مهاجرت کاری یونان

کار در یونان

ویزای کار یونان

امروزه مهاجرت و کار در یونان به دلیل تاریخ غنی این کشور مورد توجه بسیاری از متقاضیان می باشد.ولی دانستن شرایط کار، قوانین و مقرارت تعیین شده برای کار در یونان بسیار مهم می باشد، بهتر است متقاضیانی که قصد کار در این کشور را دارند در رابطه با کار در یونان در سال 2019 و شرایط کار در این کشور تحقیق کرده و سپس اقدام به مهاجرت نمایند.

اگر افراد همانند دیگر کشور های اروپایی بتوانند از کارفرمایی در این کشور دعوت نامه شغلی دریافت نمایند روند دریافت ویزا کاری زود تر و سریعتر می باشد.نرخ بیکاری در کشور یونان نوزده درصد می باشد که این درصد اصلا مناسب نمی باشد. موسسه سفیران سروش سعادت در این مقاله قصد دارد به بررسی کار در یونان، شرایط کار در این کشور بپردازد.

مجوز کار

متقاضیان طبق قوانین و مقررات برای مهاجرت به این کشور می توانند از طریق کار در یونان اقدام نمایند.مجوز کار باید توسط مقامات برای متقاضی صادر شود، حمایت از کارمندان در کشور یونان به دو صورت مدیریت فرعی و GEO امکان پذیر می باشد. کارکنانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به این کشور مهاجرت می کنند نیازی به اخذ مجوز کار در یونان ندارند.اعتبار مجوز های کار در این کشور برای مدت 1 سال می باشد، و مجوز های کار به سه صورت صادر می شود:

  • مجوز کار برای شغل های خاص
  • مجوز کار برای کارفرمایان ویژه
  • مجوز کار برای مناطق خاص

افرادی که قصد کار در این کشور را دارند باید در ابتدا ویزا یونان را دریافت نمایند، سپس می توانند اقامت و ویزا کار کشور یونان را اخذ کنند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  • ارائه پاسپورت معتبر با اعتبار تعیین شده
  • ارائه قرار داد کاری
  • ارائه بیمه درمانی در طول مدت حضور در کشور یونان
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

دریافت مجوز کار

فرد پس از ورود به کشور یونان باید ظرف مدت 1 ماه اقدامات لازم را برای دریافت اجازه کار و اجازه اقامت انجام دهند.افراد برای دریافت این گواهی می توانند به شهرداری ها و ادارات پلیس مراجعه نمایند. مجوز های اقامت در این کشور برای مدت پنج سال صادر می شود. پیشنهاد موسسه سفیران سروش سعادت این است که به دلیل طولانی بودن پروسه اعطا مجوز در بدو ورود اقدامات لازم را برای دریافت اجازه کار و اقامت انجام دهید.متقاضیان باید قبل از اقدام برای دریافت مجوز ها، شماره مالیاتی را از اداره مالیات این کشور دریافت نمایند.

دریافت شماره امنیت محلی از AMKA نیز ضروری می باشد، متقاضیان می توانند شماره امنیت محلی را از ادارات بیمه و ادارات خدماتی شهروندان نیز دریافت نمایند.فرد یا وکیلش می توانند با ارسال درخواست به زبان یونانی به شهرداری های محلی فرم درخواست را دریافت نمایند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه اقامت

متقاضیان برای کار در یونان باید اجازه اقامت در این کشور را نیز دریافت نمایند، جهت اخذ اجازه اقامت مدارک زیر باید ارائه شود.

  • ارائه ویزا کاری
  • دریافت فرم درخواست و تکمیل نمودن آن
  • ارائه اصل پاسپورت و ارائه کپی از تمامی صفحات پاسپورت
  • ارائه 2 قطعه عکس پاسپورتی
  • فرد باید گواهی سلامت تایید شده را ارائه دهد
  • ارائه مدارک مربوط به بیمه درمانی
  • فرد باید مدرکی را جهت اقامت در کشور یونان ارائه دهد
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • پرداخت هزینه ها به اداره مالیات و ارائه گواهی پرداخت

بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست یک فرم آبی به متقاضی اعطاء می شود، این فرم نشان دهنده آن است که فرد در حال حاضر مشغول به کار می باشد.

اقدامات لازم برای تمدید مجوز اقامت

متقاضیان باید 2 ماه قبل از پایان یافتن اعتبار مجوز اقامت، جهت تمدید این مجوز اقدامات لازم را انجام دهند.متقاضیان برای تمدید این ویزا باید 50 یورو بپردازند. افراد برای تمدید مجوز اقاما باید مدارکی را ارائه دهند، در ادامه به مدارک لازم برای تمدید گواهی اشاره خواهیم کرد:

  • ارائه پاسپورت معتبر با مدت زمان حداقل 2 سال
  • ارائه فتوکپی از تمامی صفحات شناسنامه
  • ارائه مجوز قبلی اقامت در کشور بونان
  • درخواست فرم تمدید مجور و تکمیل نمودن آن

موسسات کاریابی

برای کار در یونان متقاضیان می توانند از طریق کنسولگری های این کشور اقدامات لازم را انجام دهند.در ابتدا باید متقاضیان از طریق سایت های کاریابی کار فصلی که مورد علاقه شان می باشد را پیدا کنند. موسسات معتبر کاریابی در این کشور شامل موارد زیر می شوند:

  • شرکت سهامی بین المللی گرانت تورنتون
  • HVS بین المللی
  • شرکت بین المللی HVS در شهر آتن

ویزا کار آفرینی

اگر متقاضی بخواهد در کشور یونان شرکت ثبت  کند باید حدودا مبلغ سیصد هزار یورو برای سرمایه داشته باشد.متقاضی باید یک بیزینس پلن با توجیه اقتصادی ارائه دهد، بیزینس پلن باید به زبان یونانی ترجمه شود.برای تاسیس شرکت در این کشور باید حداقل ده کارگر در این شرکت استخدام شوند و حتما سه نفر از این تعداد باید جزء شهروندان کشور یونان باشند.

جهت خود اشتغالی در کشور یونان متقاضی می بایست اقامت این کشور را برای مدت 12 ماه اخذ کرده باشد.وزارت امور داخلی در کشور یونان باید حتما طرح های اقتصادی ارائه شده را تایید نماید، و مشخص شود که با این طرح به اقتصاد کشور یونان کمک می شود.افراد باید مبلغ شصت هزار یورو در حساب بانکی خود پس انداز کرده باشند.

یافتن شغل در کشور یونان

برای پیدا کردن شغل در کشور یونان شما باید یک روزمه پرمحتوا و قوی ارائه دهید.مواردی که باید در رزومه کاری فرد ذکر شود شامل تجربه های کاری، مهارت ها، تخصص های فرد و تحصیلات فرد می باشد.برای یافتن شغل در این کشور فرد می تواند به سایت های معتبر کاریابی مراجعه نماید.

یکی از مهم ترین مراحل در یافتن شغل این است که فرد باید برای شرکت در مصاحبه های کاری آمادگی لازم را داشته باشد.فرد باید مهارت ها و تخصص های خود را در مصاحبه های شغلی نشان دهد.یکی از نکات مهم دیگر این است که متقاضی باید به زبان انگلیسی مسلط باشد، زیرا یکی از نکات قابل توجه برای کارفرمایان تسلط به زبان انگلیسی می باشد.

در این مقاله سعی شد اطلاعات کلی در رابطه با کار و شرایط کار در کشور یونان در اختیار متقاضیان قرار داده شود، اگر همچنان نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر دارید می توانید طی تماس با مشاوران و وکلاء مجرب موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت اطلاعات بیشتری را دریافت کرده و با آگاهی به کشور یونان مهاجرت نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *