مهاجرت سرمایه گذاری در استرالیا

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

شرایط اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

برای بسیاری از مردم دنیا اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری امری مهم تلقی می گردد و بسیار حائز اهمیت است. چرا که مهاجرت به استرالیا از این روش می تواند مزایای بسیار خوبی را برای شخص سرمایه گذار در استرالیا به همراه داشته باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پیشنهاد می نماید مقاله ذیل در همین رابطه را بخوانید.

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

برای هر یک از انواع اقامت به شرح ذیل ویزای مختلفی صادر می گردد:

اخذ اقامت موقت استرالیا

متقاضیانی که تصمیم دارند به کشور استرالیا مهاجرت کنند، این امکان را دارند که جهت اخذ اقامت موقت به مدت 4 سال از طریق دریافت ویزای 188 اقدام نمایند. پس از آن قادر خواهند بود با دریافت ویزای 888 به اقامت دائم در این کشور دست یابند.

اخذ اقامت دائم استرالیا

برای گرفتن اقامت دائم در کشور استرالیا، می توان از طریق دریافت ویزاهای ۸۸۸، ۱۳۲، ۸۹۰ و ۸۹۲ اقدامات لازم را انجام داد. این ویزاها مطابق با شرایط شما جهت سرمایه گذاری و کار در استرالیا صادر می گردد.

انواع ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا

جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری می بایست ویزای سرمایه گذاری این کشور را دریافت نمود. این ویزا در انواع مختلف و متناسب با تخصص، حرفه، مهارت و شرایط فرد متقاضی از سوی دولت استرالیا صادر می گردد:

  • ویزای ساب کلاس 188 جهت سرمایه گذاری استرالیا و اقامت موقت
  • ویزای ساب کلاس 188 جهت سرمایه گذاری استرالیا و اقامت دائم
  • ویزای ساب کلاس 132 جهت سرمایه گذاری استرالیا و اقامت دائم
  • ویزای ۸۹۰  جهت اقامت دائم مستقل
  • ویزای ۸۹۲ جهت ااقامت دائم اسپانسری ایالتی

توضیحات هر یک از ویزاهای مذکور را به طور مفصل از کارشناسان ماهر و وکلای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بخواهید.

ویزای سرمایه‌گذاری اقامت موقت (ساب کلاس۱۸۸)

ویزای اقامت موقت ساب کلاس 188 به مدت اعتبار 4 سال صادر می گردد و در 3 گروه به شرح ذیل دسته بندی می گردد:

  1. ویزای کارآفرینی  (Business Innovation Stream)
  2. ویزای سرمایه گذاری معمولی  (Investor Stream)
  3.     ویزای سرمایه گذاری ویژه (Significant Investor Stream)

به طور کلی مدت اعتبار این نوع ویزا 4 سال و 3 ماه می باشد. اما اگر پیش از اول جولای سال 2015 میلادی درخواست نموده باشید، ویزای اقامت شما به صورت 4 ساله صادر می گردد.

اخذ ویزای ساب‌کلاس 188چه مزایایی دارد؟

در صورتی که جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری موفق به اخذ ویزای ساب کلاس 188 شوید، امکان بهره مندی از مزایای به شرح ذیل را خواهید داشت:

  • امکان زندگی و اقامت در استرالیا به مدت 4 سال و 3 ماه.
  • اقامت و زندگی همسر، فرزندان و افراد وابسته به فرد متقاضی همراه با وی در استرالیا
  • اجازه امکان اشتغال و زندگی به اعضای خانواده در استرالیا
  • با دریافت ویزای 888 می توان به اقامت دائم استرالیا دست یافت.

شرایط اخذ ویزای ۱۸۸ استرالیا چیست؟

فرد متقاضی دریافت ویزای ساب کلاس 188 می بایست دارای شرایط ذیل باشد:

  • سن فرد متقاضی جهت سرمایه‌گذاری یا کارآفرینی کمتر از 55 سال باشد. البته در برخی ایالت‌ها سن بالای 55 سال نیز قابل قبول است.
  • حداقل سرمایه معمولی فرد متقاضی جهت کارآفرینی می‌بایست به مبلغ 800 هزار دلار استرالیا باشد. این مبلغ شامل اموال منقول و غیرمنقول بوده و نهایتا ظرف 2 سال پس از دریافت ویزا به کشور استرالیا قابل انتقال است.
  • در زمینه سرمایه‌گذاری ویژه و خاص، حداقل سرمایه فرد متقاضی می‌بایست 5 میلیون دلار استرالیا و سرمایه گذاری های معمولی به میزان 25/2 میلیون دلار استرالیا در نظر گرفته شود.
  • با اختصاص 200 هزار دلار استرالیا می‌توان کسب و کار راه‌اندازی نمود.
  • حداقل 65 امتیاز برای دریافت ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا به‌صورت معمولی مورد نیاز است. ارائه مدرک زبان در این مورد الزامی نیست اما دارا بودن مدرک زبان آیلتس نمره 5 باعث بالا بردن امتیاز فرد خواهد شد.
  • برای سرمایه‌گذاری‌های ویژه در استرالیا و اخذ ویزای در این زمینه، کسب 65 امتیاز الزامی نیست. اما می‌بایست در زبان نمره کافی داشته باشید. در غیر این صورت با پرداخت هزینه به دولت استرالیا، به میزان 510ساعت کلاس زبان به شما اعطا می‌گردد.

امتیازبندی ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا چگونه است؟

فرد متقاضی اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی معمولی، می بایست حداقل 65 امتیاز به دست آورد. این امتیازات با دارا بودن شرایط مذکور در جدول ذیل اخذ می گردد:

موارد امتیازآور امتیاز
سن
۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال تمام ۱۵
۵۵ سال و بیشتر ۰
تسلط به زبان انگلیسی
کسب حداقل نمره ۵ در هر مهارت آزمون آیلتس ۵
کسب حداقل نمره ۷ در هر مهارت آزمون آیلتس ۱۰
تحصیلات
دارا بودن مدرک دیپلم،‌ مدرک تجاری یا کارشناسی از مؤسسات تحصیلی استرالیا

و یا مدرک کارشناسی از یک موسسه آموزشی استاندارد معتبر

۵
دارا بودن مدرک کارشناسی در کسب‌وکار، علوم یا تکنولوژی توسط مؤسسه استرالیا

یا مدرک کارشناسی از موسسه آموزشی استاندارد معتبر

۱۰
چنانچه هنگام دعوت جهت تقاضای ویزای نوآوری در کسب‌وکار:
مدارکی دال بر حق ثبت اختراع یا طرح‌های ثبت شده دارا باشید ۱۵
مدارکی دال بر علائم تجاری به ثبت رسیده ۱۰
مدارکی دال بر توافقنامه سرمایه گذاری مشترک (جوینت ونچر) ۵
مدارکی دال بر تجارت صادرات ۱۵
مدارکی دال بر علاقه به مالکیت و مدیریت یک کسب ‌و کار  gazelle ۱۰
مدارکی دال بر دریافت کمک‌های مالی یا سرمایه گذاری سرمایه ۱۰

 

موارد امتیازآور امتیاز
دارایی‌های مالی
۸۰۰ هزار دلار استرالیا ۵
۱.۳ میلیون دلار استرالیا ۱۵
۱.۸ میلیون دلار استرالیا ۲۵
۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا ۳۵
گردش مالی کسب و کار
۵۰۰ هزار دلار استرالیا ۵
۱ میلیون دلار استرالیا ۱۵
۱.۵ میلیون دلار استرالیا ۲۵
۲ میلیون دلار استرالیا ۳۵
معرفی‌نامه ایالتی یا دولتی
تاییدیه ویژه از محل های مشخص ۱۰
در صورتی که پیشنهاد منحصر به فرد و منافع اقتصادی کشور استرالیا و قلمروی آن توسط آژانس دولتی یا ایالتی تایید و ثابت گردد ۱۰
تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای کارآفرینی
حداقل ۴ سال در ۵ سال اخیر ۱۰
حداقل ۷ سال در ۸ سال اخیر ۱۵
تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای سرمایه‌گذاری عادی
حداقل ۴ سال پیش از زمان دعوت برای تقاضای ویزا ۱۰
حداقل ۷ سال پیش از زمان دعوت برای تقاضای ویزا ۱۵

برای اطلاع از گزینه های دیگر جهت کسب امتیاز با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و با گرفتن وقت مشاوره به صورت حضوری و یا تماس تلفنی (به صورت رایگان) می توانید به اطلاعات کافی در مورد اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به استرالیاو در نتیجه اقامت دائم در استرالیا دست یابید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *