این مقاله در باب آگاهی از قوانین استرالیا برای متقاضیان علاقه مند به مهاجرت به این کشور نگارش شده است. قوانین استرالیا در رابطه با موضوعات مختلفی می باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت سعی دارد قوانین استرالیا را به طور مختصر در این مقاله بررسی نماید. تمامی افرادی که قصد مهاجرت در سال 2023 به کشور استرالیا را دارند باید از قوانین این کشور آگاه باشند. عدم آشنایی با قوانین استرالیا ممکن است خطراتی را برای فرد به همراه داشته باشد. افراد با آگاهی از قوانین می توانند به راحتی و با آگاهی کامل اقدامات لازم برای مهاجرت را انجام دهند.
قوانین استرالیا در داخل کشور
ساختار داخلی هر کشوری از لحاظ سیاسی و قانون گذاری به شیوه خاصی بنا نهاده شده است. ساختار حکومتی در این کشور به شکل زیر است: ملکه بریتانیا در راس قرار دارد، فرماندار کل و فرماندار ایالت ها در رده بعدی قرار گرفته اند، در رده بعدی پارلمان فدرال ها و پارلمان دولتی جای دارند. در این کشور مردم باید تمامی افرادی که در این رده ها قرار دارند را انتخاب نمایند. در استرالیا دولت فدرال از 3 جزء تشکیل شده است. قوانین این کشور بر اساس قوه قضاییه، قوه مقننه و قوه مجریه می باشد. در واقع می توان گفت وضع قوانین در این کشور توسط قوه مقننه انجام می شود. این نهاد تنها مرجعی است که صلاحیت دارد قوانین این کشور را وضع نماید.
قوانین استرالیا در امر مهاجرت
قوانین استرالیا در رابطه با مهاجرت افراد به این کشور قوانین مدونی است. متقاضیان برای ورود به این کشور باید این قوانین را رعایت نمایند. اگر افراد این قوانین را در هنگام ورود به این کشور رعایت نکنند، ورود غیر قانونی بوده و ممکن است افراد به ترک این کشور مجبور شوند.
قوانین و راه های مهاجرت در این کشور وضع شده است و جزو قوانین ثابت است:
- مهاجرت از طریق ازدواج در کشور استرالیا
- مهاجرت از طریق تولد فرزند و اعطا تابعیت در این کشور
- مهاجرت از طریق کار در استرالیا
- مهاجرت از طریق تحصیل در کشور استرالیا
- مهاجرت و کسب اقامت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری
تمامی روش هایی که به آن اشاره شد، جزو روش های مهاجرت به صورت قانونی است. در سال های اخیر برخی از افراد به دلایل متفاوتی تصمیم به مهاجرت از طریق روش های غیر قانونی به استرالیا گرفته اند. این روش از مهاجرت غیر قانونی بوده و مورد تایید نیست. خطرات جانی و مالی برای متقاضی به همراه دارد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه پناهندگی در کشور استرالیا اقداماتی انجام نمی دهد. این روش به هیچ وجه به افراد توصیه نمی شود. برای مطالعه بیشتر در این رابطه می توانید مقاله پناهندگی در استرالیا را مطالعه نمایید.
بررسی راه های مهاجرت طبق قوانین استرالیا
افرادی که قصد دارند اقامت استرالیا را از طریق ازدواج کسب نمایند باید شرایط زیر را درنظر بگیرند:
- ازدواج با یک تبعه استرالیایی یا شخص دارای اقامت دائم
- اثبات تمکن مالی طرف استرالیایی برای حمایت مالی از همسر خود در استرالیا
اعطا تابعیت به افراد در این کشور بر اساس سیستم خاک و سیستم خون می باشد. روش اخذ تابعیت با توجه به شرایط هر فرد متفاوت است:
- اگر فردی در این کشور متولد شود، می تواند تا قبل از سن 18 سالگی اقدامات لازم را اتجام داده و تابعیت این کشور را دریافت نماید.
- فرزندان افرادی با تابعیت کشور استرالیا، بعد از تولد تابعیت این کشور را دریافت می نمایند.
مطالعه مقاله تولد فرزند در استرالیا به افراد برای آگاهی بیشتر در این رابطه کمک می کند. یکی از راه های مهاجرت به این کشور تحصیل در دانشگاه های این کشور می باشد. متقاضیان بعد از فارغ التحصیل شدن می توانند در زمینه رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند. در این حالت می توانند ویزا تحصیلی خود را به ویزا کاری تبدیل کرده و اقامت این کشور را دریافت نمایند.
قوانین استرالیا در بحث ازدواج
طبق قوانین استرالیا افراد زیر 16 سال اجازه ازدواج در این کشور را ندارند. حتی اگر والدین از این موضوع آگاه باشند و اجازه ازدواج به فرزند را بدهند باز هم فرد اجازه ازدواج ندارد. افرادی با رده سنی 16 تا 18 سال نیز فقط با اجازه پدر و مادر خود اجازه ازدواج در این کشور را دارند. بدین منظور والدین باید نامه رسمی و قانونی را امضاء نمایند. افرادی که سن آنها بیشتر از 18 سال باشد بدون در نظر گرفتن قوانین برای این موضوع می توانند با هر شخصی و بدون اجازه پدر و مادر خود ازدواج کنند. افرادی که بعد از ازدواج مورد اذیت و آزار قرار می گیرند می توانند قبل از اقدام به جدایی و شکایت با مشاوران در این رابطه مشورت نمایند.
قوانین استرالیا در بحث راهنمایی و رانندگی
یکی از قوانین استرالیا قوانین راهنمایی و رانندگی در این کشور می باشد، در این کشور سنی برای اخذ گواهی نامه رانندگی در نظر گرفته نشده است. هر ایالت در این کشور سن قانونی برای دریافت گواهی نامه را وضع می کند. سن قانونی برای دریافت گواهی نامه در ایالت های مختلف بین سن 16 تا 18 می باشد. طبق قوانین این کشور افرادی که به تازگی گواهی نامه خود را دریافت کرده اند نمی توانند به تنهایی به رانندگی بپردازند و باید فردی ماهر در زمینه رانندگی همراه با فرد باشد. اگر هر یک از سرنشینان ماشین کمربند ایمنی خود را نبندند جریمه خواهند شد. همچنین در جاده های این کشور سبقت از چپ ممنون می باشد.
قوانین استرالیا در حقوق کودکان
در این کشور به حقوق انسان ها به خصوص حقوق کودکان توجه بسیار زیادی می شود. طبق قوانین استرالیا کودکان نباید تحت هیچ شرایطی مورد تهدید، آزار و اذیت، آزار های جنسی، کتک و ضرب و شتم بدنی قرار گیرند. کتک زدن و آزار و اذیت حتی نباید در مدارس و مکان های عمومی صورت گیرد و آزار و اذیت کودکان در مدارس این کشور جرم محسوب می شود.
برخی از نهاد ها و سازمان ها در کشور استرالیا وظیقه دارند در صورت آزار و اذیت کودکی، فرزند را تحت حمایت خود قرار دهند. و از کودک محافظت نمایند. همچنین مردمی که از آزار و اذیت و یا ضرب و شتم کودکی مطلع می شوند باید به پلیس این کشور موضوع را گزارش دهند. در این مقاله سعی شد اطلاعات مختصری در رابطه با قوانین استرالیا در اختیار افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند قرار داده شود. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارد تا متقاضیان را در رابطه با مهاجرت به استرالیا و انتخاب بهترین راه برای مهاجرت راهنمایی نماید.