مهاجرت کاری ژاپن

مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار

با پیشرفت روز افزون صنعت و تکنولوژی مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار یکی از راه های مهاجرتی پر متقاضی به این کشور می باشد. برای یافتن شغل و دریافت ویزای کار ژاپن شرایط و مقرراتی وجود دارد که متقاضی باید نسبت به آنها آگاهی کامل داشته باشد تا در طول انجام اقدامات لازم با مشکلی مواجه نشوند. ژاپن یکی از پیشرفته ترین کشورهای صنعتی در قاره آسیا محسوب می شود به همین دلیل هر ساله متقاضیان زیادی از سراسر دنیا تلاش می کنند ویزای کار این کشور را دریافت کنند. با توجه به افزایش درخواست متقاضیان برای مهاجرت به ژاپن ازطریق ویزای کار کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در مقاله پیش رو تصمیم دارند به بررسی موضوع مهاجرت به ژاپن ازطریق ویزای کار بپردازند. اگر قصد دارید در کشور ژاپن مشغول به کار شوید تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.

درباره کشور ژاپن

این کشور با نام رسمی مجمع الجزایر ژاپن با مساحتی بالغ بر 377873 کیلومتر در آسیای شرقی و در اقیانوس آرام جای گرفته است. شهر توکیو مهم ترین شهر ژاپن بوده که به عنوان پایتخت این کشور نیز شناخته می شود. از نظر تولید ناخالص داخلی این کشور سومین اقتصاد بزرگ در دنیا می باشد. کشور ژاپن کشوری پادشاهی می باشد که بر مبنای قانون اساسی وضع شده در ژاپن اداره می شود. طبق آخرین سر شماری انجام شده در سال 2019 میلادی در این کشور، ژاپن دارای 126854745 نفر جمعیت می باشد. مردم این کشور به زبان ژاپنی به مکالمه می پردازند. واحد رایج پول در این کشور ین با علامت اختصاری JPY می باشد.

بررسی مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار

متقاضیانی که قصد دارند مهاجرت به ژاپن ازطریق ویزای کار در این کشور را تجربه کنند باید بدانند که برای اخذ ویزای کار از این کشور لازم است از کارفرما یا موسسه ای در ژاپن دعوت نامه شغلی و قرار داد کاری دریافت کنید. متقاضیان باید به این نکته توجه داشته باشند که برای برخی از مشاغل مانند: گارسون یا کارگر ساختمان نمی توانند ویزای کار ژاپن را دریافت کنند.

ویزای کار کشور ژاپن تنها شغل هایی را پوشش می دهد که به سطح بالایی از دانش و مهارت و تخصص برای کار نیاز باشد. برای ورود نیروی متخصص و ماهر به این کشور یک سیستم امتیاز بندی در نظر گرفته شده است. متقاضیانی که در زمینه های شغلی مانند: فعالیت های فنی یا تخصصی پیشرفته، فعالیت در زمینه مدیریت بازرگانی پیشرفته و فعالیت های تحقیقاتی پیشرفته آکادمیک دارای تخصص و مهارت باشند می توانند به راحتی از کارفرما یا موسسه ای در ژاپن دعوت نامه شغلی دریافت کنند. همچنین این افراد از سیستم امتیازدهی حداقل 70 امتیاز کسب می کنند. در سیستم امتیاز بندی این کشور امتیازها بر اساس شاخص هایی زیر می باشد:

  • مدارک تحصیلی
  • میزان تسلط به زبان
  • سوابق کاری
  • درآمد سالانه
  • انطباق پذیری

نحوه اخذ ویزای کار کشور ژاپن

پس از آنکه متقاضی از کارفرما یا موسسه ای در این کشور دعوت نامه شغلی دریافت کرد، باید در قدم بعدی اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزای کار انجام دهد. برای دریافت ویزای کار لازم است فرد مدارک ذیل را تهیه کرده و در زمان مصاحبه به سفارتخانه یا کنسولگری کشور ژاپن ارائه نماید.

  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل آن
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزای کار و ارائه رسید آن
  • ارائه رزومه کاری
  • آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده
  • پاسپورت معتبر
  • سوابق کاری
  • مدارک شناسایی
  • 3 قطعه عکس
  • مدرک زبان معتبر
  • گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده
  • گواهی تمکن مالی

شما می توانید با مطالعه مقاله مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن اطلاعات بیشتری در خصوص مهاجرت به ژاپن ازطریق ویزای کار به دست آورید.

نحوه اخذ ویزای کار کشور ژاپن

قوانین مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار

در این بخش سعی داریم به برخی از قوانین ویزای کار در کشور ژاپن اشاره کنیم. متقاضیانی که اقامت آنها از طریق فعالیت هایی مثل: جهانگردی، فرهنگی و دانشجویی می باشد اجازه کار در کشور ژاپن را ندارند مگر اینکه مجوز های لازم برای کار در زمان های مشخص و محدودی را دریافت نمایند. افرادی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم اجازه کار در کشور ژاپن را ندارند.

  • متقاضیانی که نوع ویزای آنها ویزای کاری نمی باشد و اجازه اشتغال را از اداره کار محلی دریافت نکرده اند.
  • متقاضیانی که اعتبار ویزای آن ها به پایان رسیده باشد.
  • متقاضیانی که اجازه کار در این کشور را دریافت کرده اند اما مجوزهای لازم را از اداره مهاجرت کشور ژاپن دریافت نکرده اند.

طبق قوانین کار در کشور ژاپن، افرادی که دارای شرایط ذیل باشند می توانند در این کشور مشغول به کار شوند.

  • متقاضیانی که اقامت دائم کشور ژاپن را دارند و یا همسر شخصی با تابعیت کشور ژاپن می باشند.
  • وکلاء، سرمایه گذاران، پزشکان و پروفسورها می توانند با دریافت مجوز از اداره مهاجرت محلی در این کشور مشغول به کار شوند

با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در خصوص مهاجرت به ژاپن از طریق ویزای کار به دست آوردید، برای مهاجرت به کشور ژاپن راه های دیگری نیز وجود دارد که برای اطلاع از آن ها می توانید به مقاله مهاجرت به ژاپن مراجعه کنید. همچنین می توانید طی تماس با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از مشاوره ها رایگان در نظر گرفته شده استفاده نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *