مهاجرت سرمایه گذاری در دانمارک

اقامت دانمارک از طریق خرید ملک

اقامت دانمارک از طریق خرید ملک

به منظور سرمایه گذاری در دانمارک و اخذ اقامت آن راه های مختلفی وجود دارد. یکی از مطرح ترین راه ها اخذ اقامت دانمارک از طریق خرید ملک می باشد. در مقاله اقامت دانمارک از طریق خرید ملک به سوالات زیر پاسخ داده می شود:

  • چه روش هایی برای اخذ اقامت دانمارک از طریق خرید ملک وجود دارد؟
  • شرایط برای اخذ اقامت دانمارک از طریق خرید ملک به چه صورت می باشد؟
  • مدت فرآیند اخذ اقامت دانمارک از طریق خرید ملک چقدر می باشد؟

روش های سرمایه گذاری مبتنی بر خرید در دانمارک

انواع سرمایه گذاری های در دانمارک از طریق خرید به شرح زیر می باشند:

  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک مسکونی
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک تجاری
  • سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک مسکونی

در سرمایه گذاری از این طریق متقاضی براساس ملکی که در کشور دانمارک خریداری نموده اقدام به اخذ اقامت می نماید. لازم به ذکر است که اقامت اروپا از این طریق تنها در برخی از کشورها اعطا می گردد. کشورهای اسپانیا، یونان، پرتغال و… از کشورهایی هستند که با خرید ملک، اقامت صادر می نمایند.

از این رو با اخذ اقامت از این طریق متقاضی قادر به اخذ اقامت در تمام کشورهای اروپایی نمی باشد. تنها در آن تعداد محدودی که این طریق مورد پذیرششان است قادر به اخذاقامت اروپا می باشد. افراد با هر توان مالی قادر به خرید ملک در دانمارک بوده و می توانند مالکیت صد در صدی داشته باشند.

سرمایه گذاری از طریق خرید ملک تجاری

در این روش متقاضی قادر به خرید املاک تجاری همچون: مغازه، رستوران، کارخانه، هتل و… می باشند. این روش عموما با ثبت شرکت همراه می باشد. اما به تنهایی نیز امکان پذیر می باشد. متقاضی برای اقدام از این طریق باید با قوانین دانمارک در این زمینه آشنا باشد. ممکن است؛ شرکتی به قصد اداره مجموعه ای از این املاک تجاری ایجاد شده باشد. در این صورت گردش مالی شرکت باید وضعیت موجود را تشریح نماید.

متقاضین برای اخذ اقامت در برخی کشورها بباید شرکتی ثبت نمایند که فعالیت فیزیکی داشته باشد. در برخی کشورها نیز ارگان هایی مانند هتل، رستوران و.. باد زیر نظر یک شرکت باشند. البته باید توجه داشت با سرمایه گذاری از این طریق بلافاصله برای متقاضی اقامت دائم صادر نمی گردد. با سرمایه گذاری تنها اقامت موقت صادر می گردد. با شرایط خاصی پس از 5 سال اقامت دائم اعطا می کردد. یکی از این شروط تداوم فعالیت به مدت 5 سال می باشد.

فرآیند سرمایه گذاری از طریق خرید ملک طولانی می باشد؛ بهتر است از این راه صرفه نظر کنید. البته کشورهایی نیز وجود دارند که با مبالغ بیشتر از 300,000 یورو حتی بطور مستقم تابعیت اعطا می نمایند. این کشورها عبارتند از: قبرس، مالتا، اتریش و تعداد محدود دیگری از کشورها. در برخی از کشورها همچون ایتالیا نمی توان از طریق خرید ملک اقامت اخذ نمود.

سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه

سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه دولتی به دو صورت امکان پذیر می باشد:

  • سرمایه قابل برگشت
  • سرمایه غیر قابل برگشت

در روش سرمایه گذاری قابل برگشت متقاضی مبلغ تعیین شده از جانب دولت را پرداخت می نماید. این مبلغ پرداختی برای مدت محدودی مثلا 5 سال در دست دولت دانمارک باقی می ماند. پس از پرداخت این مبلغ برای فرد بلادرنگ اقامت دائم صادر می شود. پس از گذشت 5 سال نیز مبلغ اولیه به متقاضی عودت داده می شود. البته اقامت همچنان معتبر خواهد بود.

در روش سرمایه گذاری غیر قابل برگشت مبلغ به متقاضی عودت داده نمی شود. ولی به همان ترتیب گفته شده برای فرد بلافاصله پس از پرداخت اقامت دائم صادر می گردد. در هردو روش مبالغی جهت هزینه وکلالت پرداخت می گردد.

مدت فرآیند اخذ اقامت

متقاضیان برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت بعد از مهاجرت به دانمارک به 1- 6 ماه زمان نیاز دارند. برای مهاجرت و اقامت از این طریق پیش نیازی لازم نمی باشد. متقاضی بعد از 5 سال قادر ب اقدام برای اخذ اقامت دائم می باشد. همچنین پس از 9 سال قادر به اخذ تبعیت و شهروندی این کشور می باشد. همچنین افراد دو تابعیتی نیز قادر به اقدام از این طریق می باشند.

مزایای اخذ اقامت اروپا از طریق خرید ملک در دانمارک
  • برای ایجاد کار دراین کشور روش های آسان، سریع، غیر رسمی و بسیار مقرون به صرفه وجود دارد.
  • امکان ثبت نام آنلاین و ورود اطلاعات کسب وکار در چند ساعت.
  • الزامی نبودن شرایط اقامت برای سمت های مدیریتی یا موقعیت شغلی بالایی.
  • عدم نیاز به ارائه اسناد رسمی.
  • پیش نیازهای منعطف در بحث مهارت های زبانی فرد.
  • تبعیت قوانین شرکت ها در دانمارک از قوانین فعلی اتحادیه اروپا.
  • مالیات کارآمدتر در دانمارک نسبت به کشورهای شمال اروپا .
  • وجود زیرساخت های مناسب
  • وجود بازارهای جهانی بزرگ و متنوع.
  • امکان سفر بدون ویزا به تمام کشورهای عضو پیمان شنگن و اتحادیه اروپا و بیش از ۱۴۵ کشور دنیا.
  • دانمارک دارای محدودیت سنی نبوده و الزامی به دانستن زبان انگلیسی نیست.
  • برخورداری فرزندان از تحصیل رایگان در کشورهای عضو پیمان شنگن و اتحادیه اروپا .
  • برخورداری از امکانات رفاهی، درمانی بهداشتی بطور رایگان در کشورهای عضو شنگن و اتحادیه اروپا.
  • بهره مندی از زندگی امن و با ثبات اقتصاد.

شرایط اقامت دانمارک در سرمایه گذاری

در کشور دانمارک از کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی به شدت استقبال شده و مزایای زیادی برایآنها در ظر گرفته شده است. برخی از زمینه های کارآفرینی مناسب در این کشور عبارتند از:

  • فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • علوم زیستی
  • پاک سازی
  • انرژی
  • دارو سازی
  • تجارت دریایی

برای آشنایی بیشتر با کارآفرینی در دانمارک دو مقاله زیر اطلاعات بی نظیری را دراین باره ارائه می نمایند:

مقاله «کارآفرینی در دانمارک»، مقاله «شرایط کارآفرینی در دانمارک»

ساخت و ساز در کشور دانمارک

در کشور دانمارک ساخت و ساز به روش های مختلف امکان پذیر می باشد. شرکت های خارجی قادر به ساخت امکانات تولیدی مجزایی می باشند. این امکانات با شرایط زیر قابل به تاسیس می باشند:

  • با ساخت، خرید و یا اجاره این امکانات
  • با داشتن محصولات تولید شده و ارتباط با تولید کنندگان محصولات مشابه در دانمارک

اقامت دانمارک از طریق خرید ملک

روش های سرمایه گذاری در دانمارک به این راه ها محدود نمی شود. برای سرمایه گذاری در این کشور راه های دیگری وجود دارد؛ که براساس خرید نمی باشد. به منظور شناخت این راه ها به مقاله «سرمایه گذاری و ثبت شرکت در دانمارک» مراجعه نمایید. با توجه به این که اقدامات مرتبط به سرمایه گذاری ریسک دارد بهتر است در این زمینه مشورت نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت با مشاورینی کارآزموده می توانند در این راه شما را راهنمایی نمایند.

0 دیدگاه برای “اقامت دانمارک از طریق خرید ملک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *