مهاجرت به کشور رومانی

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

 

یکی از راه های حقوقی اخذ اقامت رومانی مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج می باشد. برای اقدام به مهاجرت رومانی از طریق ازدواج باید از شرایط و قوانین ازدواج در این کشور اطلاع داشت. برای آگاهی از آخرین شرایط مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج در سال 2019 این مقاله را مطالعه نمایید.

 

در مقاله مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج به پاسخ سوالات زیر پرداخته می شود:

  • آیا ازدواج یک نفر تبعه رومانی با یک نفر تبعه خارجی منجر به اخذ تابعیت کشور رومانی می شود ؟
  • فرآیند حقوقی و قانونی مهاجرت به رومانب از طریق ازدواج به صورت می باشد؟
  • مدارک لازم برای مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج په می باشد؟
  • برای ازدواج با یک تبعه رومانی برای مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج به چه مرجعی باید مراجعه نمود؟

 

 ازدواج در رومانی

 

از راه های اخذ تابعیت کشورهای مختلف ازدواج یک راه حقوقی مطرح می باشد. براساس نظام حقوقی در صورت ازدواج با یک تبعه خاص در یک کشور می توان اقامت آن کشور را اخذ نمود. پس از مدتی اقامت نیز می توان برای اخذ تابعیت اقدام نمود.

 

در مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج باید به یک نکته توجه داشته باشید. ازدواج به دو صورت شکل می گیرد:

  • ازدواج با مقیم کشور رومانی
  • ازدواج با تبعه کشور رومانی

 

با توجه به اینکه کدام فرد ازدواج نموده باشید زمان اخذ ویزای رومانی متغیر می باشد.

با مثالی این موضوع را توسعه می دهیم. درصورتی که فردی با یک تبعه آمریکا ازدواج نماید پس از 6- 12 ماه می تواند ویزا اخذ نماید. اگر ازدواج با فرد مقیم آمریکا باشد متقاضی پس از 3- 4 سال می تواند ویزا اخذ نماید.

این مورد در کشور رومانی نیز صادق می باشد. در برخی از کشورها این دو مورد تفاوتی ندارند. در این کشورها پس از 1 سال می توان برای اخذ ویزا اقدام نمود.

پس از اخذ مدارک و بررسی آنها مدت زمان لازم اخذ اقامت از طریق ازدواج تعیین می گردد.

 

شرایط مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

 

یکی از امور حقوق بین الملل مهاجرت می باشد. این امر نیز در تعاریف حقوق بین المللی خصوصی جای می گیرد. طبق قانون اقامت و مهاجرت یکی از راه های اخذ مجوز اقامت، ازدواج با تبعه کشور دیگر می باشد.

این اقامت می تواند کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت و یا دائمی باشد.

در تعاریف قانونی اخذ تابعیت رومانی با اخذ اقامت رومانی متفاوت می باشد. بر همین اساس فرآیند این دو نیز با یکدیگر متفاوت و خاص می باشد.

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج مطابق قوانین سایر کشورهای اتحادیه اروپا می باشد. در صورت اثبات ازدواج می توان اقامت موقت رومانی را اخذ نمود. برای تمدید این اقامت موقت باید شرایط اولیه اخذ رعایت و حفظ گردد.

 

اثبات استطاعت مالی آن زوجی که تابعیت رومانی

 

یکی از شرایط اداره مهاجرت برای ازدواج یک تبعه رومانی با تبعه خارجی، اثبات استطاعت مالی می باشد. همین امر باعث شده استطاعت مالی برای زندگی مشترک شرطی الزامی برای اداره مهاجرت تلقی گردد.

علاوه بر این شرط داشتن خانه با اندازه متناسب و در حد استاندارد نیز مهم می باشد. این خانه باید در زمان عزیمت همسر به رومانی وجود داشته بلشد.

 

تمدید اقامت موقت رومانی

اصل تمدید اقامت موقت رومانی حفظ شرایط مربوط به روش انتخابی برای اخذ این اقامت می باشد. اگر با استطاعت مالی اقامت موقت رومانی و اروپا را اخذ نمودید با همان می توانید تمدید نمایید. به عبارت دیگر برای تمدید مجدد اقامت باید همچنان استطاعت مالی خود را حفظ نموده باشید. برای اخذ اقامت و مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج نیز این امر صادق می باشد.

 

فرآیند مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

 

حساس ترین مرحله در این فرآیند مصاحبه در سفارت رومانی در کشور اولیه می باشد. در هنگام این مصاحبه، از متقاضی ازدواج، سوالاتی پرسیده می شود. این سوالات شامل موارد زیر می باشد:

  • بیوگرافی به صورت خلاصه (خلاصه ای از تولد فرد، دوران تحصیلی، موقعیتت شغلی، میزان درآمد و…)
  • چنانچه متقاضی ازدواج قبلی داشته باشد بایدد به آن اشاره نماید.
  • مدت آشنایی متقاضی با همسرش و ارائه مدارک برای اثبات دوران نامزدی، ازدواج و آشنایی
  • ارائه مدارک برای اثبات استطاعت مالی
  • ارائه مدارک برای اثبات داشتن محل مناسبی برای سکونت زوجین
  • میزان آشنایی متقاضی به زبان رومانیایی و انگلیسی. (با هدف ارزیابی امکان برقراری ارتباط و تعامل فرد با همسرش)
  • دریافت اطلاعات در مورد دوران آشنایی متقاضی با تبعه رومانی.
  • آگاهی از شغل و میزان درآمد زوجین
  • اطلاعات مربوط به محل سکونت (مثلا: چند اتاق،چه متراژی و…)
  • عکس، فیلم، محتویات چت و مکالمات خصوصی بین زوجین در صورت وجود باید ارائه گردد. در صورت مسافرت مشترک مدارک مربوط به آن را نیز باید ارائه نمایند.

 

اخذ ویزای مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

 

پس از سپری نمودن تمام مراحل در صورت اثبات واقعی بودن ازدواج ویزای رومانی برای متقاضی صادر می گردد. این ویزا 2 سال اعتبار خواهد داشت. همچنین قابلیت تمدید این ویزا با شرایط گفته شده ممکن می باشد.

اخذ اقامت رومانی به منزله اخذ اقامت اروپا می باشد. با این ویزا می توان از مزایای اخذ اقامت رومانی و سایر کشورهای اروپایی بهره مند گردید.

برای آگاهی از مزایای اخذ اقامت اروپا به مقاله «اقامت رومانی» مراجعه نمایید.

 

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

 

اخذ اقامت رومانی از طرق گوناگون ممکن است یکی از آنها مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج می باشد. برای آگاهی از راه های دیگر مهاجرت و اقامت در کشور رومانی به مقالات زیر مراجعه نمایید.

مقاله «اقامت رومانی»

مقاله «مهاجرت به رومانی و راههای اخذ اقامت رومانی»

شرایط ازدواج و قوانین مختلف برای ازدواج در کشر رومانی وجود دارد. بدون آگاهی از این قوانین مسیر این فرآیند پیچیده تر می گردد. افزون بر مطالعه این مقالات می توانید با تماس به موسسه سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایید.

 

نتیجه گیری:

 

به منظور مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج قادر به اخذ مشاوره از موسسه سفیران سروش سعادت می باشید. موسسه سفیران سروش سعادت در این مسیر شما را همراهی نموده و پیچیدگی های آن را هموار می سازد.

اگر شرایط مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج را ندارید می توانید از راه های دیگری اقدام نمایید. جهت اطلاع از بهترین راه مهاجرت با توجه به شرایطتان به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید.

0 دیدگاه برای “مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

  1. v!da گفت:

    با سلام و تشکر از سایت خوبتون
    مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج ایا با یک فرد با تابعیت آلمانی که در رومانی اقامت دارد،ایا امکانپذیر هست؟

  2. خموش گفت:

    موسسه شما کیس مناسب ازدواج هم برای کشور رومانی معرفی میکنه؟

  3. نگار گفت:

    با سلام
    لطفا در خصوص كار در ايتاليا هم توضيح بدين

  4. داود گفت:

    آیا لازم است که برای مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج حتما در خود رومانی ازدواج انجام شود؟

  5. ali ram گفت:

    بابت مطلب خوبتون در مورد مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد مهاجرت به کشور روسیه از طریق ازدواج هم مطلب بذارید

  6. صبا صابری گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای تحصیلی این کشور توضیح دهید
    ممنون از مطالب و اطلاعات خوب و مفیدتون

  7. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله و مطالب مفیدی بود.
    با تشکر

  8. قراری گفت:

    بسیار عالی.

  9. mohamad گفت:

    سلام در چه صورت زوجین میتوانند برای مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج اقدام کنند ؟

  10. leilakk گفت:

    سلام. سایت خوبی دارید. با تشکر

  11. سعید گفت:

    بسیار مفید و خوب

  12. Arezoo گفت:

    سلام.
    امکان اخذ ویزا برای انجام مراسم ازدواج در کشور رومانی وجود دارد؟
    ممنون از مقاله کاملتون.

  13. قراری گفت:

    سلام. در مورد ویزای اقامت رومانی میشه توضیح بدهید. متشکرم

  14. ستاره گفت:

    بعد از چند سال از ازدواج که بگذره مییشه به ایران اومد ؟

  15. طلایی پور گفت:

    با سلام
    ممنون از زحماتتون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *