مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فنلاند » تابعیت از طریق تولد در فنلاند

تابعیت از طریق تولد در فنلاند



تابعیت از طریق تولد در فنلاند

کشور فنلاند یکی از کشور های اروپایی و اسکاندیناوی می باشد که در سمت شمال قاره اروپا قرار دارد. این کشور با کشور نروژ، کشور سوئد و کشور روسیه هم مرز می باشد. پایتخت این کشور شهر هلسینکی می باشد. واحد پول این کشور به یورو می باشد.در این مقاله به بررسی تابعیت از طریق تولد در فنلاند می پردازیم.

 

آب و هوای این کشور در فصل تابستان گرم و در فصل زمستان تاریک و سرد می باشد. زمین های کشاورزی در این کشور محصولاتی مانند گندم، جو، سیب زمینی پرورش داده می شود.

 

مهاجرت به فنلاند از طریق تولد فرزند

این کشور به دلایل درآمد سالانه، امید به زندگی در این کشور و رضایت مردم در این کشور در سطح بالا می باشد. بسیاری از افراد که به فکر مهاجرت در این کشور هستند به خاطر این شرایط بوده که اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

راه های دریافت اقامت فنلاند

  • دریافت ویزای کاری فنلاند
  • دریافت پذیرش تحصیلی فنلاند
  • از طریق سرمایه گذاری در فنلاند
  • از طریق ازدواج با شهروند فنلاندی
  • از طریق تولد فرزند در خاک فنلاند

 

تابعیت از طریق تولد در فنلاند

یکی از روش های دریافت اقامت و تابعیت فنلاند از راه تولد فرزند می باشد. دریافت اقامت از طریق تولد فرزند تابع سیستم خون و خاک می باشد.

سیستم خون یعنی فرزند در کشوری که متولد می شود پدر و مادر فرزند در همان کشور باشد تابعیت آن همان کشور را دریافت می کند. کشور فنلاند از سیستم خون تابعیت می کند یعنی فرزندی که در خاک این کشور به دنیا بیاید زمانی تابعیت این کشور را دریافت می کند که پدر و مادر این شخص تابعیت فنلاندی داشته باشند.

 

نکاتی در مورد تابعیت از طریق تولد در فنلاند

  • اگر مادر نوزاد فنلاندی باشد و پدرش غیرفنلاندی باشد، چه در خاک این کشور و چه در خاج این کشور متولد شود به صورت طبیعی تابعیت فنلاندی را دریافت می کنند.
  • اگر پدر فرزند فنلاندی باشد و مادر فرزند غیر فنلاندی باشد نوزاد در خاک این کشور متولد شود باید تابعیت فنلاندی را داشته باشید و خارج از فنلاند فرزند متولد شود و پدر و مادرش ازدواج رسمی نداشته باشند زمانی تابعیت فنلاند را دریافت می کند که پدر و مادرش تا قبل از 18 سالگی ازدواجشان را رسمی کند.
  • تابعیت فنلاند بر اساس سیستم خون این است که تولد فرزند در فنلاند باعث می شود سریع تر روند تابعیت را از پدر و مادر فرزند دریافت کند.

مدارک مورد نیاز بابت دریافت اقامت کودکان

  • اگر فرزند 15 سال داشته باشد باید در مدت 4 سال گذشته به صورت متوالی در فنلاند زندگی کرده باشد و باید حتما به زبان های فنلاندی و سوئدی مسلط باشید.
  • اگر کودک 7 سال داشته باشد باید در طی 6 سال گذشته به مدت زمان 2 سال به صورت مستمر در فنلاند زندگی کرده باشد.

 

شرایط تابعیت از طریق تولد در فنلاند

به صورت کلی کسانی که به فکر مهاجرت هستند باید ابتدا هدف از مهاجرت خود را بدانند. باید شرایط و هزینه های کشور مقصد را در نظر بگیرند و با شرایط خود ارزیابی کنید. بر اساس بررسی های اخیر متوجه شدیم که مهاجرت به این کشور به دلیل وضعیت نامناسب کشور مبدا نمی باشد و بلکه به دلیل پیشرفت بیشتر می خواهید مهاجرت کنید.

 

مهاجرت به کشور فنلاند از طریق تحصیل

مهاجرت از این طریق گزینه بسیار مناسبی می باشد که اغلب مورد توجه دانشجویان قرار گرفته است. مهاجرت در این کشور از راه تحصیل، شما باید ویزای تجصیلی این کشور را دریافت کنید. شما باید ابتدا نامه رسمی پذیرش را از دانشگاه دریافت کنید و برای ویزای دانشجویی اقدامات لازم را انجام دهید. درضمن شما باید از دانشگاه مورد تایید و معتبر پذیرش دریافت کنید که برای دریافت ویزا به مشکل برنخوردید.

 

مهاجرت به فنلاند از طریق خرید ملک

خرید ملک در این کشور قوانین خود را دارد و دولت فنلاند برای کسانی که تمایل دارند خرید ملک انجام دهند را حمایت می کنند. متقاضیان بابت خرید ملک در فنلاند نیازی به وکیل ندارید. قطعا یک وکیل بابت خرید ملک نیاز می باشد که روند کاری را آسانتر و مطمئن تر می کنید.

خرید ملک در فنلاند با خرید مسکن با مالکلیت شخصی انجام می شود. متقاضیان اگر از لحاظ مالی مشکلی برای خرید ملک نداشته باشد این امکان را دارد برای قانون موجود اقدام به خرید ملک شخصی صورت بگیرد. سرمایه اولیه در این راه بسیار مهم می باشد که فرد باید این امکان را داشته باشد از بودجه قابل قبولی بهره مند شود.

روش جستجو ملک در فنلاند

برای یافتن ملک در این کشور برای کسانی که غیر از اتحادیه اروپا می باشد بسیار سخت و طاقت فرسا می باشد. شخص باید به زبان انگلیسی مسلط باشید. بهترین روش برای استفاده از سرویس جستجوی به صورت انلاین می باشد.

 

مهاجرت تابعیت از طریق تولد در فنلاند

مهاجرت و تابعیت از دو تابع سیستم خاک و سیستم خون صورت می گیرد. در سیستم خون به این صورت است که از طریق پدر و مادر (والدین) به فرزند انتقال داده  می شود. در سیستم خاک با به دنیا آمدن فرزند در این کشور تابعیت این کشور را دریافت می نمایید.

 

هزینه های لازم برای دریافت اقامت در فنلاند چه مقدار می باشد؟

شما با این امکان را دارید با مهاحرت به کشور فنلاند از روش های گوناگونی انجام می شود. شخص از طریق کار می تواند به این کشور مهاجرت کنند و باید سرمایه مناسبی داشته باشند. مهاجرت به فنلاند باید ابتدا راه های مهاجرتی را بررسی کنید و سپس با توجه به شرایط خودتون بهترین راه را انتخاب کنید.

 

آیا امکان تمدید برای اقامت دانشجویی برای دانشجویان وجود دارد؟

شخص این امکان را دارد اقامت دانشجویی خود را تمدید کند. این کار باید از راه پلیس محلی و یا از راه سیستم الکترونیکی صورت بگیرید. وضعیت شهریه در دانشگاه های فنلاند نسبت به دانشگاه و رشته تحصیلی فرق می کند.

 

این مقاله در زمینه تابعیت از طریق تولد در فنلاند می باشد اگر قصد دارید این نوع ویزا دریافت کنید و دریافت پذیرش از دانشگاه های اروپا و یا دریافت اقامت اروپا را دارید میتوانید با کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و به صورت رایگان مشاوره تلفنی شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *