مهاجرت به کشور یونان

مهاجرت قاچاقی به یونان

مهاجرت قاچاقی به یونان

روش های زیادی برای مهاجرت به صورت قانونی به کشور یونان وجود دارد، اما یک روش غیر قانونی وجود دارد که مهاجرت قاچاقی به یونان می باشد. مهاجرت از طریق پناهندگی که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است، روشی غیر قانونی می باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به هیچ عنوان مهاجرت قاچاقی به یونان را به افراد پیشنهاد نمی کند. زیرا مهاجرت قاچاقی به این کشور با اعمال قوانین سختگیرانه جدید بسیار خطرناک بوده است. مشکلات زیادی برای متقاضی به همراه دارد. برای مطالعه بیشتر جهت آگاهی از روش های مهاجرت به این کشور می توانید دیگر مقالات سایت را مطالعه نمایید.

مهاجرت قاچاقی به یونان و شرایط این کشور

کشور یونان در جنوب شبه جزیره بالکان و جنوب شرقی قاره اروپا واقع شده است. این کشور از سمت شمال با کشور آلبانی، از قسمت جنوب و شرق با دریای مدیترانه، از غرب با دریای یونان هم مرز می باشد. کشوری که لغب مهد تمدن مغرب زمین را به خود اختصاص داده، یونان است. یونان کشوری به عنوان کشوری پیشرفته از سال 1981 به عضویت کشورهای اتحادیه اروپا در آمده است.

در این کشور حدود 6000 جزیره وجود دارد که در 227 جزیره آن مردم سکونت دارند. در این کشور رشد تولید ناخالص داخلی در بین بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سطح بالایی قرار گرفته است. یکی از منابع های عمده درآمد زایی در این کشور صنعت گردشگری می باشد. مساحت این کشور حدودا 132 هزار کیلومتر مربع می باشد. جمعیت این کشور حدودا 11 میلیون نفر می باشد.

در این بخش در خصوص راه قاچاقی یونان صحبت شده است.

بررسی مهاجرت قاچاقی به یونان

کشور یونان یکی از کشورهایی می باشد که تعداد زیادی از پناهجویان هر ساله به دلیل قرار گرفتن در مرز آبی با قاره های آسیا و آفریقا به آن مراجعه می کنند. طبق آمارهای انجام شده در اردوگاه های این کشور حدودا تعداد 60000 نفر پناهجو در این اردوگاه ها مستقر شده اند. وضعیت این اردوگاه ها در شرایط بسیار بد بوده در وضعیت نامطلوبی قرار دارد. در بعضی از اتاق های این اردوگاه ها تعداد زیادی از افراد با ملیت های مختلف کنار هم مستقر شده اند.

در خصوص مهاجرت به این کشور ابتدا می باید از وضیت رشد اقتصادی اطلاع یابید:

میزان رشد اقتصادی یونان

کنوانسیون پناهندگی کشور یونان

طبق قوانین وضع شده در کنوانسیون کشور ها باید حداقل شرایط را جهت برخورداری از حقوق نسبی برای پناهجویان فراهم نمایند. اما در سال های اخیر به دلیل افزایش پناهندگی به این کشور امکان فراهم آوردن این امکانات برای دولت یونان بسیار مشکل می باشد. بیشتر پناهجویان از کشورهای مثل سوریه و عراق به دلیل جنگ داخلی و همین طور از کشورهای سومالی، افغانستان، پاکستان، ایران و غیره می باشند. باید به این موضوع اشاره کرد که اگر درخواست فردی برای پناهندگی رد شود فرد از همین میزان حقوق کم نیز برخوردار نمی شود.

قانون دابلین در کشور یونان

طبق قانون دابلین در رابطه با پناهجویان اگر فردی در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی خود را ارائه دهد. سپس کشور خود را تغییر دهد به کشوری که درخواست پناهندگی ارائه داده است برگردانده می شود. مهاجرت قاچاقی به یونان می تواند برای فرد مشکلات زیادی چون امکانات کافی، نبود جای خواب مناسب، بهداشتی نبودن محل های نگهداری پناهجویان برای پناهندگان به وجود آورده است. جهت اطلاع از شرایط مهاجرت به این کشور مقاله مهاجرت به یونان را بررسی بفرمائید.

دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان

یکی از دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان به دست آوردن شرایط بهتر و ایده آل تر، کسب در آمد بیشتر و زندگی بهتر است. افراد به امید به دست آوردن اقامت دائم برخی از کشورها بدون دانشتن قوانین و مقررات برای اعطاء اقامت مهاجرت قاچاقی را انتخاب می کنند. ولی متقاضیان باید توجه داشته باشند که مهاجرت قاچاقی به یونان غیر قانونی بوده است. خطرات بسیاری را مثل اخراج از یونان، دستگیر شدن فرد، اعمال محدودیت برای فرد به همراه دارد. یکی دیگر از دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان به دلیل فقر و تنگ دستی می باشد. از دلایل دیگر می تواند به وجود جنگ اشاره کرد. مردم برخی از کشور ها به دلیل جنگ و ناامنی به سایر کشورها مهاجرت می کنند.

اغلب افراد به دلایل زیر اقدام به پناهندگی می کنند:

  • مذهبی
  • نژادی
  • عضو اتحادیه خاصی بودن
  • در خطر بودن جان و مال
  •  آزارهای جسمی و روانی
  • تهدید به مرگ

دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان

وضعیت پناهندگان در یونان

طبق آمار ها بیشتر مردان پناهجو در این کشور به دلیل دست یافتن به حقوقی به میزان 10€ (یورو) مجبور به تن فروشی شده اند. به دلیل رعایت نشدن حقوق پناهندگان در این کشور در بیشتر مواقع پناهجویان دست به اعتصاب و اعتراض می زنند. در برخی از کمپ های ینان پناهندگان برای به دست آوردن غذای روزانه کودکان خود را در ازای مبلغی ناچیز برای استفاده جنسی ساعتی می فروشند. برای مطالعه بیشتر می توانید به مقاله پناهندگی در یونان که توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نگارش شده است مراجعه کنید.

مشکلات مهاجرت غیر قانونی کشور یونان

افرادی که مهاجرت قاچاقی به یونان را انتخاب می کنند مشکلات و خطرها بسیاری برای آنها وجود دارد.

از جمله:

  • تحت تعقیب بودن
  • رد شدن درخواست پناهندگی و اخراج از کشور یونان
  • محل اسکان نامناسب
  • عدو دسترسی به خدمات
  • پناهجویان در بیشتر مواقع اجازه کار کردن را ندارند
  • عدم امکانات بهداشتی
  • عدم استفاده از مسائل آموزشی

درصد افراد خارجی که در کشور یونان زندگی می کنند به نسبت شهروندان این کشور 7.1% می باشد. جمعیت متشکل از نیروهای مهاجر و خارجی در این کشور 4 میلیون نفر می باشد.در سال های اخیر بسیاری از افراد پناهجو به دلایل سیاسی مهاجرت قاچاقی به یونان را انتخاب کرده اند. در سال 2015 به دلیل جنگ داخلی در سوریه تعداد زیادی از افراد از طریق راه های آبی وارد کشور یونان شده اند. حدود 860000 نفر از طریق راه های آبی خود را به این کشور رسانده اند که این تعداد در مقایسه با سال 2014 حدود 5% افزایش داشته است.بیشتر مهاجران که وارد کشور یونان می شوند شهروندان کشورهای سوریه و افقانستان می باشند.

طرق قانونی جهت مهاجرت به کشور یونان

در پایان پیشنهاد می شود متقاضیان از طریق راه های قانونی مثل :

  • مهاجرت از طریق تحصیل در یونان
  • مهاجرت از طریق کار
  • مهاجرت از طریق ثبت شرکت یا سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق تولد فرزند
  • مهاجرت از طریق ازدواج

مشاوران و وکلا مجرب در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارند تا شما را در این امر راهنمایی کرده و مشاوره های رایگان در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

سوالات متداول در باب مهاجرت قاچاقی به یونان

در این بخشش مفتخر به پاسخگویی سوالات متداول در باب مهاجرت قاچاقی به یونان می باشیم:

  • دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان چیست؟ یکی از دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان به دست آوردن شرایط بهتر و ایده آل تر، کسب در آمد بیشتر و زندگی بهتر است. افراد به امید به دست آوردن اقامت دائم برخی از کشورها بدون دانشتن قوانین و مقررات برای اعطاء اقامت مهاجرت قاچاقی را انتخاب می کنند. ولی متقاضیان باید توجه داشته باشند که مهاجرت قاچاقی به یونان غیر قانونی بوده است. خطرات بسیاری را مثل اخراج از یونان، دستگیر شدن فرد، اعمال محدودیت برای فرد به همراه دارد. یکی دیگر از دلایل مهاجرت قاچاقی به یونان به دلیل فقر و تنگ دستی می باشد.
  • مشکلات مهاجرت غیر قانونی کشور یونان چیست؟ تحت تعقیب بودن، رد شدن درخواست پناهندگی و اخراج از کشور یونان، محل اسکان نامناسب، عدو دسترسی به خدمات، پناهجویان در بیشتر مواقع اجازه کار کردن را ندارند، عدم امکانات بهداشتی و عدم استفاده از مسائل آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *