مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اسلواکی » سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی

سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی



سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی

 

راه های مختلفی برای مهاجرت به کشور اسلواکی وجود دارد. سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی یکی از چندین راه مختلف مهاجرت به این کشور است. برای هرکدام از کارهای سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی در اسلواکی قوانین و قواعد خاصی وجود دارد. با توجه به این که سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی مستلزم قبول ریسک است باید احتیاط نمود.

در مقاله سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی سعی شده به این سوالات پاسخ داده شود:

چرا سرمایه گذاری در این کشور خوب است؟

  • متقاضی برای ثبت شرکت در این کشور باید چه شرایطی داشته باشد؟
  • فرآیند ثبت شرکت در کشور اسلواکی به چه صورت می باشد؟
  • مدارک لازم برای ثبت شرکت در کشور اسلواکی چه می باشند؟
  • ثبت شعبه شرکت ثبت شده در اسلواکی به چه صورت می باشد؟
  • حداقل سرمایه گذاری در اسلواکی برای ثبت شرکت چقدر است؟
  • چه نوع شرکت هایی در کشور اسلواکی قابل ثبت می باشد؟

 

چرا کشور اسلواکی؟

 

با جدا شدن کشور چکسلواکی به دو کشور چک و اسلواکی این دو کشور استقلال یافتند. در این زمان کشور اسلواکی نیازمند سرمایه گذاری خارجی در این کشور شد.

به علت به ارزان قیمت بودن کالا و خدمات در این کشور توجه سرمایه گذاران به این کشور جلب شد. مزیت دیگر این کشور پایین بودن نرخ مالیات در این کشور می باشد. این مزیت باعث شده حتی اگر متقاضی مایل به اقامت دائم نباشد شرکت اصلی را در این کشور ثبت نماید. ثبت شرکت اصلی در این کشور باعت می شود که هزینه های این شرکت کاهش یابد.

واحد پول این کشور یورو می باشد و زبان این کشور اسلواکی می باشد که در زبان آلمانی ریشه دارد.

 

شرایط ثبت شرکت در اسلواکی

 

متقاضی ثبت شرکت در کشور اسلواکی باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • سابقه کاری (در کشور مبدا)
  • اثبات استطاعت مالی لازم برای توان سرمایه گذاری در اسلواکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • عدم ممنوعیت ورود به اروپا

فرآیند ثبت شرکت

 

مرحله دوم ارائه طرح اولیه تجارت برای ثبت شرکت می باشد. این طراحی باید به گونه ای باشد که برای دولت اسلواکی حداقل ریسک را داشته باشد. در این صورت طرح اولیه مورد پذیرفش واقع می گردد.

پس از تایید طرح و پرداخت هزینه های مربوط به آن دولت اسلواکی مجوز ثبت شرکت را صادر می نماید.

تا این مرحله شرکت در اسلواکی ثبت گردیده است. اکنون متقاضی می تواند برای اخذ ویزای توریستی اقدام نماید.این ویزا برای این است که فرد با سفر به آن کشور سایر کارهای لازم را انجام دهد. کارهایی که در اسلواکی باید انجام شود افتتاح حساب بانکی، اجاره ملک برای دفتر شرکت و تحویل شرکت می باشد.

 

مزایای اخذ اقامت اسلواکی با ثبت شرکت

 

برای کار و تحصیل در کشورهای اروپایی محدودیت وجود ندارد.

  • ساده تر بودن فرآیند اخذ اقامت اروپا از این طریق
  • تقریبا هزینه اقامت اسلواکی پایین تر از سایر کشورهاست
  • امکان دریافت اقامت اسلواکی بدون سرمایه گذاری
  • عدم نیاز به ارائه مدرک زبان، تحصیلی، شغلی و …
  • هزینه های بسیار پایین زندگی در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی (در صورت تمایل به زندگی در این کشور)
  • امکان افتتاح حساب بانکی در کل اتحادیه اروپا
  • امکان خرید اتومبیل و ملک در کل اتحادیه اروپا
  • پایین بودن قیمت ملک در اسلواکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • امکان بیشتر دریافت ویزای استرالیا، کانادا، آمریکا و انگلستان به علت داشتن کارت اقامت اروپا
  • عدم نیاز به استخدام کارمند در شرکت (بر خلاف روش ثبت شرکت در اسلوونی، لیتوانی، اتریش و…)

 

بعد از 3 سال اقامت دائم می توان برای اخذ پاسپورت اقدام نمود.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت در اسلواکی

 

  • پاسپورت (با اعتبار حداقل ۱۸ ماه)
  • استطاعت مالی به مبلغ حداقل 40,000 یورو.
  • گواهی عدم سوءپیشینه (کیفری)
  • طرح اولیه تجارت و طرح توجیهی اقتصادی.
  • پرداخت مخارج ثبت شرکت.

اخذ اقامت اروپا با ثبت شرکت در اسلواکی

 

اخذ اقامت دائم با ثبت شرکت در اسلواکی امکان پذیر نمی باشد. اگر یک کار واقعی با یک طرح تجاری راه اندازی شود  برای اخذ اقامت دائم اروپا می توان اقدام نمود. اقدام موفق در این مورد در صورتی امکان پذیر است که شرایط طرح تجارت رعایت شده و مالیات پرداخت گردد. بدون راه اندازی کسب و کار واقعی با شرایط مطرح شده امکان اخذ اقامت دائم اروپا وجود ندارد.

ثبت کنندگان شرکت در اروپا می توانند برای همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود نیز اقامت اخد نمایند. در صورتی که شروط مطرح شده رعایت گردد.

 

همچنین اعضای خانواده این افراد با داشتن کارت اقامت این کشور قادر به تحصیل رایگان در تمام کشوهای اروپایی می باشند. امکان تحصیل به صورت رایگان در دانشگاه های دولتی اسلواکی و در تمام مقاطع وجود دارد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در اسلواکی به مقاله « تحصیل و اعزام دانشجو به اسلواکی» مراجعه نمایید.

 

شرایط تمدید اقامت اسلواکی

برای اینکه با تمدید اقامت متقاضی موافقت شود باید شروط زیر رعایت شود:

  • پرداختن حداقل مالیات سالانه شرکت (حدود 3,500 یورو)
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • عدم خروج بیش از ۹۰ روز متوالی از حوزه شنگن .

با این شرایط اقامت متقاضی تمدید می گردد.

 

سرمایه گذاری کارافرینی و ثبت شرکت در اسلواکی

 

ثبت شعبه شرکت ثبت شده در اسلواکی:

بعد از ثبت شرکت در این کشور می توان برای ثبت شعبه آن در سایر کشورهای اروپایی اقدام نمود. به دلیل پایین بودن نرخ مالیات در این کشور ثبت شرکت اصلی در اسلواکی بسیار به صرفه می باشد.

 

انواع شرکت های ثبتی:

انواع شرکت هایی که می توان در کشور اسلواکی ثبت نمود به شرح زیر می باشد:

  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت سهامی خاص

که هر یک از این شرکت ها قوانین و شرایط خاص خود را دارند.

 

البته تمرکز این مقاله بیشتر روی موضوع ثبت شرکت در اسلواکی است. برای راه اندازی کسب و کار در این کشور با شرایط ذکر شده می توان اقدام به اخذ اقامت دائم اروپا نمود. اگر این کار نمونه مشابه نداشته باشد کارآفرینی محسوب می شود.

مزیت های ثبت شرکت در این کشور پایین بودن سطح هزینه و نرخ مالیات می باشد.

 

برای آگاهی از سطح هزینه ها دراین کشور به مقاله «زندگی در اسلواکی» مراجعه نمایید.

 

نتیجه گیری:

 

با توجه به اینکه فرآیند سرمایه گذاری طولانی و تخصصی است مسلما شما در این راه به کمک افراد متخصص نیاز خواهید داشت. برای بهره مندی از همراهی و مشاوره متخصصین در این زمینه می توانید؛ به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت پیچیدگی این راه را برای شما سهل تر می نمایند.

 

 

 

سرمایه گذاری کارآفرینی و ثبت شرکت در اسلواکی
5 (100%) 19 votes



  1. رها گفت:

    خیلی مقاله کاملی بود ممنون

  2. hiva گفت:

    ایا برای گرفتن ویزای توریستی داشتن دعوتنامه الزامی است؟

  3. تبسم گفت:

    tashor babate maghale khobeton

  4. سیروان گفت:

    سرمایه گذاری واقعا ریسکیه

  5. پدرِ پسرشجاع گفت:

    آلمان که بهتره

  6. تیرداد کیوانی گفت:

    اسلواکی ارزش ثبت شرکت و سرمایه گذاری رو نداره

  7. رضاصادقی گفت:

    وقت سفارت از ایران خیلی طولانیه راه کاری دارید

  8. لیدا بهرامی گفت:

    عالی بود ممنون

  9. سعید گفت:

    ممنون، مقاله مفیدی بود

  10. Arezoo گفت:

    سلام .
    ممنون از اطلاعات کاملی که ارائه نمودید.

  11. حسن محبی گفت:

    چند سال زمان میبره اقامت دائم بگیریم؟

  12. sohrab گفت:

    ثبت شرکت و سرمایه گذاری اصلا مناسب هست ؟

  13. amir abbas گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم اگه امکانش هست در مورد شرایط سر مایه گذاری در کشور های دیگه هم مطلب بذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *