مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » کانادا » اخذ ویزای کار کانادا

اخذ ویزای کار کانادا



یکی از روش های مهاجرت به کشور کانادا کار در موسسات این کشور می باشد. اخذ ویزای کار کانادا برای متقاضیانی که قصد کار در این کشور را دارند ضروری می باشد. در سیستم های جدید کاری در این کشور با توجه به شرایط فرد به او ویزای کاری اعطاء می گردد.

سیستم امتیاز بندی جهت اخذ ویزای کار در کانادا می باشد. در صورتی که فرد بتواند حداقل امتیاز در نظر گرفته را به دست بیاورد می تواند اقدامات لازم را جهت اخذ ویزای کار انجام دهد. سیستم امتیاز بندی درکشور کانادا بر اساس سن، مدرک تحصیلی، تسلط به زبان و سابقه کاری فرد می باشد.

در ادامه این مقاله که توسط موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت به نگارش در آمده است سعی داریم اطلاعاتی در باب چگونگی اخذ ویزای کار کانادا در اختیاز متقاضیان قرار دهیم تا با آگاهی اقدامات لازم را انجام دهند.

ویزای کار از طریق اکسپرس اینتری

این ویزا برای متقاضیانی می باشد که قصد دارند به صورت دائمی در کشور کانادا اقامت داشته باشند. به این منظور فرد باید وارد سیستم امتیاز بندی شود. بعد از آن که صلاحیت فرد تایید شد، فرد برای شروع کار دعوت خواهد شد. برای مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری 3 برنامه در نظر گرفته شده است. این برنامه ها به چه صورت می باشند؟

  • برنامه تجربه کانادایی
  • برنامه کارگر ماهر و با تجربه فدرال
  • برنامه تجاری تخصصی فدرال

سیستم امتیازی در این کشور بر اساس ملیت، سن، تعداد اعضاء خانواده، تحصیلات، سطح آگاهی از زبان و جزییات پیشنهاد شغلی می باشد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای از طریق اکسپرس اینتری

متقاضیان جهت اخذ ویزای کار از طریق اکسپرس اینتری باید مدارکی را ارائه نمایند که در این بخش به معرفی این مدارک می پردازیم.

  • ارائه پاسپورت معتبر و اسناد مربوط به سفر
  • ارائه مدرک معتبر زبان
  • ارائه مدرک تحصیلی
  • ارائه گواهی پیشنهاد کاری ارائه شده از کارفرما کانادایی
  • کاندید های ایالتی

ویزای کار از طریق برنامه تجاری

در این ویزا کاری به افراد تجاری و ملاقات کننده های تجاری ویزا های متفاوتی ارائه می شود. افراد تجاری کسانی هستند که تحت معاهداتی برای کار در این کشور اقدام می کنند و اگر صلاحیت آن ها تایید شود، می توانند وارد این کشور شده و اقدامات لازم را برای کار انجام میدهند.

افرادی که جهت شرکت در فعالیت های تجاری به صورت بین المللی وارد کشور کانادا می شوند، ملاقات کننده های تجاری می باشند. و جزء نیروی کار کانادا مجسوب نمی شوند. این ملاقات کننده ها معمولا برای چند روز تا چند هفته در کانادا اقامت خواهند داشت، این امکان برای افراد وجود دارد که مدت اقامتشان را تا 6 ماه تمدید نمایند.

ویزا کار برای مشاغل کوتاه مدت

اخذ ویزای کار کانادا برای مشاغل کوتاه مدت نیز امکان پذیر می باشد. در هر سال حدود 300000 نفر برای کار به صورت موقت وارد کشور کانادا می شوند. برای کار متقاضیان باید مجوز کار دریافت نمایند. همچنین می توان گفت که متقاضیان پیش از اقدام جهت اخذ ویزای کار کانادا باید پیشنهاد شغلی دریافت نمایند. با توجه به ملیت افراد گام های کلی جهت اخذ ویزای کار و گواهی اجازه کار وجود دارد.

  • کارفرمایان در صورت نیاز برای ارزیابی تاثیر بازار کار درخواستشان را ارائه می دهند
  • کارفرمایان در صورت نیاز پیشنهاد شغلی موقت را تمدید می کنند
  • اجازه کار توسط فرد تقاضا کننده
  • صدور مجوز کار

در گام اول کارفرمایان باید اثبات نمایند که کار مد نظر تاثیرات مثبتی در اقتصاد کشور کانادا دارد، و شهروندان این کشور و یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند علاقه ای برای کار در این شغل ندارند. مجوز برای کار موقت برای مدت چند روز تا چند سال صادر خواهد شد.

جهت اخذ گواهی اجازه کار باید دو مرحله تعیین شده گذرانده شود، در اولین قدم کارفرما باید اجازه استخدام نیروهای کار خارجی را داشته باشد. در قدم بعدی کارفرما باید برای اجازه کار اقدامات لازم را انجام دهد.

 

امتیاز بندی از طریق اکسپرس اینتری

همان طور که گفتیم امتیاز بندی از طرق مختلفی صورت می گیرد. که در این بخش به آن ها اشاره خواهیم کرد.

 

 

مقطع تحصیلی

 

امتیازات

اتمام تحصیلان مقطع دبیرستان5 امتیاز
تحصیلات دانشگاهی 1 ساله15 امتیاز
مدرک تحصیلی فوق دیپلم19 امتیاز
مدرک تحصیلی لیسانس یا مدرک دانشگاهی 3 ساله21 امتیاز
داشتن 2 یا چند مدرک دانشگاهی که مدت یکی از آن ها باید 3 ساله باشد22 امتیاز
مقطع تحصیلی فوق لیسانس23 امتیاز
مقطع تحصیلی دکتری25 امتیاز
 

زبان انگلیسی

 

امتیاز

اخذ CLB 4 یا پایین تر در زبان انگلیسی15 امتیاز
اخذ CLB 5 یا بالاتر در تمامی مهارت های زبان انگلیسی30 امتیاز

 

 

 

سوابق کاری

 

امتیازات

داشتن یک سال سابقه طی 10 سال گذشته9 امتیاز
داشتن دو سال سایقه کاری طی 10 سال گذشته11 امتیاز
داشتن چهار سال سابقه کار در 10 سال گذشته13 امتیاز
داشتن شش سال و بیشتر سابقه کاری در 10 سال گذشته15 امتیاز

 

 

 

سن متقاضیان

 

امتیازات

سن18 الی 35 سال12 امتیاز
سن 36 سال11 امتیاز
سن 37 سال10 امتیاز
سن 38 سال9 امتیاز
سن 39 سال8 امتیاز
سن 40 سال7 امتیاز
سن 41 سال6 امتیاز
سن 42 سال5 امتیاز
سن 43 سال4 امتیاز
سن 44 سال3 امتیاز
سن 45 سال2 امتیاز
سن 46 سال1 امتیاز
سن 47 سال به بالا0 امتیاز

 

 

 

انطباق بندی ها

 

امتیازات

سطح تسلط همسر فرد به زبان (با حداقل CLB4)5 امتیاز
سوابق تحصیلی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی کانادا5 امتیاز
سوابق تحصیلات همسر فرد در کشور کانادا5 امتیاز
سوابق کار در کشور کانادا10 امتیاز
داشتن بستگان و یا فامیل در کشور کانادا5 امتیاز
سوابق کاری همسر متقاضی در کشور کانادا10 امتیاز

 

همان طور که مطالعه کردید یکی از بهترین و سریع ترین راه های مهاجرت به کشور پیشرفته کانادا اخذ ویزای کار کانادا می باشد. جهت ارائه پیشنهاد کاری و اخذ ویزای کار کانادا پیشنهاد می شود پیش از انجام هر کاری با مشاوران و متخصص در این حوزه مشورت کنید و اطلاعات لازم را به دست بیاورید.

مشاوران و وکلاء مجرب و حرفه ای موسسه سفیران سروش سعادت آمادگی دارند تا اطلاعات لازم را در اختیار متقاضیان قرار دهند. همچنین این امکان برای شما وجود دارد که با مراجعه به سایت موسسه مقالات بیشتری مثل: اسکیل ورکر کانادا و مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا را مطالعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *