مهاجرت کاری آفریقای جنوبی

ویزای کار آفریقای جنوبی

کار در آفریقای جنوبی

ویزای مخصوص متخصصان دانشگاهی،  ویزای کار آفریقای جنوبی  می باشد. ویزای کار آفریقای جنوبی از ضروریاتی می باشد که کارگران ماهر برای انجام کار قانونی در آفریقای جنوبی ملزم به اخذ آن میباشند. ویزای کار آفریقای جنوبی مدرکی است که از طرف دولت آفریقای جنوبی برای متقاضیان واجد شرایط جهت اقامت و کار در این کشور صادر می شود.

در آفریقای جنوبی، وزارت امور داخله مسئول صدور ویزای کار این کشور می باشد. شما برای کار در آفریقای جنوبی ، انواع گزینه های ویزای کار را دراختیار دارید. ویزاهای کار در آفریقای جنوبی به 3 دسته ویزای کار مهارت های خاص، ویزای کار عمومی آفریقای جنوبی، ویزای انتقال درون- شرکتی آفریقای جنوبی دسته بندی می شوند.

به دلیل کمبود نیروهای کار ماهر در آفریقای جنوبی، فرصت کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، مهندسان و کارگران ایرانی در این کشور فراهم است و دولت آفریقای جنوبی از این طیف کارکنان خارجی استقبال می کند. بنابراین ویزای کار آفریقای جنوبی مخصوص متخصصان دانشگاهی میباشد. در این مقاله ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تلاش هستیم تا شما را با ویزای کار آفریقای جنوبی، انواع آن، شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی آشنا کنیم.

کار در آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی دارای اقتصاد روبه رشد و بخش تولیدی نوپا می باشد که بیشتر از کارگران ساده و نیمه ماهر به کارگران ماهر و متخصص نیازمند است. بنابراین در حال حاضر ، بازار کار آفریقای جنوبی دارای فرصت های کاری زیادی برای کارگران ماهر در پست های شغلی مهارتی می باشد. پس، کاریابی در آفریقای جنوبی برای افراد غیرماهر سخت و مشکل و برای افراد ماهر خیلی آسان می باشد.

دولت نیز از درخواست های کارگران ماهر در مشاغلی که دارای کمبود در آفریقای جنوبی هستند، حمایت می کند. به همین منظور دولت آفریقای جنوبی اخیرا، لیست مهارت های خاص شامل 35000 پست شغلی در 53 دسته مختلف و 12 گروه موضوعات تحصیلی را برای جذب این افراد نخبه منتشر کرده است. همچنین، بر جذب کارآفرینان خارجی برای راه اندازی کسب و کار در این کشور تاکید می شود که منجر به :

  1. ورود سرمایه به آفریقای جنوبی گردد
  2. تولید کالا ها جهت صادرات شود
  3. استخدام شهروندان آفریقایی گردد

ویزای مهارت های خاص آفریقای جنوبی

در ژوئن سال 2014، ویزای مهارت های خاص آفریقای جنوبی توسط وزارت امور داخله آفریقای جنوبی برای کمک به کشور جهت جبران مهارت ها و تخصص های مورد نیاز در راستای تامین نیروی پروژه های زیرساخت اقتصاد ملی آفریقای جنوبی طراحی شد. شما برای تعیین صلاحیت تان جهت درخواست این نوع ویزای کار آفریقای جنوبی بایستی ابتداء اطمینان حاصل کنید که شغل شما در فهرست مهارت های خاص آفریقایی وجود دارد.

موضوعات فهرست مهارت های خاص به شرح زیر می باشد. در صورت نیاز به دسترسی اطلاعات بیشتر درباره مشاغل هر دسته، با مشاوران خبره ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید تا از صلاحیت خودتان برای درخواست ویزای مهارت های خاص آفریقای جنوبی مطلع شوید:

موضوعات تحصیلی
کشاورزی، عملیات کشاورزی، و علوم مرتبط
معماری و محیط ساخت
بیزینس، اقتصاد، و مطالعات مدیریتی
IT و تکنولوژی مرتبط
کارشناسان بهداشتی و علوم بالینی مرتبط
زیست و علوم زمین
استادکارها و کمک استادکارها
پیشه ورها
تامین نیروی پروسه کار (BPO)
دانشگاهیان و محقق ها
فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی

شرایط درخواست ویزای مهارت های خاص

این نوع ویزا مخصوصا برای جذب مهارت ها، دانش و تجربه به اقتصاد آفریقای جنوبی طراحی شده است. حداکثر مدت اعتبار ویزای مهارت های خاص آفریقای جنوبی 5 سال است و اعضای خانواده متقاضی را نیز شامل می شود. شرایط و مدارک لازم جهت درخواست ویزای مهارت های خاص آفریقای جنوبی عبارتند از:

  1. فرم درخواست تکمیل شده
  2. پاسپورت معتبر برای حداقل 30 روز پس از تاریخ پایان زمان ویزا
  3. دو عکس پاسپورتی
  4. مدرک پیشنهاد کار
  5. گواهی واکسیناسیون در صورتی که متقاضی قصد مسافرت از یا به ناحیه در معرض خطر تب زرد را داشته باشد
  6. پس انداز نقدی برای پوشش دیپورت متقاضی و اعضای خانواده ش در صورت لزوم
  7. گزارشات پزشکی و رادیولوژی صادره در عرض 6 ماه منتهی به درخواست ویزا
  8. گواهی سابقه کیفری یا جنایی از کشور مبدا از 18 سالگی تا زمان درخواست ویزا
  9. گواهی ارزیابی صادره از اداره مهارت های آفریقای جنوبی برای هر مدرک خارجی
  10. گواهی ازدواج و گواهی تولد جهت شمول همسر و فرزندان متقاضی

ویزای کار عمومی آفریقای جنوبی

درخواست ویزای کار عمومی آفریقای جنوبی منوط به داشتن پیشنهاد کار از طرف کارفرمای آفریقایی و نیز اثبات نبود شهروند آفریقایی ذی صلاح برای تصدی آن پست شغلی است که کارفرما قصد استخدام متقاضی خارجی را دارد. همچنین، کارفرما بایستی ثابت کند که  متقاضی ویزا دارای مهارت یا دانش خاصی است که منحصر به آن شخص یا پست شغلی است.  این ویزا مختص شهروندان خارجی بوده و  به مدت حداکثر 5 سال معتبر هست و قابل تمدید میباشد.

متقاضی برای درخواست این نوع ویزا بایستی مدارک زیر را تهیه کند:

  • فرم درخواست آنلاین ویزای کار عمومی تکمیل شده
  • پاسپورت معتبر
  • قرارداد کار با کارفرمای آفریقای جنوبی، امضاء شده توسط هر دو طرف
  • گواهی از وزارت کار آفریقای جنوبی
  • مدرک ثبت نام کارفرما در اداره ثبت شرکتهای آفریقای جنوبی
  • گزارشات پزشکی و رادیولوژی صادره در عرض 6 ماه منتهی به درخواست ویزا
  • پس انداز نقدی برای پوشش دیپورت متقاضی و اعضای خانواده ش در صورت لزوم
  • گواهی سابقه کیفری یا جنایی از کشور مبدا از 18 سالگی تا زمان درخواست ویزا
  • گواهی ازدواج و گواهی تولد جهت شمول همسر و فرزندان متقاضی

ویزای انتقال درون شرکتی آفریقای جنوبی

این نوع ویزا به شرکت های خارجی امکان نقل و انتقال کارکنان شان را از شعبه خارجی به  شعبه آفریقای جنوبی برای دوره زمانی حداکثر 4 سال فراهم می کند. مدت اعتبار این ویزا 4 سال و شامل اعضای خانواده نیز می شود. متقاضیان ویزای انتقال درون شرکتی بایستی شرایط و مدارک زیر را جهت اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی تهیه کنند:

  • فرم درخواست آنلاین تکمیل شده
  • پاسپورت معتبر
  • قرارداد استخدام بین متقاضی و شسعبه خارجی کارفرما/ شرکت
  • نامه از سوی شعبه خارجی، موید انتقال
  • نامه از شعبه آفریقای جنوبی موید نقش شغلی متقاضی
  • مدرک سرمایه اقامت کافی تا پرداخت اولین دستمزد متقاضی
  • گزارشات پزشکی و رادیولوژی صادره در عرض 6 ماه منتهی به درخواست ویزا
  • پس انداز نقدی برای پوشش دیپورت متقاضی و اعضای خانواده ش در صورت لزوم
  • گواهی سابقه کیفری یا جنایی از کشور مبدا از 18 سالگی تا زمان درخواست ویزا
  • گواهی ازدواج و گواهی تولد جهت شمول همسر و فرزندان متقاضی
  • گواهی واکسیناسیون در صورتی که متقاضی قصد مسافرت از یا به ناحیه در معرض خطر تب زرد را داشته باشد

میزان درآمد در آفریقای جنوبی

شما به عنوان یک شهروند خارجی در آفریقای جنوبی برای انجام کار نیازمند ویزای کار این کشور می باشید. اما، پیشنهاد ما به فارغ التحصیلان دانشگاهی این است که قبل از اقدام برای اخذ ویزای کار آفریقای جنوبی ، حتما شانس خود را برای اخذ ویزای کار آلمان امتحان کنند. جزئیات مربوط به برنامه ویزاهای کار را از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اخذ نمائید.

میزان دستمزدهای دریافتی کارگران خارجی در آفریقای جنوبی چگونه است؟ میانگین حقوق پایه کارگران خارجی در آفریقای جنوبی در حدود R125,177 ZAR در سال می باشد. درآمد کارگران تازه کار با سابقه کاری کمتر از 3 سال در آفریقای جنوبی حدود R94,019 ZAR و درآمد سرکارگران در آفریقای جنوبی تقریبا R153,102 ZAR می باشد. بر اساس آمارها، از 100% نیروی کار آفریقای جنوبی 49% کارگران دارای مدرک دیپلم و 33% آنها دارای مدرک لیسانس می باشند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با بیش از 20 سال سابقه کار در زمینه های ارائه مشاوره های مهاجرتی، مفتخر به ارائه خدمات تخصصی، دقیق و تضمینی بر پایه دانش و تجربه وکلا پایه یک و کارشناسان ارشد مهاجرتی خود، به هموطنان عزیز می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *