مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش



ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش از جمله ویزاهای پرتقاضای تحصیلی در بین کشورهای اروپایی است.

برای دستیابی به این نوع ویزا حتما می بایست از شرایط و مدارک مورد نیاز آن آگاه باشید.

به مراتب قوانین مهاجرتی هر سال دست خوش تغییرات می شود که در مورد هر اقدام مهاجرتی علم به روز کسب کنید.

شما می توانید جهت اطلاع از شرایط و قوانین این ویزا با وکلا و مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نیز مشاوره نمائید.

 

معرفی اتریش و دانشگاه ها

اتریش، یا به عبارتی جمهوری اتریش، کشوری در قاره اروپا می باشد و پایتختش شهر وین است.

این کشور در زمره کشورهایی قرار می گیرد که هم چنان نظام تحصیلی رایگان دارند.

در واقع تنها دانشگاه های دولتی اتریش هستند که شهریه بسیار پایین و تقریبا رایگان است.

هزینه شهریه های دانشگاه های دولتی این کشور حدودا ترمی 700 یورو می باشد.

در مقابل، دانشگاه های خصوصی اتریش قرار دارند که شهریه های بسیار بالا و حدود ترمی 3 تا 7 هزار یورویی دارند.

دانشجویان سرتاسر دنیا به دلیل هزینه بسیار پایین دانشگاه های دولتی اتریش این کشور را مقصد خود قرار می دهند.

اکثر آنها بعد از اتمام تحصیلاتشان نیز هم چنان در این کشور می مانند و اقامتشان را تمدید می کنند.

این به دلیل شرایط کاری بسیار مناسب اتریش است. آمار بیکاری آن پایین تر از 4 درصد می باشد.

از نکات مثبت دیگر می توان به این موضوع اشاره کرد که بعد از چند سال اقامت و کار کردن و مالیات پرداخت نمودن در اتریش در نهایت می توانید پاسپورت این کشور را نیز اخذ نمایید.

در مقاله ای که در مقابل شما قرار دارد و توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تهیه گردیده است، به توضیحاتی در خصوص موضوع شرایط ویزای تحصیلی اتریش پرداخته شده است و امید است مطالعه آن را سودمند بدانید.

تحصیل در اتریش

اتریش از جمله کشورهایی است که دانشگاه هایش برای پذیرش، از متقاضی مدرک زبان نمی خواهند

آنها به فرد اجازه می دهند تا وارد محیط شود و پیش از شروع دوره اصلی تحصیلاتش زبان را بیاموزد.

اگر متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس هستید:

باید در ایران ابتدائا در یک دانشگاه دولتی قبول شده باشید.

یعنی چند واحد، در حدود دو تا سه ترم را در ایران گذرانده باشید.

بعد از این می توان از دانشگاه های رایگان اتریش پذیرش گرفته و برای ادامه تحصیلاتتان به این کشور بروید.

اگر متقاضی تحصیل در مقطع فوق لیسانس هستید:

باید گواهی اشتغال به تحصیل در یک دانشگاه دولتی ایران را در رشته مرتبط با لیسانس خود ارائه دهید؛

سپس قادر می باشید تا در همان رشته از یک دانشگاه دولتی اتریش نیز پذیرش بگیرید.

اگر متقاضی تحصیل در مقطع دکتری هستید نیز برای اخذ پذیرش ابتدائا باید سوپروایزر پیدا کنید.

اما نکته مهمی که باید به آن توجه کرد، در مورد رشته های گروه پزشکی است.

اگر متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری و … هستید که در اتریش آزمون ورودی دارند،

داشتن گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از این رشته ها در ایران نه کافی است و نه لازم.

شما می بایست برای این رشته ها ابتدائا در کالج های پیش پزشکی موسوم به پِری مدیکال شرکت کنید.

پس از اتمام این دوره یک ساله در آزمون های ورودی دانشگاه های مختلف مثلا دانشگاه وین شرکت نمایید.

 

ویزای تحصیلی اتریش

فرایندی که افرادی که خارج از حوزه اتحادیه اروپا هستند برای ورود به اتریش و تحصیل در این کشور می بایست طی کنند یا به عبارتی دیگر شرایط ویزای تحصیلی اتریش

  • ویزای نوع C (ویزای ویزیتوری) : این نوع ویزا برای اقامت تا نهایتا تا 90 روز می خواهید در اتریش بمانید تقاضا می نمایید و بدین وسیله به تمام کشورهای حوزه شنگن می توانید سفر کنید.
  • ویزای نوع D (ویزای اقامتی) : برای اقامت در اتریش بین 91 روز تا حداکثر 6 ماه مگر برای ژاپنی ها
  • اجازه اقامت برای دانش جویان نیز به کسانی داده می شود که قصد اقامت در اتریش برای مدتی بیش از 6 ماه را دارند و قابلیت تمدید در خاک اتریش را نیز دارد.

مدارک مورد نیاز

  1. فرم تکمیل شده و پر شده درخواست ویزا
  2. داشتن پاسپورت معتبر
  3. عکس پاسپورتی
  4. گواهی تولد
  5. گواهی عدم سوءسابقه کیفری
  6. بیمه درمانی برای مدت زمانی که به منظور تحصیل در کشور اتریش اقامت خواهید داشت.
  7. نامه پذیرش دانشگاه اتریشی
  8. گواهی تمکن مالی که نشان دهد برای مدت زمان 12 ماه توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی خود را نیز دارید. ( برای افراد زیر 24 سال ماهیانه 426.57 یورو برای افراد بالای 24 سال ماهیانه مبلغ 772.40 یورو. این مبالغ گفته شده در بردارنده هزینه های خوابگاه یا اجاره منزل نیز هستند. )
  9. گواهی اجاره مسکن یا تهیه خوابگاه پیش از ورود به اتریش

** هزینه ای که بابت بررسی مدارک ویزای خود به سفارت کشور اتریش می پردازید مبلغ 110 یورو می باشد.

شرایط اتباع عضو اتحادیه اروپا

اگر شما تبعه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا حوزه اقتصادی اروپا هستید، برای ورود به اتریش نیاز به اخذ هیچ گونه ویزایی ندارید.

در صورتی که منابع مالی لازم جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی خود در اتریش را دارید و علاوه بر آن بیمه درمانی معتبری که هزینه های درمان احتمالی شما را نیز پوشش دهد، داشته باشید، تنها لازم است یک کارت شناسایی یا پاسپورت داشته باشید تا بتوانید تا 3 ماه در این کشور بمانید

برای اقامت بیش از سه ماه می بایست از مقامات مربوطه درخواست اخذ اجازه اقامت را داشته باشید.

 

در پایان ذکر این نکته ضروری است که پدیده مهاجرت دشواری ها و پیچیدگی های خاص خود را دارد.

ضروری است درباره چنین مسئله پیچیده ای که با آینده افراد در ارتباط است، حتما مشاوره کرد.

پیشنهاد می شود در صورتی که در این خصوص یا به طور خاص موضوع بالا یعنی شرایط ویزای تحصیلی اتریش سوال و ابهامی دارید با کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره از راه دور و یا حضوری استفاده نمایید.

 



  1. فرهودی گفت:

    با سلام
    آیا گرفتن ویزای تحصیلی اتریش سخته؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *