مهاجرت تحصیلی استرالیا

اخذ پذیرش در استرالیا

اخذ پذیرش در استرالیا

اخذ پذیرش در استرالیا

برای پاسخ به این سوال که اخذ پذیرش در استرالیا چگونه انجام می شود می بایست مطالب پیش رو را به طور کامل مزالعه نمایید. در این صورت می توانیید به سوال ذیل نیز پاسخ دقیقی دهید:

  • برای ورود به دانشگاه های این کشور چه مدارکی لازم است؟
  • آیا دانشگاه های معتبر این کشور برای ایرانیان مناسب می باشند؟
  • شرایط اخذ بورسیه دانشگاه های استرالیا بهچه صورت می باشد؟
  • اخذ پذیرش در استرالیا برای چه کسانی مناسب و مفید می باشد؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص تنها کافی است با ما همراه باشید تا بتوانید با کسب اطلاعات دقیق به تصمیم نهایی جهت اقدام برای مهاجرت دست یابید.

دانشگاه های معتبر استرالیا

در دانشگاه های استرالیا دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند؛ در واقع نظام آموزشی این کشور انگلیسی می باشد. رتبه ی جذب دانشجویان بین المللی دانشگاه های انگلیسی استرالیا در جهان، رتبه ی دوم می باشد. دانشگاه های استرالیا، بجز رشته آی تی و چند رشته خاص دیگر، سایر رشته ها در دوره ی کارشناسی یک ساله می باشند. دانشگاه های استرالیا دوره های تحصیلی خود را در دور ترم پائیز و بهار ارائه می دهند.

به دلیل بالا بودن کیفیت آموزشی و همچنین تعداد دانشگاه های استرالیا، برگزیدن دانشگاه مناسب برای دانشجویان بین المللی دشوار می باشد. لازم به ذکر است که استرالیا از لحاظ آموزشی و دانشگاهی در بین هشت کشور برتر جهان قرار گرفته است.

هشت دانشگاه برتر استرالیا

در استرالیا، هشت دانشگاه وجود دارند که بهترین دانشگاه های این کشور می باشند؛ این دانشگاه ها از نظر آموزشی
و ارائه خدمات از سایر دانشگاه ها بهتر می باشند اما این بدان معنا نیست که سایر دانشگاه های استرالیا که در این گروه
قرار نگرفته اند وضعیت مطلوبی ندارند. برای مثال دانشگاه یو تی اس خارج از این گروه می باشد اما در رشته ی آی تی
بالا ترین رتبه را به خود اختصاص داده است. گروه دانشگاه های برتر استرالیا که از هشت دانشگاه تشکیل شده اند عبارتند از:

  • دانشگاه اِی اِن یو (دانشگاه ملی استرالیا).
  • دانشگاه سیدنی.
  • دانشگاه ملبورن.
  • دانشگاه نیو ساوت ویلز.
  • دانشگاه آدلاید.
  • دانشگاه کوئینزلند.
  • دانشگاه وِستِرن استرالیا.
  • دانشگاه مُوناش.

آیا مدرک زبان انگلیسی لازم است؟

دانشگاه های معتبر استرالیا نیاز به مدرک انگلیسی آیلتس دارند. اگر می خواهید به دانشگاه های معتبر این کشور به ادامه ی
تحصیل بپردازید، می بایست نمرات لازم را کسب کنید که این نمرات به صورت زیر می باشند: تمام رشته های دانشگاه های معتبر استرالیا نیاز به آیلتس با معدل شش و نیم دارند؛ اما رشته هایی مانند معماری و روزنامه
نگاری به آیلتس با معدل هفت دارند. این نمرات جهت ورود به دانشگاه های معتبر استرالیا می باشند و اگر دانشگاهی این مدارک را با نمره ی کم تر قبول کند، سطح آموزشی بالایی نخواهد داشت.

مدارک لازم برای پذیرش در سطح لیسانس

جهت اخذ روادید دانشجویی، متقاضیان محترم باید پشتیبان و اسپانسر مالی داشته باشند. پشتیبان مالی یک دانشجو باید توان مالی کافی برای پرداخت تمام مخارج و هزینه های جزئی و کلی را داشته باشد و متقاضی و خانواده او را از لحاظ مالی به طور کامل ساپورت کند. همچنین موارد ذیل نیز از الزامات است.

  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با داشتن معدل لازم.
  • ریز نمرات و کارنامه دوره ی پی دانشگاهی.

دوره آنِرز چیست؟

مقطع کارشناسی در دانشگاه های استرالیا به مدت سه سال می باشد. دانشجویان گرامی این مقطع، می بایست در سه سال 144 واحد پاس کنند و مدرک لازم را دریافت کنند. دانشجویانی که در مقطع کارشناسی نمرات بسیار خوبی کسب کرده اند، می توانند با سپری کردن دوره ی آنرز، وارد مقطع دکترا شوند. افرادی که موفق به سپری کردن دوره ی آنرز و ورود به دانشگاه های دکترا می شوند، در اجتماع جایگاه خاصی دارند. دانشجویان دوره آنرز باید 24 واحد پاس کنند، پایان نامه ای پانزده هزار لغتی بنویسند و با کسب نمرات عالی، وارد دانشگاه های پزشکی شوند.

مدارک لازم برای پذیرش در سطح فوق لیسانس

روش های سپری کردن مقطع کارشناسی ارشد به سه صورت می باشد:

  • فقط با گذراندن واحدهای درسی:

در این روش می بایست 48 واحد درسی در مدت یک سال پاس کنید
و با گرفتن نمرات لازم، دوره ی تحصیلی را تمام کنید. دانشجویان نمی توانند از این روش مستقیما به مقطع دکترا برای تحصیل بروند؛ بلکه باید دوره آنرز را نیز سپری کنند.

  • واحد همراه با تز:

در این روش می بایست 24 واحد درسی را پاس کنید و یک تز بیست و دو هزار کلمه ای بنویسید.

  • فوق لیسانس از طریق نوشتن تز:

در این روش شما از پاس کردن واحد های درسی معاف هستید و باید بر اساس موضوعی که انتخاب کرده اید، پایان نامه ای بنویسید که سی و پنج هزار کلمه داشته باشد.

طرح پایان نامه برای دوره کارشناسی ارشد

طرح پایان نامه برای دوره کارشناسی ارشد می بایست دارای هزار لغت باشدَ که دانشجو باید اهداف و انگیزه و همچنین موضوع پایان نامه خود را در این طرح شرح دهد. متقاضی می بایست با داشتن طرحی جذاب، اثبات کند که موضوع پیشنهادی او جالب و پر اهمیت می باشد. همچنین مدارک لازم برای اخذ پذیرش در اسپانیا در سطح دکترا نیز به شرح ذیل است.

  • مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز.
  • ریز نمرات و مدرک کارشناسی ارشد یا آنِرز.
  • معرفی نامه از دو نفر از اساتید دوره کارشناسی و یا استاد راهنما.

طرح پایان نامه برای دوره دکترا

طرح پایان نامه برای دوره دکترا می بایست دارای دو هزار لغت باشد و شما باید ثابت کنید که شما با دلایلی مشخص
می خواهید این دوره را سپری کنید. متقاضی می بایست با داشتن طرحی جذاب، اثبات کند که موضوع پیشنهادی او جالب و پر اهمیت می باشد.

نکات مهم برای دانشجویان

تمام متقاضیان دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد از نوع اول و دوم و همراهانشانم می توانند در مدت دوره ی تحصیلی، هفته ای بیست ساعت مشغول به کار شوند و این تایم در زمان تعطیلات دو برابر می شود. متقاضیان کارشناسی ارشد از نوع سوم و دکترا می توانند هفته ای بیست ساعت کار کنند. همچنین همراهان این متقاضیان می توانند به صورت فول تایم مشغول به کار شوند. مخارج یک دانشجو برای تحصیل در استرالیا از هشت تا دوازده هزار دلار می باشد؛ اما این مبلغ متغیر است و به نوع دانشگاه نیز بستگی دارد. هزینه های مسکن برای دانشجویان در استرالیا به صورت زیر می باشد:

  • خوابگاه دانشجویی و اتاق های مشترک چند نفره: صد تا صد و هفتاد دلار به صورت هفتگی.
  • سوییت: صد و هشتاد تا دویس و پنجاه دلار.
  • مخارج  خورد و خوراک هر دانشجو در هفته از هشتاد تا صد و بیست دلار می باشد
  • مخارج رفت آمد بستگی به مسافت دارد اما روزانه از پنج تا هفت دلار می باشد.

به صورت کلی دانشجویان بین المللی می توانند جهت اخذ پذیرش در استرالیا از راه های مختلفی اقدام کنند.
یکی از راه های ورود به دانشگاه های استرالیا اخذ بورسیه تحصیلی این کشور می باشد. برای کسب اطلاعات لازم در مورد اخذ پذیرش در استرالیا، بورسیه تحصیلی این کشور و سایر موارد، با مشاورین و وکلای درجه یک و مجرب موسسه حقوقی و بین المللی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *