مهاجرت کاری چین

کار در چین

کار در چین

چین کشوری آسیایی با بیشترین جمعیت در جهان است. کشور چین پس از ایجاد اصلاحاتی در نظام اقتصادی خود موجب پیشرفت های چشمگیری شد. کار در چین یکی از راههای اخذ اقامت این کشور می­ باشد. نرخ بیکاری در چین در سال 2019 برابر با 3.4% گزارش شده است و این رقم نشان دهنده شرایط مناسب بازارهای کاری این کشور می­ باشد. چین از فضایی بسیار مناسب برای تجارت و کار برخوردار می­ باشد و در این کشور سرمایه گذاران خارجی درآمدهای بالایی را می­توانند دریافت نمایند. مردم چین به زبان چینی صحبت می­ نمایند و زبان انگلیسی در این کشور کمتر مورد استفاده قرار می­ گیرد.

شرایط انجام کار در چین بگونه ای است که اتباع خارجی برای ورود به چین نیازمند دریافت ویزای کاری این کشور هستند. متقاضیان ابتدا می­باید با کارفرمایان در این کشور قرارداد کاری منعقد نمایند. در ضمن شرکت ها و سازمان هایی که قصد استخدام اتباع خارجی را دارند، معتبر بوده و مدارکی که نشان دهنده توانایی فرد برای استخدام در بخش مربوطه باشد را ارائه نماید. بیشترین فرصت های شغلی برای اتباع خارجی در چین تدریس زبان انگلیسی است که متقاضیان می­ باید حداقل دارای مدرک کارشناسی و 2 سال سابقه تدریس باشند.

علاوه بر این اخذ ویزای کاری چین با محدودیت سنی همراه است و این ویزا برای بانوان در رده سنی 24-55 سال و برای آقایان در سن 24 الی 65 سال صادر می­ گردد. دوستان عزیز با بهره­مندی از مشاوره های مفید کارشناسان مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت براحتی می­توانند برای اخذ انواع ویزاهای مهاجرتی اقدام نمایند.

بررسی شرایط کار در چین

چین رتبه دوم قدرتمندترین اقتصاد جهان را دارا است و در این کشور فرصت های شغلی زیادی در زمینه ها و بخش های مختلف به چشم می­خورد. شرایط انجام کار در چین بدین گونه است که افراد اجازه 40 ساعت کار در هفته به مدت 5 روز در هفته را دارند. البته انجام اضافه کاری در این کشور رایج است و کارمندان علاقمند به انجام اضافه کاری هستند که به ازای هر ساعت کاری حقوق افراد افزایش می­ یابد.

متقاضیان مهاجرت به چین از طریق کار می­ باید از حداقل شرایط زیر برخوردار باشند:

  • تحصیلات (حداقل کارشناسی)
  • سابقه کاری (حداقل 2 سال)
  • برخورداری از مهارت زبان
  • برخورداری از وضعیت جسمانی مناسب

طبق آنچه در مقدمه بیان شد بانوان از سن 18 الی 55 سال و آقایان از سن 18 الی 60 سال مجاز به انجام کار در این کشور می­باشند.

یافتن کار در چین

یافتن شغل در چین یکی از مهمترین مسائل در زمینه مهاجرت کاری به این کشور است. متقاضیان مهاجرت به چین از طریق کار می­توانند به دو روش برای جستجوی کار در این کشور اقدام نمایند. در روش اول فرد می­تواند با ارائه درخواست پذیرش کاری به شعبه های شرکت های بین المللی در چین تقاضای انجام کار خود را بنماید، که این امر از طریق اینترنت، مجلات و یا معرفی توسط دیگر کارمندان شرکت امکان پذیر است. در روش دوم فرد رزومه تحصیلی و کاری خود را به شرکت های محلی و بین المللی در چین ارسال می­نماید. این شرکت ها با توجه به مهارت فرد در صورت نیاز از وی دعوت به همکاری می­نماید. پس از آنکه متقاضیان موفق به اخذ دعوتنامه کاری از جانب کارفرمایان در این کشور شدند، امکان دریافت ویزای کاری چین را خواهند داشت.

یافتن کار در چین

موسسات معتبر کاریابی در چین

از دیگر راههای یافتن شغل در کشور چین مراجعه به موسسات کاریابی در این کشور می ­باشد. برخی از معروفترین موسسات کاریابی در چین به شرح زیر است:

نام موسسات کاریابی در چین توضیحات
موسسه رابرت هالف یکی از موسسه های کاریابی پیشرو در چین است که به معرفی مشاغلی در حوزه های حسابداری، مشاغل فنی می­پردازد.
موسسه هادسون این موسسه متخصصین و نخبگان در حوزه های مختلف را به شرکت های محلی و بین المللی معرفی می­ نماید که دارای شعبه هایی در شهرهای شانگهای، گوانجو و بیجینگ می­ باشد.
موسسه آبان این موسسه یکی از معتبرترین موسسات کاریابی در چین است که در سال 1955 در هنگ کنگ تأسیس گردید. از مهمترین افتخارات این موسسه کسب رتبه 1 برترین موسسه کاریابی در 10 سال اخیر می ­باشد.
گروه مشاوره مونرو چین موسسه­ کاریابی تازه تأسیس در چین است که با هدف استخدام نیروی کار اجرایی در آسیا و اقیانوس آرام فعالیت می­نماید. اگرچه از زمان تأسیس این موسسه تنها 2 سال می­گذرد اما سرعت و گسترش قابل ملاحظه ای در این مدت داشته است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در چین

متقاضیان انجام کار در چین تنها با اخذ ویزای کاری این کشور می ­توانند به چین سفر نمایند. از همین رو ارائه مدراک زیر برای صدور این ویزا الزامی است:

  • اصل پاسپورت متقاضی بهمراه یک نسخه کپی از آن
  • 2 قطعه عکس
  • تکمیل فرم درخواست ویزای کاری چین
  • ارائه مجوز از وزارت کار و امور اجتماعی در چین
  • رزومه کاری متقاضی

ویزای کاری چین موسوم به ویزای نوع Z است که دارای اعتباری 3 ماهه می­ باشد. پس از صدور این ویزا متقاضی به مدت 30 روز فرصت دارد تا به این کشور وارد شود و حداکثر 30 روز پس از ورود به خاک این کشور می­ باید به اداره امنیت چین مراجعه نموده و مجوز اقامت این کشور را اخذ نماید. این اجازه موقت به مدت 5 سال دارای اعتبار می ­باشد.

شرایط کار دانشجویی در چین

همانطور که در مقدمه ذکر شد چین پرجمعیت ترین کشور جهان است و این کشور یکی از پهناورترین کشورهای جهان نیز بشمار می­رود. از همین رو جستجو و یافتن کار در این کشور تقریباً دشوار است. میزان حقوق و دستمزد در این کشور در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار پایین است و میزان حقوق و دستمزد افراد با توجه به مهارت ها و توانائی هایشان در شهرهای مختلف این کشور متغیر می ­باشد.

متوسط حقوق دریافتی در این کشور 2000 الی 3000CNY (یوان چین) می ­باشد. البته ناگفته نماند بازرگانان و تاجران در این کشور درآمدهای بسیار بالایی را می­توانند دریافت نمایند. طبق قوانین کاری چین دانشجویانی که تحصیل در چین را برگزیده اند، امکان انجام کار ضمن تحصیل در چین را بصورت نامحدود در این کشور را خواهند داشت مشروط به اینکه بتوانند نمره قبولی در امتحانات پایان ترم را کسب نمایند. علاوه بر این دانشجویان باید توجه نمایند غبیت های آنان در کلاس های درسی نباید بیش از حد مجاز گردد.

دانشجویان در چین با فرصت های شغلی زیر روبرو هستند:

  • معلم زبان انگلیسی
  • بازاریابی
  • حسابداری
  • کار در سفارت خانه ها و کنسولگری ها
  • خدمات بازرگانی و …

مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ابتدا شرایط متقاضیان مهاجرت به دیگر کشورها را مورد بررسی قرار می­دهند و با توجه به شرایط آنان پیشنهادات و نظرات مفیدی ارائه می­نمایند..

یک دیدگاه برای “کار در چین

  1. همایون گفت:

    شرایط پیداکردن کار چیه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *