مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل



مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

دانشجویان می توانند با مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل به صورت رایگان در این کشور ادامه تحصیل دهند.

برای رقم زدن این نوع مهاجرت شما می بایست در دانشگاه های دولتی این کشور پذیرفته شوید.

سپس با در دست داشتن نامه پذیرش و سایر مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمائید.

 

مخارج تحصیل در آلمان

دولت آلمان چندین سال پیش قانون گرفتن شهریه از دانشجویان را از دانشگاه های دولتی کشور حذف کرد.

البته چنانچه شما در یک دانشگاه خصوصی پذیرش شوید می بایست بابت تحصیل شهریه پرداخت نمائید.

هم اکنون نیز دانشجویان دانشگاه های آلمان شهریه پرداخت نمی کنند که سبب جذب دانشجوهای زیادی شده است.

ماندگاری این وضعیت شاید همیشگی نباشد و هم اکنون تغییراتی در برخی ایالت ها به وجد آمده است.

در سال 2017 همه ی دانشگاه های ووتمبرگ از دانشجوهای خود شروع به گرفتن شهریه کرد.

این احتمال وجود دارد که بقیه ایالت های آلمان در سال های آینده از دانشجویان خارجی شهریه بگیرند.

آلمان به دلیل داشتن مخارج بسیار کم برای سکونت دانشجو ها و تحصیل بسیار مناسب می باشد.

مقصد بسیاری از افراد برای درس خواندن آلمان بوده که در این امر رتبه ی چهارم جهان را داراست.

مخارج ثبت نام هر ترم تقریبا دویست و پنجاه یورو می باشد، این موضوع به دانشگاه و ایالت نیز بستگی دارد.

 

هزینه تحصیل در دانشگاه های عمومی و خصوصی آلمان

شمار زیادی از دانشگاه های آلمان دولتی هستند و از دانشجویان شهریه نمی گیرند.

دانشگاه های خصوصی نیز مخارج سالانه به اندازه 7 تا 15 هزار یورو یا بیشتر دارا هستند.

 

کمک هزینه تحصیلی در آلمان

قانون فدرال پشتیبانی از تحصیل که نام مختصر آن بافوگ است، از برخی دانشجویان حمایت مالی می کند.

بیشتر دانشجویانی که کمتر از سی سال سن داشته و خانواده ی ضعیفی از لحاظ مالی دارند.

برای دریافت این کمک ها درخواست شما باید به این سازمان ها در زمان مشخصی ارائه گردد.

این طرح برای دانشجویان آلمانی و بعضی از دانشجویان خارجی می باشد.

 

مخارج تحصیل در آلمان در دوره های مختلف

چنانچه شما بخواهید در دانشگاه های دولتی این کشور تحصیل نمائید بدون شهریه این اتفاق می افتد.

البته شما بباید در زمان درخواست پذیرش متناسب با نیازمندیهای برنامه عمل کنید.

شما این امکان را خواهید داشت که برای تحصیل ارشد در همان رشته کارشناسی به صورت رایگان تحصیل نمائید.

چنانچه شما بخواهید در رشته ی دیگر متفاوت از کارشناسی تحصیل نمائید امکان پذیرش دشوار است.

برای این منظور اکثر متقاضیان می بایست در دانشگاه های خصوصی ادامه تحصیل نمایند.

 

انواع ویزا برای تحصیل در کشور آلمان

ویزاهای کوتاه مدت دانشجویی

با این نوع ویزا فرد دانشجو اجازه سکونت سه تا شش ماهه را جهت مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل دارد.

این ویزا برای کسانی است که در برنامه های کوتاه مدت مانند کنفرانس یا فرصت مطالعاتی و… درخواست می دهند.

ویزای دانشجویی نوع D

این ویزا سه ماه معتبر است و برای دانشجویانی می باشد که از طرف دانشگاه قبول شده باشند.

محبوب ترین و مرسوم ترین ویزایی است که دانشجویان برای تحصیل درخواست می کنند.

ویزای دوره زبان

برای افرادی می باشد که می خواهند دوره ی آموزش زبان در آلمان را سپری کنند.

البته این نوع ویزا در حال حاضر به اتباع ایرانی داده نمی شود و درخواست آن بسیار ریسک دارد.

 

زمان و مکان درخواست ویزای دانشجویی در آلمان

اخذ ویزا با برنامه ریزی یک قرار در سفارت آلمان در کشور شما صورت می گیرد.

بهتر است که برای درخواست وقت سفارت تقریبا دو سال قبل از مهاجرت اقدام کنید.

این زمان در حال تغییر بوده، اگر شما مشتاق به ادامه تحصیل در این کشور هستید با یک وکیل مشورت نمائید.

 

الزامات زبانی برای تحصیل در آلمان

برای سکونت بلند مدت شما باید دارای مدرک زبان آلمانی با سطح حداقل B1 باشید.

این ارزیابی معلومات زبان شما توسط یک آزمون مشخص می شود که مرسوم ترین آنها مدارک زیر است.

 

  • مدرک A1 از موسسه Goethe

 

  • مدرک KCSE از KNEC

 

  • TestDAF

مکالمه ای که برای گرفتن ویزا در سفارت آلمان انجام می دهید به زبان آلمانی است.

شما باید توانایی و میزان تسلط خود در این زبان را به خوبی نشان دهید.

 

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی در آلمان

اسناد بیمه

اثبات منابع مالی، با حداقل میزان ۷۲۰ یورو در ماه؛

رونوشتی از مدارکی دال بر زمینه کادمیک، دست آوردها و ویژگی های سابق شما؛

در صورتی که در دوره ای ثبت نام کنید که به زبان آلمانی برگزار می شود: مدرک مبنی بر تسلط بر زبان آلمان؛

تکمیل فرم درخواست؛

پاسپورت معتبر؛

هزینه درخواست (۶۰ یورو)؛

دو عکس؛

نامه پذیرش از دانشگاه؛

اعلام تایید همه مدارک.

 

قوانین مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

همانطور که گفته شد ویزای “د” برای دانشجویان ایرانی می باشد که میخواهند از راه تحصیل به آلمان بروند.

ویزا نوع “د” سه ماه اعتبار دارد و به محض ورود تا قبل از سه ماه می بایست آن را تمدید نمائید.

شما باید دانشگاه مورد نظر را انتخاب کرده، پذیرش شوید سپس از سفارت آلمان در ایران درخواست ویزا کنید.

دانشجویان خارجی که می خواهند به آلمان مهاجرت کنند موظف اند آزمایش های لازم برای موارد امنیتی انجام دهند.

اگر قصد سکونت طولانی بعد از دوره ی درسی در آلمان را دارید باید اقدام به گرفتن ویزا های دیگری بکنید.

در حال حاضر هزینه ی درخواست ویزای نوع “د” در سفارت آلمان در ایران هفتاد و پنج یورو می باشد.

مبلغ 110 یورو باید برای مجوز سکونت سالیانه از سوی دانشجو پرداخت شود.

دانشجو های ایرانی باید نشان دهند که قدرت پرداخت ماهیانه 720 یورو را دارند.

جهت اثبات آن باید مدرک بانکی را با وجود این مقدار پول در حساب خود اثبات نمایند.

 

درخواست مجوز کار در حین تحصیل در آلمان

تایم کاری دانشجویان خارجی در آلمان به بیست ساعت در هفته و یا صد و بیست روز در سال محدود می شود.

اما دانشجویانی که از کشور های حوزه اتحادیه اروپا به دانشگاه های آلمان می روند شرایط بهتری دارند.

آنها می توانند به صورت دلخواه در هر تایمی در کنار برنامه تحصیلی خود کار کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در حال حاضر با شرایط خاصی صورت می گیرد.

جهت آگاهی از کلیه امور مهاجرت تحصیلی به این کشور شما می توانید با مشاورین و وکلای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره نمائید.



  1. mani گفت:

    ba salam va tashakor az site khoobeton hazine phd dar in keshvar chegoone ast?

  2. تبسم گفت:

    سلام چگونه میشه وقت سفارت آلمان را کم کرد؟

  3. کاظم اسماعیلی گفت:

    وقت سفارت آلمان چقدر است؟

  4. عادل گفت:

    تشکر. من تماس میگیرم سوالاتمو بپرسم

  5. بیژن مرتضوی گفت:

    آلمان عالیه

  6. محسن نامی گفت:

    سفارت چقدر زمان میبره؟

  7. سعید گفت:

    ممنون خیلی خوب بود

  8. ali ram گفت:

    بابت مقاله جامعتون تشکر میکنم اگه میشه در مورد شرایط کاری در کشور آلمان هم مطلب بذارید

  9. کامبیز گفت:

    این رایگان بودن دانشگاه های آلمان خیلی خوبه

  10. sohrab گفت:

    این بهترین راهه اما سفارت ایران شلوغه من میخوام برم ترکیه از اونجا اقدام کنم

  11. Saba گفت:

    Salam
    Khastam tashakor konam babate saite be ruzeton

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *