مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » راه های مهاجرت به اتریش

راه های مهاجرت به اتریش



راه های مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش به منظور کار یا ادامه تحصیل می تواند انتخاب هوشمندانه ای برای متقاضیان باشد.برای مهاجرت به اتریش راه های متفاوتی برای متقاضیان وجود دارد.در مقاله راه های مهاجرت به اتریش قصد داریم درباره ی راه های مهاجرت به اتریش را در سال 2019 مطالبی را بیان کنیم.

 

اتریش

 

واقع در اروپای مرکزی است. پایتخت این کشور شهر وین است.

و مهاجران خارجی بیشتر در اطراف شهر وین ساکن هستند.

وین جز شهر های امن محسوب شده و مقر تعدادی از سازمان های مهم در این شهر می باشد.

کشور اتریش جز یکی از کشورعای ثروتمند در اتحادیه اروپا می باشد.

این کشور از آب و هوای مطلوبی برخوردار است، به همین دلیل مسافران زیادی به این کشور سفر می کنند.

در بهار و تابستان آب و هوای این کشور معتدل و در زمستان آب و هوای کشور سرد می باشد.

در قسمتی از این کشور کوه های آلپ وجود دارد، و دارای جنگل ها و رود های زیبایی می باشد.

این کشور توسط رئیس جمهور اداره می شود و کشوری پارلمانی است.

زبان رسمی مردم کشور اتریش زبان آلمانی می باشد. و بیشتر مردم این کشور به زبان انگلیسی هم مسلط هسنند.

کشور اتریش بعد از اینکه جز اتحادیه اروپا شد، واحد پول آن به یورو تغییر پیدا کرد.

 

 

مهاجرت

 

معنای لغوی مهاجرت: خارج شدن از دیار یا فرار از ولایت

مهاجرت یعنی فرد تصمیم میگیرد محل زندگی خود را ترک کرده و به کشوری دیگری نقل مکان می کند.

مهاجرت اگر به دلیل بهتر شدن سطح زندگی فرد باشد، امری بسیار پسندیده است.

ولی در برخی از مواقع افراد به دلیل خیال پردازی مهاجرت هایی بدون تحقیق انجام میدهند.

که با انجام اینکار سرمایه فرد از دست رفته، و دچار مشکلات بی شماری می شود.

پس بهتر است قبل از مهاجرت هدف فرد مشخص، و با فردی متخصص در رابطه با این موضوع مشورت شود.

و افراد باید توجه داشته باشند که مهاجرت می تواند تبعات منفی و مثبت داشته باشد.

یکی از شاخه های حقوق بین المللی خصوصی، حقوق مهاجرت است.

حقوق مهاجرت شامل مباحث راه های مهاجرت، چگونگی اخذ اقامت قانونی، کسب تابعیت و دیگر موارد می باشد.

 

راه های مهاجرت به اتریش

 

راه های مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت به صورت های مختلفی می باشد، که در ذیل به چند مورد اشاره می کنیم:

  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت از طریق خرید ملک
  • مهاجرت از طریق تمکن مالی
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا ثبت شرکت
  • مهاجرت از طریق تولد فرزند
  • پناهندگی به اتریش

 

مهاجرت کاری

 

مهاجرت و کسب اقامت از طریق کار جز مهمترین و مرسوم ترین راه مهاجرت به اتریش است.

افرادی که دارای شغل تخصصی هستند برای اخذ ویزا کاری باید بتوانند 70 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کنند.

کارت قرمز- سفید- قرمز به عنوان ویزا کار معروف است. و مدت اعتبار آن یکسال می باشد.

متقاضیان اگر این ویزا را به مدت دو سال تمدید کنند، می توانند کارت آبی اروپا را دریافت کنند.

افراد با کارت آبی اروپا می توانند، در هر نقطه اروپا مشغول به کار شوند.

 

چه افرادی شرایط دریافت ویزا کار در اتریش را دارند؟

  • کارگرانی که در یک حوزه کاری تخصص دارند
  • کارگران و متخصصان با کارایی بالا
  • کارآفرینان
  • فارغ التحصیلان از مراکز فنی کشور اتریش
  • فارغ التحصیلان از دانشگاه های اتریش

 

مدارک و مهارت های فرد توسط اداره کار دولت کشور اتریش مورد بررسی قرار میگیرد.

و کارفرمایی خاص باید برای فرد دعوت نامه کاری ارسال کرده باشد.

فردی که تمام این شرایط را دارد، بعد از ورود به اتریش و شروع بکار کارت قرمز-سفید-قرمز دریافت می کند.

و این کارت نوعی مجوز برای کار و اقامت در کشور اتریش است.

 

 

شرایط ویزا در جست و جو کار اتریش

 

دولت اتریش برای افرادی که شرایط خاص دارند ولی دعوت نامه شغلی ندارند. ویزا 6 ماهه صادر میکند.

افراد با این ویزا باید در مدت 6 ماه مشغول به کار شوند.

بعد از مشغول شدن به کار ویزا فرد تبدیل به اقامت موقت در اتریش می شود.

متقاضی با ویزا کاری نمی تواند با همسر یا خانواده خود به اتریش مهاجرت کند.

 

شرایط اخذ ویزا جست و جو کار در اتریش چیست؟

  • سن متقاضی باید کمتر از 40 سال باشد.
  • داشتن گذر نامه ( پاسپورت)
  • حداقل مدرک تحصیلی متقاضی باید لیسانس باشد.
  • داشتن گواهی سلامت
  • نداشتن سابقه کیفری ( عدم سوء پیشینه)
  • فرد باید اثبات کند که تمکن مالی دارد.

 

مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی

 

کشور اتریش دارای دانشگاه هایی با سطح علمی بالا و پیشرفته می باشد.و  با شرایطی خاص دانشجویان خارجی می پذیرد.

دانشگاه وین که قدمتی 650 ساله دارد و جز یکی از برترین دانشگاه ها در جهان می باشد.

شرایط اخذ دانشجو در این دانشگاه با شرایط اخذ دانشجو در دانشگاه های ایران بسیار متفاوت است.

و دانشجویان باید توجه داشته باشند که با داشتن شرایط خاص می توانند در این دانشگاه به تحصیل بپردازند.

در دانشگاه های دولتی اتریش تحصیل به صورت رایگان می باشد. و فقط هزینه خدمات عمومی دریافت می شود.

دانشجو خارجی باید در کشور خود، در مقطع لیسانس در رشته ای تحصیل کرده باشد که مرتبط با رشته انتخابی در دانشگاه اتریش باشد.

دانشجو باید نامه عدم منع تحصیل در مقاطع بالاتر را به دانشگاه ارائه دهد. این نامه جز شرایط مهم می باشد.

در بیشتر رشته های تحصیلی اگر فرد این شرایط را داشته باشد، نیاز به شرکت در آزمون ورودی ندارد.

چنانچه زبان المانی نداند. باید دوره های زبان آلمانی را بگذراند.

دانشجو می تواند با پرداخت هزینه های کم دوره های زبان را در دانشگاه های اتریش یگذراند.

بعد از گذراندن دوره های زبان دانشجو می تواند، در رشته انتخابی به تحصیل بپردازد.

دانشجو همزمان با تحصیل می تواند مشغول به انجام کارهای نیمه وقت شود.

معمولا به همراهان دانشجو ها هم ویزا اقامت داده می شود.

 

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

 

در همه جای دنیا افراد بعد از ازدواج با فردی که تبعه خارجی دارد، تبعه فرد را دریافت میکنند.

کشور اتریش هم جز همین دسته از کشور ها می باشد.

فرد خارجی بعد از اثبات ازدواج با فردی که تابعه اش اتریشی است، تابعیت کشور اتریش را دریافت می کند.

در صورتی که زن و شوهر بتوانند، ثابت کنند با یکدیگر زندگی می کنند.

فرد خارجی می تواند درخواست خود مبنی بر دریافت پاسپورت اتریشی و اقامت دائم را ارائه دهد.

مهاجرت از طریق تمکن مالی به اتریش

 

کشورهای مهاجرت پذیر، تحت شرایطی خاص نوعی ویزا برای مهاجران صادر می کنند.

این ویزا تمکن مالی نام دارد، که قابل تبدیل به دریافت اقامت موقت یا اقامت دائم را دارد.

فرد باید ثابت کند که در شش ماه قبل از تقاضا ویزا، مبلغ 25000 یورو در حساب خود داشته است.

نکته: در هر خانواده باید به تعداد نفرات مبلغ 25000 یورو در حساب بانکی موجود باشد.

بعد از صدور این ویزا فرد و خانواده اش امکان اقامت و تردد در کشور های عضو شنگن را دارند.

نکته: سن فرزندان متقاضی باید زیر هجده سال باشد.

 

فرد باید چه شرایطی برای دریافت اقامت تمکن مالی داشته باشد؟

 

  • تمام اعضا خانواده باید گواهی سلامت داشته باشند.
  • افراد بالای 12 سال باید گواهی عدم سوء پیشینه ارائه دهند.
  • اثبات تمکن مالی کافی از طریق موجودی حساب بانک
  • دارایی های فرد باید توسط کارشناس بررسی شود

دولت اتریش پس از بررسی مدارک فرد و اعضای خانواده  اش کارت اقامت یکساله اروپا را برای آنها صادر می کند.

افراد می توانند این کارت را تا پنج سال تمدید کنند.

پس از گذشتن شش سال از اقامت افراد در اتریش آنها می توانند اقامت دائم دریافت کنند.

شروط دریافت اقامت دائم، پرداخت مالیات و عدم ارتکاب جرم در اروپا می باشد.

فرد می تواند بعد تسلط به زبان آلمانی و دانستن تاریخ و فرهنگ اتریش و شرکت  در آزمون مخصوص پاسپورت این کشور را دریافت کند.

 

مهاجرت از طریق خرید ملک در اتریش

 

خرید ملک توسط افراد با تابعیت ایرانی در این کشور مجاز است.

به دلیل تقاضا بالا برای اجاره ملک، اگر فردی ملک خریداری کند و آن را اجاره دهد سود زیادی به دست می آورد.

بهتر است خریداران این نکته را در نظر بگیرند که با خرید ملک نمیتوان تابعیت این کشور را به دست آورد.

اما اگر متقاضی بعد از خرید ملک اقدام به ثبت شرکت کند، می تواند اقامت اروپا را دریافت کند.

مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

 

اگر فرد فقط شرکت خود را در اتریش به ثبت برساند نمی تواند اقامت اخذ کند.

فرد بعد از تاسیس باید فعالیت را شروع کرده و ثبات نماید طرح او برای تاسیس شرکت توجیه اقتصادی دارد.

بعد از آن فرد موفق به اخذ اقامت موقت اتریش می شود.

و بعد از پنج سال با تمدید اقامت موقت و پرداخت مالیات، فرد می تواند برای دریافت اقامت دائم اقدام کند.

 

اخذ اقامت از طریق تولد فرزند

 

اعطا تابعیت در اتریش از طریق سیستم خون می باشد.

اگر فرزندی از پدر و مادر اتریشی متولد شود، در هر کشوری که باشد تابعیت اتریشی دارد.

تولد فرزند از تابعه خارجی در کشور اتریش موجب دریافت اقامت نمی شود.

 

 

پناهندگی به کشور اتریش

 

یکی از راه های مهاجرت به کشور ها  درخواست پناهندگی فرد در آن کشور می باشد.

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی به متقاضیان محترم توصیه نمی شود.

چون از لحاظ روحی و روانی آسیب های جدی برای فرد به همراه دارد.

کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل به کشورهایی که عضو این سازمان هستند اجازه میدهد تحت شرایطی پناهجو بپذیرند.

اگر فرد در کشور خود از نظر سیاسی، مسائل جنسی، اجتماعی مورد آزار و اذیت قرار گیرد می تواند به این کشور ها پناهنده شود.

فرد بعد از پناهنده شدن از حقوق اولیه ای برخوردار است. که شامل موارد زیر می شود:

  • برخورداری از مسکن
  • برخورداری از غذا مناسب
  • حق تردد و دریافت کارت تردد
  • دریافت مبلغ مشخصی در ماه

در اتریش در زمان بررسی پرونده فرد، این امکانات در اختیار فرد قرار میگرد.

 

 

اگر شما عزیزان بعد از مطالعه این مقاله سوالات بیشتری در رابطه با راه های مهاجرت به اتریش، مدارک مورد نیاز، قوانین کشور اتریش و هر گونه سوال در ارتباط با کشور اتریش دارید می توانید طی تماس با مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *