مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » اخذ ویزای همراه اتریش

اخذ ویزای همراه اتریش



اخذ ویزای همراه اتریش

جهت مهاجرت به اتریش یکی از مهم ترین دغدغه های مهاجران نحوه اخذ ویزای همراه اتریش است.

بسیاری از کشور ها از ارائه ی ویزای همراه سر باز می زنند یا مراحل بسیار دشواری برای ویزای همراه در نظر می گیرند.

در این مقاله قصد داریم تا مراحل اخذ ویزای همراه اتریش را توضیح دهیم.

ویزای همراه، اجازه ی زندگی برای اعضای خانواده کلیه افرادی است که به صورت قانونی وارد خاک اتریش را شده اند و قصد دارند تا خانواده ی خود را، برای مدت زمانی بیش تر از شش ماه، در خاک اتریش در کنار خود داشته باشند.

 

اعضای خانواده

اخذ ویزای همراه اتریش تنها برای اعضای خانواده فرد امکان پذیر است.

از نظر قوانین شهروندی اعضای خانواده عبارتند از؛

  • همسر، به شرط آن که حداقل 21 ساله باشد
  • شریک زندگی رسمی
  • فرزند و فرزند خواندگان کمتر از 18 سال
  • والدین افرادی که کمترا از 18 سال سن دارند.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه اتریش

هر شهروند از کشور سوم ( همه ی کشور های جهان بجز کشورهای اتحادیه اروپا و اتریش) که قصد دارد،

خانواده ی خود را به همراه خود به اتریش بیاورد باید بتواند این نکته را اثبات کند که یک درآمد ثابت دارد و می تواند به کمک آن هزینه های زندگی خود و همراهانش، بدون نیاز به دریافت پول از موسسات رفاهی، را پرداخت کند.

این درآمد باید با متوسط میزان درآمد برابری کرده و یا از آن بیشتر باشد.

این میزان برای افراد تنها 909.42 یورو، برای افراد متاهل 1363.52 یورو و برای هر فرزند 140.32 یورو است.

شهروندان کشورهای سوم همچنین باید زیر پوشش بیمه ی خدمات درمانی باشند که همه ی خطرهای احتمالی را پوشش می دهند.

شهروندی در اتریش

شهروندان کشور های سوم باید حتما یک قرارداد استاندارد سکونت را ارائه دهند (مثلا قرارداد اجاره ی خانه).

این محل اقامت باید با سایز خانواده ی فرد همخوانی داشته باشد.

کلیه کسانی که قصد دارند به عنوان همراه وارد خاک اتریش شوند،

در هنگام مراجعه برای اخذ ویزا باید مدرک معتبر زبان آلمانی در سطح A1 ارائه دهند.

این سطح پایین ترین سطح مدرک معتبر در زبان آلمانی است.

موسسات مختلفی امروز مدارک زبان آلمانی را ارائه می دهند اما سفارت اتریش تنها مدرک زبان آلمانی اتریش، موسسه گوته، Olf و Telc GMBH را از شما می پذیرد. مدرک زبان شما تنها یک سال پس از دریافت دارای اعتبار است.

 

عدم نیاز به مدرک زبان 

  • کلیه افرادی که در هنگام مصاحبه کمتر از 14 سال سن دارند.
  • کلیه ی افرادی که به دلیل مشکلات و بیماری های جسمانی و ذهنی توانایی یادگیری زبان را ندارند.
  • در بسیاری از موارد شما باید گواهی پزشکی مورد تایید سفارت اتریش را نیز همراه خود داشته باشید.
  • اعضای خانواده ی دارندگان کارت قرمز، سفید، قرمز کارگران فوق حرفه ای، محققان دارنده اجازه ی اقامت و دارندگان کارت آبی اروپا.
  • خانواده ی پناهندگان
  • کسانی که تعهد کتبی ارائه دهند که در سه سال آینده کمتر از 24 ماه در کشور اتریش می ماندند.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای همراه در اتریش

  • ترجمه ی کارت ملی و یا شناسنامه به زبان آلمانی
  • پاسپورت معتبر
  • آخرین عکس فرد متقاضی
  • در صورت وجود یکی از مدارک
  • گواهی ازدواج
  • گواهی طلاق
  • گواهی معتبر نشان دهنده نسبت فامیلی
  • گواهی فوت
  • گواهی معتبر سکونت قانونی در کشور اتریش که شامل اجاره نامه ی مسکن یا مالکیت آن می شود.
  • مدارک مربوط به بیمه ی درمانی که همه ی مخاطرات احتمالی را پوشش می دهد.
  • مدارک مربوط به وضعیت مالی امن شامل؛ گواهی لغو پرداخت، گواهی پرداخت، قرارداد کاری، گواهی بیمه ی بازنشستگی یا سایر بهره مندی ها از بیمه و یا گواهی سرمایه گذاری و حساب پس انداز
  • گواهی مدرک زبان آلمانی

 

مدت اعتبار ویزای همراه در اتریش

دریافت ویزای همراه در اتریش، به معنای اجازه ی اقامت دائم شما در این کشور نیست.

شما پس از یک سال باید مجددا برای تمدید مدت اقامت خود اقدام کنید.

در صورت موفقیت، ویزای شما برای دو سال دیگر تمدید خواهد شد.

پس از پایان دو سال می توانید بار دیگر نسبت به تمدید ویزای همراه خود اقدام کنید.

در صورتی که بتوانید 5 سال به صورت مداوم در کشور اتریش اقامت قانونی داشته باشید،

می توانید برای اقامت دائم اروپا اقدام کنید.

افرادی که با استفاده از ویزای همراه وارد اتریش می شوند می توانند همانند سایر شهروندان اتریشی به صورت رایگان در دانشگاه های این کشور به ادامه ی تحصیل بپردازند و در پوشش بیمه ی درمانی قرار گرفته و از مزایای آن استفاده کنند.

دارندگان ویزای همراه در اتریش، اجازه ی کار دائم را نخواهند داشت بلکه در طول هفته می توانند به مدت 20 ساعت کار پاره وقت داشته باشند.

 

اخذ ویزای همراه در اتریش برای خانواده ی پناهجویان

در صورتی که فردی از طریق پناهندگی موفق به اخذ اجازه ی اقامت شده است، می تواند خانواده ی خود را نیز به اتریش ببرد.

تا پیش از دریافت پاسخ نهایی مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش پناهندگی شخص نمی تواند برای پیوستن خانواده اش اقدام کند.

پس از  گذشت حداقل سه سال از قطعی شدن پناهندگی فرد به اتریش، این اجازه صادر خواهد شد که خانواده ی او در صورت داشتن شرایطی که پیش تر به آن اشاره شد، وارد خاک اتریش شوند.

 

اخذ ویزای توریستی همراه

اگر قصد دارید برای یک مدت کوتاه در کنار همسر و یا فرزندان خود باشید،

می توانید از طریق ویزای توریستی همراه اقدامات لازم را انجام دهید.

تنها مشکلی که در ارائه ی این نوع ویزا وجود دارد آن است که فرد باید به سفارت اتریش اثبات کند،

که به هیچ عنوان قصد ماندن در کشور اتریش برای مدتی بیش از مدت مشخص شده را ندارد.

برای اینکه شانس خود را افزایش دهید، می توانید از دعوت نامه ی رسمی از کشور اتریش استفاده کنید.

اخذ ویزای همراه اتریش، به روش های مختلفی امکان پذیر است که در رابطه با آن ها توضیحاتی ارائه شد.

بر خلاف بسیاری از کشورهای جهان، کشور اتریش با شرایط ساده تری ویزای همراه را صادر می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای همراه اتریش، می توانید به مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 



  1. diana گفت:

    besiar az mataalebe amooozande va khooobetoon mamnooonam

  2. مانی گفت:

    کاملا مفید و کاربردی بود

  3. بیژن مرتضوی گفت:

    فرزندان معلول که سن بالایی دارند و تحت تکفل پدر هستند، شامل عنوان همراه می شوند؟

  4. تبسم گفت:

    من همسرم برای اتریش با موسسه شما اقدام کرده و ای مقاله برای رفتن خودم خیلی کمکم کرد

  5. صبا صابری گفت:

    سلام و خسته نباشید

    لطفا شرایط ویزای کاری اتریش توضیح میدید؟
    ممنون از مطالب خوبتون

  6. مینا سمیعی گفت:

    چطور میشه شانس ویزای همراه همزمان رو افزایش داد؟

  7. sohrab گفت:

    نفر اصلی که بره ملحق شدن نفر همراه دیگه با خداست

  8. لیدا بهرامی گفت:

    ممنون اطلاعات کاملی داشت این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *