مهاجرت به کشور انگلستان

راه های اقامت انگلستان 2019

ما در این مقاله سعی داریم راه های اقامت انگلستان 2019 را بررسی کنیم. به دلیل شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی و زیبای یکی از بهترین و برترین کشور های دنیا می باشد.

راه های اقامت انگلستان 2019 

  1. راه های زیر روشهای اخذ اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری میباشد.
  2. پرتقاضا ترین راه و بیشترین راه جهت ورود به انگلستان روش اقامت انگلستان از راه تحصیل.
  3. راهی سخت و عملا میتوان گفت نشدنی روش اقامت انگلستان از راه خرید ملک.
  4. در سالهای اخیر راه موفقیت در زمینه ی اقامت انگلستان از راه ازدواج سخت بوده است.
  5. یکی از روشهای اخذ اقامت در اروپا که با سختی های خاص همراه هست روش اقامت انگلستان از راه ثبت شرکت.
  6. همچنین روش اقامت انگلستان از راه ویزای کارافرینی و کار فرما شدن.

شرایط زندگی در انگلیس

کشور انگلستان جزء کشور های ثروتمند می باشد که مردمان این کشور زندگی ایده آلی دارند. در حال حاضر کشور های زیادی در قاره آمریکا می خواند قوانین مهاجرتی و حکومتی این کشور را به سلطه خود در بیاورند. ویزای کاری انگلستان شامل ویزای عمومی، ویزای سرمایه گذاری، ویزای کارآفرین تحصیل کرده، ویزای کار پس از تحصیل، ویزای جابه جایی کارمند، ویزای معتبر دولتی، ویزای انگیزشی جوانان و ویزای ورزشی و خلاقانه می باشد. لازم به ذکر است که شرایط ویزای سرمایه گذاری و ویزای کارآفرینی را بدانید و باید قاعده برای اخذ ویزا که برای کشور میزبان سود و منفعت داشته باشد.

مدارک اولیه برای اقامت انگلستان از راه ویزای کاری 2019 

  • فرم درخواست را پر کنید
  • پاسپورت خود اعتبار داشته باشد
  • تمکن مالی برای این کشور و پرینت حساب بانکی

مزایایی اقامت انگلستان 2019

  1. امکان داشتن ویزای همراه
  2. کار کردن در حین ادامه تحصیل
  3. شرایط آب و هوایی
  4. موقیعت جغرافیایی
  5. زیبایی کشور

اقامت انگلستان از راه ازدواج 

اقامت انگلستان از راه ازدواج باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • با شخص مورد نظر 18 ماه در ارتباط باشید و این را باید ثابت کنید
  • باید نشان دهید که ازدواج شما برای دریافت ویزای اقامت انگلستان نمی باشد
  • شرایط ازدواج و مدت ویزا و نوع ویزا باهم فرق دارد.
  • شخص باید 18 سال به بالا باشد
  • یکی از زوجین باید اقامت انگلستان را داشته باشد

دو نوع ویزای ازدواج انگلستان

  • ویزای نامزدی انگلستان
  • ویزای ازدواج انگلستان

لازم به توضیح است که باید از توانایی مالی زیادی برخوردار باشید که باید هر ساله 18600 پوند داشته باشید. شما باید مدارک استخدام و داشتن کار با درآمد مطلوب را برای ثابت کردن استقلال مالی به سفارت ارائه دهید.

ویزای نامزدی انگلستان

این نوع ویزا به این معنی می باشد که هنوز ازدواج رسمی نکردید و به هیمن دلیل شما برای این ویزا مهلت دارید که تا 6 ماه ویزای نامزدی خود را به ویزای ازدواج تبدیل کنید. چنانچه در این 6 ماه این امکان فراهم نشود تا ویزای ازدواج دریافت شود چاره ای جز برگشت به کشور خود نیست. تا راه را برای این گونه اخذ اقامت از کشور خود امتحان کند.

ویزای ازدواج انگلستان

امکان موفقیت در ویزای ازدواج نسبت به ویزای نامزدی شانس بالاتری برخورداریم. مدت زمان این ویزا 33 ماه می باشد که بعد از پایان ویزا این امکان را دارید که 33 ماه دیگر تمدید کنید و سپس برای ویزای دائم انگلستان اقدام کنید.

اقامت انگلستان از راه ویزای کار آفرینی 2019

این نوع ویزا متقاضیان زیادی در سراسر جهان دارد. بیشترین مدت زمان اقامت این نوع ویزا 3 سال و 4 ماه می باشد که این امکان را دارید که ویزای تمدید کنید. کار آفرین این امکان را دارد که به مدت 2 سال ویزا خود را تمدید کند. سپس بعد از 5 سال که در کشور انگلستان ساکن بودید این امکان را دارید که برای ویزای دائم خود اقدام کنید. در این نوع ویزا شخص متقاضی باید نشان دهد که برنامه های تجاری کسب و کار با سرمایه گذاری 200 هزار پوندی برای 2 نفر در مدت زمان 5 سال زندگی در انگلستان می شود.

شرایط ابتدایی ویزای کار آفرینی در انگلستان 2019

  1. نداشتن یوئپیشینه
  2. شخص باید 18 سال به بالا داشته باشد
  3. در کشورهای اروپایی و سوئیس عضو نباشد
  4. مدرک زبان 4.5 آیلتس
  5. برنامه ابتدایی برای کسب و کار
  6. سرمایه 200 هزار پوندی
  7. اثبات مقدار سرمایه

شرایط ویزای کار آفرینی در انگلستان 2019

  1. مجوز دادن ویزای همراه
  2. مجوز خود شخصی کارفرما باشد
  3. وام دولتی پرداخت نمی شود
  4. آغاز سرمایه گذاری بعد از مدت 6 ماه در انگلستان

اقامت انگلستان از راه سرمایه گذاری 2019 

در سال 2011 دولت انگلستان برای جذب سرمایه گذاران و سرمایه گذاری به صورت قانونی این مجوز را به سرمایه گذاران داد. که این راه برای اخذ اقامت دائم سریع ترین و بهترین راه می باشد. در این راه باید برای ویزای دائم کشور انگلستان سرمایه 2 میلیون پوندی داشته باشید. اقامت این کشور به خود فرد و خانواده ی او بعد از 5 سال اعطا میشود.

لازم به ذکر است که هرچه میزان سرمایه شما بیشتر باید زمان دریافت اقامت دائم کمتر خواهد بود. به عبارت دیگر این که اگر 2 میلیون پوند داشته باشید بعد از 5 سال اقامت خود را دریافت می کنید و اگر 5 میلیون پوند داشته باشید بعد از 3 سال اقامت خود را دریافت می کنید و اگر 10 میلیون پوند داشته باشید بعد از 2 سال می توانید اقامت دائم کشور انگلستان را دریافت کنید.

شرایط ابتدایی سرمایه گذاری در انگلستان 2019

  1. نداشتن سوئپیشینه
  2. شخص باید 18 سال به بالا داشته باشد
  3. حد اقل سرمایه ی نقدی حدود 2 میلیون پوند
  4. ثابت کردن مقدار سرمایه گذاری

شرایط ویزای سرمایه گذاری در انگلستان 2019

  1. به مدرک زبان نیازی نیست و این یک مزیت برای سرمایه گذاران حساب می شود
  2. به مصاحبه حضوری نیازی نیست
  3. به سوابق کاری و برنامه های کسب و کار نیازی نیست
  4. مدت زیادی برای بررسی پرونده متقاضی نمی خواهد از یک هفته تا شش هفته انجام می شود
  5. اخذ ویزای 3 ساله
  6. تمدید ویزای 2 ساله

راه های اقامت انگلستان 2019، همانطور که در مقاله توضیح دادیم و از راه های کارآفرینی و سرمایه گذاری این امکان را دارید که بهتر و سریع تر به اقامت دائم انگلستان برسید. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجربه درخشان در این زمینه می تواند شما را کمک کنند و مشاوران حرفه ای و با تجربه ما شرایط شما را بررسی می کنند و به شما بهترین راه را پیشنهاد می دهند.

14 دیدگاه برای “راه های اقامت انگلستان 2019

  1. رها گفت:

    بسیار مفید بود

  2. mani گفت:

    با سلام و تشکر از مقاله های خوبتون من 28 ساله دارای مدرک دامپزشکی هستم و تجربه کاری 7ساله دارم ایا این کشور برای من مناسب برای مهاجرت هست؟

  3. asal گفت:

    تشکر از مطالب بروزتون

  4. تبسم گفت:

    mamnon az site khobeton

  5. سیروان گفت:

    من ۲۸ سالمه دارم می خونم واسه فوق لیسانس مکانیک ٬ بهترین راه رسیدن به انگلستان چیه ؟

  6. پدرِ پسرشجاع گفت:

    این کشور حتی ویزا هم به سختی میده؛ چه برسه به اقامت

  7. سیروس شفیعی گفت:

    هزینه های زندگی در انگلستان خیلی بالاست

  8. رستم گفت:

    اقامت انگلستان 10 ساله اس کانادا بهتره

  9. لیدا بهرامی گفت:

    طبق اطلاعاتی که در مقاله تحصیل در انگلستان قرار داده بودین مهاجرت از طریق تحصیل در این کشور مناسب تر

  10. سعید گفت:

    امکانش هست در مورد روش های سرمایه گذاری در این کشور هم توضیح بدید

  11. Arezoo گفت:

    سلام.
    ممنون از اطلاعاتتون.
    امکان یادگیری زبان در این کشور هم وجود داره؟؟

  12. مهرنوش سلیمی گفت:

    برای ازدواج باید چه مدارکی رو تهیه کنم؟

  13. sohrab گفت:

    سرمایه گذاری چقدر ریسک داره؟

  14. ali ram گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم اگه امکانش هست راجع به شرایط گرفتن اقامت کشور آلمان هم مطلب بذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *