مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سوئد » اقامت سوئد

اقامت سوئد



اقامت سوئد

اقامت سوئد یکی از مواردی می باشد که متقاضیان بسیاری دارد. کشور سوئد جزء پیشرفته ترین کشور در اتحادیه اروپاست.

این کشور از نظر اقتصادی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد.

هرساله افراد بسیاری برای دلایل متفاوتی تصمیم به مهاجرت می گیرند. برای مهاجرت به هر کشوری روش های مختلفی در؛

نظر گرفته شده است. و هر کشور قوانینی برای پذیرش و اعطا اقامت دارد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی اقامت سوئد در سال 2019 بپردازیم. و موارد مهمی را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.

 

ویزای شنگن

در این مقاله قصد داریم برای کسب اقامت سوئد از طریق راه های قانونی بپردازیم.

شما می توانید مقاله ( روش های مهاجرت به سوئد ) را برای اطلاعات بیشتر مطالعه نمایید.

متقاضیان برای سفر به سوئد باید ویزای شنگن را دریافت کرده باشند.

26 کشور عضو معاهده ای می باشند که طبق قوانین آن افرادی که در کشور های عضو شنگن ساکن هستند؛

بدون دریافت ویزا می توانند به این 26 کشور سفر کنند.

کشور ایران جزء این 26 کشور نمی باشد پس افراد برای سفر به کشور سوئد باید ویزا شنگن دریافت نمایند.

اگر افراد ویزای شنگن داشته باشند و به سوئد سفر کرد باشند رسیدگی به پرونده مهاجرت آن ها سریع تر خواهد بود.

 

انواع ویزای شنگن

ویزای شنگن دارای چهار نوع می باشد، که در ادامه به آن اشاره می کنیم:

A ویزای ترانزیت؛

B ویزای عبور؛

C ویزای توریستی؛

D ویزای بازرگانان و تاجرها.

مهاجران ایرانی بیشتر درخواست ویزای شنگن توریستی را دارند و از این طریق وارد کشور سوئد می شوند.

افراد برای اخذ این نوع ویزا می توانند به سفارت خانه ایمیل ارسال کنند یا به صورت حضوری به سفارت خانه مراجعه نمایند.

متقاضیان باید در نظر داشته باشند که اعطا ویزا ممکن است دو ماه طول بکشد.

پس بهتر است دو ماه زود تر از تاریخ مد نظر برای سفر اقدامات لازم را برای گرفتن وقت از سفارت انجام دهید.

ممکن است در موارد اضطراری به فرد زود تر از هنگام وقت مراجعه به سفارت داده شود.

پس از مراجعه به سفارت و ارائه مدارک و بررسی در صورت نبودن مشکل به فرد ویزا تعلق می گیرد.

فرد باید از همان کشوری که ویزای شنگن دریافت کرده سفر کند و بعد از سفر به آن کشور فرد اجازده دارد به؛

سایر کشور های عضو شنگن نیز سفر کند.

 

نکاتی برای اخذ ویزا

در این قسمت به توضیح درباره تمامی مراحل و نکات برای دریافت ویزای سوئد می پردازیم.

  • والدین برای فرزندان زیر 12 سالشان باید مدارک را تکمیل و ارائه دهند؛
  • افراد برای دریافت وقت مصاحبه از سفارت نباید پولی بپردازند؛
  • افراد نبایند به کنسولگری و یا سفارت خانه وسایل الکترونیکی وارد نمایند؛
  • اگر فرد قصد داشته باشد فقط به کشور سوئد سفر نماید سفارت خانه می تواند ویزای کوتاه مدت 90 روزه صادر نماید؛
  • ممکن است فردی که طبق قوانین وضع شده ویزای شنگن را دریافت نکرده باشد، در این صورت سایر کشور های؛

عضو شنگن می توانند از ورود فرد به آن کشور جلوگیری نمایند.

  • تمامی افراد به جزء کودکان زیر دوازده سال باید اثر انگشت خود را ثبت نمایند؛

 

مدارک لازم برای اخذ ویزا

مدارک لازم برای دریافت ویزا که باید به سفارت خانه ارائه نمایید به شرح زیر می باشد:

  • تکمیل فرم لازم برای درخواست ویزا و ارائه آن؛
  • ارائه دو قطعه عکس 4*3؛
  • ارائه پاسپورت با حداقل 2 برگ سفید و داشتن اعتبار سه ماهه از زمانی که فرد محدوده شنگن را ترک کرده؛
  • اگر فردی در کشور سوئد برای شما دعوت نامه ارسال کرده باید آن را ارائه دهید؛
  • ارائه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن، این صفحات باید ترجمه شده باشند؛
  • ارائه مدارک شغلی و کپی از تمامی صفحات آن و ترجمه مدارک؛
  • ارائه مدرکی مبنی بر تمکن مالی؛
  • ارائه اصل بیمه مسافرتی و کپی از تمامی صفحات آن؛

 

مهاجرت از طریق کار

افرادی که قصد دارند از طریق کار اقامت سوئد را دریافت نمایند باید از طرف کارفرمایی معتبر در سوئد؛

دعوت نامه کاری دریافت نمایند. و بدون این دعوت نامه نمی توان به این کشور مهاجرت و کار کرد.

افراد برای دریافت دعوت نامه شغلی باید شرایط و مهارت های لازم که مد نظز کارفرما می باشد را داشته باشند.

اگر فردی بتواند دعوت نامه شغلی از کارفرما در یافت نماید می تواند به راحتی اقامت در سوئد را داشته باشد.

این روش جزء روش های سخت مهاجرتی می باشد ولی برای متقاضیان و علاقه مندان روشی محبوب می باشد.

 

 

دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های کسب اقامت سوئد سرمایه گذاری در این کشور می باشد.

افراد می توانند با مبلغ 150 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کرده و ویزا را دریافت نمایند.

افراد می توانند در چند مرحله این مبلغ را به کشور سوئد منتقل کنند.

 

اخذ اقامت از طریق ازدواج

اگر فردی در کشور سوئد با تبعه این کشور ازدواج کند می تواند اقامت سوئد را دریافت نماید.

طبق قانون کشور سوئد افراد می توانند بعد از ازدواج با فردی با تابعیت سوئد در این کشور ساکن شوند و اقامت داشته باشند.

می تواند برای اطلاعات از شرایط این روش مهاجرتی مقاله ( ازدواج در سوئد ) را مطالعه نمایید.

 

اخذ اقامت از طریق تحصیل

از بهترین و آسانترین روش ها برای کسب اقامت سوئد اقامت از طریق تحصیل در دانشگاه های این کشور می باشد.

افراد بعد از اخذ ویزا می توانند برای سفر به سوئد یک همراه داشته باشند.

حتی اگر متقاضی مدرک معتبر زبان داشته باشد باید یک دوره را برای یادگیری زبان سوئدی بگذراند،

و بعد از آن وارد دانشگاه های این کشور شود.

تدریس در دانشگاه های این کشور به زبان انگلیسی نیز می باشد و افراد برای ورود به دانشگاه باید مدرک IELTS 5؛

را ارائه دهند.

 

در آخر توصیه می شود از روش های قانونی برای مهاجرت به کشور ها و اخذ اقامت اقدام کنید.

و بهتر است قبل از اقدام برای اقامت با مشاوران مشورت کرده تا با توجه به شرایط شما بهترین روش را برایتان انتخاب کنند.

مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارند تا شما را در انتخاب بهترین روش راهنمایی نمایند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *