مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » دانمارک » شرایط کارآفرینی در دانمارک

شرایط کارآفرینی در دانمارک



شرایط کارآفرینی در دانمارک

از طرق مهاجرت به کشورهای اروپایی می توان به کارآفرینی اشاره نمود. این مورد برای کشور دانمارک نیز صدق می نماید. متقاضیان کارآفرینی برای آگاهی از شرایط کارآفرینی در دانمارک این مطلب را انتها دنبال نمایند. با توجه به تغییرات اقتصادی، هر ساله شرایط کارآفرینی در دانمارک نیز تغییر می یابد. شرایط کارآفرینی در دانمارک در سال 2019 در این مقاله بررسی شده است.

 

در مقاله شرایط کارآفرینی در دانمارک به پاسخ سوالات زیر پرداخته می شود:

  • شرایط کارآفرینی در دانمارک چه می باشد؟
  • الزامات برای اخذ ویزای تجاری دانمارک چیست؟
  • مدارک و شرایط کارآفرینی در دانمارک به چه صورت می باشد؟

 

الزامات اساسی برای ویزای تجاری دانمارکی

 

متقاضی پیش از تقاضای مجوز اقامت و کار باید ایده خود را معرفی نماید. این معرفی باید به هیئت کارشناسان انتخابی اداره کسب و کار دانمارک ارائه گردد.

شرط اصلی سودمندی ایده برای دانمارک می باشد. بنابراین متقاضی عموما با ایجاد رستوران، واردات و صادرات و… قادر به اخذ اقامت و مجوز کار نمی باشد.

پس از تکمیل بررسی ها هیئت کارشناسان منتخب از سوی وزارت بازرگانی برای بررسی معیارها اقدام می نماید.

اساس انتخاب ها 5 معیار زیر می باشد:

نوآوری

این مورد با پاسخ پرسش های زیر تعیین می گردد:

  • آیا این ایده کسب و کار جدید است؟
  • آیا این راه حل منحصر به فرد است؟
  • آیا این ایده اساس هوشمندانه دارد؟

 

پتانسیل بازار

این معیار نیز با پاسخ سوالات زیر سنجیده می شود:

  • آیا بازار برای این ایده به اندازه کافی بزرگ است؟
  • آیااین ایده به اندازه کافی راحت الوصول است؟
  • آیا بازار این ایده رقابتی است یا انتخابی می باشد؟

 

قابلیت کار گروهی

این معیار نیز با سوال زیر بررسی می گردد:

  • آیا کار گروهی ممکن می باشد؟
  • آیا کار گروهی باعث موفقیت در این کسب و کار می باشد؟

 

مقیاس پذیری

در دانمارک کسب و کارهای مقایسه ای و ایده آل، با فناوری قابل دسترس به جهان راه اندازی می شوند.

  • آیا این ایده این امکان و شرایط را دارا می باشد؟

 

 

استطاعت مالی

استطاعت مالی از شرایط مهم نیست. اما در هر صورت شرکت کننده باید قادر به تامین نیاز های خود باشد.

 

  • متقاضیان قادربه آپلود کسب و کار خود می باشند.

 

شرایط مالی جهت اخذ ویزای تجاری دانمارک

 

به منطور اخذ اقامت با طرح استارت آپ دانمارک، متقاضیان ملزم به ارائه مستندات برای استطاعت مالی می باشند.

متقاضی در زمان ارائه تقاضا باید سند یا معادل مبلغ یک سال حقوق اجتماعی بدون مالیات را داشته باشد. همچنین باید حداقل 30 سال داشته باشد. این مدارک باید بطور مستند ارائه گردد.

به منظور ارائه مستندات گزارش بانکی به نام متقاضی مبنی بر وجود مبلغ مورد نظر کافی می باشد. این گواهی و گزارش باید حداکثر متعلق به 30 روز قبل از درخواست باشد.

متقاضی اصلی برای اخذ ویزا باید سالانه 130,188 کرون بپردازد.

 

هزینه های سالانه برای اخذ ویزا

 

در این قسمت هزینه های اخذ ویزای تجاری برای همسر و فرزند متقاضی بررسی می گردد. هزینه اخذ ویزا برای این افراد به شرح زیر می باشد:

  • هزینه اقدام متقاضی با همسرش 260,376 کرون دانمارک
  • هزینه اقدام متقاضی با همسر و فرزند 303,180 کرون دانمارک
  • هزینه اقدام متقاضی با فرزند 172,992 کرون دانمارک

 

  • هزینه برای همسر متقاضی به تنهایی 130,188 کرون دانمارک
  • هزینه برای همسر متقاضی با فرزند172,992 کرون دانمارمک
  • هزینه برای فرزند متقاضی به تنهایی 42,804 کرون دانمارک

 

تقاضا برای اجازه اقامت و کار در دانمارک

 

این تقاضا می تواند مرتبط با گسترش یک مجوز اقامت و کار زیر نظر شروع یک برنامه در دانمارک باشد. موارد مورد نیاز برای این تقاضا به صورت زیر می باشد:

شناسه پرونده و هزینه ها

پیش از اقدام برای تقاضا باید یک شناسه حقوقی ایجاد گردد. این شناسه می تواند توسط متقاضی یا کارفرما ایجاد شود. ایجاد این شناسه مستلزم پرداخت هزینه می باشد. باید در تقاضا شناسه ایجاد شده ذکر گردد.

به عبارت دیگر شناسه هزینه مربوط به بررسی تقاضا می باشد. این هزینه صرفه نطر از نتیجه تقاضا غیر قابل عودت می باشد.

به منظور آگاهی از شرایط ایجاد شناسه به مقاله «کارآفرینی در دانمارک» مراجعه نمایید.

 

ضبط ویژگی های بیومتریک

به منظور تقاضای مجوز اقامت و کار در دانمارک ویژگی های بیومتریک متقاضی ضبط و ذخیره می گردد. این ویژگی ها مربوط به تصویر چهره و اثر انگشت متقاضی می باشد.

این اطلاعات بیومتریک در تراشه کارت اقامت متقاضی حفط و نگهداری می شود. در صورتی که متقاضی ویژگی های بیومتریک را نداشته باشد تقاضای او رد می گردد.

 

مدارک لازم اخذ اقامت

 

به منظور تقاضا برای اخذ اقامت از طریق کارآفرینی باید مدارک زیر ارائه گردد:

  • اخذ ارزیابی مثبت از سوی هیئت کارشناسان اداره کسب و کار برای ایده کسب و کار ارائه شده.
  • ارائه ساختار مالکیتی شرکت (در صورتی که شرکت بیش از یک مالک داشته باشد.)
  • ارائه مدرک مبنب بر استطاعت مالی برای هزینه های سال اول.
  • ارائه فرم درخواست

 

برای تکمیل فرم درخواست می توان از طریق NemID اقدام نمود. افرادی که قادر به اقدام از این طریق نمی باشند؛ می توانند از طریق SD1 اقدام نمایند. در این صورت می توان از رمز عبور و نام کاربری اخذ شده از برنامه استفاده نمود. با اخذ آن قادر به دریافت فرم و تکمیل آن می باشند.

 

شرایط کارآفرینی در دانمارک

 

هرساله تنها 500 مجوز اقامت و کار از طریق کارآفرینی به متقاضیان اعطا می گردد. زمان اعطای این مجوز ها از 1 ژانویه تا 31 دسامبر می باشد. آژانس های بین المللی کار در دانمارک برنامه های کاربردی کارآفرینی را اخذ می نمایند.

به منظور آشنایی بیشتر و مراحل اقدام به کارآفرینی به مقاله «کارآفرینی در دانمارک» مراجعه نمایید.

کارآفرینی یکی از نمونه های سرمایه گذاری می باشد. برای آشنایی با سایر راه های سرمایه گذاری در دانمارک به مقالات زیر مراجعه نمایید:

  • مقاله «سرمایه گذاری و ثبت شرکت در دانمارک»
  • مقاله «اقامت دانمارک از طریق خرید ملک»

 

نتیجه گیری:

 

قطعا برای اقدام از این طریق نیازمند وکیل و مشاور می باشید. وکیلان موسسه سفیران سروش سعادت در این امر قادر به همراهی شما می باشند. شما با مراجعه به موسسه سفیران سروش سعادت می توانید بهترین مشاوره را در زمینه مهاجرت اخذ نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *