مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نروژ » اقامت بعد از تحصیل در نروژ

اقامت بعد از تحصیل در نروژ



در حال حاضر تمامی فکر و نگرانی های دانشجویان اقامت بعد از تحصیل در نروژ می باشد. دانشجویان در این کشور امکان کار کردن را دارند.

اگر تمایل به اطلاعات بیشتر در مورد اقامت بعد از تحصیل در نروژ را دارید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید و با کارشناسان ارشد ما مشورت نمایید. کارشناسان ارشد ما با توجه به شرایط شما روش ها و گزینه های مناسبی را انتخاب می کنند و به شما پیشنهاد می دهند.

شرایط اقامت بعد از تحصیل در نروژ

شهریه دانشگاه های این کشور تقریبا به صورت رایگان می باشد. تقریبا 300 تا 600 کرون  بابت خدمات رفاهی دانشجویان پرداخت می شود. دانشجویان در نروژ مجوز 20 ساعت کار دانشجویی دارند. هزینه تحصیل دانشجویان بین الملل (خارجی) با دانشجویان نروژی متمایز نمی باشد. تحصیل در دوره کارشناسی در این کشور به زبان نروژی انجام می شود.  تحصیل در دوره دکترا در این کشور 3 تا 5 سال زمان لازم می باشد و این مدت تحصیل باعث دریافت اقامت در نروژ می شود. ویزای تحصیل در این کشور مولتی پل می باشد. دانشجو نروژ مجوز سفر به کشور های عضو شنگن را دارد.

کار در نروژ

در سال های اخیر این کشور باتوجه به پشت کار های مثبت در وضعیت اقتصادی بی المللی نرخ بیکاری پایین تر آمده است. از سال 2011 نرخ بیکاری 38 درصد از نیروی کار تشکیل شده است که در سال 2011 ثابت باقی مانده است.  طبق بررسی های گذشته از کارفرمایان، درخواست برای نیروی کار در آبنده فرصت های شغلی انتظار می رود تا تقریبا افزایش یابد. پرمخاطب ترین و بزرگ ترین ساخت و ساز ها در این کشور می باشد.

آگهی بیکاری در این کشور در قیاس با بسیاری از کشور های دیگر نسبتا پایین و دو قسمت دولتی و خصوصی در سال آینده و فرصت های شغلی ایجاد می شود. پایین ترین نرخ بیکاری در شهرستان از شهر سگن واوز فجردن در سواحل غذب نروژ تقریبا 2.4 ایحاد شده است.

یافتن کار در نروژ

  • به صورت آنلاین
  • معمولا مشاغل در این کشور به صورت اینترنتی آگهی می شود.
  • از طریق روزنامه ها
  • از طریق جستجوی کار باز
  • از طریق آژانس های استخدام
  • از طریق کاربرد ها اینترنتی

لازم به توضیح می باشد که یک بازار خاکستری بزرگ برای جای خالی وجود دارد، جای خالی که آگهی نمی شود. شما می توانید با طرح های کاربردی کار در مورد شرکت های مرتبط ارائه دهید. شما می توانید محصولات و خدمات خود را برای این کشور ارسال کنید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما در مورد اقامت بعد از تحصیل در نروژ بهترین راه های مهاجرتی را پیشنهاد می کنند. کارشناسان ارشد و حقوقی ما ابتدا شرایط شما را بررسی می کنند و سپس بهترین روش را به شما پیشنهاد می کنند.

شرایط دریافت رزومه کاری در نروژ

  • اطلاعات شخصی مانند اسم، شماره تلفن، ایمیل و….
  • آموزش : مدارک رسمی؛ در صورت وجود شما باید دوره تحصیلی و یا آموزش و پرورش معادل دولت این کشور ارائه داده می شود.
  • مهارت های زبان شفاهی و کتبی و مهارت ها
  • ارائه انگیزه نامه
  • قرارداد کار
  • یک کارمند، قرارداد کار تحت اشتغال موقت و دائم

قرارداد باید موارد زیر را داشته باشد:

  • نام و آدرس کارفرما و کارگر
  • مشخص بودن تاریخ قرارداد کاری
  • نام محل کار
  • وظایف کارمند و وظایف کارفرما
  • موقعیت در حال حاضر کارمند
  • کار به صورت موقت (تیمه وقت) یا دائم
  • دسمتزد و سیستم های پرداختی
  • ساعات کاری (اضافه کاری)

زمان کار در نروژ

بر اساس قانون کار در این کشور باید شخص نه ساعت در روز و چهل ساعت در هفته مشغول به کار باشد. ساعات کاری شخص بستگی به قراردادی دارد که با کارفرما بسته است. اغلب افراد در هفته 37 و نیم ساعت مشغول به کار هستند. افراد می توانند بیشتر از 40 ساعت در هفته کار کنند و برای افراد اضافه کاری حساب شود، حداقل 40 درصد بیشتر از دستمزد خود دریافت می کند. دانشجویان با این حقوق و دستمزد می توانند هزینه های زندگی و تحصیل خودشان را تامین کنند.

ازدواج در نروژ

اگر شما تمایل دارید که با یک شهروند خارجی در این کشور ازدواج کنید، ابتدا باید اسناد و مدارک مورد نیاز را برای اداره مالیات ارسال کنید. اگر شما به ازدواج با یک شخص خارجی که دارای مجوز اقامت دائم در این کشور هست، طبق شهروندان نروژی می باشد و فرقی با این شهروندان ندارند.

اظهارنامه شخصی

شهروندان خارج از کشور در منطقه شمال اروپا باید اسناد و مدارک خود را ترجمه شده ارائه دهند که آن ها از لحاظ قانونی مقیم این کشور هستند. اسناد و مدارک باید از اصل مدارک یا نسخه گواهی شده توسط مقامات دولتی این کشور صورت می گیرد.

مدارک زیر باید ارائه شود:

  • ارائه اعلامیه توسط احزاب قبل از تایید انطباق با شرایط ازدواج
  • بیانیه توسط ضامن
  • ارائه اعلامیه در مورد املاک، شما و یا همسر آینده در صورتی که تا قبل از ازدواج کسب کرده باشد.

اقامت بعد از تحصیل در نروژ

شهروندان خارجی که قصد به ازدواج در این کشور را دارند باید از لحاظ قانونی ازدواج خود را ثبت کنند و باید مدارک شناسایی خود ارسال کنید. بدون دریافت ویزا، اقامت در این کشور برای 90 روز صادر می شود. دانشجویان نباید نگران بعد از تحصیل خود باشند زیرا می تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزا های دیگر تبدیل کنند سپس برای اقامت دائم در این کشور اقدامات لازم را انجام دهید.

لازم به توضیح می باشد که دانشجویان نباید برای اقامت بعد از تحصیل در نروژ نگران باشند زیرا در این کشور دانشجویان در هنگام تحصیل هم می تواند به کار مشغول شوند و به هزینه های زندگی و تحصیل خود کمک کنند. برخی از دانشجویان حقوق و دستمزد خود را پس انداز می کنند.

کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت در زمینه اقامت بعد از تحصیل در نروژ تخصصی ترین مشاوره ها را ارائه می دهند. شما به صورت رایگان می توانید با کارشناسان ارشد ما مشاوره تلفنی انجام دهید و سپس مشاوره حضوری  انجام دهید.

اقامت بعد از تحصیل در نروژ
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *