مهاجرت به کشور پرتغال

اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند

مهاجرت به یونان

یکی از راه های موجود برای اخذ تابعیت کشورها تولد فرزند در این کشورها می باشد. شرایط اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند در سال 2019 با بیشتر کشورها متفاوت است. اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند باشروط و قوانین وخاصی امکان پذیر است. برای اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند باید از این قوانین اطلاع و آگاهی داشت. در سال 2019 اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند در صورت وجود شرایط راه منحصر به فردی محسوب می گردد. در مقاله اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند به سوالات زیر پاسخ داده می شود:

  • تابعیت چیست؟
  • تفاوت تابعیت و اقامت در چه می باشد؟
  • چند نوع تابعیت وجود دارد؟
  • افراد به چند نوع می توانند تابعیت از طریق تولد اخذ نمایند؟
  • شرایط اخذ ویزای تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند چیست؟
  • اخذ ویزای تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند به چه صورت می باشد؟
  • شهروندان پرتغالی دارای چه حقوقی می باشند؟

تابعیت چیست؟

ارتباط ملی سیاسی، معنوی و حقوقی یک فرد با کشور خود را تابعیت می نامند. اقامتکاه فرد تنها محل سکونت فرد می باشد. این محل بدون ارتباط سیاسی و احساسی می باشد.

تفاوت تابعیت و اقامت

اخذ تابعیت به صورت غیر ارادی و اجباری است و امکان فسخ آن وجود ندارد. در صورتی که اقامت قابل فسخ می باشد. به عبارت دیگر به راحتی می توان فرد را از کشوری که مقیم آن است اخراج نمود. اخذ اقامت پیش از اخد تابعیت با اخذ پاسپورت می باشد.

انواع تابعیت

تابعیت دو نوع است:

  1. تابعیت اصلی: از طریق تولد است
  2. تابعیت فرعی: بصورت اکتسابی است. (مانند مهاجرت از طرق گوناگون)

انواع تابعیت افراد از طریق تولد

  • تابعیت اشخاص براساس خون
  • تابعیت اشخاص بر اساس خاک

تابعیت اشخاص بر اساس خون

براساس این نوع تابعیت الزاما یکی از اقوام درجه1 یا درجه2 فرد متولد شده باید تابعیت پرتغالی داشته باشد. یعنی یا یکی از والدین یا مادربزرگ و پدربزرگ فرد متولد شده باید تتابعیت این کشور را داشته باشند. بیشتر کشور های اروپایی براساس خون تابعیت اعطا می نمایند.

تابعیت افراد براساس خاک

براساس این نوع تابعیت فرزند متولد شده در هر کشوری فارغ از تابعیت والدینش تابع آن کشور می باشد. بنابراین این فرد شهروند کشوری که در آن به متولد شده؛ محسوب می شود. در قاره ها اصل تابعیت براساس خاک به صورت زیر بررسی شده است:

رنگ آبی تیره

بیانگر کشورهایی است که برای افراد اصل خاک را بدون قید وشرط پذیرفته اند.

رنگ آبی فیروزه ای

بیانگر کشورهایی است که اصل خاک را با محدودیت پذیرفته اند.

رنگ آبی روشن

بیانگر آن دسته از کشورهایی است که اصل خاک را نپذیرفته اند.

اخذ ویزای تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند

  • مبنای تابعیت کشور پرتغال، تابعیت براساس خون می باشد.
  • عموما در کشورهایی با مبنای تابعیتی براساس خون محل تولد اهمیت چندانی برای اخذ تابعیت ندارد.
  • اساس تابعیت در پرتغال خون می باشد ولی محل تولد نیز در اخذ آن موثر می باشد.

شرایط اخد تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند

براساس قانون پرتغال تابعیت پرتغالی به افراد دارای شرایط زیر اعطا می گردد:

  • در صورتی که یکی از والدین فرزند متولد شده در پرتغال، تابع این کشور باشند.
  • در صورتی که یکی از والدین فرزند متولد شده در خارج از کشور پرتغال تابع این کشور باشند. علت تولد در خارج از کشور نیز باید خدمت والدین به کشور پرتغال در خارج از کشور باشد.
  • درصورتی که یکی از والدین فرزند متولد شده خارج از پرتغال باشند تولد فرزند باید در ریجستری مدنی ثبت گردد.
  • در صورتی که یکی از والدین خارجی فرد متولد شده در پرتغال به دنیا آمده باشد. علاوه بر تولد سکونت والدین در زمان تولد در کشور پرتغال برا اعطای تابعیت اهمیت دارد. فرزندان و نوادگان افراد خارجی که پس از 8 اکتبر 1981 در پرتغال متولد شدند براساس قانون تابعیت پرتغالی دارند.

اخذ کد ملی پرتغالی

با شرایط زیر فرد طبق قانون قادر به دریافت کد ملی پرتغالی خواهد بود:

  • والدین در هنگام تولد اقامت قانونی داشته باشند.
  • والدین در حال خدمت به کشور خارجی نباشند.
  • در صورتی که والدین خارجی فرد متولد شده در خدمت دولت پرتغال باشند با یک شرط دیگر تابعیت پرتغالی اعطا می گردد.شرط دیگر اقامت یکی از والدین در زمان تولد حداقل به مدت 5 سال می باشد. اگر آخرین فرد نسل قبل پیش از مرگ این را ثبت نماید حق تابعیت برای نسل بعد حفط می شود.
  • افراد متولد شده ای که تابعیت دیگری ندارند.
  • اگر حداقل یکی از والدین یا اقوام درجه 2 فرد متولد شده در خارج از کشور تابعیت پرتغالی داشته باشند. (اقوام درجه 2 شامل پدر بزرگ و مادر بزرگ)
  • به افرادی که بالای 18 سال هستند با 6 سال اقامت در این کشور تابعیت پرتغال اعطا می شود. شرط اعطای این تابعیت دانش زبانی و آشنایی با فرهنگ کشور پرتغال می باشد.

حقوق شهروندان پرتغالی

حقوق شهروندان پرتغالی عبارتند از:

  • حق رأی دهی در انتخابات سیاسی (بعد از سن ۱۸سالگی)
  • اخذ مقام های سیاسی کشور
  • حق رای دهی در رفراندوم
  • امکان اخذ پاسپورت پرتغالی
  • منع تبعید از پرتغال

شهروندان پرتغال، شهروند اروپا نیز محسوب می شوند؛ به همین دلیل دارای حقوق زیر نیز می باشند:

  • به مدت نامحدود حق زندگی، کار و بازنشستگی در همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند.
  • دارای حق رأی دهی در انتخابات محلی و اروپایی سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا.

اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند

کشور پرتغال با توجه به پذیرفتن سیستم تابعیت خون از کشورهای سیولاست و ضد مهاجر محسوب می شود. پرتغال مانند کشورهایی با پذیرش تابعیت براساس خاک به راحتی به فرزند متولد شده تابعیت پرتغال را اعطا نمی نماید. با همه این تفاسیر در صورت داشتن شرایط لازم اقدام از این طریق برای اخذ تابعیت راه خوبی می باشد.

با توجه به شرایط گفته شده اخذ تابعیت از این طریق شرایط ویژه ای دارد. در صورت تمایل به اخذ اقامت از این طریق می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. با مراجعه به موسسه سفیران سروش سعادت از راهنمایی های راه گشا و کارآمد متخصصین بهره مند خواهید شد.

یک دیدگاه برای “اخذ تابعیت پرتغال از طریق تولد فرزند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *