مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم



نحوه سازمان دهی دوره های کارشناسی و تحصیل در این کشور با مدرک دیپلم مبنی بر نحوه سازمان دهی دوره سیستم دانشگاهی در بریتانیا است دانشگاه های استرالیا بعضی از انواع دیگر دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا  که در کشور های دیگر مانند انگلستان ارائه نمی دهند، اما به صورت کلی این دو سیستم دانشگاهی بسیار بهم شباهت دارند.موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله سعی بر این دارد که تمامی شرایط لازم بابت اخذ ویزای تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم را به شما مشاوره دهند. مشاورین ارشد و حقوقی ما ابتدا شرایط شما را بررسی و ارزیابی می کنند سپس بهترین روش را به شما ارائه می دهند.

اخذ پذیرش تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

  • دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی آن کشور
  • دریافت ویزای تحصیلی

افرادی که تمایل تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم هستند به دو دسته تقسیم می شوند:

  • کسانی که صرفا به دنبال اخذ پذیرش و مهاجرت به این کشور هستند.
  • کسانی که واقعا خواهان ادامه تحصیل در این کشور باشند.

تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

در مورد استرالیا و بسیاری دیگر از مقصد تحصیلی بر قرار است که همواره نحصیل در دوره های بالا تر امکان پذیر می باشد. به عبارت دیگر کسانی که به دنبال تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم هستند، فقط در صورتی می تواند به این ویزا دست پیدا کنند که در دوره های بالاتر در این کشور بخواهند ادامه تحصیل بدهند. با در اختیار گذاشتن مدرک دیپلم فقط برای کسانی می باشد که مدرک دیپلم 12 ساله را داشته باشند.

بررسی شرایط امکان تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

  • از توانایی مالی بالایی برخوردار باشند.
  • باید مردان دوره پایان خدمت خود را گذرانده باشند.
  • ارائه معدل و نمرات عالی در دوره متوسطه
  • مسلط بودن زبان انگلیسی
  • شخص نباید گپ نحصیلی داشته باشد.

زبان انگلیسی بابت تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

دریافت نمرات درخشان در امتحان های معتبر زبات انگلیسی مانند آیلتس و تافل می باشد. نمره آزمون آیلتس مورد نیاز بابت پذیرش تحصیلی در دوره کارشناسی (لیسانس) و سال دوازده سال دوره متوسطه باید 5.5 باشد.

در بعضی از موارد ممکن است که در بعضی از مهارت ها، نمره شخص درخواست کننده به حداقل مورد نیاز نرسد. در این موقعیت شخص این امکان را دارد ابتدا دوره زبان را بگذراند سپس پذیرش دانشگاه را دریافت کند. مدت دوره به ازای هر نیم نمره تقریبا بین 4 تا 8 هفته زمان لازم است.

هزینه این دوره ها حدودا بین 3.000 تا 5.000 دلار استرالیا می باشد و در پایان این دوره مجددا از متقاضی امتحان گرفته می شود و در صورت رسیدن به حد نصاب به شخص پذیرش تحصیلی داده می شود.

تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم بدون دریافت کارت پایان خدمت

برطبق قوانین موجود در کشور آگاهی و اطلاعات این کشور از قوانین، ادامه تحصیل با مدرک دیپلم در دوره های ذکر شده بابت آقایان به هیچ عنوانی امکان پذیر نمی باشد. آقاین بابت تحصیل در دوره لیسانس (کارشناسی) باید دوره نظام وظیفه خود را گذرانده باشید.

فاصله نداشتن تحصیلی بابت تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

نداشتن فاصله تحصیلی، بعد از دریافت مدرک دیپلم تا پذیرش در دوره تحصیلی بعدی امکان پذیر می باشد. دوره تحصیلی بعدی این امکان را به شما می دهد که حداقل دوره لیسانس و یا 12 سال دبیرستان را داشته باشید.

فاصله تحصیلی یا همان گپ تحصیلی نباید بیشتر از سه سال باشد اگر بیشتر باشد این امکان را ندارید که به ادامه تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم دهید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مورد تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم به شما عزیزان مشاوره تخصصی ارائه می دهند. مشاورین ارشد ما در مورد مهاجرت و اقامت به صورت تلفنی که رایگان می باشد مشاوره می دهند.

 

دریافت ویزای تحصیلی بابت تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

با دریافت پذیرش تحصیلی با مدرک دیپلم؛ حالا شما باید بابت ویزای تحصیلی اقدامات لازم را انجام دهید.

رشته های کارشناسی بابت تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

  • رشته انسان شناسی و باستان شناسی
  • رشته تاریخ کلاسیک
  • رشته علوم اجتماعی
  • رشته علوم کامپیوتر
  • رشته بازرگانی
  • رشته حقوق
  • رشته های پزشکی، رشته های پیش پزشکی
  • رشته های موسیقی و هنر
  • رشته فلسفه و رشته های مشابه
  • رشته انگلیسی
  • رشته ادبیات
  • رشته الهیات و مذهب
  • رشته های STEM
  • رشته های فن آوری
  • رشته های مهندسی و ریاضیات

مدرک سطح های یک تا چهار

این سطح در رابطه با تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم و مرتبط با آموزش مقدماتی هستند. اخذ این مدارک بین شش تا یک سال زمان می برد اما با توجه به هدف تحصیلی خود این امکان را دارید که زمان بیشتری یا کمتری انجام دهید.

دو سطح اول این مدارک شباهت به مدارکی دارد که در کشور های دیگر بابت شغل های دیگر موقعیت های اداری و سایر موقعیت های که در آن ها آموزش رسمی داده می شود.

سطح سه و چهار شبیه به هم می باشد و در دانشکده های بازرگانی داده می شود و دوره های تخصصی تر مانند جوشکاری، ماشین آلات و مهارت های اساس آی تی و …. می باشد.

دیپلم پیشرفته، مدرک فوق دیپلم

مدرک فوق دیپلم یا دیپلم پیشرفته میان 2 تا 3 سال زمان لازم می باشد و اگر دانشجویان تصیمیم داشته باشید که تحصیلات در این کشور با مدرک دیپلم در دوره کارشناسی (لیسانس) را ادامه می دهد، تقریبا 3 تا 4 ترم از درس های کارشناسی را در بر می گیرد.

دیپلم پیشرفته به افرادی که در رشته های فنی و حرفه ای ادامه تحصیل بدهند، مدرک فوق دیپلم به افرادی که در رشته های تحصیلی علمی تر داده می شود.

بورسیه تحصیلی با دیپلم

دریافت بورسیه تحصیلی با مدرک در دوره ها ذکر شده غیر ممکن نمی باشد. اما در استرالیا در دوره های ذکر شده بورسیه های تحصیلی بورسیه های بسیار محدود به دانشجویان ارائه داده می شود.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم به شما عزیزان بهترین مشاوره را ارائه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *