مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189



اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189 به کسانی تعلق می گیرد که تمایل به نیروی کار و همراه خانواده به این کشور سفر کرده اند و با دریافت اقامت دائم این کشور از زمان وارد شدن در این کشور به کار و تحصیل ادامه می دهند. با اخذ ویزای شخص از مزیت های این کشور بهره مند می شوند.

درخواست این نوع ویزا بابت امتیاز شخص ارزیابی می شود. شخص درخواست کننده بر اساس سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به این کشور باید بیشتر از شصت امتیاز را اخذ می نماید. دارندگان ویزای 189 استرالیا این امکان را دارند را در هر جای این کشور که تمایل داشته باشند، زندگی و کار و تحصیل خود ادامه دهند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما عزیزان در زمینه اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189 به صورت تلفنی و حضوری مشاوره تخصصی ارائه می دهند. مشاورین ما اول شرایط شما را ارزیابی و بررسی می کنند سپس بهترین گزینه اقامت و مهاجرت را به شما می گویند.

شرایط لازم ویزای ساب کلاس 189 استرالیا

  • شخص باید زیر 50 سال را داشته باشد.
  • شخص باید نمره مدرک زبان آیلتس 6 را داشته باشد.
  • شخص باید مدرک زبان تافل برای نمره گوش دادن 12 امتیاز، برای نمره خواندن 13 امتیاز، برای نمره نوشتن 21 امتیاز و برای صحبت کردن نمره 18 را دریافت کنند.
  • از سال 2015 شخص باید در آزمون CAE برگزار کنند و نمره169 را دریافت کنند.
  • در یکی از شغل های مورد نیاز این کشور تقاضای خود را ارائه دهند.
  • ارائه مدارک تحصیلی به یکی از موسسات ارزیابی کاری معیین شده، تاییدیه مورد نیاز می باشد.
  • شخص باید بیشتر از 60 امتیاز داشته باشد.
  • متقاضی نباید از قبل به هیچ عنوان ویزای ردی داشته باشد.

مراحل دریافت ویزای کلاس 189 استرالیا

شخصی که شرایط فوق را داشته باشد، ابتدا سابقه تحصیلی و کاری خود را به وسیله مشخص شده بابت هر کار را بررسی می کند. این ارزیابی میان یک تا چهار ماه زمان لازم است و هزینه آن در شرکت های گوناگون متفاوت می باشد.

در مرحله دوم: بعد از دعوت نامه از طرف دولت باید مشخصات شخص تکمیل شود.

در مرحله سوم: آماده بودن دعوت نامه، شخص می تواند تا مدت شصت روز از تاریخ دعوت نامه ویزای خود را از طریق سایت اقدام کنید. امروزه مدت بررسی و ارزیابی این پروسه سه ماه می باشد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مورد اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189 به شما سروران مشاوره تخصصی می دهند. ابتدا مشاورین ما شرایط تحصیلی و کاری سابق شما را بررسی می کنند سپس بهترین روش را به شما مشاوره می دهند.

مدارک لازم اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189

  • ارائه مدارک شناسایی
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی
  • ارائه مدرک پرداختی هزینه
  • ارائه عقد نامه در صورت ازدواج
  • ارائه کارت پایان خدمت برای آقایان
  • ارائه عکس جدید
  • ارائه سابقه کاری حداقل یک سال به صورت تمام وقت در دو سال گذشته
  • ارائه تمامی شواهد کاری مانند قرارداد ها، پرداخت ها، مالیات و ….
  • ارائه گواهی اشتغال به کار با جزئیات کامل
  • ارائه فیش حقوقی به ویژه در مشاغل دولتی
  • ارائه تمامی مدارک تحصیلی، دیپلم ها، دوره هاو به صورت کل هر مدرک و نشانی که به ثابت کردن صلاحیت کاری شخص کمک می کند.
  • ارائه گواهی های سلامت شخص و همراهان و گواهی عدم سوء پیشینه

همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا

  • همسر و فرزندان زیر 18 سال شخص
  • اقوام شخص مانند والدین، پدر و مادر بزرگ، برادر و خواهران والدین و فرزندان شان که در یک سال گذشته از لحاظ مالی به شخص اعطا می شود.

هزینه ی مهاجرت به استرالیا از طریق 189

هزینه ی ویزای 189 برای شخص متقاضی، از 3670 دلار استرالیا آغاز می شود، افراد بالای 18 سال خانواده باید مبلغ 1835 دلار و برای فرزندان زیر 18 سال مبلغ 920 دلار استرالیا می باشد.

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189

کسانی که از طریق این ویزا به این کشور وارد می شوند را Permanent Resident گفته می شود این افراد این امکان را دارند:

  • در این کشور مشغول کار شوند.
  • در سیستم آموزش پزشکی رایگان در این کشور ثبت نام کنند.
  • اگر شخصی در این کشور به دنیا آید به این فرزند پاسپورت استرالیایی می دهند.
  • در نهایت شخص شهروند استرالیایی می شود.
  • از وام خرید خانه در این کشور بهره مند می شوید.
  • به مدت پنج سال به داخل یا خارج از این کشور می توانید سفر کنید.
  • خانواده خود را با اخذ ویزای و اقامت به این کشور وارد می شود.
  • می توانید از کمک های دولت های بابت تحصیل خود و خانواده خود استفاده کنید.
  • فرزندان خود به صورت رایگان و مجانی بابت ادامه تحصیل به مدارس بفرستید.

مراحل ثبت نام ویزای 189 استرالیا

  • ارزشیابی مدارک

بابت ثبت نام برای دریافت ویزای 189 استرالیا در ابتدا باید مدارک تحصیی خود را معادل سازی کنید. اغلب این بررسی و ارزشیابی تقریبا یک تا چهار ماه زمان لازم است و هزینه های هر سازمانی باهم متفاوت می باشد.

  • تکمیل فرم در لیست انتظار یا فرم EOI

اپلای کردن و تکمیل کردن فرم بابت ویزای 189 کاملا مجانی می باشد و شخص این امکان را دارد که در یک مدت زمان برای چند ویزا درخواست دهد. شخص به صورت خودکار و طبیعی برگزیده می شود. معمولا افرادی که امتیاز بالایی دارند انتخاب می شوند و بابت هر شغل یا رشته تحصیلی افراد کمی انتخاب می شوند.

  • لاج کردن

در این دوره باید هزینه ویزا پرداخت شود که تقریبا 3060 دلار استرالیا می باشد. وقتی که شخص از لیست انتظار برگزیده شود تا دو ماه فرصت دارد که مدارک خود را به صورت آنلاین در سایت اداره مهاجرت ارسال کند.

دو ماه زمان لازم است که مدارک شما به دست افسر برسد و بعد از این که پرونده به افسر تحویل داده شود تقریبا یک سال طول می کشد که افسر سفارت مدارک شما را بررسی و ارزیابی کند

اکنون شما مطالبی در مورد اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 189 به دست آورید، اگر به فکر دریافت این نوع ویزا هستید بهتر است با کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *