مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نیوزلند » مهاجرت به نیوزلند

مهاجرت به نیوزلند



 

نیوزلند یکی از پیشرفته ترین و آرام ترین کشور های دنیا

نیوزلند اگر چه کوچک است، اما یکی از پیشرفته ترین و آرام ترین کشور های دنیا به شمار می رود. آخرین اطلاعات درباره فرصت های زندگی و مهاجرت به نیوزلند را می توانید در این نشانی مشاهده کنید.

 

چگونه مقدمات مهاجرت به نیوزلند را فراهم کنیم؟

قدم اول آن است که به سایت رسمی اداره مهاجرت به نیوزلند مراجعه کنید که همه اطلاعات لازم برای مهاجرت را در اختیار شما قرار داده است.

اگر شما سابقه کیفری ندارید و سن شما کم تر از پنجاه و پنج سال است میتوانید از طریق یکی از روش های مهاجرتی (سرمایه گذاری و نیروی متخصص) به این کشور سفر کنید. مهاجرت به نیوزلند از مهاجرت به استرالیا و کانادا آسان تر نیست. اما سختی های زیادی هم پیش روی متقاضیان قرار نمی دهد چرا که اساسا، متقاضی مهاجرت به نیوزلند به نسبت استرالیا و کانادا کمتر است.

 

البته توجه داشته باشید که همانند مهاجرت به استرالیا، در اختیار داشتن مدرک آیلتس ۶.۵ یا تافل ۸۰ به بالا الزامی است و اساسا اگر شما به عنوان متقاضی اصلی، مدرک زبان نداشته باشید، پرونده شما استارت نمی خورد. البته به این موضوع توجه کنید که برخی از متقاضیان میتوانند از معافیت زبان (ENGLISH KNOWLEDFE WAIVER) استفاده کنند که شرایط خاص خود را دارد. مثلا شما در یک دانشگاه در نیوزلند تحصیل کرده باشید یا اینکه در یک دانشگاه انگلیسی زبان در یک محیط آکادمیک انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید. مثل سوئد یا نروژ.

 

واقعیت های کسب و کار در نیوزلند

به منظور مهاجرت به نیوزلند چه به صورت سرمایه گذاری و چه به صورت نیروی متخصص، در اختیار داشتن مدرک دانشگاهی (کارشناسی به بالا) امتیاز خوبی محسوب میشود و شرایط انتقال پرونده شما را به POOL LIST فراهم می کند. البته شما برای مهارجرت به نیوزلند از طریق برنامه سرمایه گذاری، میتوانید مدرک دیپلم هم داشته باشید، اما تجربه و دانش مدیریتی شما باید نیازمندی های اعلامی اداره مهاجرت به نیوزلند را پشتیبانی کند.

مهاجرت به نیوزلند

۶ نوع ویزا برای مهاجرت به نیوزلند

برای سفر به نیوزلند به دلایل و اهداف گوناگون، روادید خاصی وجود دارد که طبق نیاز خود، باید برای دسته بندی مربوطه اپلای کنید.

 

روادید VISIT: برای گردش و سفر کوتاه مدت به نیوزلند.

روادید STUDY: مخصوص دانشجویان و محققان که از دانشگاه های نیوزلند پذیرش تحصیلی دارند.

روادید WORK: برای کارگرانی که به منظور کار در نیوزلند، رهسپار این کشور هستند.

روادید LIVE PERMANENETLY:  برای کسانی که قصد اقامت کوتاه مدت و موقت در نیوزلند دارند.

روادید JOIN FAMILY:  برای متقاضیانی که به قصد دیدن خانواده و آشنایان به این کشور سفر می کنند.

روادید START A BUSINESS OR INVEST: برای علاقمندان به مهاجرت کارآفرینی یا سرمایه گذاری.

سفر شما به نیوزلند در قالب یکی از دسته های شش گانه فوق الذکر است. در واقع بر اساس لینک هایی که در بالا ارائه کردیم، می بایست به صفحه مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات لازم را دریافت کنید. ویزاهای نیوزلند برای اهداف گوناگون با هم فرق می کند و شرایط خاصی داشته و شما باید به تناسب هر نوع روادید، مدارک مورد نیاز آن را در اختیار سفارت نیوزلند در تهران قرار دهید.

 

شرایط سفر گردشگری به نیوزلند

برای سفر گردشی به نیوزلند باید در سایت، به بخش visit بروید.

 

بازدید از نیوزلند

از ایران و به چه مدتی قصد بازدید از نیوزلند

 

(اگر به لینک بالا مراجعه کنید، این صفحه برای شما نمایش داده می شود که باید مشخص کنید که از ایران و به چه مدتی قصد بازدید از نیوزلند را دارید. با کلیک بر روی گزینه DISPLAY OPTIONS به صفحه مربوطه راهنمایی می شوید)

 

ویزای گردشگری

 

(پس از کلیک بر روی گزینه display options تصویر بالا برای شما نمایش داده می شود که مشخص می کند که این ویزای گردشگری، مخصوص چه متقاضیانی است)

 

روادید گردشگری برای سفر به نیوزلند برای افراد زیر صادر می شود:

 

… you want to come to New Zealand as a tourist, visit family and friends, or study a short course. You’ll need enough money to support yourself and everyone included in your application during your stay.

 

برای دریافت روادید گردشگری شما باید معیارهای زیر را در اختیار داشته باشید:‌

 

You must show that you’re a genuine tourist or visitor and intend to leave New Zealand at the end of your stay. You must have enough money to live on while you’re in New Zealand or have an acceptable sponsor. You must have a ticket to leave New Zealand or be sponsored for the cost of your onward travel.

 

افرادی که روادید گردشگری به منظور سفر به نیوزلند دریافت میکنند، حداکثر ۹ ماه میتوانند در این کشور اقامت کنند.

 

شرایط دریافت روادید تحصیلی نیوزلند

اگر به منظور تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیوزلند قصد دریافت روادید این کشور را دارید می بایست ویزای تحصیلی بگیرید. اطلاعات لازم در بخش study در دسترس است.

 

مدت اقامت تحصیلی و نوع گذرنامه

 

وقتی شما به این صفحه مراجعه کردید، از شما درباره مدت اقامت تحصیلی و نوع گذرنامه (ایرانی)  سوال میکند که باید طبق عکس زیر به سوالات پاسخ دهید و بر روی DISPLAY OPTIONS کلیک کنید.

 

شرایط دریافت روادید تحصیلی نیوزلند

پس از کلیک بر روی گزینه آپشن، به صفحه زیر منتقل می شوید.

دریافت روادید کاری نیوزلند

 

گزینه اول را انتخاب کنید که مربوط به متقاضیان دریافت سفر به نیوزلند به عنوان دانشجوی بلند مدت است. این روادید به شما اجازه میدهد تا ۴ سال در نیوزلند بمانید و درس بخوانید. گزینه ای خوبی برای کسانی که خواهان دریافت گذرنامه نیوزلندی پس از پایان دوران تحصیل است.

 

روادید تحصیلی مخصوص کسانی است که :

 

You want to study full-time in New Zealand for more than 3 months.

You’ll need to pay the full cost of your courses and enroll with an approved education provider.

شرایط زیر را مثل دریافت پذیرش تحصیلی (AMISSION’S LETTER) در اختیار داشته باشند:‌

 

You must have an offer of place, or confirmation of enrolment from an approved education provider.

You’ll need enough money to pay your fees and to live on while you’re here.

از طریق روادید تحصیلی نیوزلند شما قادر خواهید بود:‌

 

Study full-time at the course stated on your visa – this includes schools, tertiary (study after secondary school) and English language study.

Work part-time up to 20 hours a week while studying and full-time in the holidays, depending on your visa conditions.

Live by yourself above a certain age, otherwise you’ll need to come with your parent or legal guardian.

شرایط دریافت روادید کاری نیوزلند چگونه است؟

برای سفر به نیوزلند با روادید کاری، می بایست به بخش WORK مراجعه کنید.

 

سفر به نیوزلند با روادید کاری

 

کافی است روی گزینه شماره ۲ که EXPLORE VISA OPTIONS TO WORK است کلیک کنید. به صفحه زیر هدایت می شوید.

 

EXPLORE VISA OPTIONS TO WORK

 

می بایست گزینه های بالا را پر کنید و سپس دکمه DISPLAY OPTIONS  را کلیک کنید. به صفحه زیر هدایت می شوید.

 

سفر به نیوزلند و اخذ روادید کاری

 

همانطور که ملاحظه میکنید، برای سفر به نیوزلند و اخذ روادید کاری، شما با گزینه های زیادی مواجه هستید.

 

روادید مهاجرت به نیوزلند از طریق دسته بندی ویزا نیروی متخصص (SKILLED MIGRANT RESIDENT VISA)

روادید سفر به نیوزلند به منظور انجام کار بر اساس یک دعوتنامه شغلی از کارفرمای قانونی نیوزلندی (ESSENTIAL SKILLS WORK VISA)

روادید سفر به نیوزلند بر اساس توانمندی شغلی فوق العاده شما (SPECIFIC PURPOSE WORK VISA)

روادید سفر به نیوزلند به منظور کار بلند مدت تخصصی (LONG TERM SKILL SHORTAGE LIST WORK)

روادید کار در نیوزلند اگر شما ۲ سال در این کشور سابقه کاری داشته باشید در قالب دسته: LONG TERM SHORTAGE LIST RESIDENT VISA قرار می گیرد.

روادید کار در نیوزلند برای کسانی که فارغ التحصیل دانشگاه های نیوزلند باشند در دسته POST STUDY WORK VISA-EMPLOYER ASSISTED قرار می گیرند.

برای کسانی که قصد کار در نیوزلند دارند، رعایت معیارهای زیر الزامی است:

 

You must have a full-time job offer.

You must have the necessary skills and experience to work in your occupation, as listed in the Australian and New Zealand Standard Classification of Occupations (ANZSCO).

IF it’s required to work in your occupation in New Zealand, you must have New Zealand registration.

معمولا با روادید شغلی در دسته بندی نیروی متخصص، می توانید ۶۰ ماه در نیوزلند بمانید. اگر مالیات بدهید و کار شما قانونی باشد، مستقیم میتوانید برای دریافت اقامت دائم اقدام کرده و پس از طی مراحل قانونی، گذرنامه معتبر نیوزلندی در اختیار شما خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *