وبلاگ
بازار کار رشته شیمی در آمریکا

بازار کار رشته شیمی در آمریکا و در ایالات مختلف متفاوت می باشد، از این رو متقاضیان خارجی تمایل به تحصیل و اشتغال زایی در این رشته را دارند. دانشگاه های این کشور هر ساله فارغ التحصیلان بسیاری را در صنعت اشتغال زایی این رشته جای داده است. متخصصین بین المللی برای انجام کار و ورود به کشور آمریکا ملزم به اخذ ویزای کاری این کشور هستند. از آنجاییکه اخذ ویزای کاری آمریکا نسبتا دشوار است، مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای تحصیلی یکی از ساده ترین روش هایی است که دانشجویان می توانند پس از اتمام تحصیلات خود در آمریکا به انجام کار بپردازند.
همچنین این دسته از دانشجویان می توانند با انجام کار پس از تحصیل اقامت و پاسپورت کشور آمریکا را برای خود و اعضاء خانواده خویش دریافت نمایند. کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این زمینه از تجارب ارزشمندی برخوردار هستند. علاقمند به راهنمایی و یاری رساندن به متقاضیان عزیز می باشند. طبق گزاراشات بدست آمده بازار کار رشته شیمی در آمریکا بیشترین فرصت های شغلی را برای متخصصین این حوزه فراهم آورده است. اما آن دسته از افرادی که از مدرک تحصیلی عالی و تجربه و سوابق کاری بیشتری در این زمینه برخوردار هستند. شانس بیشتری برای استخدام در بازار کار رشته شیمی در آمریکا خواهند داشت. ناگفته نماند مهارت زبان انگلیسی متقاضیان از دیگر مواردی است که در استخدام آنان موثر است.
بررسی بازار کار رشته شیمی در آمریکا
نرخ اشتغال در بازار کار شیمی در آمریکا 4% گزارش گردیده است. در حال حاضر بیش از 90000 شغل در این حوزه در آمریکا ایجاد گردیده است. اگر چه میزان فرصت های شغلی برای شیمیست ها در آمریکا در مقایسه با دیگر کشورها بیشتر است. اما تنها 19% دانشجویانی که مدرک دکترای خود را در این رشته اخذ نموده اند مشغول به انجام کار در مشاغل پژوهشی و صنعتی می باشند. 18% دیگر از شیمی دان ها در صنعت داروسازی، 11% آنها در آزمایشگاه ها و 5% دیگر آنها در مراکز آموزشی مشغول به انجام فعالیت هستند.
از دیگر حوزه های کاری شیمی دان ها در این کشور می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- فعالیت در شرکت های تولید مواد شیمیایی و دارویی
- شرکت های تولید محصولات غذایی
- شرکت های تولید پوشاک
مهندسین شیمی که تحصیلات خود را در خارج از کشور آمریکا به اتمام رسانیده اند، جهت انجام کار در آمریکا ملزم به تعیین صلاحیت می باشند. بدین منظور بایستی به انجمن شیمی آمریکا American Chemical Society مراجعه نموده و نسبت به اعتبار سنجی و معادل سازی مدرک تحصیلی خود اقدام نماید. در برخی موارد شیمی دان های بین المللی بایستی دوره های آموزشی را برای تطبیق مدرک دانشگاهی خود با مدارک مورد تأیید این انجمن سپری نمایند. پس از تایید مدارک متقاضیان از سوی انجمن شیمی آمریکا به آنان مجوز کار این کشور اعطاء خواهد شد.
درآمد و بازار کار رشته شیمی در آمریکا
متخصصین حوزه شیمی نیز همانند پزشکان در آمریکا درآمدهای بالایی را دریافت می نمایند. متوسط حقوق شیمی دان ها در این کشور 68320$ (دلار) در سال است. در برخی موارد درآمد این افراد تا 116130$ (دلار) در سال نیز می رسد. البته میزان حقوق دریافتی شیمی دان ها در آمریکا با توجه به تخصص آنها و ایالتی که در حال انجام کار هستند، متفاوت است.
شیمیدان ها در آمریکا ملزم به انجام وظایف زیر هستند:
- برنامه ریزی و هدایت پروژه های پژوهشی
- هدایت و راهنمایی تکنسین ها در آزمایشگاه ها
- تهیه و ترکیب محلول ها و مواد شیمیایی و اسیدها در آزمایشگاه ها
- تهیه گزارش از چگونگی دستیابی به روش ها و یافته ها
- ارائه یافته های علمی در کنفرانس ها و سمینارها
شیمیدان هایی که قصد تدریس و انجام فعالیت در دانشگاه های آمریکا را دارند، می باید مدرک دکترای خود را در این رشته اخذ نموده باشند. ناگفته نماند پذیرش در مقطع دکترای در دانشگاه های آمریکا با رقابت های شدیدی همراه است. جهت تحصیل در این کشور ابتدا مقاله تحصیل در آمریکا را مطالعه بفرمائید.
پذیرش تحصیل در رشته شیمی در آمریکا
دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل و ورود به بازار کار رشته شیمی را دارند، بایستی ابتدا درخواست پذیرش خود را به دانشگاه های این کشور ارائه نمایند. دانشگاه های آمریکا پس از بررسی و تأیید مدار متقاضیان موافقتنامه تحصیلی به آنان ارسال می نمایند. متقاضیان تحصیل در این رشته بایستی از شرایط زیر برخوردار باشند:
- برخورداری از مدرک GRE
- برخورداری از مدرک زبان انگلیسی آیلتس و یا تافل
- برخورداری از تمکن مالی لازم برای پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا
دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا از فرصت های بیشتری برای دریافت کمک هزینه و یا بورسیه تحصیلی برخوردار می باشند. معدل بالا در دوره های تحصیلی پیشین و نمره مدرک زبان انگلیسی از جمله مهمترین شرایط اخذ فاند و ویزای تحصیلی در آمریکا هستند.
مراکز پژوهشی و تحقیقات شیمی در آمریکا
تحقیق و پژوهش در آمریکا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از همین رو مراکز علمی و تحقیقاتی زیادی در حوزه های مختلف در این کشور وجود دارد. انجمن شیمی آمریکا با 146000 عضو یکی از انجمن های بزرگ تحقیقاتی در رشته شیمی می باشد. در سال 1867 در شهر نیویورک تأسیس گردیده است. در این نهاد تحقیقات و پژوهش های بسیاری صورت گرفته است. از جمله مهمترین ژونال های منتشر شده توسط این نهاد می توان به Journal of the American Chemical Society اشاره نمود
از دیگر مراکز تحقیقات شیمی در کشور آمریکا عبارتند از:
ردیف | مراکز تحقیقاتی |
1 | دپارتمان شیمی دانشگاه MIT |
2 | آزمایشگاه شیمی دانشگاه استنفورد |
3 | مرکز تحقیقات شیمی دانشگاه Catech |
4 | مرکز ملی تحقیقاتی Lawrence Berkely |
متقاضیان انجام کار در آمریکا می توانند جهت آگاهی از شرایط انجام کار در حوزه های مختلف با کارشناسان مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره نموده و از نظرات و پیشنهادات مفید این مجموعه در دیگر زمینه ها همچون بازار کار رشته کامپیوتر در آمریکا مطلع گردید.
سلام خانوم ۳۰ ساله هستم دانشجویی ارشدشیمی تجزیه دانشگاه دولتی درتهران یه بچه ۲ساله دارم تجربه کاری ندارم فعلا ایاامکان تحصیل دکتری مهاجرت درکشون های اروپایی یاامریکایی برای من هست؟البته باهمسرم؟
سلام در خصوص مشاوره با شماره 02191003232 تماس بگیرید.
سلام من لیسانس شیمی دارم چجوری میتونم به امریکا اثلای کنم؟
سلام برای تحصیل در آمریکا بایستی در ابتدا شرایط پذیرش و ویزای تحصیلی را بررسی کنید. در خصوص مشاوره با شماره 02191003232 تماس بگیرید.
سلام من ارشد شیمی آلی دارم تقریبا ۱۰ سال سابقه کار در آزمایشگاه غذایی و کود کشاورزی و تعیین ماهیت دارم کدوم کشور با شرایطی ک گفتم میتونم مهاجرت کنم
با سلام بایستی برای کشورهای اقدام کنید که ویزای جستجوی کار صادر کنند. ویزای کاری آلمان جزء این دسته از ویزاها می باشد. در خصوص مشاوره با شماره 02191003232 تماس بگیرید.
با سلام
بنده لیسانس شیمی کاربردی هستم
میخواستم بدونم در خارج از کشور کدام گرایش شیمی (شیمی الی یا تجزیه) از لحاظ بازار کار و درامد ارزش بیشتری دارد؟ سپاسگذارم
با سلام. شرایط شما بایستی در ابتدا برای مهاجرت کاری بررسی گردد. لطفا در خصوص مشاوره با شماره 02191003232 تماس بگیرید.
سلام وقت بخیر من به تازگی مدرک کارشناسی شیمی کاربردی از دانشگاه الزهرا گرفتم و 22 سالمه ولی معدلم 15/70 هستش! اگر نمره زبان آیلتسم رو بالای 7 بشم می تونم بورسه تحصیلی از دانشگاه های آمریکا بگیرم؟؟
با سلام در خصوص بورسیه بایستی روزمه تحصیلی شما توسط استاد راهنما بررسی گردد.
سلام درصورتی که دانشگاه شریف کارشناسی شیمی قبول شده باشیم میتونیم از همون سال اول یا دوم برای بورسیه و اپلای امریکا اقدام کنیم ؟ شانس اینکه بورس کنن هست؟
ا سلام شرایط بورسیه بسته به استا راهنما و دانشگاه مقصد و سایر موارد نظیر رتبه علمی، دانشگاه تحصیل و غیره دارد. در خصوص بررسی شرابط با شماره 02191003232 تماس بگیرید.
با سلام و وقت بخیر. به تازگی از دکترای شیمی آلی دفاع کردم. چهار مقاله دارم و به دنبال افزایش دامنه پژوهشی نیز هستم. برای موقعیت پستداک (فوق دکترا) هم راهنمایی میکنید؟
با سلام. در خصوص مشاوره و بررسی با شماره 02191003232 تماس بگیرید.
سلام من دکتری شیمی آلی دارم و سابقه ۲۰ ساله در آزمایشگاه را دارم همسرم هم کارشناس ارشد هستند و دو فرزند ۱۴و15داریم می تونیم برای مهاجرت اقدام کنیم
با سلام. بله امکان مهاجرت برای شما مقدور است. لطفا برای آگاهی از شرایط و طرق مهاجرت با شماره 02191003232 تماس بگیرید.