مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » هلند » اقامت از طریق ازدواج در هلند

اقامت از طریق ازدواج در هلند



اقامت از طریق ازدواج در هلند

ما  در این مقاله به بررسی اقامت از طریق ازدواج در هلند می پردازیم.

این نوع اقامت در کشورهایی که مهاجر پذیر نیستند و هیچ نوع اقامتی صادر نمی کنند جزو راههای اصلی اخذ اقامت است .

یکی از راههای اخذ اقامت هلند ازدواج است .

برای اینکه این ازدواج انجام شود و اقامت صادر شود باید شرایط زیر برقرار باشد .

حداقل سن قانونی برای ازدواج در هلند هیجده سال است .

متقاضی ازدواج باید مجرد باشد .

در صورت فوت همسر مدارک معتبر گواهی فوت ارائه شود.

در صورت طلاق باید مدارک قانونی تجرد ارائه گردد.

ازدواج در هلند می تواند در شهرداری و یا کلیسا و یا حتی مکانهای عمومی انجام شود .

در هر صورت ثبت اردوج در شهرداری ضروری است .

برای ازدواج رسمی در هلند در شهرداری باید  شاهد حضور داشته باشند :

حداقل دو شاهد یا حداکثر چهار شاهد باید گواهی ازدواج  را امضا کنند تا ازدواج رسمی در هلند صورت گیرد

  • تمام شهود باید 18 سال یا بیشتر باشند
  • شهرداری شاهدان را ارائه نمی دهد
  • شاهدان می توانند از هر ملیتی باشند
  • ارائه گذرنامه  هر دو طرف در شهرداری ضروری است
  • اگر می خواهید ازدواجتان را در شهرداری ثبت کنید حتما باید از قبل تاریخ را تعیین کنید و رزرو را در پیش بگیرید. ثبت نام باید حداقل 14 روز قبل از ازدواج انجام شود .

نام خانوادگی در هلند:

هنگامی که یک زن و شوهر به طور قانونی در هلند  ازدواج کنند . گزینه های زیر را برای انتخاب نام خانوادگی دارند :

  • یک شوهر می تواند پس از ازدواج نام خانوادگی همسرش را بگیرد و بالعکس
  • همسران می توانند از نام خانوادگی خود، یا نام خانوادگی همسر یا برعکس استفاده کنند
  • هر دو همسر  می توانند نام خانوادگی خود را حفظ کنند

نام خانوادگی کودکان در هلند

  • کودکان می توانند نام خانوادگی  پدر یا مادرشان را داشته باشند .
  • پس از انتخاب نام خانوادگی تایید شده، تمام فرزندان یک پدر و مادر باید یک نام خانوادگی داشته باشند .
  • اگر پدر به طور قانونی فرزند خود را به رسمیت نمی شناسد ، او نام خانوادگی مادر خود را خواهد داشت .

 

اگر شخص غیر هلندی با یک هلندی ازدواج نماید  باید  شخص غیر هلندی یک اظهارنامه شخصی را تکمیل کند .

هر دو طرف  باید تعهد نامه پر کرده و به شهرداری اعلام کنند .

شهرداری در خواست را بررسی کرده و برای ثبت عقد به آنها وقت می دهد .

IND وضعیت اقامت فرد غیر هلندی را بررسی می کند و پلیس حقیقاتی را انجام خواهد داد تا اطمینان حاصل کند

که این رابطه واقعی است و ازدواج تنها دلیلی جهت اخذ اقامت نیست .

این تحقیقات  زمانی انجام می شود که یک زوج در نظر دارد ازدواج کند یا وارد یک مشارکت ثبت نام شده برای کسب اجازه  اقامت برای شریک غیر هلندی خود شود.

ازدواج و ملیت دوگانه

اگر یک شخص هلندی تصمیم ازدواج  با فرد غیر هلندی داشته باشد  باید این ازدواج با الزامات قانون هلند برای ازدواج ، مطابقت داشته باشد.

اگر این الزامات را برآورده سازید، می توانید برای ازدواج ثبت نام کنید.

اگر زوجین تمایل داشته باشند ازدواج را در هلند ثبت کنند باید فرد غیر هلندی بتواند وارد کشور هلند شود.

اگر شخص غیر هلندی نتواند اجازه ورود قانونی به هلند بگیرد باید این ازدواج را در کشوری به غیر از هلند ثبت کند .

برای درخواست ویزای نامزدی باید فرد هلندی مدارک مورد نیاز برای اثبات ارتباط عاطفی را به اداره مهاجرت ارائه دهد .

دعوتنامه مورد نظر برای فرد غیر هلندی صادر خواهد شد و وی با ارائه مدارک دال بر تجرد و ارتباط عاطفی با شخص هلندی روادید برای ورود قانونی به هلند دریافت می کند .

اگر شخص ازدواج قبلی داشته باشد باید مدارک قانونی طلاق را ارائه نماید و گواهی تجرد برای ازدواج ارائه نماید .

ویا اگر همسر قبلی وی فوت شده باشد باید بتواندگواهی فوت ارائه کند.

مدارک لازم:

فرد هلندی در کنار مدارک مورد نیاز مانند گواهی تجرد وغیره باید پاسپورت و آدرس محل زندگی خود در هلند و مدارک مالی مورد نیاز را ارائه نماید .

این مدارک مالی شامل درآمد لازم برای زندگی هر دو نفر وادرس محل اقامت برای انجام کارهای اقامت غیر هلندی می شود .

 

اگر شخص غیر هلندی که تمایل دارد با یک فردهلندی ازدواج کند و نتواند ویزای نامزدی در هلند را دریافت کند و اجازه ورود قانونی به هلند را برای ازدواج نداشته باشد باید در یک کشور ثالث ازدواج بین المللی خود را ثبت نمایند .

بعد از ثبت ازدواج خارج از هلند فرد هلندی در خواست الحاق همسر می دهد که بعد از طی مراحل قانونی ویزای برای شخص صادر می شود .

شخص غیر هلندی زمانی می تواند درخواست اقامت دائم هلند را دهد که حداقل 3 سال از اقانت موقت وی در هلند گذشته باشد .

پس از آن است که با گذشتن 5 سال می تواند درخواست پاسپورت کشور هلند را داشته باشد .

فرزند یک فرد هلندی با غیر هلندی تابعیت هلندی خواهد داشت .

قوانین هلند در اعطای تابعیت بر پایه خون است .

بر اساس و اصل حقوق  بین الملل خصوصی در تمامی کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا  تابعیت از طریق ازدواج  از زن و مرد( هر دو )  انتقال می یابد .

ازدواج یکی از راههای اخذ اقامت و پس از آن باسپری شدن مدت زمان اقامت  (در کشورهای مختلف متفاوت است )تابعیت می باشد .

اگر شخص با فردی که مقیم هلند است اما هنوز پاسپورت هلندی دریافت نکرده ازدواج نماید .

می تواند بطور قانونی و پس از طی مراحب ذکر شده ویزا و سپس اقامت هلند را به دست آورد .

اما پروسه زمانی جهت انجام کارهای ویزا و اقامت در ازدواج با فردی که پاسپورت هلندی ندارد و فقط مقیم هلند است طولانی تر است .

فرزند این زوج تا زمانی که پدر و مادر پاسپورت هلندی نداشته باشند یک هلندی نخواهد بود .

چنانچه علاقمند به اخذ اقامت از طریق ازدواج در هلند هستید باید مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت را آماده نمایید .

برای اطلاع از این مدارک و آماده شدن جهت اخذ اقامت از طریق ازدواج در هلند با کاشناسان مجرب و وکلای ارشد سفیران سروش سعادت مشورت نمایید.

اقامت از طریق ازدواج در هلند
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *