مهاجرت به کشور آرژانتین

راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین

راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین

مبحث راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین موضوعی فراگیر می باشد که می بایست در خصوص اخذ اقامت این کشور پرحمعیت واقع در آمریکای جنوبی مورد نظر قرار گیرد. آرژانیتن هشتمین کشور پر جمعیت در جهان بشمار می ­رود که دارای اقتصادی قدرتمند است و مردم این کشور از استانداردهای بالای زندگی برخودار هستند. بیشترین جمعیت کشور آرژانتین را اسپانیای های و ایتالیایی تبارهایی تشکیل می ­دهند که با شنیدن خبر شایعه کوه های نقره در آرژانتین به این کشور مهاجرت نمودند و پس از آن در همین کشور مستقر گردیدند. آرژانتین از جاذبه های گردشگری و توریستی بسیار زیادی برخوردار است و هر ساله میزبان گرشگران زیادی از کشورهای مختلف می­باشد. بوینس آیرس پایتخت این کشور است که از فرهنگ و قدمتی کهن برخوردار است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با کادری مجرب همواره در تلاشند تا گزینه های مناسب مهاجرتی را به متقاضیان مهاجرت به دیگر کشورها معرفی نمایند.

با راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین متقاضیان مهاجرت می­ توانند از مکان این اداره آگاهی یافته و نسبت به اخذ ویزای این کشور اقدام نمایند. زبان رسمی مردم آرژانتین اسپانیایی است و واحد پول این کشور پزو می­باشد. هزینه­ زندگی در این کشور بسیار پایین و مناسب است و از نرخ بیکاری 10% برخوردار می­ باشد. افراد با توجه به اهداف خود می­توانند یکی از ویزاهای این کشور از جمله ویزای تحصیلی،تجاری، کاری و یا ویزای توریستی این کشور را اخذ نمایند. امکان اخذ اقامت دائم آرژانتین از طریق مهاجرت کاری و تحصیلی و… امکانپذیر است.

بررسی راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین

بطور کلی ویزای آرژانتین به دو صورت سینگل و مولتی صادر می­گردد. ویزای سینگل آرژانتین قابلیت یکبار ورود را داشته، اما افراد با اخذ ویزای مولتی آرژانتین امکان چند بار ورود به این کشور را خواهند داشت. مدارک عمومی برای اخذ ویزای آرژانتین عبارتند از:

  • اصل پاسپورت متقاضی
  • ارائه 2 قطعه عکس
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی تمکن مالی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا با توجه به اهداف سفر متقاضیان

لازم بذکر است جهت اخذ ویزای توریستی متقاضیان نیازی به مصاحبه با آفیسر سفارت این کشور را ندارند و برای دریافت دیگر ویزاها از جمله ویزای کاری و یا سرمایه گذاری در آرژانتین مصاحبه  با آفیسر در زمان مقرر الزامی است.

راهنمای ویزا توریستی و سفارت آرژانتین

گردشگران و افرادی که قصد سفر و بازدید از کشور آرژانتین را دارند، ملزم به اخذ ویزای توریستی این کشور هستند. البته این ویزا از نوع ویزاهای کوتاه مدت آرژانتین است و افرادی که با اهداف تجاری، شرکت در کنفرانس ها، نمایشگاه های بین المللی و یا رویداردهای ورزشی را دارند با اخذ این ویزا به آرژانتین سفر می­نمایند. این ویزا دارای اعتباری 3 ماهه است و افراد در طی این مدت می­توانند از مناطق گردشگری این کشور همچون پارک ملی لاس گیلشرز، ایگواسو و … دیدن نمایند. افراد با اخذ راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین و ارائه مدارک زیر امکان دریافت ویزای توریستی این کشور را خواهند داشت:

  • پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار لازم
  • عکس
  • مدارک هویتی (شناسنامه، کارت ملی)
  • ارائه مدارکی که تمکن مالی متقاضیان را جهت تأمین هزینه های زندگی وی طی مدت زمان اقامت وی بیان می­نماید.
  • بلیط رفت و برگشت
  • بیمه نامه مسافرتی
  • ارائه دعوتنامه در صورت لزوم

از دیگر ویزاهای کوتاه مدت آرژانتین ویزای ترانزیت این کشور است و برای افرادی که قصد سفر به دیگر کشورها را داشته و مجبور به تعویض هواپیمای خود در فردوگاه این کشور می­ باشند. هزینه این ویزا در جدول زیر نشان داده شده است:

نوع ویزا هزینه ویزا به $ (دلار) مدت اقامت زمان تحویل
ویزای توریستی 130 90 روز پس از 21 روز کاری

راهنمای ویزا تحصیلی و سفارت آرژانتین

نظام آموزشی کشور آرژانتین به گونه ای است که کودکان از سن 5 سالگی شروع به تحصیل می­ نمایند و تا تا پایان دوره متوسطه تحصیلات بصورت اجباری و رایگان می ­باشد. پس از پایان تحصیلات متوسطه دانش­ آموزان می ­توانند جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های آرژانتین اقدام نمایند. برخی از دانشگاه های این کشور از اعتبار بالایی در میان کشورهای جهان برخوردار هستند. زبان تحصیل در این کشور اسپانیایی است، البته برخی از دانشگاه ها بصورت دو زبانه هستند و تدریس به زبان های انگلیسی و اسپانیایی ارائه داده می­شود. تحصیل در دانشگاه های دولتی آرژانتین همانند مدارس بصورت رایگان است.

اما تحصیل در دانشگاه های خصوصی با پرداخت شهریه امکان پذیر است و دانشجویان با توجه به رشته و مقطع تحصیلی خود شهریه هایی را پرداخت می­نمایند. متوسط هزینه های تحصیل در دانشگاه های خصوصی این کشور 5000 الی 15000 $ (دلار) در سال تخمین زده شده است. دانشجویان بین المللی که تحصیل در آرژانتین را انتخاب نموده اند، با  اخذ ویزای تحصیلی آرژانتین می­توانند به این کشور سفر نمایند. اعتبار این ویزا با توجه به طول دوره­ی تحصیلی دانشجویان می­ باشد و دانشجویانی که طول دوره­ تحصیلی کمتر از 3 ماه است می­توانند با اخذ ویزای توریستی آرژانتین به این کشور مراجعت نمایند.

راهنمای ویزا تحصیلی و سفارت آرژانتین

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی آرژانتین

متقاضیان تحصیل در آرژانتین با توجه به راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین ملزم به ارائه مدرک زیر به سفارت این کشور می­ باشند:

  • پاسپورت معتبر
  • عکس
  • ارائه موافقت نامه تحصیلی از سوی دانشگاه های آرژانتین
  • تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی آرژانتین
  • مدارک هویتی
  • ارائه مدرک زبان اسپانیایی و یا انگلیسی

از معتبرترین دانشگاه های این کشور دانشگاه بوئنوس آیرس، آسترال، کاتولی، بلگرانو و پالرمو هستند که از اعتبار و رنکینگ های بالایی برخوردار می ­باشند. از دیگر راه های مهاجرت به آرژانتین کار و سرمایه گذاری در آرژانتین است. بطور کلی افراد برای سفر به کانادا نیازمند اخذ ویزای این کشور هستند که با راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین این امر امکان پذیر است.

آدرس سفارت و یا کنسولگری آرژانتین در ایران

ما در این مقاله با ارائه راهنمای ویزا و سفارت آرژانتین سعی بر راهنمائی عزیزان خواهیم داشت. اطلاعات لازم در این زمینه به قرار زیر می­باشد:

  • آدرس: تهران- بلوار شهرزاد- خیابان یارمحمدی- کوچه قو- پلاک 6
  • سایت سفارت آرژانتین: cancilleria.gov.ar
  • ایمیل: eiran@cancilleria.gob..ar
  • تلفن: 22577433-021– 22577932-021
  • فکس:22577432-021
  • ساعات کاری: یکشنبه تا پنج شنبه 9 صبح الی 14

دوستان و متقاضیان عزیز می­توانند در زمینه مهاجرت با این کشور با مشاورین و کارشناسان خبره موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نموده و پاسخ سوالات خود را از این مجموعه جویا گردند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *