مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ایرلند » اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد

اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد



اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد

از روش های موجود برای اخذ اقامت این کشور در سال 2019، می توان به اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد اشاره کرد.

مطالب این مقاله در ارتباط با موضوع اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد جمع آوری شده است.

برای اخذ اقامت از کشور ایرلند مانند سایر کشور ها روش هایی در نظر گرفته شده است.

پس اگر شما عزیزان متقاضی مهاجرت به ایرلند و اخذ اقامت هستید، پیشنهاد می شود مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

مطالب جامع در مورد کشور ایرلند

مساحت این کشور 84422 کیلومتر مربع می باشد.

این کشور 3 مین جزیره بزرگ واقع در اروپا می باشد. و در بین بزرگترین جزایر دنیا در رتبه بیستم قرار دارد.

نام رسمی در نظر گرفته شده برای کشور ایرلند، جمهوری ایرلند می باشد و به عنوان ایرلند جنوبی نیز شناخته شده است.

حدود 80 درصد از شهروندان این کشور پیرو دین مسیحیت می باشند.

و 20 درصد بقیه شهروندان پیرو ادیان مختلف می باشند.

 

روش های اخذ تابعیت

  • اخذ تابعیت از طریق ویزا تحصیلی؛
  • اخذ تابعیت از طریق ثبت شرکت؛
  • اخذ تابعیت از طریق ویزا کاری؛
  • اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند؛
  • اخذ تابعیت از طریق پناهندگی.

 

متقاضی برای دریافت ویزا کشور ایرلند باید چه مدارکی ارائه دهد؟

  • ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه و ترجمه آن ها؛
  • ارائه دو قطعه عکس 4*3 ؛
  • ارائه مدارک شغلی و سابقه کار و ترجمه تمامی صفحات آن؛
  • ارائه انگیزه برای اقامت در کشور انگلستان؛
  • ارائه سند ازدواج و یا طلاق و ترجمه آن؛
  • ارائه بیمه مسافرتی؛
  • ارائه اصل شناسنامه و ترجمه تمامی صفحات آن؛
  • ارائه مدرکی برای اثبات تمکن مالی فرد.

برای مطالعه بیشتر در زمینه مهاجرت به کشور ایرلند می توانید مقاله ( مهاجرت به ایرلند ) را مطالعه نمایید.

 

سیستم تابعیت در ایرلند

سیستم اخذ تابعیت در کشور ها ممکن است بر اساس خاک یا خون باشد.

و این سیستم ممکن است در هر کشوری نسبت به کشور دیگر متفاوت باشد.

کشور ایرلند عضو انحادیه اروپا نمی باشد. و سیستم ارائه تابعیت در این کشور از طریق خون می باشد.

یعنی اگر فرزندی از والدینی با تبعه ایرلند متولد شود، آن فرزند تبعه کشور ایرلند خواهد بود.

و این به معنا این است که اگر فردی در کشور ایرلند متولد شود و والدین او تابعیت کشور ایرلند را نداشته باشند.

فرد متولد شده تابعیت کشور ایرلند را دریافت نخواهد کرد. و جز شهروندان کشور ایرلند نمی باشد.

و برای اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد باید اقدامات در نظر گرفته شده انجام شود.

اگر فرزند والدینی با تبعه کشورهای دیگر در کشور ایرلند متولد شود باید اقامت خود را تمدید کنند.

برای تمدید اقامت باید فرم INIS برای والدین و کودک متولد شده دریافت و تکمیل گردد.

بعد از گذشت سه سال و تمدید هر ساله اجازه اقامت به کودک و والدین کودک تابعیت و اجازه اقامت داده می شود.

بهتر است افراد 2 هفته قبل از پایان اعتبار اقامت نامه خود نسبت به تمدید آن اقدامات لازم را انجام دهند.

 

برای تمدید اقامت چه مدارکی باید توسط فرد ارائه شود؟

  • ارائه کارت GNIB
  • فرد باید برای اثبات حضور مستمر در کشور ایرلند مدارک ارائه دهد

مدارکی مثل قبض های آب و برق و آدرس محل سکونت فعلی

  • شناسنامه فرد برای مشخص شدن هویت
  • ارائه گواهی از پزشک یا مدرسه فرزند

ارائه این گواهی به منظور این است که مشخص شود والدین فرزند فرد تقاضا کننده می باشد

  • ارائه مدرکی مبنی بر نقش تقاضا کننده در زندگی فرد متولد شده در ایرلند

اگر فردی نتواند مدارک ذکر شده را ارائه دهد، باید دلایل قانع کننده ای برای اقامت خود در ایرلند به مسئول مربوطه ارائه دهد.

و اگر فردی نتواند دلایل قانع کننده ای ارائه دهد درخواست او برای تمدید اقامت توسط وزیر ایرلند رد می شود.

با رد شدن درخواست فرد، متقاضی باید همراه با اعضای خانواده کشور ایرلند را ترک نماید.

مبلغی که فرد باید برای تمدید اقامت نامه بپردازد سیصد یورو می باشد.

 

تمدید IBC  و شرایط آن

طبق شرایط وضع شده توسط وزیر کشور ایرلند، افرادی که بخواهند بعد از سه سال اقامت خود را تمدید کنند.

باید شرایطی که در ادامه ذکر می شود را داشته باشند:

  • فرد باید در این مدت حضور مستمری در کشور ایرلند داشته باشد؛

و برای اخذ تابعیت باید نقشی فعال به عنوان پدر و مادر در زندگی فرزند داشته باشند.

  • فرد نباید در طول اقامت در ایرلند مرتکب جرمی شده باشد؛
  • اگر فردی در مدت حضورش در شغلی مشغول به کار شود به اخذ اقامت کمک بسزایی می کند؛
  • فرد باید قبول داشته باشد که برای اعطا مجوز اقامت حق رای و حق مشورت ندارد.

بهتر است فرد متقاضی برای تمدید اقامت خود با شرایط ذکر شده موافقت نماید.

در صورت نقض هر یک از موارد اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد فرزند یا تمدید آن توسط وزیر رد می شود.

و فرد و اعضای خانواده اش باید کشور ایرلند را ترک نماید.

 

لغو قانون دریافت اقامت از طریق تولد

در بعضی از کشور ها قانون ارائه اقامت از طریق تولد فرزند در سال های اخیر لغو شده است.

در این رابطه می توان به کشور های زیر اشاره کرد:

  • کشور استرالیا؛
  • کشور نیوزلند؛
  • کشور ایرلند؛
  • کشور مالتا؛
  • کشور فرانسه؛
  • کشور هند؛

بهتر است عزیزان برای اخذ اقامت از کشور ها روش های بهتر و آسانتری مثل سرمایه گذاری و یا تحصیل را انتخاب کنند.

 

پس اگر فردی که به کشور ایرلند مهاجرت می کند نتواند تابعیت این کشور را اخذ کند.

بعد از تولد فرزندش در این کشور متقاضیان و فرزند آن ها نمی توانند تابعیت کشور ایرلند را دریافت نمایند. و با تولد فرزند نمی توان از کشور ایرلند اقامت دائم و تابعیت دریافت کرد.

افرادی که قصد اقامت در ایرلند را دارند، منطقی تر است روش های دیگری انتخاب کنند.

و لازم به ذکر است دولت کشور هایی مثل اتریش و آلمان راه های آسانتری برای اخذ اقامت و تابعیت، نسبت به کشور ایرلند در نظر گرفته اند.

موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت همراه با کادری مجرب و متخصص آمادگی دارد؛تا شما عزیزان را برای اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد راهنمایی کند و بهترین راه را پیش روی شما قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *