وبلاگ
نوآفرینی در قطر
نوآفرینی در قطر در کنار سایر راهبردها مانند بهبود کیفیت سرمایه انسانی، ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش در برنامه های توسعه دولتی مطرح شده است. همانطور که از تجربه کشورهای توسعه یافته مشاهده می شود، مبنای چنین توسعه ای، سیستمی موثر برای تولید دانش و نوآوری است که محوریت آن آموزش و علم است.
در بسیاری از کشورها، این سیستم بر اساس مفهومی ساخته شده است که نه تنها امکان ادغام آموزش و علم با تجارت و صنعت را فراهم می کند، بلکه برای هماهنگی سیستماتیک تعامل آنها با هدف به دست آوردن یک اثر هم افزایی در توسعه نوآورانه امکان پذیر است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در خصوص در زمینه نوآفرینی و مهاجرت به قطر مشاور شماست.
جایگاه نوآفرینی در قطر
برای افزایش تولید دانش و نوآفرینی، تعداد فزاینده ای از کشورها سیاست ادغام در سیستم علمی بین المللی را به منظور افزایش دسترسی به دانش علمی جدید و جذب استعدادهای بین المللی دنبال می کنند. وقتی صحبت از نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در قطر می شود، سؤالات زیادی مطرح می شود: برنامه های ایجاد اقتصاد دانش محور و توسعه نوآوری چقدر واقع بینانه است؟ چگونه علم و آموزش در سیستم اقتصادی-اجتماعی ادغام شده است؟ آیا نظام فعلی علمی و آموزشی داخلی می تواند زمینه ساز توسعه نوآورانه کشور شود؟ اخیراً، ارتباط یک رویکرد یکپارچه و سیستماتیک برای علم، آموزش و کسب و کار، هنگامی که به نقش آنها در توسعه نوآوری می رسد، در ادبیات خارجی در مورد سیاست نوآوری افزایش یافته است.
در گفتمان کارشناسی داخلی وضعیت معکوس مشاهده می شود. آموزش و علم و دلایل عملکرد ناکارآمد آنها به طور جداگانه بررسی می شود. در هرج و مرج آرا، که به طور پراکنده چنین سیستم پیچیده چند بعدی و چند سطحی را توصیف می کند، تصویر بزرگتر از جهتی که آموزش و علم باید در آن توسعه یابد در دنیای مدرن، زمانی که توسعه اجتماعی-اقتصادی عمدتاً به دانش و نوآوری بستگی دارد، نمایان می شود. تشخیص اثربخشی الگوی موجود نظام علمی و آموزشی با بررسی آن در چارچوب ساختار اقتصادی-اجتماعی که در آن عمل میکند و شناسایی نقاط تعامل بین آنها امکان پذیر است. از آنجایی که خود سیستم چند سطحی و چند جزئی است، نقاط تعامل بی شماری در سطوح مختلف دارد.
در نمودار زیر شاهد میزان نوآفرینی بین المللی در سال های اخیر در قطر هستید:
اقتصاد و نوآفرینی در قطر
بر اساس گزارش رقابت جهانی وضعیت توسعه یک کشور را می توان در سه سطح طبقه بندی کرد: 1) عامل محور 2) کارایی محور و 3) نوآوری محور. به بیان ساده، مرحله عامل محور شامل آن دسته از اقتصادهایی می شود که مزیت های نسبی آنها مبتنی بر دارایی های منابع طبیعی و حقوق پایین آنها است، که در آن عملکرد اقتصاد اساساً به قیمت کالاهای صادراتی بستگی دارد. بهترین عملکرد نسبی بر اساس معیارهایی مانند توسعه آموزش عالی و آموزش، وجود بازارهای کالای کارآمد، بازارهای کار و مالی خوب، دسترسی و استفاده کارآمد از فناوری های موجود و وجود بازار بزرگ خارجی است. همانطور که کشورها توسعه می یابند، به سمت مرحله نوآوری محور حرکت می کنند، که در آن زمانی که شرکت ها با تولید محصولات، خدمات، مدل ها و فرآیندهای جدید و متفاوت رقابت می کنند، استاندارد بالاتر زندگی حفظ می شود.
در جدول زیر شاهد هزینه های لازم برای نوآفرینی در قطر هستید:
هزینه | مبلغ به دلار |
اخذ ویزا | 3000$ |
تایید مدارک نوآفرینی | 1500$ |
ایچاد کسب و کار | 3700$ |
اجرای ایده در قطر | 1450$ |
مزایا نوآفرینی در قطر
اهداف اولیه تشویق نوآفرینی در قطر از طریق جذب استعدادهای کارآفرین جوان از سراسر جهان برای توسعه استارت آپ های داخلی و با رشد بالا و تحریک رشد اقتصادی کشور بود. تمرکز آن در سال های اخیر گسترش یافت و برای افزایش تأثیر اقتصادی آن بر اقتصاد ملی و تقویت فرهنگ کارآفرینی کشور و اکوسیستم نوآوری آن بازسازی شد. این نشان می دهد که اهداف آن در طول زمان با تمرکز گسترده آن که نشانه موفقیت و گسترش است سازگار بوده است. فناوری سبز و علوم زیستی 2 حوزه ای هستند که محققان و شرکت های قطری در آنها سرآمد هستند. دولت یک دفتر علوم زیستی ایجاد کرده است که به توسعه یک استراتژی ملی برای علوم زیستی برای ارتقای بیشتر این رشته اختصاص دارد.
استارتاپ قطر و نوآفرینی در قطر در زمینه تجارت و نفت و گاز و ساخت و ساز توجه بین المللی زیادی را به خود جلب کرده است، اما این کشور دارای سابقه طولانی در نوآوری است. عوامل متعددی ممکن است توضیح دهند که چرا، به عنوان مثال چشم انداز جهانی این کشور صادرات یک نیروی محرکه مهم برای سوئد است، زیرا بازار داخلی نسبتاً کوچک است. عوامل دیگر ثبات اجتماعی و دسترسی به حمایت دولتی و همچنین درجه بالایی از برابری است. تمرکز بلند مدت این کشور بر آموزش و پژوهش نیز تاثیر زیادی بر ظرفیت نوآوری داشته است. در سال 1842، این کشور تحصیل اجباری را برای کودکان 7 تا 13 ساله (امروزه برای کودکان 6 تا 15 ساله) معرفی کرد. این حرکتی بود که بازی را تغییر داد، زیرا سطح کلی آموزش را در میان مردم بالا برد و به یک جزء حیاتی به رهبر نوآوری موفق تبدیل شد.
شرایط اخذ ویزای نوآفرینی در قطر
این سرویس شرکت ها و موسسات تجاری را قادر می سازد تا درخواست خود را به صورت آنلاین در وب سایت وزارت کشور برای صدور ویزا برای بازرگانان، برای اهداف تجاری و سرمایه گذاری ارسال کنند. اعتبار ویزا فقط 1 ماه است و قابل تمدید نیست. برای صدور ویزای تجاری فقط برای کارمندان سفارت، لطفاً مراحل زیر را دنبال کنید. با وارد کردن تمام اطلاعات مورد نیاز، فرم آنلاین را پر کنید. اگر میخواهید نسخهای از رسید درخواست ویزا را دریافت کنید، آدرس ایمیل خود را وارد کنید. فرم کاغذی را دانلود و پر کنید سپس آن را در مراکز خدمات متحد ارسال کنید. مدارک مورد نیاز را پیوست کنید.
اسناد زیر را برای اخذ ویزای نوآفرینی و یا کارآفرینی در قطر پیوست کنید:
- کپی پاسپورت
- کپی شناسنامه معتبر موسسه و اصل
- کپی مدرکی که این حرفه را ثابت می کند.
- در صورت تایید درخواست، هزینه های مناسب را بپردازید.
- با کارت هوشمند خود وارد پورتال شوید.
- «خدمات ویزا»، سپس «صدور ویزا» و «ویزای تجاری» را انتخاب کنید.
- اطلاعات مورد نیاز مانند نام، تاریخ تولد و مکان، مشخصات گذرنامه، شماره تلفن و آدرس را پر کنید.
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه سرمایه گذاری در قطر مشاور و پاسخگوی سوالات شماست.
سوالات پرتکرار درباره نوآفرینی در قطر
در قسمت زیر سوالات پرتکرار درباره نوآفرینی در قطر پاسخ داده شده است:
- شرایط اخذ ویزای نوآفرینی در قطر چیست؟ ارائه طرح تجاری مورد تایید دولت قطر، سرمایه لازم برای اجرای طرح و کسب مجوزهای لازم
- هزینه نوآفرینی در قطر چقدر است؟ به صورت کلی حداقل 10000$ (دلار) شامل اخذ ویزا، تایید مدارک نوآفرینی، ایجاد کسب و کار و اجرای طرح است.
- فرصت های نوآفرینی در قطر چیست؟ فناوری سبز و علوم زیستی، تجارت، نفت و گاز و ساخت و ساز
- مدارک لازم برای اخذ ویزای نوآفرینی در قطر چیست؟ کپی پاسپورت، کپی شناسنامه معتبر موسسه و اصل، کپی مدرکی که این حرفه را ثابت می کند و پرداخت هزینه های مربوط و ارائه اطلاعات لازم با کارت هوشمند