مهاجرت به کشور اندونزی

قوانین اندونزی

قوانین اندونزی

هر کشوری پیرو قوانین خاص خود است. مقاله قوانین اندونزی به ترجمه کارشناسان مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نگارش شده است. در این مقاله اطلاعاتی در باب قوانین حاکم بر این کشور تحلیل می شود. متقاضیان می باید قبل از اقدام قاطعانه برای مهاجرت به هر کشوری، ابتدا قوانین و شرایط زندگی در آن کشور را مورد بررسی قرار دهند. متقاضیانی که این کشور را برای زندگی، کار و یا تحصیل انتخاب می کنند، سوالاتی در این باب در ذهن متقاضی به وجود خواهد آمد.

این سوالات عبارت است از:

  • سیستم قانونی این کشور چگونه است؟
  • قانون تحصیل در این کشور چگونه است؟
  • چه نوع دولتی بر این کشور حکم فرمانی می کند؟

اطلاعات کلی درباره اندونزی

اندونزی کشوری است مجمع الجزایر با 17508 جزیره (6000 جزیره مسکونی) که در امتداد خط استوا در جنوب شرقی آسیا کشیده شده اند. موقعیت راهبردی راه دریایی این کشور موجب رشد تجارت بین جزیره ای و بین المللی می شود. تجارت از آن زمان اساساً تاریخ اندونزی را شکل داده است. منطقه اندونزی توسط مردمان مختلف مهاجرت کننده تشکیل شده و تنوعی از فرهنگ ها، قومیت ها و زبان ها را ایجاد می کند. فرم های ارضی و آب و هوایی مجمع الجزایر به طور قابل توجهی بر کشاورزی و تجارت و تشکیل ایالات تأثیرگذار بوده است.

بقایای فسیل شده هومو ارکتوس که در بین مردم به انسان جاوا معروف است، حاکی از آن است که در مجمع الجزایر اندونزی حداقل 1.5 میلیون سال پیش در آن ساکن بوده اند. تاریخ اندونزی با موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی، مجموعه مهاجرت های انسانی، ارتباطات، اقتصاد و تجارت، فتوحات و سیاست شکل گرفت.

پارامترشرح
نام کشورجمهوری اندونزی
جمعیت375 میلیون نفر
زبان رسمیاندونزیایی
همسایه هامالزی، ویتنام، فیلیپین، سنگاپور، استرالیا و پالائو
پایتختجاکارتا
واحد پولروپیه
منطقه زمانی+7h GMT

حقایقی درباره اندونزی

اطلاعات جالبی درباره کشور اندونزی در زیر ارائه شده است:

  • اندونزی بزرگترین کشور جزیره ای در جهان است.
  • جزیره بالی محبوب ترین و شلوغ ترین جزیره اندونزی از نظر گردشگری است.
  • بزرگترین دریاچه آتشفشانی جهان، دریاچه توبا در شمال سوماترا در اندونزی واقع شده است.
  • بیش از 700 زبان و گویش در سراسر مجمع الجزایر اندونزی صحبت می شود.
  • سوماترا و بورنئو تنها مکان های جهان برای دیدن اورانگوتان های وحشی هستند.
  • اندونزی پرجمعیت ترین ملت اسلامی در جهان است و اکثریت آنها سنی هستند.

بررسی قوانین اندونزی

این کشور از سیستم قانون مدنی، قوانین رومی ژرمنی پیروی می کند. در قرن شانزدهم قبل از استعمار کشور هلند از قوانین خاصی پیروی می کردند. به طور کلی به علت حضور 350 ساله مردم هلند در این کشور، قانون مدنی کشور هلند در این کشور نهادینه شد. از سال 1945 میلادی این کشور تصمیم به تشکیل قانون مدرن خود گرفت. با این وجود قانون مدنی از گذشته تا کنون در این کشور جای گرفته است. اقتدار این کشور از طریق 3 عنصر اساسی قانون عادات، قانون عرفی و قانون مدنی بر گرفته از کشور هلند می باشد و در عصر حاضر قانون مدرن به سایر قوانین این کشور اضافه شده است.

قوانین این کشور در شاخه های مختلف زندگی در این کشور تاثیر می گذارد. در این بخش نمودار زیر برای توضیحات بهتر بیان شده است:

قوانین اندونزی در شاخه های مختلف

قوانین تحصیل در اندونزی

تحصیل قانونی در این کشور در دانشگاه های بزرگ یا مدارس قانونی که در جزایر بزرگ و مناطق اصلی شهر واقع شده اند، اتفاق می افتد. هر کدام از این مدارس و دانشگاه ها قوانین خاص خود را دارند، امتحانات دقیق، برنامه های آموزشی در سطح بالا و طبق دوره تحصیلی از عوامل نشان دهنده نظم و قانون در برنامه آموزشی این کشور می باشد. هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور بسیار کم می باشد، با این تفاوت که تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آزاد این کشور بالا است. دانشجویان برای تحصیل و شرکت در برنامه های تحصیلی حدود 4500$ (دلار آمریکا) بابت شهریه می باید پرداخت کنند. برای تحصیلی در این کشور طبق قانون نیاز به ویزای تحصیلی این کشور می باشد.

2 نوع ویزای تحصیلی این کشور عبارت است از:

  • ویزای بازدید اجتماعی
  • ویزای اقامت محدود

با تحصیل قانونی در این کشور دریچه ای به سوی رشد و پیشرفت زندگی به روی متقاضیان گشوده می شود. با وجود مدرک قانونی تحصیلی در این کشور، اجازه کار قانونی در سایر کشورهای کوچک از قبیل اقیانوسیه و آسیا فراهم می گردد. مدرک تحصیلی قانونی در این کشور شامل 3 بخش می باشد.

در جدول زیر ۳ مقطع تحصیلی قانونی شرح داده شده است:

پارامترشرح
قانون کارشناسیمستقیما بعد از تمام شدن دوره دبیرستان امکان پذیر است.
قانون کارشناسی ارشدآموزش دوره های تخصصی حقوق می باشد.
قانون دکترامورد نیاز حرفه وکالت می باشد.

قانون کار و ازدواج در اندونزی

قانون کار این کشور در سال 2003 میلادی تصویب شده است. طبق این قانون، ساعت کاری معینی برای کار در این کشور تعیین شده است. طبق قانون کار این کشور بیش از 7 ساعت در روز، 40 ساعت در هفته و 6 روز در هر هفته اجازه کار در کشور صادر نمی شود. هر گونه اضافه کاری در شرکت های این کشور ممنوع می باشد و می باید طبق قانون کار این کشور مورد قبول باشد. طبق توافق نامه طرفین (کارفرما و کارمند) روال کاری مورد تایید سازمان 5 روز در هفته، 8 ساعت در روز و 40 ساعت در هفته می باشد.

قانون ازدواج در این کشور متفاوت می باشد. برای ازدواج در این کشور مراسم مذهبی برای جشن عروسی احتیاج می باشد. طبق قانون ازدواج در این کشور طرفین زوجه می باید هر دو از یک مذهب باشند. ازداوج در این کشور باید طبق قانون و از طریق گواهی مستند مربوطه انجام پذیرد. مدارک معتبری هم برای تایید ازدواج رسمی احتیاج است که عبارت اند از:

  • سن قانونی متقاضی
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه ویزای بلند مدت معتبر
  • ارائه شناسنامه زوجین
  • ارائه نامه تمکن مالی

قوانین تابعیت اندونزی

قوانین تابعیت اندونزی

طبق قانون رسمی این کشور شهروندان مقیم این کشور نمی توانند تابعیت کشور دیگری را داشته باشند. قبل از ورود به این کشور می باید یکی از تابعیت های خود را لغو کنند. به طور کلی قانون کشور اندونزی قانونی تابعیت مضاعف را نمی پذیرد‌. افراد تا قبل از سن 18 سالگی می توانند با دو تابعیت زندگی کنند، اما پس از رسیدن به سن 18 سالگی شرایط تغییر می یابد و مجبور به ترک یکی از تابعیت های خود می باشند. کشورهای که قانون تابعیت مضاعف را می پذیرند عبارتند از:

  • آلبانی
  • استرالیا
  • بنگلادش
  • بلژیک
  • بلغارستان
  • شیلی
  • کانادا

بررسی منشا قانون در اندونزی

قانون در این کشور به 2 بخش تقسیم می شود، قوانین مادی و رسمی. قوانین مادی قوانینی هستند که از محتوای آیین نامه نشات گرفته می شوند و مردم را به گونه ای مقید می سازند. این قوانین شامل اقتصاد، موقعیت اجتماعی، افراد عمومی، سنت، دین، پیشرفت های جغرافیایی، پیشرفت های بین المللی سویاست و حقوقی است. قوانین رسمی قوانینی هستند که علت شکل گیری برخی مقررات را تعیین می کنند.

منشا قوانین رسمی در جدول زیر شرح داده شده است ،در این کشور به چند شاخه اصلی زیر تقسیم می شوند که هر کدام زیر شاخه هایی دارند:

پارامترشرح
قوانینقانون اساسی
مقررات دولت
مقررات ریاست جمهوری
قوانین نانوشتهقوانین تعیین شده از جانب جامعه نه دولت
فقهبه تصمیم قضات بستگی دارد.
معاهراتپیمان توافقی بین 2 یا چند کشور

شناخت قوانین هر کشور یکی از اصول مهاجرتی به کشور مورد نظر است. در این مقاله اطلاعاتی در باب موضوع قوانین اندونزی توسط تیم مجرب کارشناسی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شناخت قوانین سایر کشور ها می توانید در صورت تمایل با مشاورین ما از طریق مشاوره حضوری یا تلفنی تماس حاصل فرمائید. جهت کسب اطلاعات بیشتر توصیه می شود سایر مقالات سایت در خصوص قوانین کشور های مختلف را بررسی فرمائید، از جمله مقاله قوانین یونان را از طریق لینک مربوطه در سایت مرجع بازدید فرمائید و نظرات خود را در قسمت دیدگاه مقاله بیان کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *