مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش



اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش

آیا شما می دانید برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش در سال 2019 چه شرایطی را لازم دارد؟

آیا این امکان وجود دارد که از طریق ازدواج بتوان تابعیت کشور اتریش را دریافت کرد؟

از چه راه هایی می توان تابعیت کشور اتریش را از طریق ازدواج در سال 2019 کسب کرد؟

شرایط دریافت اقامت بعد از ازدواج با تبعه اتریشی چگونه است؟

 

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش

 

افراد میتوانند از طرق مختلفی به کشور اتریش مهاجرت کرده و تابعیت این کشور را اخذ کنند.

یکی از روش های اخذ تابعیت ازدواج می باشد.

در کشور ایران قوانین دریافت تابعیت از طریق ازدواج برای زن و مرد متفاوت است.

طبق قانون مدنی 976 هر مرد که با زنی از تابعه خارجی ازدواج کند، زن تابعیت ایران را دریافت می کند.

به خاطر حفظ وحدت خانواده های بهتر است زن و شوهر تابعیت یک کشور را داشته باشند.

معمولا بعد از ازدواج زن ها تابعیت مرد را دریافت می کنند، و اگر زنی تابعیت مرد را دریافت نکند، حقوق و مزایای مملکت شوهرش  به او تعلق نخواهد گرفت.

و اگر زن از مرد طلاق بگیرد یا مرد فوت کند، زن می تواند به تابعیت اصلی خود برگردد.

این تابعیت که از طریق ازدواج حاصل می شود، تابعیت اکتسابی نام دارد.

اما در اتریش اینگونه نمیباشد.

 

 

در کشور اتریش سن ازدواج برای دختر و پسر هجده سال می باشد.

اگر دختر یا پسری بخواهد قبل از هجده سالگی ازدواج کند باید قیم یا سرپرست آنها اجازه ازدواج به آن ها بدهند.

طبق نظام بین الملل وقتی دو فرد با تابعیت متفاوت با هم ازدواج میکنند، اشخاص می توانند تابعیت کشور همسر خود را دریافت کنند.

 

 

مدت زمان لازم جهت اخذ تابعیت

 

فرد برای گرفتن تابعیت کشور اتریش باید در مدت تعیین شده در این کشور اقامت داشته باشد.

بعد از سپری شدن زمان تعیین شده، می تواند از طریق همسر خود تابعیت اتریش را دریافت کند.

اگز از زمان ازدواج زن و شوهری 1 سال گذشته باشد، بعد از گذشت 4 سال از زمان ازدواجشان می توانند تابعیت این کشور را اخذ کنند.

چنانچه از زمان ازدواج دو نفر 2 سال یا بیشتر باشد،

قانون اینگونه است که باید 3 سال در اترش زندگی کرده باشند.

و بعد از گذشت 3 سال می توانند اقدامات لازم جهت اخذ تابعیت را انجام دهند.

اگر از زمان ازدواج زن و شوهری 5 سال یا بیشتر گذشته باشد، آن ها باید 10 سال در اتریش ساکن باشند تا اقامت کشور اتریش را دریافت کنند.

 

شرح اقامت اتریش از طریق ازدواج

 

زبان رسمی کشور اتریش آلمانی است. سیستم ثبت احوال بر اساس تولد فرد، ازدواج و طلاق فرد می باشد.

در اتریش ازدواج های مدنی که ممکن است مراسم مذهبی هم با آن انجام شود قانونی می باشد.

بلافاصله بعد از ازدواج با زن یا مرد اتریشی نمی توان شهروند کشور اتریش شد و گذر نامه دریافت کرد.

برای دریافت اقامت از طریق ازدواج با فرد اتریشی باید فرد مدارک مربوط به ازدواج و اسناد لازمه را به کنسولگری ارائه دهد.

ایرانیانی که می خواهند در اتریش ازدواج کنند طبق ماده 970 قانون مدنی، باید در کنسولگری ایران حاضر شده و عقد آن ها در آنجا ثبت شود.

تمام تشریفا ت ازدواج توسط ماموران کنسولگری انجام می شود و افراد برای گرفتن تابعیت باید این تشریفات را انجام دهند.

بعد از سپری شدن مدت های تعیین شده فرد می تواند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدامات لازم را انجام دهد.

در مورد کشور لوگزامبورگ، اگر شخصی با فرد تابعه این کشور ازدواج کند، فرد میتواند از دولت آن کشور درخواست اقامت کند.

 

تابعیت در کشور اتریش

 

نظام تابعیتی در این کشور از طریق خون است.

پس اگر شخصی با فردی که تابعیت اتریشی دارد ازدواج کند بعد از مدتی اقامت فرد به تابعیت کشور اتریشی تبدیل می شود.

اگر این زوج فرزندی داشته باشند، تابعیت آن فرزند هم بدون در نظر گرفتن محل تولدش اتریشی خواهد بود.

اگر فرزندی از والدین اتریشی متولد شود، فرزند هم جزیی از شهروندان اتریش محسوب می شود.

 

کسب تابعیت کشور اتریش

 

شخص بعد از ازدواج رسمی با شهروند اتریشی می تواند نسبت به اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش اقدامات لازم را انجام دهد.

بعد از ازدواج رسمی یا قرار محضری فرد به عنوان همسر تبعه اتریشی می تواند درخواست اجازه اقامت خود را ارائه دهدو.

پس از گذشتن 6 سال که به مدت 5 سال از آن را باید در اتریش سکونت داشته باشد، و با داشتن سایر شرایط می توانند اقدامات لازم جهت کسب شهروندی اتریش را انجام دهد.

 

شرایط لازم برای کسب شهروندی اتریش:

  • گذشتن 6 سال از تاریخ ازدواج
  • تسلط کامل به زبان آلمانی و ارائه مدرک معتبر
  • در آمد کافی برای رفع هزینه های اولیه زندگی
  • عدم سوء پیشینه فرد
  • داشتن مسکن و محل زندگی مناسب
  • قبولی فرد در آزمون های شهروندی

 

شرایط دریافت شهروندی و دریافت تابعیت

 

  • اقامت قانونی به مدت 10 سال
  • اخراج نشدن از کشورهای اروپایی و منع نشدن از اقامت موقتی در یکساله گذشته
  • نداشتن جرائم اداری
  • فرد نباید محکومیت قضایی، چه در خارج و چه در داخل کشور داشته باشد.
  • داشتن شغل مناسب برای گذراندن نیاز های اولیه زندگی
  • فرد نباید وابستگی به تابعیت قبلی خود داشته باشد
  • فرد باید درباره نظام دموکراسی اتریش و دین اطلاعات لازم را داشته باشد
  • داشتن مدرک معتبر زبان آلمانی
  • افرادی که به مدت 15 سال اقامت اتریش را داشته اند
  • افرادی که به مدت 30 سال در اتریش زندگی کرده اند
  • داشتن شغل حرفه ای در اتریش
  • فرد از والدین اتریشی متولد شده باشد
  • تولد در کشور اتریش
  • کسب رتبه های برتر علمی، ورزشی و هنری در کشور اتریش

 

اگر بعد از مطالعه مقاله فوق سوالات بیشتری در رابطه با اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش، چگونگی دریافت اقامت، و هر آنچه درباره گرفتن ویزا از اتریش داشتید، می توانید طی تماس با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

 

 

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در اتریش
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *