مهاجرت سرمایه گذاری در انگلستان

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

کسانی که تمایل مهاجرت به ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان در یکی از شرکت های تجاری و فعال بریتانیا را داشته باشید. شما این امکان را دارید که سه ماه قبل از سفر به این کشور درخواست این نوع ویزا را بدهید. در این مقاله سعی بر این داریم که مدارک و شرایط لازم برای دریافت ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان را با شما عزیزان بررسی و ارزیابی کنیم.

ویزای سرمایه گذاری Tier1 در کشور انگلیس

  • اگر قصد دارید مبلغ 2 میلیون پوند یا بیشتر در انگلیس سرمایه گذاری کنید.
  • شما خارج از کشو سوئیس و اتحادیه اقتصادی باشید.
  • شما باید واجد شرایط برای دریافت این نوع ویزا باشد.
  • شما بالای 18 سالگی باشید.
  • شما باید تمکن مالی خود و همراهان خود را ثابت کنید.
  • شما ابتدا باید در این کشور حساب بانکی افتتاح کنید.
  • دارایی شما باید قابل استفاده باشد

مدت زمان دریافت ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

  • شما می توانید سه ماه قبل از سفر به انگلستان درخواست دهید.

هزینه های ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

درخواست کننده ویزا هزینه درخواست تمدید کردن و یا تغییر از طریق پست
شما (شخص اصلی) 1.530 پوند 1.530 پوند
همراهان 1.530پوند برای هر همراه 1.530 پوند برای هر همراه

هزینه های تمدید ویزا برای هر نفر

  • هزینه بیمه خدمات و درمانی برای هر نفر = 8.750 پوند
  • هزینه بیمه خدمات و درمانی برای هر شخص اصلی = 2.030 پوند
  • هزینه بیمه خدمات و درمانی برای هر شخص همراه = 2.030 پوند

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

  • پاسپورت معتبر که یک صفحه خالی در پاسپورت وجود داشته باشد.
  • حساب بانکی و تمکن مالی بابت سرمایه گذاری
  • ارائه گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشسنه و جرم جنایت به مدت 10 سال اخیر
  • اگر از سرمایه خود استفاده می کنید باید مشخص کنید :
  • چه اندازه سرمایه دارید و در چه محلی نگهداری می کنید.
  • اگر از سه ماه قبل این اندازه سرمایه را نداشته باشید باید مشخص کنید که این سرمایه را چگونه کسب کرده اید.
  • آگهی از سمت شریک شما به شما مجوز استفاده از سرمایه اش در بریتانیا را می دهد.
  • نامه ای از سمت یک مشاور حقوقی قانونی که آگهی معتبر دارد.
  • تمامی مدارک مورد نیاز باید به زبان انگلیسی ترجمه شود.

تمدید ویزای سرمایه گذاری انگلستان

  • برای تمدید این نوع ویزا باید قبل از تمام شدن اعتبار درخواست دهید.
  • اگر سرمایه شما مبلغ 2 میلیون پوند یا بیشتر باشد باید تحت کنترل این کشور قرار بگیرد.
  • اگر وراق های قرضه دولتی یا سرمایه های مشارکت و… در یکی از شرکت های معتبر دارید که فعالیت تجاری انجام می دهید باید ارائه دهید.
  • اگر این میزان را تا سه ماه بعد از تاریخ شروع سرمایه گذار، سرمایع گذاری کرده باشید.
  • شما باید در یکی از سرمایه گذاری خود را توسط یکی از موسسات مالی معتبر بریتانیا تهیه شده را ایجاد کنید.
  • این میزان از سرمایه گذاری باید در تمام مدت اقامت خود را حفظ کنید.
  • زمان شروع سرمایه گذار شما یا زمانی که وارد این کشور می شوید یا هنگامی که ویزای اصلی شما یا درخواست برای ویزای سرمایه گذاری داده اید، همگی مورد تایید می باشد.
  • هزینه تمدید این نوع ویزا 400 پوند می باشد که به صورت آنلاین هم می توانید انجام دهید.

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان

  1. مدارک تکمیلی شما نیاز به اعتبار سنجی داشته باشند.
  2. یک مصاحبه ی دیگر صورت بگیرد.
  3. شرایط به وجود آمده برای خود شما باشد، مثلا جرم و جنایتی وجود آید.

شرایط مورد نیاز بابت دریافت ویزای سرمایه گذاری

  • شخص باید حداقل 2 میلیون پوند بابت این سرمایه گذاری داشته باشد.
  • شخص باید بالای 18 سال باشد.
  • باید اثبات کند که سرمایه برای خود یا همسر باشد.
  • افتتاح حساب بانکی در این کشور
  • دارای ویزای دانشجویی انگلستان درجه 4 از نوع جنرال داشته باشد.
  • دانشجوی رشته ی پرستاری باشد.
  • مقاله های پژوهشی و تحقیقی ارائه دهد.
  • پزشک و یا یک دندانپزشکی که تحصیل خود را تمام کرده باشید.
  • یک پرستار یا یک مامای باشید دارای صلاحیت از دانشگاه های معتبر خارج از انگلستان باشد.

چه زمانی می توانید با این ویزا اقامت داشته باشید؟

شما با دریافت ویزای درجه 1 این امکان را دارید برای مدت 3 سال و 4 ماه در این کشور اقامت داشته باشید و این امکان را دارید برای مدت دو سال دیگر این نوع ویزا را تمدید کنید.

چه اقداماتی را می توانید انجام دهید؟

  1. سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی و یا بیشتر در اوراق های قرضه دولت این کشور و یا سرمایه گذاری وام در شرکت تجاری که در این کشور می باشد باید ثبت شده باشد.
  2. می توانید به تحصیل خود ادامه دهید.
  3. می توانید مشغول به کار شوید.
  4. برای اقامت بعد از 2 سال باید مبلغ 10.000.000 پوند را سرمایه گذاری کرده باشید.
  5. برای اقامت بعد از 3 سال باید مبلغ 5.000.000 پوند را سرمایه گذاری کرده باشید.

چه اقداماتی را نباید انجام دهید؟

  • در شرکت ها، سرمایه گذاری در ملک، مدیریت اموال و یا توسعه اموال نمی توانید سرمایه گذاری کنید.
  • نمی توانید در ورزشکار و مربی حرفه ای مشغول به کار شوید.
  • نمی توانید از بودجه عمومی استفاده کنید.
  • این امکان را ندارید به عنوان یک پزشک و دندان پزشک به کار مشغول باشید.

آیا اعضای خانواده امکان ورود به این کشور را دارند؟

افراد خانواده شما می تواند زمانی که این کشور وارد شوند که شما باید این افراد درخواست ویزای همراه دهید. شما باید برای همسر خود و فرزندان زیر 18 سال خود درخواست ویزا دهید. همراهان شما باید گواهی عدم جرم و جنایت و سوء پیشینه به مدت 12 ماه در مدت 10 سال گذشته را ارائه دهند.

ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان یکی از بهترین راه های مهاجرتی می باشد. که پیشنهاد ما به کسانی می باشد که از توانایی مالی بالایی برخوردار باشند. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ارشد و حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به صورت رایگان مشاوره شوید. کارشناسان ارشد ما با حضور شما شرایط شما را بررسی و ارزیابی می کنند و بهترین راه مهاجرتی را به شما عزیزان پیشنهاد می دهند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *