مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لهستان » اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان

اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان



اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان

برای مهاجرت به کشور ها روش های قانونی برای مهاجران در نظر گرفته شده، یکی از این روش ها تولد فرزند می باشد.هر ساله متقاضیان بسیاری جهت اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان تصمیم به مهاجرت به این کشور می گیرند.

در کشور لهستان برای اعطا تابعیت از طریق تولد قوانین در نظر گرفته شد است که در این مقاله قصد داریم به

بررسی چگونگی اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان در سال 2019 بپردازیم.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت سعی در جمع آوری مطالبی مفید در رابطه با اخذ تابعیت از کشور لهستان داشته است.

به متقاضیانی که قصد مهاجرت و کسب اقامت از کشور لهستانرا دارند پیشنهاد می شود مقاله پیش رو را مطالعه نمایند.

 

اخذ تابعیت

در هر کشوری ممکن است اعطا تابعیت به فرزند از طریق راه های گوناگون صورت گیرد.

در برخی از کشور ها ممکن است از طبق سیستم خون به فرزند تابعیت اعطا گردد.

در بعضی از کشور ها ممکن است فرزند از طریق سیستم خاک تابعیت کشوری را دریافت نماید.

  • اخذ تابعیت بر اساس سیستم خاک به این صورت می باشد که باید فرزند در کشوری متولد شود که بر اساس سیستم

خاک به فرد تابعیت اعطا می شود.

  • اخذ تابعیت بر اساس سیستم خون بدین صورت می باشد که یکی از والدین باید تابعیت آن کشور را داشته باشد

که براساس سیستم خون تابعیت به فرزند فرد هم ارائه شود.

اگر کودک در کشوری دیگر نیز متولد شود، می تواند تابعیت آن کشور خاص را داشته باشد.

 

اعطا تابعیت

اما اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان با توجه به سیستمی به افراد تعلق می گیرد؟

اعطا تابعیت از طریق سیستم خاک و سیستم خون می باشد.

  • سیستم خون: طبق قانون کشور لهستان اگر نوزاد از والدینی که حداقل یکی از آن ها تابعیت لهستان را دارد؛

متولد شود، نوزاد تابعیت کشور لهستان را دریافت می کند.

حتی اگر فرزند در خارج از کشور لهستان متولد شود نیز تابعیت این کشور به او تعلق می گیرد.

  • سیستم خاک: طبق قانون اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان اگر فرزند والدینی با تابعیت خارجی در کشور؛

لهستان متولد شود این فرزند تابعیت کشور لهستان را دریافت می کند.

حتی اگر فرزندی با پدر و مادری نامعلوم در این کشور باشد نیز تابعیت لهستان را دریافت می کند.

  • اگر فردی یا افرادی با تابعیت کشور لهستان فرزندی را به فرزند خواندگی قبول کنند، فرزند تابعیت این کشور را

دریافت می کند.

 

اعطا تابعیت از طرف رییس جمهور

طبق ماده 18 قانون کشور لهستان رییس جمهور اجازه دارد به درخواست خود به فردی تابعیت این کشور را اعطا کند.

به والدین با تابعیت خارجی که فرزندشان در کشور لهستان به دنیا آمده نیز تابعیت این کشور داده می شود.

فردی که در کشور لهستان زندگی می کند می تواند از طریق وایود در خواست محل اقامت خود را ارائه دهد.

ولی اگر فردی خارج از این کشور زندگی کند باید از طریق کنسولگری در خواست خود را ارائه دهد.

مدارک صادر شده باید به زبان انگلیسی بوده و همچنین باید مدارک به زبان لهستانی نیز ضمیمه شود.

 

چه افرادی به عنوان شهروندان لهستان شناخته می شوند؟

طبق ماده 30 قانون کشور لهستان افرادی که دارای شرایط زیر باشند به عنوان شهروند لهستان محسوب می شوند.

  • افرادی که به مدت 3 سال به صوت مداوم در کشور لهستان اقامت داشته اند برایشان اقامت EC صادر می شود.

این به این معناست که این افراد می توانند به صورت طولانی مدت در این کشور اقامت داشته باشند.

  • فردپناهنده که 2 سال پی در پی در کشور اتریش مجوز اقامت داشت است؛
  • اگر یکی از والدین کودک تابعیت کشور لهستان را داشته باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

 

مدارک لازم برای ثبت مشخصات نوزاد

جهت اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستان باید نام نوزاد ثبت شود، هنگام ثبت مشخصات باید مدارک؛

زیر ارائه شود:

  • ارائه گواهی کتبی از ماما، دکتر یا بخش مراقبت های بهداشتی؛
  • در صورتی که والدین نوزاد ازدواج کرده اند باید خلاصه ای از سند ازدواج ارائه شود؛
  • ارائه گواهی تولد مادر؛
  • اگر پدر فرزند فوت شده باشد باید گواهی فوت فرد ارائه شود؛
  • اگر مادر از همسرش جدا شده است باید سند طلاق ارائه شود.

اگر در زمان ثبت مشخصات برای نوزاد اسمی انتخاب نشده باشد، مدیر USC یکی از نام های مرسوم در؛

این کشور را در گواهی ثبت می کند.

تا شش ما پس از تکمیل گواهی با پرداخت 11 زلوتی ( پرداخت حق تمبر ) می توان نام نوزاد را تغییر داد.

در صورتی نام خانوادگی مادر برای فرزند انتخاب می شود که فرزند از طریق روابط غیر زناشویی متولد شد باشد.

اگر نامی برای نوزاد هنگام نام گذاری انتخاب نشود، برای نام و نام خانوادگی نوزاد اترکیبی از اسامی پدر و مادرش انتخاب می شود.

حداقل زمان ثبت مشخصات نوزاد در ثبت احوال 2 هفته بعد از تولدش می باشد.

 

روش های اخذ تابعیت

برای مهاجرت به لهستان و دریافت اقامت  این کشور روش ای قانونی در نظر گرفته شده است.

  • دریافت اقامت از طریق تحصیل؛
  • دریافت اقامت از طریق کار در کشور لهستان؛
  • دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری؛
  • دریافت اقامت از طریق ازدواج.

 

تحصیل در لهستان

یکی از راه های مهاجرت و اخذ اقامت موقت از کشور لهستان مهاجرت از طریق تحصیل می باشد.

اقامت موقت فرد تا زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل نشده است اعتبار دارد.

دانشجویان می توانند بعد از فارغ التحصیل شدن در زمان مشخصی شغل مرتبط با رشته تحصیلی خود را پیدا کرده.

بعد از شاغل شدن متقاضی می تواند  ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کند.

 

اقامت از طریق کار

یکی دیگر از روش های اخذ اقامت از این کشور اقامت از طریق کار می باشد.

متقاضی می تواند رزومه کاری و رزومه تحصیلی اش را به شرکت ها، موسسات و یا کارفرمایان ارسال نماید.

در صورت پذیرفته شدن برای فرد دعوت نامه کاری از کارفرما یا شرکت های معتبر ارسال می شود.

سپس فرد برای دریافت ویزای کار از کشور لهستان در خواست خود را ارائه می دهد.

پس از گذشت زمان معین فرد می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت نماید.

 

سرمایه گذاری در لهستان

با توجه به اقتصاد کشور لهستان متقاضیان خارجی بسیاری در این کشور سرمایه گذاری انجام داده اند.

همچنین افراد می توانند برای سرمایه گذاری در این کشور شرکت ثبت نمایند.

اقامت از طریق سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت به صورت موقت اعطا می شود.

متقاضی برای اینکه بتواند اقامت خود را تمدید کند باید طی زمان مشخصی مالیات پرداخت نماید.

 

اقامت از طریق ازدواج

اگر متقاضی با فردی از تبعه کشور لهستان ازدواج کند می تواند اقامت این کشور را اخذ نماید.

برای دریافت اقامت ازدواج افراد باید به صورت قانونی ثبت شود همچنین مدت زمان معینی از ازدواجشان گذشته باشد.

فرد باید در نظر داشته باشد که این نوع اقامت به صورت موقتی صادر می شود.

 

در آخر پیشنهاد می شود برای مهاجرت از روش های قانونی اقدام نموده و قبل از تصمیم برای هر اقدامی

با افراد متخصص و مشاوران در این زمینه مشورت نمایید.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ تابعیت از طریق تولد در لهستانو چگونگی دریافت اقامت این کشور

می توانید با کارشناسان مجرب موسسه سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *