روشهای مهاجرت به اتریش- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت روشهای مهاجرت به اتریش - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » روشهای مهاجرت به اتریش

روشهای مهاجرت به اتریش



روشهای مهاجرت به اتریش را که یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا و برخوردار از سطح بالایی از استاندارد های زندگی است بررسی میکنیم. پرداختن به روش های مهاجرت به اتریش، به جهت افزایش روز افزون علاقه مندان مهاجرت به این کشور، اهمیت می­یابد. این مقاله تلاش دارد با تشریح انواع روش های مهاجرت به اتریش، یک راهنمای کلی در اختیار متقاضیان مهاجرت به این کشور اروپایی قرار دهد.

مهاجرت به کشورهای اروپایی برای افرادی که قصد بهبود کیفیت زندگی خود را دارند، یک هدف ایده آل به شمار می­رود.

اتریش نیز با فراهم کردن زیر ساخت های مناسب در زمینه های اقتصادی، اجتماعی، سیستم آموزشی و هر آنچه که به ارتقاء کیفیت زندگی کمک می­کند، از دید متقاضیان مهاجرت، مغفول نمانده است.

در ادامه انواع روش های مهاجرت به اتریش به اختصار تشریح خواهد شد. علاقه مندان برای کسب توضیحات تکمیلی، می­توانند با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، تماس حاصل فرمایند.

مختصری در مورد اتریش:

اتریش یک کشور کوهستانی است و در مرکز قاره اروپا واقع شده است. پایتخت اتریش، شهر وین و زبان رسمی آن، آلمانی است. جمعیت اتریش در حدود 000,700,8 نفر است که بیش از نیمی از آنها دارای مذهب کاتولیک هستند.

اتریش از سال 1995 به اتحادیه اروپا پیوسته است. عضویت در پیمان شنگن نیز سبب شده است افرادی که دارای پاسپورت این کشور هستند، به راحتی به سایر کشورهای اروپایی سفر کنند.

طبیعت زیبا و کوهستانی اتریش علاقه مندان زیادی را برای پرداختن به ورزش های کوهستانی، هچون کوهنوردی و اسکی، جذب این کشور می­کند. آب و هوای اتریش در زمستان سرد و در تابستان نسبتاً معتدل است. جاذبه های طبیعی و تاریخی این کشور، در کنار زیبایی شهرهای آن، هر ساله گردشگران بسیاری را روانه اتریش می­کند.

اقتصاد اتریش چگونه است؟

علاوه بر جاذبه های گردشگری، اوضاع اقتصادی رو به رشد اتریش و قرار گرفتن آن در زمره ثروتمندترین کشورهای دنیا، سرمایه گذاران و جویندگان کار از سراسر دنیا را متوجه این کشور کرده است. حدود 9 درصد از تولید ناخالص این کشور از صنعت گردشگری، حاصل می­شود. استفاده از انرژی های آبی، بادی و خورشیدی نیز زمینه ساز بخش عمده ای از رشد اقتصادی آن است.

قوانین مهاجرتی اتریش، در سال های اخیر به سمت جذب بیشتر مهاجران و سرمایه خارجی، تغییرات مثبتی داشته است. از جمله این موارد، اعطا پاسپورت اتریش در مدت کوتاه یک ساله، بدون نیاز به اخذ مجوز اقامت دایم، به متقاضیان واجد شرایط، بر اساس یک برنامه سرمایه گذاری است.

مهاجرت به اتریش با دریافت کارت قرمز سفید قرمز:

یک روش مرسوم برای مهاجرت به اتریش، دریافت کارت قرمز سفید قرمز است. متقاضیان با احراز یک سری شرایط، موفق به دریافت این کارت خواهند شد. دارندگان کارت مذکور، اجازه حضور 24 ماهه در اتریش را خواهند داشت. برخی از شرایط دریافت کارت قرمز سفید قرمز، تسلط به زبان آلمانی، داشتن مهارت و تحصیلات است.

افراد دارای این کارت می­توانند در اتریش به دنبال کار بگردند و چنانچه موقعیت شغلی مناسبی پیدا کنند امکان تمدید و دریافت کارت قرمز سفید قرمز پلاس را خواهند داشت. اعضای خانواده دارندگان کارت مذکور، صرفاً اجازه حضور موقت در اتریش را پیدا می­کنند.

مهاجرت به اتریش با اخذ ویزای تحصیلی:

وجود دانشگاه های طراز اول در اتریش، این کشور را به مقصدی معتبر برای مهاجرت تحصیلی تبدیل کرده است. هزینه تحصیل در اتریش عموماً رایگان یا بسیار پایین است. دانشجویان ضمن تحصیل در این کشور، مجوز کار پاره وقت را نیز دارند.

علیرغم ارائه بسیاری از رشته های تحصیلی به زبان آلمانی، داشتن مدرک این زبان، از شرایط اخذ پذیرش بسیاری از دانشگاه های اتریش نیست. دوره های یادگیری زبان آلمانی در اغلب دانشگاه های اتریش برقرار است که می­توان پیش از شروع تحصیل از آن ها بهره مند شد.

دانشجویان دانشگاه های ایران نیز می­توانند با اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش، واحد های خود را در این کشور معادل سازی کنند و تحصیل خود را در آنجا ادامه دهند.

پذیرش دانشجویان بر اساس شرایط آن ها و وضعیت نمراتشان است. پذیرش در برخی رشته های تحصیلی نیز، نیازمند قبولی در آزمون ورودی آن رشته ها است.

دانشجویان خارجی در اتریش، در پایان تحصیلات خود می­توانند کارت قرمز سفید قرمز دریافت کنند و به جستجوی شغل در این کشور بپردازند.

مهاجرت به اتریش با اخذ ویزای کاری:

برای اخذ ویزای کاری اتریش، فرد می­تواند متناسب با تخصص خود برای پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمایی در داخل اتریش درخواست بدهد. نحوه آگهی های شغلی در اتریش همچون سایر کشورهای اتحادیه اروپاست.

ابتدا موقعیت شغلی، 3 ماه در داخل اتریش و سپس 3 ماه در اتحادیه اروپا، اگهی می­شود. در صورت نبود متقاضی واجد شرایط، امکان درخواست برای شهروندان سایر کشورها فراهم می­شود.

در روش مذکور اگر فردی بتواند یک پیشنهاد شغلی دریافت کند می­تواند برای مدت کمتر از یک سال ویزای اقامت در اتریش را کسب کند. همانطور که به نظر می­رسد اخذ ویزای کاری از این طریق دشوار است. متقاضیان می­توانند روش های دیگری را برای حضور در اتریش پیدا کنند و در آنجا به جستجوی کار بپردازند.

یک راه می­تواند حضور در اتریش به بهانه های دیگر باشد. مثلاً کسی که به واسطه اقامت تحصیلی در اتریش حضور دارد می­تواند به جستجوی کار بپردازد و از این طریق در پایان تحصیلات با پیدا کردن شغل مورد نظر خود، ویزای کاری اتریش را دریافت کند.

 

مهاجرت به اتریش به واسطه ازدواج:

ازدواج با یک تبعه اتریشی، یکی از دلایل اخذ ویزا و مهاجرت به این کشور است. در این نمونه شخص پس از چند سال می­تواند با در نظر گرفتن شرایط، تابعیت کشور اتریش را نیز اخذ کند.

یکی از این شرایط عدم متارکه طی این مدت است. یادگیری زبان آلمانی، احراز صلاحیت اخلاقی و عدم قانون یا هنجار شکنی، از سایر شرایط اخذ اقامت از این طریق است.

مهاجرت به اتریش به واسطه تولد:

اگرچه تولد را نمی­توان به صورت دقیق یک روش مهاجرت نامید اما چون یکی از روش های اخذ اقامت محسوب می­شود، در اینجا ذکر شده است. اخذ اقامت به واسطه تولد در اتریش، بر مبنای خون است. به عبارتی تنها فرزندانی که پدر و مادر اتریشی دارند یا حداقل یکی از آن ها تبعه اتریش است، می­توانند اقامت این کشور را کسب نمایند.

مهاجرت به اتریش به واسطه سرمایه گذاری:

به واسطه سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در اتریش، می­توان به این کشور مهاجرت و تابعیت آن را اخذ کرد. برای سرمایه گذاری شاید مبلغ حداقل دقیق وجود نداشته باشد اما متقاضیان باید آمادگی حدود 3 میلیون یورو را داشته باشند. پول باید به صورت نقد و با منبع معین باشد.

سرمایه شخص طی مدت بررسی توسط دولت اتریش، در حساب وی مسدود خواهد شد و پس از دریافت مجوز وارد پروژه های دولتی خواهد شد. پس از این شخص و خانواده وی قادر به دریافت پاسپورت اتریش، خواهند شد.

برای ثبت شرکت، باید در کشور اتریش حضور داشت. به عنوان مثال با ویزای تحصیلی به اتریش سفر کرد و سپس با ثبت شرکت، برای اخذ اقامت، اقدام کرد. ضمناً طرح توجیهی ثبت شرکت، باید اتریش را مجاب به اعطا مجوز کند. معمولاً چند سال پس از ثبت شرکت، با رعایت ضوابطی همچون پرداخت به موقع مالیات و دستمزد کارمندان، می­توان برای اقامت دائم، درخواست داد.

مهاجرت به اتریش با پناهندگی:

اگرچه این روش به دلیل خطرات بسیار، هرگز یک روش پیشنهادی نیست اما به هر حال یکی از روش های مهاجرت به اتریش، پناهندگی در این کشور است. دولت اتریش طی شرایط خاصی به افرادی که بنا به دلایل سیاسی، اجتماعی، قومی، مذهبی یا جنسیتی به این کشور پناهنده شوند، ممکن است اجازه اقامت، اعطا کند.

در پایان لازم به ذکر است که در این نوشتار، تنها اشاره ای اجمالی به انواع روش­های مهاجرت به اتریش شد. برای انتخاب یک روش، نیاز به اطلاعات دقیق تری است. مطالعه مقالات مرتبط با هر یک از انواع ویزاهای مهاجرت به اتریش، از همین سایت، اطلاعات جامعتری در اختیار مخاطبان، قرار می­دهد.

متقاضیان مهاجرت به اتریش می­توانند با بهره گیری از تجارب ارزنده وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، مسیر درستی را برای هدف خود، برگزینند. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، یکی از مجرب ترین موسسات حقوقی کشور، در تمامی امور مربوط به مهاجرت و اخذ اقامت است. امکان پاسخگویی و مشاوره تلفنی (رایگان) و حضوری به تمامی متقاضیان، در این موسسه فراهم است.

 

5 (100%) 1 vote



  1. رها گفت:

    مطالبتون بسیار کاربردی بود ممنون از سایت خوبتوون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *