مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » اقامت انگلستان از طریق کار

اقامت انگلستان از طریق کار



اقامت انگلستان از طریق کار

این مقاله درباره اقامت انگلستان از  طریق کار در سال 2019برای شما عزیزان جمع آوری شده.

امروزه بسیاری از متقاضیان تمایل دارند از طریق ارزانترین و راحت ترین روش ویزا کشوری را اخذ کنند.

یکی از کشور مهم در عرصه اقتصاد و سیاست، کشور انگلستان می باشد.

همچنین این کشور در عرصه خدمات پزشکی و زمینه های فناوری جزء مطرح ترین کشور ها در جهان می باشد.

 

 

ویزا کاری کشور انگلستان

در هر کشور قوانین خاصی برای اخذ ویزای کاری وجود دارد.

و برای کسب اقامت انگلستان از طریق کار هم، این کشور قوانین خاصی را در نظر گرفته است.

دانشجویانی که در کشور انگلستان مشغول به تحصیل هستند، در زمان تحصیل مشغول به کار هم می شوند.

و بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه، با کسب ویزا کاری می توانند می توانند مشغول به کار شوند.

این روش، جز مناسبترین و راحت ترین روش برای اخذ اقاما دائم در کشور انگلستان می باشد.

یکی دیگر از روش های اقامت در انگلستان از طریق کار، دریافت دعوت نامه کاری می باشد.

اگر فردی از یک شرکت معتبر دعوت نامه کاری دریافت کند.

می تواند با رعایت قوانین و شرایط لازم اقامت در انگلستان از طریق کار را دریافت نماید.

بعد از شاغل شدن فرد و پرداخت مالیات، می تواند بعد از چهار سال برای دریافت اقامت دائم اقدامات لازم را انجام دهد.

 

 

شرایط استخدام نیروی کار خارجی در انگلستان

برای استخدام افراد خارجی در شرکت های کشور انگلستان باید شرایطی را رعایت کرد.

کارفرما باید آگهی استخدام را به مدت در 3 ماه در انگلستان منتشر کند.

اگر فردی بعد از 3 ماه فردی برای شغل مورد نظر استخدام نشد.

کارفرما باید برای 3 ماه دیگر آگهی را در اتحادیه اروپا استخدام کند.

و اگر بعد گذشت 3 ماه فردی برای شغل مورد نظر استخدام نشد.

کارفرما می تواند نیروهای کار خارجی را برای شغل مورد نشر استخدام کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شغل و شاغل شدن در انگلستان می توانید مقاله ( کار در انگلستان ) مطالعه کنید.

 

ویزا TIER 2  

کسب اقامت انگلستان از طریق کار، با ویزای TIER 2.

در کشور انگلستان ویزایی برای مهارت های شغلی در نظر گرفته شده که Skilled worker  یا TIER 2 نام دارد.

برای کسب این نوع ویزا متقاضی باید از شرکت یا موسسه در کشور انگلستان پیشنهاد شغلی دریافت کند.

افرادی که اقامت انگلستان را دریافت کرده یا ویزا کاری دارند، پیشنهاد شغلی دریافت می کنند.

و اگر فردی اجازه اقامت یا ویزا کار انگلستان را نداشته باشد، شانسی برای پیشنهاد شغلی ندارد.

فرد باید تمکن مالی داشته باشد، یا فردی اسپانسر فرد شود.

برای اثبات تمکن مالی فرد باید:

به مدت 90 روز در حساب بانکی خود، مبلغ 800000 پوند و برای هر یک از همراهان مبلغ 5300 پوند داشته باشد.

با داشتن چه شرایطی شانس فرد برای اخذ این ویزا بیشتر می شود:

  • اثبات تمکن مالی
  • داشتن سابقه کار مناسب
  • میزان کسب حقوق و در آمد فرد
  • سن متقاضی بین 25 تا 40 باشد
  • مدارک تحصیلی
  • تسلط به زبان انگلیسی، داشتن مدرک IELTS 6 به بالا

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار TIER 2

  • ارائه اصل و ترجمه مدارک مربوط به شغل متقاضی ( مثل: فیش حقوقی، جواز کسب، روزنامه رسمی و…)
  • اصل و ترجمه سند ملکی یا اجاره نامه ملک
  • ارائه اصل و ترجمه شناسنامه
  • ارائه اصل و ترجمه گواهی تمکن مالی
  • 2 قطعه عکس 6*5 با زمینه سفید
  • در صورت داشتن اسپانسر، مدارک شغلی او نیز باید ارائه شود
  • ارائه دعوت نامه شغلی
  • ارائه گواهی اشتغال به کار متقاضی
  • ارائه فرم پر شده درخواست ویزا و برگه تعیین وقت سفارت
  • در صورت داشتن اسپانسر، اجاره نامه و یا سند ملکی او باید ارائه شود
  • هزینه های مصاحبه
  • در صورت داشتن اسپانسر آخرین گواهی مالیات پرداختی وی باید ارائه شود
  • ارائه چند قبض پرداختی آب، برق، گاز، تلفن توسط اسپانسر
  • در صورت داشتن اسپانسر باید گواهی اشتغال به کار او نیز ارائه شود

 

مهاجرت کاری به انگلستان

مهاجرت کاری به انگلستان به 2 دسته تقسیم می شود:

  • به متقاضی ویزا موقت برای جست و جو کار داده می شود. و فرد در زمان تعیین شده باید مشغول به کار شود.

و اگر در زمان تعیین شده، نتواند در شغلی مشغول به کار شود باید انگلستان را ترک نماید.

  • اگر فردی پشنهاد کاری داشته باشد می تواند ویزا دریافت نماید.

شخص باید بتواند از کارفرما دعوت نامه کاری ذریافت کند.

کارفرما بعد از آگهی کردن کار در انگلستان و اتحادیه اروپا، و پیدا نشدن فردی برای استخدام در این کار.

می تواند برای متقاضی بین المللی دعوت نامه کاری ارسال نماید.

 

اقامت انگلستان از طریق کار

در صورتی که فرد بتواند ویزا کار انگلستان را دریافت نماید، می تواند سالیانه قبل از اتمام اعتبار ویزا آن را تمدید کند.

بعد از گذشت پنج سال فرد می تواند در اقامت دائم کشور انگلستان را دریافت کند.

بعد از گذشت پنج سال از دریافت اقامت دائم فرد می تواند پاسپورت این کشور را دریافت کند.

فرد می توانید با این روش برای خود و همراهان خود نیز پاسپورت دریافت کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزا کار در کشور انگلستان می توانید مقاله ( ویزای کار انگلستان ) را مطالعه نمایید.

با توجه به قوانین اقامت انگلستان از طریق کار، بسیاری از افراد ترجیح می دهند روش های آسانتری را انتخاب کنند.

و درگیر پروسه های شغلی و یا داشتن پیشنهاد شغلی نشوند.

راه های مناسب تری برای اخذ ویزا در این کشور وجود دارد، که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  • ویزا تحصیلی
  • ویزا کارآفرینی
  • ویزا ثبت شرکت
  • ویزا سرمایه گذاری
  • ویزا از طریق ازدواج
  • ویزا از طریق تولد فرزند

اگر بخواهیم به صورت کلی ویزا کاری در انگلستان را بررسی کنیم، باید بگوییم که فرد باید بتواند رزومه کاری قوی ارائه دهد و شرایط لازم را داشته باشد تا بتواند این ویزا را دریافت کند.

و همچنین فرد باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد.

 

 

به متقاضیان پیشنهاد می شود قبل از مهاجرت به این کشور، اطلاعات لازم درباره اقامت انگلستان از طریق کار در سال 2019 را کسب کنند.

افراد می توانند برای کسب اطلاعات با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرند. و از مشاوره های رایگان موسسه استفاده کنید.

 

اقامت انگلستان از طریق کار
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *