مهاجرت به کشور مجارستان

اقامت مجارستان از طریق ازدواج

اقامت مجارستان از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش های مهاجرت، اخذ اقامت دائم و پاسپورت کشور مجارستان در سال 2019 اقامت مجارستان از طریق ازدواج می باشد. اخذ اقامت از طریق ازدواج یکی از آسانترین و سریع ترین روش ها می باشد. همچنین دولت کشور مجارستان ازدواج افرادی با تابعیت این کشور را با افراد خارجی مجاز و قانونی می داند. مقاله پیش رو در ارتباط با اقامت مجارستان از طریق ازدواج بوده که توسط موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت جمع آوری شده است.

مجارستان

مجارستان کشوری است که در قلب اروپا واقع شد است. با اقامت در این کشور افراد می توانند از حقوق شهروندی در؛ نظر گرفته شده برای شهروندان اروپایی بهره مند شوند. از سال 2004 این کشور توانسته عضو اتحادیه اروپا شود. این کشور ب دلیل موقعیت خوبی که به دست آورده است؛ کشور مناسبی برای کار می باشد. زبان رایج در این کشور مجارستانی، آلمانی و انگلیسی می باشد. در دانشگاه های این کشور امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد. این کشور به دلیل داشتن تمدن و میراث فرهنگی بسیار مورد حمایت یونیسف قرار گرفته است.

اقامت مجارستان از طریق ازدواج

  • دریافت اقامت مجارستان از طریق ازدواج عملی قانونی و حقوقی می باشد.
  • طبق قوانین دولت کشور مجارستان اگر زن یا مردی خارجی با فردی با تابعیت مجارستان ازدواج کند به فرد اقامت؛ موقت ارائه می شود.
  • پذیرش این کشور از طریق اقامت مجارستان از طریق ازدواج طبق قوانین وضع شده در اتحادیه شنگن می باشد.
  • اگر متقاضی به شرایطی که برای اعطاء اقامت دائم از طریق ازدواج عمل کند می تواند اقامت دائم را دریافت نماید.
  • در صورت رعایت نکردن قوانین ویزا فرد به صورت موقت می باشد.

تمکن مالی

  • اگر فردی نمی تواند مدرکی مبنی بر تمکن مالی برای پرداخت هزینه های خود و همسرش ارائه دهد بهتر است؛ برای دریافت اقامت مجارستان از طریق ازدواج اقدام نکند.
  • پس از ارائه گواهی تمکن مالی معتبر به کنسولگری کشور مجارستان مدارک شما بررسی می شود.
  • برای آگاهی از چگونگی بررسی های کنسولگری می توانید از وکلاء موسسه سفیران سروش سعادت اطلاعات دریافت کنید. 

تمدید اقامت موقت در مجارستان

  • همان طور که اشاره کردیم فرد از طریق ازدواج می تواند اقامت موقت این کشور را دریافت نماید.
  • فرد باید هر سال قبل از اتمام اعتبار اقامت نسبت به تمدید آن اقدام نماید.
  • پاسپورت متقاضی بعد از گذشت هشت سال به پاسپورت مجارستانی تبدیل خواهد شد.

مصاحبه سفارت

برای دریافت اقامت باید متقاضی در کشورش و در سفارت خانه کشور مجارستان مصاحبه انجام دهد. در سفارت خانه و در زمان مصاحبه سوالاتی به شرح زیر از فرد پرسیده می شود:

  • فرد باید خلاصه ای از زندگی اش را برای فرد مصاحبه کننده توضیح دهد؛
  • فرد باید خلاصه ای از دوره های تحصیلی اش ارائه دهد؛
  • ارائه مدارک مربوط به شغل؛
  • میزان در آمد ماهانه فرد از طریق ارائه فیش حقوقی؛
  • اگر متقاضی قبلا ازدواج کرده باشد باید اطلاع دهد؛
  • اگر فرد به زبان مجارستانی تسلط داشته باشد می تواند به راحتی با همسر مجارستانی خود ارتباط برقرار کند؛
  • فرد باید مدرکی را در رابطه با مکان سکونت بعد از ازدواج ارائه دهد.
  • اگر فرد در مصاحبه سفارت قبول شود ویزا موقت دو ساله برای فرد صادر می شود.

تصورات اشتباه درباره ازدواج

  • بعضی از افراد تصور می کنند که اگر با فردی با تابعیت کشور مجارستان ازدواج کند تابعیت این کشور را به دست می آورند.
  • شما باید توجه داشته باشید که دریافت تابعیت و یا اقامت دائمی از یک کشور قوانین و مقررات خاصی دارد.
  • متقاضیان باید در نظر داشت باشند که با ازدواج با فردی با تابعیت مجارستان از حقوق شهروندی و اقامت؛ موقت بهره مند می شوند.

هزینه زندگی در مجارستان

برای اقامت مجارستان از طریق ازدواجبهتر است از هزینه های زندگی در این کشور آگاه باشید.

 

هزینه های مصرفی

 

مبلغ

وعده غذایی در رستوران معمولی – 1 وعده 1500000 فورینت
هزینه رستوران – برای 2 نفر 7500000 فورینت
بطری آب معدنی – 1 عدد 170 فورینت
هزینه بلیط رفت و آمد – برای مسافت های کوتاه 450 تا 500 فورینت
هزینه بنزین – 1 لیتر 351 فورینت
هزینه آب، برق و وسایل گرمایشی – در آپارتمان 90 متری 4700000 فورینت
هزینه مکالمه موبایل – هر 1 دقیقه 00.39 فورینت

اجاره خانه در مجارستان

 

نوع آپارتمان

 

مبلغ

اجاره آپارتمان در بوداپست – 1 خوابه 9500000 فورینت
اجاره آپارتمان خارج از مرکز شهر – 1 خواب 6600000 فورینت

اقامت دائم و پاسپورت کشور مجارستان

  • بعد از ازدواج با فردی که دارای تابعیت کشور مجارستان است شما اقامت موقت این کشور را دریافت می کنید.
  • بعد از گذشت 3 سال از زندگی فرد می تواند برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام کند.
  • بعد از سپری شدن 5 سال از زندگی زناشویی فرد می تواند پاسپورت کشور مجارستان را دریافت نماید.
  • فرد باید در مصاحبه ازدواج مدارک قانع کننده ای برای دلایل ازدواجش با یک تبعه مجارستانی ارائه دهد.
  • پس بهتر است برای ارائه مدارک از وکیل یا کارشناسان مجرب در حوزه مهاجرتی مشورت بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای ارائه در زمان مصاحبه سفارت خانه

  • ارائه گواهی تولد که در آن نام پدر و مادر نیز ذکر شده باشد؛
  • ارائه مدارک شهروندی؛
  • ارائه مدرکی که نشان دهند شما در حال حاضر مجرد می باشید؛
  • اگر فردی قبلا ازدواج کرده و همسرش فوت شده یا طلاق گرفته باید مدارک مربوطه را ارائه دهد؛
  • ارائه مدرک تمکن مالی.

مزایای اخذ اقامت مجارستان

دریافت اقامت مجارستان برای متقاضی مزایایی دارد.

  • متقاضی می تواند بدون دریافت ویزا به کشور های عضو اتحادیه اروپا سفر کند؛
  • برای فرد امکان تحصیل در کشور های عضو اتحادیه اروپا به صورت رایگان وجود دارد؛
  • فرد با دریافت اقامت مجارستان می تواند در شغلی مشغول به کارشود؛
  • فرد پس از دریافت اقامت مجارستان می تواند در بانک های این کشور افتتاح حساب کند؛
  • امکان تجارت در کشور های حوزه مجارستان با اخذ اقامت از این کشور وجود دارد؛
  • متقاضی بعد از اخذ اقامت می تواند از تسهیلات بانکی استفاده نماید؛
  • امکان استفاده رایگان از امکانات پزشکی و درمانی برای فرد وجود دارد؛
  • متقاضی می تواند پس از کسب اقامت در این کشور ملک خریداری کند؛
  • امکان ثبت شرکت بعد از اخذ اقامت برای فرد وجود دارد؛
  • همچنین فرد می تواند در این کشور سرمایه گذاری انجام دهد.

در این مقاله کسب اقامت مجارستان از طریق ازدواج بررسی شد و نکات و شرایط برای دریافت این نوع از اقامت برای شما عزیزان توضیح داده شد. اگر بعد از مطالعه مقاله همچنان سوالاتی برای شما متقاضیان محترم پیش آمد می توانید با کارشناسان مجرب ما در موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *