتن تابعیت والدین ارتباطی ندارد.

اگر فرزندی والدینش را از دست دهد، فردی که حضانت فرزند را به عهده دارد و از کودک مراقبت می کند می تواند اقدامات لازم را برای فرد جهت اخذ اقامت کشور استرالیا انجام دهد.

اگر یکی از والدین یا هر دو آن ها تابعیت کشور استرالیا را داشته باشند فرزند بعد از متولد شدن تابعیت استرالیا را دریافت می نماید.

اخذ اقامت از طریق ازدواج

افرادی که اقامت استرالیا از طریق ازدواج را دریافت می کنند و به این کشور مهاجرت می کنند، نه ماه فرصت دارند که ازدواج کنند. بر طبق قوانین این کشور ازدواج افراد باید در این کشور ثبت گردد. اگر متقاضی با فردی با تابعیت کشور استرالیا نامزد باشد می تواند با اخذ ویزا ازدواج آتی وارد این کشور شود.

افراد می توانند با دریافت ویزا همسر شایسته به کشور استرالیا مهاجرت کنند و اقامت دائم این کشور را به دست آورند. برای اخذ این ویزا طبق قوانین همسر فرد باید به مدت 24 ماه اسپانسر فرد باشد و بعد از این مدت متقاضی می تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید.

در مقاله فوق شرایط مهاجرت به استرالیا بررسی شد، متقاضیانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با مشاوران حرفه ای و مجرب در موسسه سفیران سروش سعادت در ارتباط بوده و بهترین راه را برای مهاجرت به این کشور با توجه به شرایط خود انتخاب نمایند.

شرایط مهاجرت به استرالیا
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *