مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » شرایط اقامت انگلستان 2019

شرایط اقامت انگلستان 2019



شرایط اقامت انگلستان 2019

آگاهی از شرایط اقامت انگلستان 2019 می تواند به متقاضیان مهاجرت به این کشور کمک شایانی نماید. برای اخد اقامت این کشور بررسی تغییرات شرایط اقامت انگلستان 2019 الزامی می باشد. لازم است متقاضی پس از بررسی شرایط اقامت انگلستان 2019 بهترین راه را برای اخذ اقامت این کشور برگزیند.

 

انواع اخذ اقامت انگلستان

  • اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت از طریق تحصیل
  • اخذ اقامت از طریق خرید ملک
  • اخذ اقامت از طریق ازدواج
  • اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت
  • اخذ اقامت از طریق ویزای کارآفرینی

 

در این قسمت با معرفی انواع ویزا به بررسی شرایط اقامت انگلستان 2019 می پردازیم.

 

انواع ویزای کاری  انگلستان

 

  • Tier 1 visa:
  • عمومی
  • سرمایه گذاری
  • کارآفرینی
  • کارآفرین تحصیل کرده
  • کار پس از تحصیل

 

  • Tier 2 visa:
  • ویزای جابه جایی کارمند
  • مجوز معتبر دولتی

 

  • Tier 5 visa:
  • ویزای انگیزشی جوانان
  • ویزای ورزشی و خلاقانه

 

اکنون بهترین راه های اخد اقامت انگلستان ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری می باشد. این دو شرایط پایداری دارند. همچنین چون در زمان اعطای آن دو سود و زیان کشور در نظر گرفته می شود اخذ ویزا سریعتر است.

مدارک لازم برای اقامت انگلستان از طریق ویزای کاری

  • تکمیل فرم تقاضا
  • گذرنامه معتبر
  • ارائه پرینت حساب بانکی برای توضیح وضعیت مالی متقاضی

 

اقامت انگلستان از طریق ازدواج

 

برای اخذ این اقامت باید رابطه خود را تا 18 ماه ثابت نمایید. همچنین ثابت نمایید هدف ازدواج اخذ اقامت این کشور نمی باشد. مدت اعتبار ویزا به نوع آن بستگی دارد.

شرایط اخد ویزا از این طریق:

  • یکی از طرفین حداقل 18 سال داشته باشد.
  • ارائه مدرک برای اثبات استطاعت مالی.
  • درآمد سالیانه 18600 پوند.
  • داشتن شغل.

انواع ویزای ازدواج:

  • ویزای نامزدی
  • ویزای ازدواج

ویزای نامزدی انگلستان:

مدت اعتبار این ویزا کمتر و به مدت 6 ماه می باشد. پس از این زمان درصورت ازدواج برای اخذ ویزای ازدواج باید به کشور خود بازگشته و از آنجا اقدام نمایید.

ویزای ازدواج انگلستان:

مدت این ویزا بیشتر وبه مدت 33 ماه است که این مدت برای 33 ماه بعد نیز قابل تمدید است. پس از گذشت 5 سال در صورت داشتن شرایط لازم می توان برای اخذ اقامت دائم اقدام نمود. هزینه ویزای ازذواج 3400 پوند می باشد.

 

اقامت از طریق ویزای کارآفرینی انگلستان

 

این ویزا به دلیل حمایت های انگلستان از کارآفرینان طرفدار بسیار زیادی دارد. مدت اعتبار این ویزا 40 ماه (3 سال و 4 ماه) است که قابل تمدید به مدت 2 سال است. در این روش نیز پس از 5 سال اقامت مداوم می توان برای اخذ اقامت دائم اقدام نمود.

در این ویزا متقاضی ملزم به سرمایه گذاری به مبلغ 200000 پوند می باشد. این مبلغ برای 2 خانواده امکان اخذ ویزا صادر می نماید.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله «کارآفرینی در انگلستان» مراجعه نمایید.

 

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

 

این روش از سال 2011 قانونی و اجرایی گردیده است و سریعترین روش برای اخذ ویزا می باشد.  این روش به مقدار قابل توجهی سرمایه گذاری در انگلستان نیازمند می باشد. این مقدار قابل توجه حدود 2 میلیون پوند می باشد.پس از زندگی به مدت 5 سال متقاضی می تواند اقامت دائم اخذ نماید. با سرمایه گذاری بیشترمی توان این مدت (5 سال) کاهش داد..

برای اخذ ویزای Tier 1 متقاضی سرمایه گذاری یا کارآفرینی باید حداقل امتیاز 95 را کسب نماید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله «مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری» مراجعه نمایید.

 

تغییر ویزا به ویزای کارآفرینی

 

متقاضی با هر نوع ویزایی می تواند تا قبل از پایان مدت اعتبار آن برای ویزای کارآفرینی انگلستان اقدام نماید. این امر تنها درصورت داشتن پیش نیاز های لازم ممکن است.

پرونده تغییر ویزا به ویزای کارآفرینی در 8 هفته صورت می گیرد. برای این که فرد مجاز به اقدام برای اخذ ویزای کارآفرینی باشد؛ ویزای او باید یکی از موارد زیر باشد:

ویزای دسته 1:

  • ویزای جنرال دسته 1
  • ویزای سرمایه گذاری دسته 1
  • ویزای کارآفرینی تحصیلی دسته 1
  • ویزای مختص به مهاجران متخصص

ویزای دسته 2:

  • شخصی مجاز به فعالیت های کارآفرینی در انگلستان

 

اگر متقاضی سرمایه ای به مبلغ معین داشته باشد با ویزاهای زیر می تواند برای اخذ ویزای کارآفرینی اقدام نماید:

  • ویزای جنرال دسته 1
  • ویزای دسته 1 (کار بعد از اتمام تحصیل در انگلستان)
  • ویزای دسته 4 (ویزای تحصیلی)

 

اقامت انگلستان از طریق تحصیل

 

وجود دانشگاهای معتبری چون: کمبریج، آکسفورد و دانشگاه لندن در این کشور سبب افزایش تقاضای اقامت از این طریق گردیده.

شرایط اخذ ویزای دانشجویی انگلستان

  • مهارت زبان انگلیسی
  • اخذ پذیرش از دانشگاه های انگلستان
  • استطاعت مالی برای تامین هزینه های زندگی و تحصیل در انگلستان
  • متقاضی از کشورهای اتحادیه اروپا و سوییس نباشد

 

هزینه دولتی اخذ ویزای دانشجویی 335 یورو می باشد. به ازای هر نفر از اعضای خانواده این مبلغ به همین مقدار اضافه می گردد.

ویزای Tier4 به ویزای دانشجویی انگلستان مربوط می شود.

تمام محصلین بین المللی برای تحصیل در این کشور باید ویزای Tier 4 اخذ نمایند. محصلین دارای ملیت سوئیس و ذرنامه کشورهای اروایی از این قاعده مستثنی می باشند.

کودکان زیر 16 سال نیز با اخذ ویزای  Tier 4 در این کشور قادر به تحصیل خواهند بود.

 

شرایط اقامت انگلستان2019:

 

  • ویزای خانوادگی انگلستان

این ویزا در صورتی است که فرد متقاضی خارج از این کشور و خانواده اش در این کشور زندگی نماید. اگر متقاضی قصد اقامت کمتر از 6 ماه داشته باشد ویزای توریستی بهتر است. اگر متقاضی برای بیشتر از 6 ماه اقامت بخواهد باید از این طریق اقدام نماید.

زندگی در این کشور بطور مداوم به مدت 5 سال از شرایط اخذ اقامت دائم در این کشور می باشد. برای اخذ ویزا برای حضور در این کشور می توان از راه های اشاره شده در بالا استفاده نمود. راه های تمدید این ویزاها نیز در بالا ذکر گردید.

  • هزینه زندگی در انگلیس 2019

هزینه ها به شهر انتخابی و سبک زندگی بستگی دارد. برای نمونه هزینه زندگی در پایتخت این کشور یعنی لندن سالانه 15000 یورو می باشد. در صورتی که مقدار این هزینه در خارج از این شهر 12000 یورو است.

 

نتیجه گیری:

 

با توجه به موقعیت عالی کشور انگلستان اقدام برای اخذ ویزا از راه های مختلف وجود دارد. در این مقاله به صورت مختصر به این راه ها پرداخته شد. اما مسلما این مطالب کامل مسیر پیش روی شما را روشن نمی نماید. برای اطلاعات بیشتر برای مهاجرت به این کشور می توانید به مشاورین موسسه سفیران سروش عدالت مراجعه نمایید. موسسه سفیران سروش عدالت علاوه بر راهنمایی شما در این مسیر تا انتها از شما حمایت و پشتیبانی خواهد نمود.

شرایط اقامت انگلستان 2019
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *