مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج



اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج

از سویی دیگر اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج از راه اخذ اقامت در این کشور حاصل می‌گردد.

هر ساله مهاجران بسیاری به کشور آلمان روی می‌آورند.

بنابراین ازدواج یکی از روش‌های انتخابی افراد جهت مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت است.

از سویی دیگر اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج از راه اخذ اقامت در این کشور حاصل می‌گردد.

نکته‌ای که در این میان وجود دارد عدم محدودیت سنی برای ازدواج افراد با تبعه آلمانی است.

هر فردی از سایر کشورها با شهروند آلمانی ازدواج نماید، می‌تواند تابعیت آلمان را دریافت کند.

البته دولت آلمان به دلیل تقلب‌هایی که در این زمینه صورت می‌گیرد محدودیت‌هایی را اعمال نموده است.

این موضوع پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. بنابراین این مقاله را به دقت مطالعه نموده تا از جزئیات این موضوع آگاه شوید.

 

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج

اخذ تابعیت کشور آلمان از طرق مختلفی انجام می‌گیرد.

می توان با ازدواج نیز این تابعیت را به دست آورد لذا اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج نیز دیگر روش های موجود است.

چنانچه فردی بایکی از شهروندان آلمانی ازداج نماید، قادر به اخذ اقامت آلمان و نهایتا تابعیت این کشور خواهد بود.

جهت اخذ این نوع تابعیت ارائه درخواست متقاضی الزامی است.

بدین معنا که اگر فرد با تبعه آلمانی ازدواج کند اما درخواست تابعیت ندهد، تابعیت آلمان به او تعلق نمی‌گیرد.

از سویی دیگر دولت آلمان تابعیت مضاعف را نمی‌پذیرد.

بنابراین شخص متقاضی تابعیت آلمان، می‌بایست تابعیت ایرانی خود را ترک نماید.

لازم است بدانید قوانین حاکم بر کشور آلمان در زمینه‌های طلاق و ازدواج، محدودیت جنسی ندارد.

بدین معنا که چنانچه زوج یا زوجه آلمانی باشند، همسر وی می‌تواند موفق به اخذ تابعیت این کشور گردد.

اما در کشور ایران این قانون وجود نداشته و شرط اصلی انتقال تابعیت به همسر، صرفا تابعیت زوج است.

 

مهاجرت به آلمان ازطریق ازدواج

مهاجرت به آلمان و اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج مستلزم شرایطی خاصی است که به شرح ذیل می‌باشد:

  • شخص متقاضی می‌بایست گواهی نامه تمکن مالی خود را مبنی بر تامین هزینه یکسال زندگی مشترک را ارائه نماید.
  • ارائه مدرک زبان آلمانی سطح A1
  • ارائه مدارک و اسناد جهت اثبات ازدواج با همسر
  • ارائه مدارک لازم جهت اسکان زوجین در مکان مناسب

 

اخذ اقامت و تابعیت آلمان 

در فرآیند اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج، اولین مرحله ثبت ازدواج رسمی و قانونی ازدواج زوجین است.

در مرحله بعد، فرد می‌بایست با مراجعه به سفارت آلمان جهت اخذ ویزای ازدواج درخواست نماید.

مرحله بعد بررسی اسناد و مدارک ارائه شده از سوی جهت سقم و صحت آن می‌باشد.

درصورتی که صحت آنها توسط سفارت تایید گردد و توان مالی زوج نیز به اثبات برسد، ویزای ازدواج صادر می‌گردد.

(معمولا به مدت 6 ماه طول می‌کشد)

ضمنا مدت اعتبار این نوع ویزا یکساله بوده و هر سال در صورت پابرجا بودن ازدواج، قابل تمدید است.

زوجین پس از ازدواج و اقامت در این کشور، مجاز به فعالیت شغلی در آلمان هستند.

مدت زمانی اخذ اقامت متقاضی از طریق ازدواج با تبعه آلمانی، به این که فرد مورد ازدواج تابعیت دارد یا اقامت، بستگی دارد.

اخذ اقامت در هر دو مورد امکان‌پذیر است.

اما این مدت زمان از طریق ازدواج با تبعه، بسیار کوتاه‌تر از ازدواج با فرد مقیم خواهد بود.

اگر فرد متقاضی از همسر قبلی خود جدا شده باشد، می‌بایست مدارک و گواهی طلاق را ارائه نماید.

نکته حائز اهمیت این است که ارائه یکسری مدارک به طور خاصی الزامی است.

مانند عکس‌های دونفره زوجین، محتوای ایمیل‌های شخصی، بلیت‌های مسافرت دو نفره آنها و…

از آنجا که برخی افراد به قصد گول زدن قانون به ازدواج‌های سوری روی می‌آورند،

دولت آلمان این محدودیت را تعیین نموده است.

بنابراین با ارائه مدارک فوق‌الذکر می‌بایست برای دولت آلمان اثبات گردد که ازدواج واقعی بوده و وسیله‌ مهاجرت نیست.

 

شرایط کلی اخذ تابعیت آلمان 

دولت آلمان شرایط خاصی را برای متقاضیان اخذتابعیت این کشور درنظر گرفته است.

باهم به بررسی این شرایط می‌پردازیم:

  • شرکت درآزمون تابعیت وکسب نمره قبولی (شرکت متقاضی در این آزمون ضروری است.
  • سوالات آزمون مربوط به تاریخ و ارزش‌های کشور آلمان است.
  • متقاضی با پاسخ صحیح به نصف سوالات می‌تواند موفق به‌کسب نمره قبولی گردد.

تعدادی ازسوالات آزمون درخصوص حوزه سیاسی آلمان وبرخی درمورد مسائل اجتماعی و فرهنگی این کشور است.

از سوالات مطرح شده درزمینه اجتماعی می‌توان به “به‌نظر شما آلمان چگونه کشوری است؟” و “نظر شما درمورد همجنس‌گرایی چیست؟” و “آیا دختر شما اجازه داشتن دوست پسر را دارد؟ …).ناگفته نماند شرکت نمودن مسلمانان در این آزمون ممکن است منجر به ایجاد مشکل برای آنهاگردد.

  • شخصی که قصد اخذتابعیت آلمان را دارد،می‌بایست به‌مدت 8سال در این کشور اقامت داشته باشد.
  • (البته افرادی که دارای بورس پیشنهادی ازسوی دولت می‌باشند، 7سال می‌باشد.
  • برای کسانی‌که مدارک عالی‌رتبه دارند و جزو استعدادهای برتر به‌شمارمی‌روند، به‌مدت 6سال است.)
  • قادر بودن به تامین هزینه‌های زندگی خود وخانواده بدون تکیه بر رفاهیات دولتی و بیکاری
  • عدم سابقه کیفری و سوءپیشینه
  • کسب مدارک کتبی ومهارت‌های شفاهی زبان آلمانیB1
  • ترک تابعیت قبلی
  • متعهد بودن به قانون اساسی کشور آلمان

 

شرایط ترک تابعیت ایرانی 

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج توسط ایرانی شرایط خاصی دارد.

این که او ملزم است تابعیت ایرانی خود را ترک نماید.

تبعه ایرانی نمی‌تواند تابعیت خود را ترک نماید، مگر این که:

  • فرد متقاضی سن 25 سال را تمام کرده باشد.
  • کسب اجازه هیات وزرا جهت خروج از تابعیت الزامی است.
  • متعهد شود طی یک سال پس از ترک تابعیت،
  • کلیه اموال غیرمنقول اعم از دارایی خود یا ارثیه را به نحوی به تبعه ایرانی انتقال دهد.
  • خانواده (همسر و فرزندان) شخصی که تابعیت خود را ترک می‌نماید، همچنان تبعه ایرانی محسوب می‌گردند.
  • اما اجازه هیات وزرا مشمول آنها نیز هست.
  • دوره خدمت سربازی را گذرانده باشد.

اگر تمایل به مهاجرت به آلمان و اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج دارید، جهت بررسی دقیق موضوع و سهولت در انجام کار، با وکلای مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

آنها مدارک شما را به طور کامل مورد بررسی دقیق قرار داده و در انجام مراحل کار و اخذ اقامت و تابعیت آلمان به شما کمک خواهند نمود.

از طریق تماس تلفنی و یا حضوری با مشاوران خبره در این کار، در کمترین زمان ممکن دارای ویزای ازدواج و اخذ تابعیت آلمان شوید.

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *