مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان



ویزای تحصیلی مجارستان

شرایط اخذ ویزای تحصیلی مجارستان در سال 2019 را در این نوشتار خواهید خواند.

این مقاله توسط تیم تحقیقاتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جهت راهنمایی شما عزیزان نگارش شده است.

مجارستان کشوری در اروپای مرکزی است و پایتخت آن شهر بوداپست بر بستر رودخانه دانوب بنا شده است.

مناظر شهری بوداپست با نشانه هایی از معماری قرون وسطایی و ساختمان های نئوکلاسیک پوشیده شده است.

فرهنگ مردم این کشور متاثر از فرهنگ روم بوده و مردم آن به زبان مجاری صحبت می کنند.

به واحد پولی این کشور فورنیت می گویند، مجارستان از سال 2014 به عضویت اتحادیه اروپا و سپس شنگن درآمد.

دانشگاه های آن  از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است و مخصوصا در بین دانشجویان رشته های پزشکی و دندانپزشکی جایگاه ویژه ای دارد.

بسیاری از افراد با اخذ ویزای تحصیلی مجارستان به قصد تحصیل به این کشور سفر می کنند

ما در این نوشتار شما را با تحصیل در این کشور و ویزای تحصیلی مجارستان آشنا می سازیم.

 

مهاجرت بدون نیاز به مدرک زبان

امروزه مجارستان در بین افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند بسیار پرطرفدار است.

از جمله دلایلی که بسیاری از دانشجویان این کشور را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب می کنند می توان به این نکته اشاره کرد که در مجارستان دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی نیز تدریس می شود.

تحصیل در اکثر کشورهای اروپایی دانشجویان را با دغدغه ای چون یادگیری زبان سوم مواجه می سازد.

مجارستان دوره های تحصیلی خود را به زبان انگلیسی ارائه می دهد و موجب افزایش جذابیت دانشگاه های این کشور است.

همچنین با دریافت ویزای تحصیلی مجارستان دانشجویان می توانند سه ماه در سال را بدون هیچگونه محدودیتی به هر کدام از کشورهای اروپایی عضو شنگن سفر کنند.

از دیگر جاذبه های تحصیلی این کشور می توان به کالج های زبان آموزی این کشور اشاره کرد.

این مزیت دانشجویان از ارائه مدرک زبان در ابتدای امر برای تحصیل در  این کشور بی نیاز می سازد.

آنها می توانند با حضور در این دوره ها مدرک زبان خود را در همان کشور دریافت کنند.

مجارستان از معدود کشورهای اروپایی عضو شنگن است که مدرک زبان دریافت نمی کند.

همچنین از دیگر مزایای تحصیل در مجارستان می توان به کالج های پزشکی اشاره کرد.

این کشور دوره های آماده سازی دانشجویان برای شرکت در آزمون پزشکی را برگزار می کند.

دانشجویان بعد از اتمام موفقیت آمیز این کالج ها به دانشگاه های پزشکی مجارستان وارد می شوند.

 

ادامه تحصیل در آلمان یا اتریش

امتیازی که تحصیل در مجارستان دارد مسافت نزدیک این کشور با کشورهایی چون آلمان و اتریش است.

لذا اگر دانشجویان  قصد ادامه تحصیل در دانشگاهی رایگان را دارند می توانند با شرکت در دوره های زبان آلمانی در مجارستان بعد از یکسال به راحتی از هرکدام از دانشگاه های آلمان یا اتریش که اراده کنند پذیرش تحصیلی دریافت نمایند و تحصیلات خود را در یکی از دو قطب صنعتی اروپا به اتمام برسانند.

ضمن اینکه این کشورها بعد از تحصیل به شخص اجازه می دهد تا در صورت یافتن شغلی مناسب تحصیلات خود در آلمان یا اتریش اقامت کنند.

شاید بتوان گفت این مسیر جذاب ترین مسیری است که هر فرد ایرانی برای خود رقم می زند.

دانشجو جهت پیش برد اهداف خود با مهاجرت می تواند آینده ای درخشان گره بزند.

همه اینها سبب شده است تا اخذ ویزای تحصیلی کشور مجارستان و تحصیل در آن یکی از گزینه های جذاب دانشجویان برای ادامه تحصیل باشد.

دانشجویانی که در خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنند و قصد اقامت بیش از 90 روز در مجارستان را دارند.

باید برای دریافت ویزای اقامت بلند مدت تحصیلی این کشوردرخواست دهند.

شرایط و الزامات دریافت ویزای تحصیلی در هر کشوری متفاوت است.

بنابراین مهم است که در مورد نحوه دریافت ویزا از کشور خود دقت لازم را به خرج دهید.

دانشجو در مرحله اول باید پیشنهادی از یک دانشگاه مجارستانی دریافت نموده و  پذیرش گرفته باشد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سال ها تجربه، همراه شماست.

مدارک مورد نیاز  ویزای تحصیلی مجارستان

مدرک اثبات کننده پرداخت هزینه های تحصیل

نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج مورد نظر

گذرنامه یا پاسپورتی که حداقل 6 ماه پس از تاریخ ورود به مجارستان اعتبار داشته باشد

کپی از عکس پاسپورت

عکس پاسپورت یا گذرنامه که در شش ماه اخیر انداخته شده است

اثبات بیمه درمانی

مدارک اثبات کننده آدرس یا مسکنی که در مجارستان اجاره شده است.

زمان پیش بینی شده جهت مصاحبه سفارت 4 تا 6 هفته به طول می انجامد.

بعد از این مرحله پروسه زمانی صدور ویزا 1 تا 4 هفته زمان خواهد برد.

شما باید مجوز اقامت خود را ظرف 15 روز از زمان ورود به مجارستان درخواست کنید.

این امر در مورد شهروندانی که قصد اقامت بیش از 90 روز داشته باشند اعمال می شود.

در این مورد تفاوتی بین شهروندان اتحادیه اروپا با شهروندان خارج از اتحادیه وجود ندارد.

 

مدارک شهروندان اتحادیه اروپا

اثبات پرداخت هزینه های تحصیلی

مدارکی که اثبات می کند دانشگاه مورد نظر میزبان شهروند اتحادیه اروپا است

و مدارک اثبات کننده دریافت بیمه سلامت

اعتبار ویزایی که صادر می شود به مدت زمان تحصیلات فرد در این کشور بستگی دارد.

اگر دوره تحصیلات دانشجویی بیش از دو سال به طول انجامد برای همین مدت اعتبار خواهد داشت.

اگر این دوره طولانی تر از دو سال باشد این مجوز بین یک تا دو سال دیگر نیز قابل تمدید است.

پاسپورت شما باید دارای اعتبار کافی متناسب با دوره تحصیلی تان باشد.

 

مشاوره تکمیلی جهت تحصیل در مجارستان

در مورد  تحصیل در مجارستان هر آنچه نیاز شما دوستان بود را به صورت خلاصه وار بیان کردیم.

تا با مطالعه مقاله پیش رو چشم انداز شفاف تری از تحصیل در مجارستان به دست بیاورید.

امید است توانسته باشیم گامی هر چند جزئی در افزایش اطلاعات و معلومات شما دوستان برداشته باشیم.

در پایان با تشکر از علاقه و توجه شما به این مقاله از شما دوستان گرانقدر از دعوت می کنیم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت و اقامت تحصیلی با مجرب ترین کادر مهاجرت در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید.

ویزای تحصیلی مجارستان
5 (100%) 1 vote



  1. تفنگ چی گفت:

    آیا ویزای تحصیلی مجارستان، پلی برای آلمان می شود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *