مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مالتا » سرمایه‌گذاری در مالتا

سرمایه‌گذاری در مالتا



سرمایه‌گذاری در مالتا

 

 

سرمایه گذاری در مالتا یکی از مطمئن ترین راه ها برای اخذ اقامت مالتا است.

چند سالی است که پروژه سرمایه‌گذاری در مالتا IIP شروع به کار نموده و به خانواده‌ها و افراد گوناگون از سراسر دنیا این امکان را داده است تا به وسیلة سرمایه‌گذاری در مالتا، خصوصاً از طریق اوراق قرضه (با ارزش صدهزار یورو)، تابعیت کشور مالتا، که از اعضای اتحادیه اروپا می‌باشد را در زمانی اندک کسب نمایند.

مالتا از فضای سیاسی بسیار مطلوبی برخوردار بوده و از سال 2004 میلادی عضو اتحادیه اروپا شده است.

این کشور از نظر سیستم بانکی در دنیا بسیار باثبات بوده و رشد اقتصادی آن در سال‌های گذشته همواره سیر صعودی داشته است.

گواهی اخذ تابعیت در صورتی به متقاضیان اخذ تابعیت از روش سرمایه‌گذاری ارائه می‌گردد که این گواهی از اعتبار تابعیت اتحادیه اروپا  نیز برخوردار باشد و این بدان معناست که صاحب این گواهی حق زندگی و اشتغال در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارا می‌باشد.

مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با داشتن تجربه در زمینه سرمایه‌گذاری در اروپا این امکان را دارد تا از ابتدا تا انتهای پرونده مهاجرتی شما را در امر سرمایه‌گذاری در مالتا بر عهده گیرد.

 

جذابیت‌های مالتا

کشور مالتا، این جزیره زیبای کوچک در در شمال مدیترانه از آب و هوایی بسیار مطبوع، بناهای تاریخی شگرف و جذابیت بالایی میان تمام مردم دنیا برخوردار است.

یکی از بی‌شمار دلایل جذابیت این کشور قرار داشتن 7 مورد از مراکز یونسکو در این کشور می‌باشد.

 

شرایط سرمایه‌گذاری در مالتا

قوانین مربوط به اخذ تابعیت از راه سرمایه‌گذاری در کشور مالتا بسیار دقیق می‌باشد و برای انتخاب بهترین گزینه‌ها از میان جویندگان اخذ تابعیت از راه سرمایه‌گذاری شرایط سختی وضع شده است.

این روند به طور مستقیم از طریق دولت کشور مالتا انجام می‌گیرد و شامل چهار مرحله می‌باشد.

اولین نکته مهم این است که سن شخص متقاضی نباید از هیجده سال کمتر باشد، سایر نکات به شرح زیر می‌باشد:

* عدم هر گونه سوء سابقة قضایی؛ دولت مالتا پرونده متقاضیان را از طریق اینترپل (پلیس بین‌الملل) بررسی می‌نماید تا در این مورد به اطمینان کامل برسد ضمن این که گواهی عدم سوءسابقه باید از جانب خود شخص متقاضی نیز جهت تکمیل بررسی پرونده ارائه گردد.

* متقاضیان باید از پوشش بیمه سلامت بین‌المللی برخوردار باشند تا مشخص شود که فاقد هر گونه بیماری واگیردار می‌باشند و از سلامت جسمی و روحی مناسب برخوردارند.

با توجّه به کشور محل سکنای متقاضی، احتمال دارد که الزامات و شرایط دیگری نیز برای سرمایه‌گذاری در کشور مالتا مد نظر قرار گیرد.

 

سرمایه‌گذاری در مالتا و اوراق بهادار

متقاضیان قبل از اقدام برای سرمایه‌گذاری در کشور مالتا باید دست کم مبلغ دویست و پنجاه هزار یورو در دستگاه‌های اقتصادی مورد تأیید دولت مالتا از قبیل سهام، اوراق بهادار و اوراق قرضه که برای کشور درآمدزایی دارند، سرمایه‌گذاری نمایند و این سرمایه‌گذاری پنج سال ادامه یابد.

لازم به ذکر است که این مبلغ بعد از اتمام پنج سال، به متقاضیان برگردانده می‌شود.

روش دیگر سرمایه‌گذاری مبلغ صدهزار یورو به شکل بلاعوض در دستگاه‌های اقتصادی کشور مالتا می‌باشد.

 

سرمایه گذاری در مالتا و اجاره یا خرید ملک

یکی از شرایط برای افراد متقاضی سرمایه‌گذاری در کشور مالتا تعهد پنج سالة ایشان به عدم جابجایی از این کشور می‌باشد، یعنی پنج سال کامل در این کشور زندگی کنند.

جهت انجام این موضوع می‌توانند به اجاره یک ملک به مدت دست کم 5 سال و پرداخت اجاره سالیانه 16 هزار یورو اقدام نمایند یا اینکه با پرداخت مبلغ حداقل سیصد و پنجاه هزار یورو صاحب یک ملک شده و مالکیت آن را به مدت پنج سال بر عهده گیرند.

افراد متقاضی پس از وصول تأیید اخذ اقامت، باید حداکثر ظرف مدت چهار ماه مدرکی مبنی بر اجاره یا خرید ملک ارائه نمایند.

در صورت لزوم می‌توانید برای رفع هر گونه ابهام و سؤال در رابطه با مسئله فوق با مشاوران ما به صورت رایگان در تماس باشید.

 

پرداخت سهمیه مالی (کمک به دولت)

کلیه افرادی که می‌خواهند تابعیت کشور مالتا را از روش پروژه سرمایه‌گذاری در این کشور کسب نمایند باید به صورت بلاعوض در قالب پرداخت مبلغ قابل توجهی به دولت این کشور اقدام نمایند.

این پول صرف خدمات ذیل می‌گردد: بالا بردن سطح آموزشی کشور، ایجاد کار و نوآوری و ارتقای سلامت اجتماعی.

فرصت متقاضیان اخذ اقامت کشور مالتا از روش IIP، چهار ماه می‌باشد و جزئیات آن به صورت زیر است:

متقاضی اصلی30 هزار یورو
همسر متقاضی5 هزار یورو
فرزند زیر 18 سال5 هزار یورو
فرزند بین 18 تا 26 سال (مجرد)5 هزار یورو
پدر و مادر وابسته5 هزار یورو
فرزند دارای نقص ذهنی یا جسمی5 هزار یورو

 

 

روند بررسی درخواست متقاضی

* پس از ارسال درخواست سرمایه‌گذاری و اخذ تابعیت در کشور مالتا، در روز اول متقاضی همراه با مدرک معتبر به کمیته تشخیص هویت این کشور برای بررسی و تأیید، ارجاع می‌گردد.

* کمیته تشخیص هویت بعد از پنج روز اعلام موافقت یا عدم موافقت خود را با درخواست اولیه متقاضی اعلام می‌دارد. همچنین احتمال دارد کمیته مذکور درخواست خود را مبنی بر اخذ مدارک دیگری از متقاضی، اعلام نماید.

* کمیته مذکور بعد از گذشت سه ماه (90 روز) به متقاضی اعلام می‌نماید که مدارک او به طور رسمی مورد تأیید قرار گرفته است یا خیر.

* دولت مالتا بعد از گذشت چهار ماه (120 روز) به متقاضی اعلام می‌نماید که با درخواست او موافقت نموده است یا خیر.

* کمیته تشخیص هویت کشور مالتا بعد از گذشت 125 روز به فرد متقاضی اعلام می‌دارد که سهمیه مالی خود را پرداخت نماید و این مبلغ باید لزوماً طی مدت 20 روز پرداخت شود.

* آخرین زمان در نظر گرفته شده برای پرداخت سهمیه متقاضی روز صد و چهل و پنجم در نظر گرفته شده است.

* مراحل اخذ تابعیت مالتا و سرمایه گذاری در آن پس از 240 روز به پایان می‌رسد و متقاضی باید گواهی سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار به مبلغ صد و پنجاه هزار یورو را ارائه نماید و ضمناً اقدام به اجاره یا خرید ملک در این کشور نماید.

 

هزینه‌های سرمایه‌گذاری در مالتا

فرد متقاضی اصلی7.500 یورو
همسر متقاضی5.000 یورو
فرزند 1 الی 12 سالبدون هزینه
فرزند 13 الی 17 سال3.000 یورو
فرزندان بزرگسال وابسته5.000 یورو

 

لازم به ذکر است که هزینه گذرنامه به ازای هر نفر پانصد یورو و هزینه بانکی نیز به ازای هر نفر 200 یورو می‌باشد.

در صورت وجود هر گونه ابهام یا سؤال در ارتباط با مسائل مالی مرتبط با سرمایه‌گذاری در کشور مالتا می‌توانید با مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس برقرار نمایید.

 

مزایای سرمایه‌گذاری در مالتا

* امکان مسافرت به بیش از صد و شصت کشور جهان از جمله ایالات متحده آمریکا بدون نیاز به ویزا

* معافیت از پرداخت هر گونه مالیات

* امکان اتخاذ تابعیت دوگانه

* فرزندان اشخاصی که با استفاده از روش سرمایه‌گذاری در کشور مالتا تابعیت این کشور را کسب نموده‌اند می‌توانند از اعطای شهروندی اروپایی برخوردار گردند.

* امکان زیستن در شرایط آزاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی

* اعطای حق شرکت در انتخابات

 

پیش از هر تصمیمی به مهاجرت، با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره کارشناسان ما بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *