مهاجرت به کشور چین

بررسی راه های مهاجرت به چین

در این نوشتار کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت قصد دارند تا به بررسی راه های مهاجرت به چین بپردازند و متقاضیان و هموطنان عزیز می توانند با خواندن این مقاله از تمامی راه های ورود به خاک کشور چین مطلع شوند و برای شروع پروسه ی مهاجرت خود، مدارک مورد نیاز را به متخصصان و کارشناسان با تجربه و کاردان ما تحویل دهند.

کشور چین یکی از بزرگترین و پر جمعیت ترین کشور های جهان می باشد که بیش از یک میلیارد و چهارصد و ده میلیون و هزار و سیصد نفر در این کشور ساکن می باشند و اکثر مردم کشور چین به زبان های چینی (ماندارین) و زبان انگلیسی صحبت می کنند و شما عزیزان باید در نظر داشته باشید که برای مهاجرت به کشور چین حتما باید به زبان چینی تسلط داشته باشید زیرا برای تعامل با مردم این کشور و حضور داشتن در کلاس های دانشگاهی، این زبان لازم می باشد.

ورود به خاک کشور چین

در دهه ی اخیر تعداد متقاضیان و تعداد مهاجرانی که قصد مهاجرت به کشور چین را دارند به طور چشمگیری افزایش یافته است و هر ساله افراد زیادی با اهداف گوناگون وارد خاک کشور چین می شوند. به دلیل بالا بودن جمعیت کشور چین، رقابت زیادی برای یافتن شغل مناسب در این کشور وجود دارد؛ علاوه بر این، چین یکی از بهترین گزینه ها برای سرمایه گذاری می باشد. به طور کلی، در راستای بررسی راه های مهاجرت به چین، متقاضیان می توانند با در نظر گرفتن شرایط خود یکی از راه های زیر را برای ورود به خاگ چین انتخاب کنند:

  • مهاجرت تحصیلی به چین.
  • مهاجرت کاری به چین.
  • مهاجرت برای سرمایه گذاری در چین.
  • مهاجرت برای ازدواج در چین.
  • مهاجرت برای تاسیس کمپانی در چین.
  • مهاجرت از طریق پناهندگی به چین.

در تمامی شهر های چین سیستم حمل و نقل عمومی وجود دارد و مردم می توانند برای رفت و آمد از اتوبوس، مترو، قطار و سایر موارد استفاده کنند. خرید خانه و اجاره خانه در کشور چین به صرفه می باشد و در تمامی نقاط مسکونی فروشگاه های مختلف وجود دارند در ادامه به صورت کامل به بررسی راه های مهاجرت به چین می پردازیم و شما عزیزان را از روش های ورود به خاک این کشور آگاه می سازیم.

مهاجرت تحصیلی به چین

جهت مهاجرت تحصیلی به کشور چین، متقاضیان باید در یک دانشگاه و یا مرکز تحصیلی معتبر در کشور چین قبولی کسب کنند و سپس برای کسب روادید دانشجویی این کشور اقدام کنند. برای انجام پروسه ی مهاجرت تحصیلی به کشور چین متقاضیان و هموطنان عزیز می توانند مدارک مورد نیاز خود را به دفتر موسسه سفیران سروش سعادت ارائه دهند.

کشور چین مانند اکثر کشور های دنیا دارای دو نوع دانشگاه خصوصی و دولتی می باشد و متقاضیانی که قصد دارند اقدام به مهاجرت تحصیلی به چین کنند باید در نظر داشته باشند که دانشگاه مورد نظر باید توسط سفارت این کشور تایید شود. در کشور چین بیش از صد و هشتاد دانشگاه از طرف وزارت علوم ایران تایید شده اند و در صورتی که متقاضیان ایرانی بخواهند بعد از کسب مدرک دانشگاهی در چین به ایران بازگردند و مشغول به کار شوند، باید در دانشگاه هایی مشغول به تحصیل شوند که توسط وزارت علوم ایران تایید شده باشد.

تحصیل در دوره ی لیسانس در دانشگاه های کشور چین به زبان چینی انجام می شود و دانشجویان خارجی می بایست قبل از ورود به این کشور اقدام به یادگیری زبان چینی کنند. همچنین برای تحصیل به زبان انگلیسی متقاضیان باید مدرک زبان آیلتس داشته باشند و آن را برای تحصیل به زبان انگلیسی به دانشگاه مورد نظر ارائه دهند. دانشجویان می توانند برای کاهش هزینه های تحصیلی خود در زمان تحصیل مشغول به کار شود.

روادید تحصیلی

بعد از کسب پذیرش در دانشگاه مورد نظر، متقاضیان با در نظر داشتن شرایط خود، باید اقدام به دریافت روادید تحصیلی در کشور چین کنند. روادید تحصیلی کشور چین به دو بخش تقسیم می شوند:

X1

این نوع روادید برای متقاضیانی که دوره های تحصیلی آن ها بیش از شش ماه به طول می انجامد مناسب می باشد. جهت کسب این روادید متقاضیان باید مدارک زیر را تحویل دهند:

  • گذرنامه رسمی.
  • کپی فرم تقاضا نامه.
  • 1 or JWZ.2
  • پذیرش نامه از دانشگاه مورد نظر.
  • کامل کردن فرم اینترنتی.
  • پرداخت مخارج و هزینه های مربوطه.

X2

این نوع روادید برای متقاضیانی که دوره های تحصیلی آن ها شش ماه یا کم تر طول می کشد مناسب می باشد. دانشجویان برای ورود به دانشگاه های چین و کسب روادید تحصیلی این کشور باید سه ماه زود تر از شروع دوره های تحصیلی اقدام کنند. بعد از ورود به خاک کشور چین، دانشجویان برای کسب اقامت تحصیلی در کشور چین باید اقدام کنند؛ زیرا روادید اولیه دانشجویان به مدت یک ماه معتبر می باشد. دانشجویانی که بعد از اتمام دوره های تحصیلی شغل مناسب پیدا کنند و یا از کمپانی های معتبر پیشنهاد کاری داشته باشند، می توانند با کسب اقامت در چین، مشغول به کار در این کشور شوند.

مهاجرت کاری به چین

جهت مهاجرت کاری به کشور آسیایی چین، متقاضیان باید از یک کمپانی معتبر در کشور چین پیشنهاد کاری داشته باشند و دعوت نامه ی خود را به همراه مدارک مورد نیاز به کنسولگری چین تحویل دهند و اقدام به کسب روادید کاری کشور چین کنند. در کشور چین قوانین و مقررات جدید برای کسب اقامت کاری و اقامت دائمی و گرین کارت چین تعیین شده است و در این بخش به تعدادی از این تغییرات اشاره می کنیم:

متقاضیان بین المللی در صورتی که چهار سال متوالی در کشور چین مشغول به کار شوند و هر سال بیش از شش ماه در این کشور اقامت داشته باشند و درآمد سالانه ی آن ها بیش از ششصد و پنج هزار یوان به صورت سالانه باشد و مالیات های مربوطه را پرداخت کند، می توانند اقدام به دریافت گواهی اقامت همیشگی (دی ویزا-گرین کارت) کند. متقاضیانی که با ارائه مدارک تحصلی معتبر در کمپانی های شناخته شده مشغول به کار می شوند، می توانند اقدام به کسب روادید نوع آر کنند و این اقامت پنج ساله کسب کنند.

در صورتی که متقاضیان به مدت سه سال در کمپانی مورد نظر مشغول به کار شدند، می توانند اقامت همیشگی کشور چین را کسب کنند. همچنین دانشجویان در صورتی که سرمایه ی کافی داشته باشند، می توانند در چین سرمایه گذاری کنند و اقدام به دریافت گواهی اقامت دو ساله کنند.

شرایط کسب روادید کاری چین

متقاضیان برای دریافت و کسب روادید کاری باید از هجده الی شصت سال سن داشته باشند و مدارک و شرایط زیر را دارا باشند:

  • گذرنامه با اعتبار شش ماهه.
  • کامل کردن فرم های مربوطه.
  • چهار قطعه عکس جدید.
  • مدارک تایید شده از طرف کارفرما.
  • دعوت نامه (پیشنهاد کاری).
  • مدارک پزشکی.
  • نداشتن سابقه ی جرم.

در ادامه به بررسی راه های مهاجرت به چین (سرمایه گذاری، ازدواج و تاسیس کمپانی) می پردازیم.

مهاجرت برای سرمایه گذاری در چین

مهاجرت برای سرمایه گذاری در چین امری امکان پذیر می باشد و متقاضیان می توانند برای مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری، به همراه خانواده خود به کشور چین سفر کنند. مدارک و شرایط مورد نیاز برای سرمایه گذاری در چین به صورت زیر می باشند:

  • گذرنامه با اعتبار شش ماهه.
  • کامل کردن فرم های مربوطه.
  • چهار قطعه عکس جدید.
  • مدارک پزشکی.
  • نداشتن سابقه ی جرم.
  • داشتن سرمایه ای به ارزش پانصد هزار دلار آمریکا.
  • سرمایه گذاری به ارزش یک میلیون دلار آمریکا در مرکز چین، سرمایه گذاری به ارزش پانصد هزار دلار آمریکا در غرب چین.
  • داشتن سن قانونی.

مهاجرت برای ازدواج در چین

متقاضیانی که با شهروندان چینی ازدواج می کنند می توانند اقامت کشور چین را کسب کنند و لازم به ذکر است که در صورتی که زوجین به طور رسمی با هم بیش از دو سال در کشور چین به صورت مشترک زندگی کنند، همسر خارجی می تواند اقامت همیشگی چین را بدست بیاورد.

متقاضیان خارجی در صورتی که زبان چینی را یاد بگیرند و در آزمون تابعیت کشور چین پذیرفته شوند، می توانند تابع کشور چین شوند. حداقل سن ازدواج در کشور چین برای پسر های بیست و دو سال و برای دختر های بیست سال می باشد و داشتن شرایط و مدارک زیر برای ازدواج در کشور چین الزامی می باشد:

  • تعیین وضعیت تاهل زوجین.
  • مدارک تولد و شناسایی زوجین.
  • ارائه عکس دو نفری.
  • پرداخت هزینه های مربوطه.
  • پاسپورت.

به یاد داشته باشید که تمامی مدارک باید به زبان چینی به صورت رسمی ترجمه شوند.

مهاجرت برای تاسیس کمپانی در چین

متقاضیانی که برای تاسیس کمپانی در کشور چین سرمایه گذاری می کنند، می توانند اقامت همیشگی این کشور را کسب کنند. متقاضیان می توانند در کشور چین اقدام به تاسیس دفتر نمایندگی، تاسیس کمپانی تمام خارجی و یا کمپانی جوینت وینچر کنند.

مهاجرت از طریق پناهندگی به چین

مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور چین امری امکان پذیر نمی باشد زیرا دولت این کشور به هیچ وجه ورود پناهندگان به این کشور را نمی پذیرد و افرادی که از این طریق بخواهند وارد کشور چین شوند، بازداشت و مجازات خواهند شد.

کسب گرین کارت چین

متقاضیان برای کسب گرین کارت کشور چین باید شرایط و مدارک زیر را دارا باشند:

  • داشتن گذرنامه با اعتبار کافی.
  • تحویل مدارک پزشکی.
  • نداشتن سابقه ی جرم.
  • ارائه شش الی چهار عدد عکس.

کسب تابعیت کشور چین

قوانین دولت کشور چین درباره ی ارائه تابعیت بر اسا معیار خون می باشد و در صورتی که یکی از والدین فرزند شهروند چینی باشد، فرزند آن ها تابع کشور چین شناخته خواهد شد. اگر والدین یک فرزند تنها اقامت کشور چین را داشته باشند و تابع این کشور نباشند، کسب تابعیت برای فرزند امکان پذیر نخواهد بود.

در صورتی که متقاضیان فامیل درجه یک در چین داشته باشند، محل اقامتشان کشور چین باشد و یا دلیل قانونی برای اقامت در کشور چین را داشته باشند، می توانند اقدام به دریافت تابعیت کشور چین کنند. متقاضیان می توانند با داشتن شرایط مورد نیاز و دلایل منطقی، تابعیت چینی را به صورت ارادی رها کنند. در این نوشتار متخصصان ما قصد ارائه اطلاعات و بررسی راه های مهاجرت به چین را داشتند و شما عزیزان در صورتی که بخواهید به کشور چین مهاجرت کنید، باید از انواع راه های مهاجرت به کشور چین مطلع باشید. هموطنان عزیز انجام امور پرونده های مهاجرتی خود می توانند با هماهندگی های قبلی به دفتر موسسه مراجعه کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *