شرایط انگلستان

شرایط گرفتن ویزای انگلستان

شرایط گرفتن ویزای انگلستان

شرایط گرفتن ویزای انگلستان مبحثی می باشد که می بایست مورد توجه افراد در خصوص اخذ اقامت این کشور پرمتقاضی در خصوص مهاجرت قرار گیرد. با توجه به افزایش متقاضیان برای مهاجرت به کشور انگلستان کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بر آن شدند تا در این نوشتار به بررسی موضوع شرایط گرفتن ویزای انگلستان بپردازند. متقاضیان خارجی و بین المللی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند باید ویزای انگلستان را دریافت کنند.

برای مهاجرت به کشور انگلستان روش های مختلفی وجود دارد که متقاضیان باید با توجه به شرایط خود بهترین روش را برای مهاجرت انتخاب کنند، ویزای انگلستان با توجه به روش انتخابی شما برای مهاجرت به این کشور صادر می شود. اگر کشور انگلستان را برای مهاجرت و اقامت انتخاب کرده اید پیشنهاد می شود تا پایان مقاله ما را همراهی کنید تا پاسخ برخی از پرسش های خود را به دست آورید.

کشور انگلستان

انگلستان کشوری کهن با تاریخچه و فرهنگی غنی با مساحت 243610 کیلومتر مربع بزرگترین کشور بریتانیا محسوب می شود. انگلستان یکی از کشور های مهم در زمینه اقتصاد، فناوری، خدمات پزشکی و سیاست محسوب می شود، همچنین این کشور دارای جاذبه های متعدد گردشگری از جمله مکان های تفریحی و بناهای تاریخی می باشد. شهر لندن پایتخت کشور انگلستان می باشد و حدودا دارای 9 میلیون نفر جمعیت می باشد. شهر لندن یکی از مراکز عمده توریستی، مالی، تجاری و سیاسی می باشد. مردم کشور انگلستان به زبان انگلیسی به مکالمه می پردازند، پس افرادی که به این زبان تسلط دارند می توانند به راحتی در این کشور زندگی کنند. اقلیت بزرگی از شهروندان کشور انگلستان را مهاجرانی از کشورهای مختلف از جمله ایران تشکیل می دهند .

شرایط گرفتن ویزای انگلستان از طریق تحصیل

یکی از روش های آسان و پر مخاطب برای مهاجرت و اقامت در کشور انگلستان، مهاجرت تحصیلی می باشد. متقاضیانی که قصد دارند در دانشگاه های کشور انگلستان ادامه تحصیل دهند باید پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را کسب دریافت کنند. برای این منظور باید دانشگاه های معتبر این کشور را بشناسید، دانشگاه های معتبر انگلستان عبارتند از :

  • دانشگاه دورهام
  • کالج لندن
  • دانشگاه ناتینگهام
  • دانشگاه ساوتهمپتون
  • دانشگاه شفیلد
  • دانشگاه باکینگهام
  • دانشگاه یورک
  • دانشگاه آکسفورد
  • دانشگاه کاونتری
  • دانشگاه منچستر
  • دانشگاه بریستول
  • دانشگاه نیوکاسل

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی انگلستان:

  • دریافت پذیرش نهایی
  • پاسپورت معتبر
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی
  • انگیزه نامه
  • تکمیل فرم مربوطه
  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی
  • گواهی اخذ پذیرش از دانشگاه
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی عدم سوء پیشینه

شرایط گرفتن ویزای انگلستان از طریق کار

یکی از ویزاهای اصلی و مهم کشور انگلستان ویزای کاری می باشد، شرایط گرفتن ویزای انگلستان برای کار در این کشور به این صورت می باشد که متقاضی باید ابتدا از کارفرما یا موسسه ای در کشور انگلستان دعوت نامه کاری و قرار داد دریافت نماید. برای یافتن کار در این کشور می توانید به وب سایت های معتبر کاریابی مراجعه نمایید ، همچنین می توانید رزومه کاری خود را به موسسات کاریابی ارسال نمایید. با مطالعه مقاله موسسات کاریابی در انگلستان می توانید اطلاعات بیشتر و کاملتری در این خصوص به دست آورید.

پس از آنکه متقاضی موفق به اخذ دعوت نامه شغلی شد باید اقدامات لازم را در جهت دریافت ویزای کار انگلستان انجام دهد. برای دریافت ویزای کار لازم است مدارک زیر را آماده کرده و در وقت تعیین شده برای مصاحبه به سفارتخانه کشور انگلستان ارائه نمایید تا درخواست شما بررسی شود.

  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل آن
  • ارائه دعوت نامه شغلی دریافت شده
  • پرداخت هزینه های مربوط به ویزای کار و ارائه رسید آن
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • سوابق و رزومه کاری
  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی با زمینه سفید
  • مدرک معتبر زبان انگلیسی
  • گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده

شرایط گرفتن ویزای انگلستان ز طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از طرق مهاجرت به انگلستان سرمایه گذاری در این کشور می باشد، سرمایه گذاران خارجی و بین المللی که قصد اقامت در این کشور را دارند باید ویزا سرمایه گذاری انگلستان را دریافت کنند. شرایط گرفتن ویزای انگلستان برای سرمایه گذاری در این کشور به این صورت می باشد که فرد باید در حساب بانکی خود در کشور انگلستان مبلغی بین 1.5 الی 2 میلیون £(پوند) سرمایه گذاری کرده باشد. برای سرمایه گذاری در این کشور نیازی به ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی نمی باشد، اما دارندگان مدرک شانس خود را برای پذیرش درخواست افزایش می دهند.

ویزای سرمایه گذاری در انگلستان در انواع مختلفی ارائه می شود که عبارتند از:

  • ویزا فناوری اطلاعات
  • ویزا عمومی
  • ویزا کارآفرینان
  • ویزای سرمایه گذاری
  • ویزا کارآفرینی فارغ التحصیلان
  • ویزا استعداد های درخشان

به متقاضیانی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند پیشنهاد می شود مقاله روش های سرمایه گذاری در انگلستان را مطالعه کنند.

شرایط گرفتن ویزای انگلستان ز طریق سرمایه گذاری

ازدواج و اخذ ویزای انگلستان

از روش های مهاجرت به کشور انگلستان می توان به ازدواج با فردی با تابعیت این کشور اشاره کرد. برای اخذ ویزای انگلستان از طریق ازدواج زوجین باید اثبات نمایند که ازدواج آن ها واقعی بوده و صرفا جهت اخذ اقامت کشور انگلستان نمی باشد. بدین منظور متقاضیان باید با استفاده از مواردی زیر اقدام کنند:

  • حداقل 24 ماه زندگی مشترک داشته باشند.
  • اقدام با ویزای نامزدی
  • اثبات نمایند که به مدت 18 ماه با یکدیگر در ارتباط بوده اند.

برای ازدواج در این کشور شرایطی برای زوجین در نظر گرفته شده است که این شرایط عبارتند از:

  • حداقل سن متقاضیان باید 18 سال باشد.
  • متقاضی باید گواهی تمکن مالی ارائه نماید و اثبات کند که توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود را دارد.
  • فرد باید واجد شرایط ازدواج باشد به عنوان مثال باید مجرد باشد. زیرا چند همسری در کشور انگلستان قانونی نیست.

با مطالعه این مقاله اطلاعاتی در خصوص شرایط گرفتن ویزای انگلستان کسب کردید، برای مطالعه بیشتر و کامل تر در رابطه با روش های مهاجرت به انگلستان می توانید به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مراجعه کنید همچنین می توانید طی تماس با کارشناسان ما از مشاوره های رایگان در نظر گرفته شده بهره مند شوید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *