مهاجرت به کشور ایرلند

اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج

اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج

اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج یکی از انواع “روش های مهاجرت به ایرلند و اخذ اقامت این کشور است. جزیره ایرلند در منطقه شمال غربی قاره اروپا قرار دارد. پایتخت آن دوبلین بوده و جمعیت 6/4 نفری را در خود جای داده است. زبان رسمی ایرلند، زبان های ایرلندی و انگلیسی است اما رایج ترین آنها انگلیسی است. در واقع بیش از 90 درصد مردم ایرلند انگلیسی زبان هستند. از آنجایی که ایرلند در اروپا واقع گردیده، واحد شمارش پول این کشور، یورو می باشد.

جمهوری ایرلند در سال 1973 در لیست کشورهای اتحادیه اروپا قرار گرفت. بنابراین شخص دارنده ویزای ایرلند، مجاز به سفر به 27 عضو کشورهای اتحادیه اروپا است. اگر اطلاعات دیگری درخصوص مهاجرت به این کشور نیاز دارید می توانید “مقاله شرایط مهاجرت به ایرلند” را مطالعه فرمایید.

اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج

در صورتی که زوجین شرایط حاکم بر اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج را داشته باشند، مجاز به دریافت آن هستند. شخص متقاضی جهت اخذ ویزای ایرلند می بایست نامه ای را به شرح ذیل تکمیل و تسلیم نماید:

  1. جزئیات تماس:
  2. دلایل مهاجرت به کشور ایرلند:
  3. چه مدتی تصمیم به اقامت در ایرلند را دارد:
  4. جزئیاتی مربوط به اعضای خانواده متقاضی در صورتی که در ایرلند یا اتحادیه اروپا اقامت دارند:
  5. جزئیات محل اقامت و شماره تماس پس از وارد شدن به خاک کشور ایرلند:

مشخص نمودن این که هزینه های سفر بر عهده متقاضی است یا فرد دیگر. چنانچه فرد دیگری عهده دار آن است، بایستی مشخصاتش درج گردیده و تعهد مبنی بر پرداخت هزینه‌ها را داشته باشد. نوع محل سکونت از جمله: خوابگاه، منزل شخصی، مهمان، رزرو هتل و… است.

مدارک مورد نیاز اقامت در ایرلند

شخص متقاضی جهت اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج بایستی مدارکی را ارائه نماید. از جمله این مدارک:

  1. متقاضی باید مستندات و مدارکی را ارائه نماید تا قصد ازدواج خود را بیان دارد.
  2. ارائه سند رسمی ازدواج قانونی
  3. در صورتی یک بار ازدواج نموده باشد، می بایست گواهی فوت همسر یا گواهی طلاق را ارائه نماید.
  4. تکمیل و ارائه فرم ازدواج (MRF)
  5. اثبات ازدواج واقعی با همسر ایرلندی (متقاضی می‌بایست شواهدی نظیر عکس‌های دو نفره، پرینت مکالمات تلفنی و… ارائه نماید)

این مورد به دلیل این است که اثبات گردد ازدواج متقاضی به صورت واقعی است، نه سوری. در واقع این شواهد بایستی موجب متقاعد ساختن افسر ویزا مبنی بر نیت ازدواج واقعی فرد شود.

اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج

متقاضیان می توانند در صورت اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج از امکانات و حق شهروندی این کشور استفاده نمایند. چنانچه فرد خارجی با تبعه ایرلندی ازدواج کند، در صورت واجدشرایطی می‌تواند از حقوق شهروندی این کشور استفاده نماید. شرایطی که حق شهروندی را به فرد خارجی اعطا می‌کند به شرح ذیل است:

  • می‌بایست حداقل به مدت 3سال از تاریخ ازدواج فرد با تبعه ایرلندی گذشته باشد.
  • متقاضی باید جهت درخواست حق شهروندی، حداقل یکسال پیش از زمان این درخواست، در ایرلند دارای اقامت مستمر باشد.
  • این نوع اقامت به نام اقامت reckonable شناخته می‌گردد.
  • متقاضی می‌بایست در طول مدت 4سال، حداقل به ‌مدت 2سال قبل از اقامت reckonable  را در ایرلند سکونت داشته باشد.
  • ازدواج زوجین می‌بایست مطابق با قوانین کشور ایرلند به صورت رسمی و قانونی ثبت گردد.
  • پس از ازدواج، زوجین می‌بایست به‌عنوان زن و شوهر در کنار یکدیگر زندگی کنند و ازدواجشان واقعی باشد.
  • فرد متقاضی درباره زندگی در ایرلند باید دارای انطباق‌پذیری بوده و شخصیت مثبتی ازخود نشان دهد.
  • از فرد متقاضی اظهارنامه‌ای مبنی بر وفاداری به دولت و ملت ایرلند دریافت می‌گردد.

بیان این موضوع ضرورت دارد که هر اقامتی، اقامت reckonable محسوب نمی‌گردد. به‌طور مثال دوره اقامت تحت ویزای دانشجویی یا پناهندگی شامل این نوع اقامت نمی‌شود.

ویزای ایرلند چه مدارکی لازم دارد؟

  • ارائه گذرنامه فعلی و تصویر گذرنامه قبلی شخص متقاضی. (گذرنامه فعلی متقاضی می بایست حداقل به مدت 6 ماه دارای اعتبار باشد)
  • ارائه تعداد 2 قطعه عکس جدید (موارد نام، نوع ویزای درخواستی و شماره مرجع بایستی به چاپی پشت نویسی گردد)
  • چنانچه متقاضی درکشور دیگری غیر ازکشور تابعه خود،‌ اقامت دارد، بایستی اجازه اقامت خود در آن کشور را ارائه نماید. مشروط بر این که اجازه اقامتش حداقل به مدت 3 ماه پس از تاریخ خروج دارای اعتبار باشد.
  • ارائه مدارک و اسنادی که محل اقامت فرد را ثابت نماید. اعم از قبوض آب، برق، تلفن و…
  • ارائه گواهی تمکن مالی از سوی بانک و گردش حساب سه ماهه حساب بانکی فرد متقاضی.

از طریق این گواهی باید ثابت گردد که توانایی پرداخت و پوشش هزینه های زندگی در ایرلند را دارد. (نام،‌ شماره و نوع حساب)

نحوه درخواست ویزای ازدواج چگونه است؟

فرد متقاضی اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج، ابتدا باید نسبت به ارائه درخواست ویزای ازدواج اقدام نماید. نحوه اقدام برای دریافت این ویزا به صورت آنلاین است. فرم های مذکور همراه با سایر مدارک باید چاپ و امضا گردیده و با درج تاریخ در آن، ارسال گردد.

بخشی از فرآیند تکمیل مدارک هویتی شخص ممکن است به سیستم های شناسایی و تشخیص هویت اختصاص داشته باشد. توجه داشته باشید چنانچه فرد متقاضی درخصوص تکمیل فرم ها اطلاعات غلط یا گمراه کننده دهد، عواقب خوبی برایش ندارد. چرا که ممکن است درخواست او به هیچ عنوان مورد بررسی و تایید قرار نگیرد. همچنین موجب می گردد مجاز به درخواست تجدید نظر جهت اخذ ویزا نباشد. و لو این که برای مدتی بیش از 5 سال از اخذ ویزای ایرلندی محروم گردد.

فرد متقاضی جهت اخذ ویزای ازدواج در مشارکت مدنی، بایستی 90 روز پیش از سفر به ایرلند درخواست ویزای ازدواج نماید. این نوع ازدواج بایستی ثبت قانونی گردیده و تاریخ ازدواج مورد تایید باشد.

با توجه به مطالب مذکور در این مقاله توصیه می نماییم موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت را راهنمای خود بدانید. وکلای خبره ما آسان‌ترین و کوتاه‌ترین روش قانونی را جهت اخذ اقامت ایرلند از طریق ازدواج به شما پیشنهاد می‌نمایند. روش کسب این مشاوره های تخصصی تماس تلفنی رایگان و یا مراجعه حضوری شما عزیزان می باشد. همچنین می‌توانید روش‌های دیگر مهاجرت را در “مقاله سرمایه گذاری در ایرلند و “مقاله ویزای کاری ایرلند را مطالعه نمایید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *