مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لهستان » ویزای توریستی لهستان

ویزای توریستی لهستان



امروزه بسیاری از مردم دنیا تمایل بسیاری به گردشگری و سفر دارند و با توجه به علاقه خویش کشور های مختلفی را برای سفر انتخاب می کنند. لهستان یکی از زیباترین کشورها در شرق اروپا است.از ویژگی های بارز این کشور می توان به تابستان های بسیارکوتاه وسرد و زمستان های بسیار طولانی اشاره کرد پایتخت این کشور ورشو است و از کشور های عضو در پیمان شینگن می باشد

 

ورشو کاراکوف ورکلو ،جیدنسک و… از جمله شهرهای بزرگ این کشور است .مردم لهستان به زبان لهستانی صحبت میکنند

اخذا ویزای توریستی لهستان به علت وجود سخت گیری های این کشور نسبتا دشوار است.با این حال بهترین ویزا برای گردش در لهستان ویزا توریستی است و هرساله این کشور مقصد تفریحی بسیاری از افراد می باشد تیم سفیران سروش سعادت تلاش می کند در ادامه این مطالب مختصرا شرایط ویزای توریستی لهستان و مراحل اخذ آن را مورد بررسی قرار دهد

حیاتی ترین و مهم ترین امر در اخذ ویزای توریستی لهستان مدارک فرد متقاضی می باشد در صورت هرگونه نقص و کمبود به  مدارک شما ترتیب اثر داده نخواهد شد .جالب است بدانید که ویزای توریستی لهستان تنها 3 ماه اعتبار دارد اگر از زمان اخذ پاسپورت شما ده سال نگذشته باشد می توانید برای پرکردن فرم های مربوط به اخذ ویزای توریستی لهستان اقدام نمایید. همان طور که گفته شود کشور لهستان جزو کشورهای پیمان شنگن می باشد وبرای ورود به کشور لهستان به ویزای شنگن نیاز دارد که این ویزا خود انواع مختلفی دارد

 

در ادامه مختصرا انواع ویزای شنگن را بررسی می کنیم

ویزای شنگن به سه دسته ی کلی تقسیم می شود و این دسته بندی براساس زمان و نوع فعالیت متقاضیان انجام می شود

1-ویزای اتحادیه شنگن

2-ویزای ملی

3- ویزای اعتبار محدود منطقه ای

ویزای اتحادیه شنگن:

ویزای اتحادیه شینگن که همان ویزای گردشگری اروپا می باشد به دارندگان این ویزا اجازه می دهد که هر 6 ماه به مدت 90 روز به کشور های عضو اتحادیه سفر کنند و اقامت داشته باشند

با توجه به هدف متقاضی ویزای شنگن ویزای اتحادیه به سه دسته  تقسیم می شود

Aدسته اول : ویزای شنگن نوع

دارنده این ویزا تنها این اجازه را دارد که در یکی از فرودگاه های کشور های حوزه شنگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری خارج از محدوده شنگن سفر کند.به عبارتی این ویزا محدود به  فرودگاه است و فرد اجازه خروج از فرودگاه  را ندارد.

Bدسته دوم: ویزای شنگن نوع

این نوع ویزا هم ویزای ترانزیتی محسوب می شود با این تفاوت که به شخص این اجازه داده می شود که طی حداکثر 5 روز از خاک کشوری که در منطقه شینگن است عبور کنید

Cدسته سوم : ویزای شنگن نوع

این نوع ویزا ویزای کوتاه مدت محسوب می شود که دارنده ی این ویزا این اجازه را دارد که طی مدت زمان معلوم که حین دریافت ویزا مشخص می شود در کشورهای حوزه اتحادیه شنگن اقامت داشته باشد که این نوع ویزا خود به سه نوع : ویزای سینگل شنگن یا ویزای یک بار ورودی و ویزای دوبار ورود شنگن و ویزای مولتیپل شنگن یا همان ویزای چندبار ورود تقسیم می شود دارندگان ویزای سینگل ورود تنها می توانند یک بار ورود به کشورهای حوزه ی شینگن داشته باشند و به محض خروج از کشوری که با ویزای شینگن به آن ورود داشتید ویزای شما باطل می شود  به همین ترتیب اشخاص در ویزای دوبار ورود دوبار و درویزای چند بار ورود به دفعات اجازه ورود به کشور های عضو ویزای شنگن را دارند.

ویزای محدود شنگن:

این نوع ویزا در شرایطی خاص صادر می شود مثل دلایل انسان دوستانه .فرد دارای این نوع ویزا تنها اجازه دارد وارد کشور هایی شود که در حین دریافت ویزا مشخص شده اند

ویزای ملی شینگن

ویزای ملی شینگن نیز برای افرادی صادر می شود که برای تحصیل کار و یا اقامت دائم در یکی از کشورها منطقه شینگن به مدت طولانی اقامت کند این ویزا به دودسته تقسیم می شود که دسته اول ویزا سینگل و دسته دوم ویزای مولتی می باشد در ادامه به بررسی شرایط هریک از این ویزاها می پردازیم

ویزای شنگن یک بار ورود در مواقعی مانند افرادی که با هدف استفاده از خدمات درمانی برای مدت محدود در یکی از کشورهای عضو شینگن نیاز به اقامت دارند صادر می شود و ویزای مولتی برای افرادی مثل دانشجویان بین المللی و یا دانشجویان خارجی که قصد انجام پروژه های تحقیقاتی را دارند ویا  افراد متخصصی که برای به اشتراک گذاشتن تخصص خود سفر می کنند صادر می گردد

در مورد شرایط اخذ ویزای شنگن باید توجه داشته باشید که سفارت خانه هر کشور اروپایی شرایط و قوانین خاص خود را برای صدور ویزای شنگن دارد و مراحل اخذ ویزا با توجه به سفارت خانه مد نظر شما متفاوت خواهد بود

موضوع قابل توجه در اخذ ویزای شنگن گرفتن وقت سفارت است .توصیه مشاوران و کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت به متقاضیان عزیز ویزای شنگن این است که قبل از پرکردن فرم ها و مدارک مربوطه برای تعیین وقت سفارت اقدام کنند  کارشناسان ما در سفیران سروش سعادت ابتدا مدارک شمارا بررسی میکنند بعد از پرکردن فرم های مربوطه و عقد قرارداد با سفیران سروش سعادت ، کارشناسان اجرایی ما برای دریافت وقت سفارت اقدام میکنند سپس مدارک شما مجددا برای رفع نواقص احتمالی و ترجمه بررسی می شود و کارشناسان ما مدارک شما را به سفارت ارسال می کنند و نهایتا در مرحله اخر انگشت نگاری از متقاضی ویزای شنگن صورت می گیرد.

برای اخذ ویزای توریستی لهستان در روز مصاحبه ابتدا نیاز دارید علت خود را از ورود به این کشور شفاف سازی کنید و به ارائه مدارک دارای و مالکیت نیز نیاز دارد تا اثبات شود شما تمایل به بازگشت به کشور خود را دارد

 

در مورد ارائه مدارک ا در روز مصاحبه عکس شما بارها بازدید می شود پس حدالامکان از ارائه عکس های قدیمی و یا جوان تر خود داری نمایید. ویزای توریستی لهستان دارای تعرفه ای مشخص است که شما مستلزم آن هستید که در روز تعیین شده برای وقت سفارت لهستان تمامی مبلغ را پرداخت نمایید. برای اخذ ویزا توریستی لهستان به بیمه مسافرتی احتیاج دارید در صورتی که سفر شما خانوادگی باشد این بیمه باید برای تمام اعضای خانواده شما نیز اعتبار داشته باشد در صورت پیشامد هرنوع سوال و یا مشکلی می توانید مسئله را کارشناسان مجرب سفیران سروش سعادت در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *