مهاجرت به فیلیپین

درباره فیلیپین

اطلاعات کلی درباره فیلیپین

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله مفتخر به در اختیار گذاشتن اطلاعاتی درباره فیلیپین می باشد که نباید از آن غافل شد. فیلیپین یکی از کشورهای مطرح آسیای شرقی است و این کشور با توجه به پیشرفت و توسعه اقتصادی مورد توجه بسیاری از مهاجرین قرار گرفته است. این کشور همچنین یکی از کشورهای توریستی شرق آسیاست، چرا که دارای مناظر طبیعی دست نخورده، سواحل بسیار و جزایر خالی از سکنه است.

تسلط مردم این کشور به زبان انگلیسی این کشور را به مکانی محبوب برای مهاجرت تبدیل کرده است. مهاجرین قبل از مهاجرت به این کشور با شناخت کافی درباره فیلیپین می توانند به این کشور مهاجرت کنند و از زندگی در این کشور لذت ببرند. فیلیپین از جمله کشورهای واقع در آسیا بوده است که نرخ رشد سریعی را در سال های اخیر تجربه کرده است و محل محبوبی برای مهاجرت کاری می باشد.

اطلاعات کلی درباره فیلیپین

فیلیپین یک کشور فوق العاده متنوع از نظر زبان، مذهب، قومیت و همچنین جغرافیا است. گروه های قومی و مذهبی مختلفی در سراسر کشور وجود دارد. فیلیپین بیش از 3 قرن مستعمره اسپانیا بوده و با نام پادشاه اسپانیایی قرن شانزدهم به نام فیلیپ نامگذاری شده است. این کشور در اوایل قرن 20 توسط ایالات متحده پس از یك شورش طولانی در برابر حكومت مادرید به دست گرفته شد. تاثیرات اسپانیایی ها و آمریکایی ها به ویژه از نظر زبان، دین و دولت در این کشور از آن موقع تاکنون قابل مشاهده است. فیلیپین در سال 1946 مستقل شد و به نام جمهوری فیلیپین تغییر نام پیدا کرد.

قانون اساسی این کشور به سبک ایالات متحده نوشته شد. فیلیپین با جمعیت 110 میلیون نفری اش، سیزدهمین کشور پرجمعیت جهان است. پایتخت این کشور مانیل است، کلانشهری که در آن 13 میلیون نفر زندگی می کنند. مانیل از متراکم ترین شهرهای جهان است و تقریبا 43000 نفر در هر مایل مربع در آن زندگی می کنند. در باب این کشور، موارد زیر حائز اهمیت است:

پارامترشرح
نام کشورجمهوری فیلیپین
جمعیت110 میلیون نفر
زبان رسمیفیلیپینی و انگلیسی
دینمسیحی، اسلام و …
پایتختمانیل
واحد پولپزو (PHP)
شهرهای مهممانیل، کوئزون، داوائو، سبو

درباره جغرافیای فیلیپین

فیلیپین یکی از بزرگترین کشورهای مجمع الجزایر در جهان است. این کشور در جنوب شرقی آسیا در اقیانوس آرام غربی واقع شده است. جزایر آن به 3 منطقه اصلی جغرافیایی طبقه بندی می شوند که لوزون، ویسایاس و میندانائو نام دارند. فیلیپین به دلیل ماهیت مجمع الجزایری خود، از نظر فرهنگی متنوع است. فیلیپین از زمین های کوهستانی، جنگل های متراکم، دشت ها و مناطق ساحلی تشکیل شده است و از نظر تنوع زیستی غنی است. این کشور به عنوان یکی از کشورهای بزرگ تنوع زیستی در جهان با درصد بالایی از گیاهان و جانوران شناخته شده است. فیلیپین از غرب با دریای چین جنوبی، در شرق با اقیانوس آرام، در جنوب با دریاهای سولو و کلبز و در شمال با کانال باشی محدود شده است. موقعیت استراتژیک جغرافیای آن فیلیپین را در چهارراه خطوط مسافرتی بین المللی قرار داده است.

درباره آب و هوای فیلیپین

آب و هوا در فیلیپین گرمسیری و یکنواخت است. این کشور دارای دمای میانگین سالانه 26.5 درجه سانتیگراد (79.7 درجه فارنهایت) است. می گرم ترین ماه سال است، در حالی که ژانویه (January) سردترین ماه است. باران های موسمی موسوم به “هتاگات” از ماه می (May) تا اکتبر (October) می بارد و از طوفان های مکرر برخوردار است. مارس تا می، خشک است و دسامبر (December) تا فوریه (February) نیز سردترین بخش سال در فیلیپین است. فیلیپین معمولا با بارش های فراوان و وزش باد شدید همراه است. 3 فصل برجسته در این کشور وجود دارد:

ماه های سالاقلیم آب و هوایی
ماه های ژوئن (June) تا اکتبر (October)مرطوب تا بارانی
ماه های دسامبر (December) تا فوریه (February)سرد و خشک
ماه های مارس (March) تا می (May)گرم و خشک

درباره تاریخ فیلیپین

فیلیپین دارای تاریخچه ای غنی است که تاثیرات آسیایی، اروپایی و آمریکایی را در هم می آمیزد. این کشور قبل از استعمار اسپانیا در سال 1521، دارای فرهنگ غنی بودند و با کشورهای همسایه تجارت می کردند. در سال 1898، پس از 350 سال و 300 شورش، فیلیپینی ها با رهبرانی چون خوزه ریزال و امیلیو آگوینالدو، موفق به پیروزی در استقلال خود شدند. در سال 1898 فیلیپین اولین و تنها مستعمره ایالات متحده شد.

پس از جنگ فیلیپین و آمریکا، ایالات متحده آموزش گسترده ای را به این جزایر آورد. فیلیپینی ها در طول جنگ جهانی دوم در کنار آمریکایی ها جنگیدند، خصوصا در نبرد معروف باتان و کورگریدور که پیشرفت ژاپن را به تاخیر انداختند و استرالیا را نجات دادند. آنها سپس از سال 1941 تا 1945 علیه چینی ها جنگ های چریکی انجام دادند. فیلیپین استقلال خود را در سال 1946 دوباره بدست آورد. فیلیپینی ها مردم آزادیخواه هستند ،و دو انقلاب مسالمت آمیز و بی خون را علیه رژیم های فاسد انجام داده اند.

درباره پایتخت فیلیپین

شهر مانیل (Manila) پایتخت این کشور است که حدود 3 میلیون در خود شهر و 13 میلیون نفر در حومه خود جمعیت دارد. مانیل محل مدیریت و مرکز تجارت و صنعت، فرهنگ، هنر و آموزش فیلیپین است. مانیل همچنین بزرگترین و مهمترین شهر فیلیپین است. همچنین یکی از دوست داشتنی ترین و مهیج ترین شهرهای آسیا است. شهر مانیل با سایر شهرها و شهرداری های بزرگ ترکیب شده است تا آنچه را که امروزه به عنوان مترو مانیل شناخته می شود، تشکیل دهد و مساحت آن 60 کیلومتر مربع باشد.

مانیل به مدت 4 قرن شهر اصلی فیلیپین بوده و مرکز توسعه صنعتی آن و همچنین بندر بین المللی است. این شهر در یکی از بهترین بندرگاه های منطقه اقیانوس آرام واقع شده است و در حدود 1100 کیلومتری جنوب شرقی هنگ کنگ قرار دارد. این شهر از زمان نابودی در جنگ جهانی دوم بازسازی شد و دستخوش توسعه سریع اقتصادی شده است. البته این شهر با مشکلات آلودگی، ترافیک و جمعیت زیاد روبرو است.

درباره تاریخ فیلیپین

مردمان و زبان فیلیپین

زبانهای رسمی مردم فیلیپین، فیلیپینی (که به زبان تاگالوگ معروف است) و انگلیسی است. در فیلیپین بیش از 180 زبان و گویش مختلف صحبت می شود. زبان های متداول شامل تاگالیایی (26 میلیون)، سمبوئی (21 میلیون)، ایلوکانو (7،8 میلیون)، جیمیاسی یا ایلونگو (7 میلیون) و بسیاری دیگر است. فیلیپینی ها عمدتا از تبار مالایی هستند، غالبا با اجداد چینی و گاه آمریکایی یا اسپانیایی می باشند. بسیاری از فیلیپین ها به دلیل یک حکم اسپانیایی در قرن نوزدهم که نام آنها را به استفاده از نام خانوادگی اسپانیایی یا نام خانوادگی ملزم کرده است نام اسپانیایی دارند. دین اکثریت کشور کاتولیک رومی است و %81 از مردم فیلیپین خود را کاتولیک معرفی می کنند.

مذاهب دیگر شامل پروتستان (10.7%)، مسلمانان (5.5%)، سایر فرقه های مسیحی (4.5%) هستند. تقریبا %1 درصد از فیلیپینی ها هندو و %1 درصد دیگر بودایی هستند. جمعیت مسلمان بیشتر در استان های جنوبی میندانائو، پالاوان و مجمع الجزایر سولو زندگی می کنند که گاه به آن منطقه مورو گفته می شود. آنها عمدتا شفیعی، فرقه ای از سنی ها هستند.

اقتصاد فیلیپین

فیلیپین یکی از پویا ترین اقتصادهای منطقه شرق آسیا و اقیانوس آرام است. با افزایش شهرنشین ، یک طبقه متوسط ​​رو به رشد، و جمعیتی بزرگ و جوان، پویایی اقتصادی فیلیپین ریشه در تقاضای مصرف کننده قوی دارد که توسط یک بازار کار پر جنب و جوش قدرتمند حمایت می شود. فعالیت های تجاری با عملکرد قابل توجه در بخش خدمات از جمله فرایند های تجارت خارجی، املاک و مستغلات و صنایع مالی و بیمه بسیار گسترده است.

اصول اقتصادی خوب و نیروی کار رقابتی در سطح جهانی شناخته شده و تقویت کننده رشد است. این کشور با داشتن میانگین رشد سالانه 6.4% بین سال های 2010-2023 از رشد اقتصادی قابل توجهی برخوردار بوده است. در سال های اخیر، اقتصاد فیلیپین در زمینه تحقق رشد فراگیر پیشرفت کرده است که این امر نشانگر کاهش نرخ فقر و ضریب جینی در آن است.

درباره جمعیت و سیاست فیلیپین

فیلیپین بیش از 110 میلیون نفر جمعیت دارد و با رشد سالانه حدود 2% ، یکی از پرجمعیت ترین و سریعترین کشورهای در حال رشد روی زمین است. ساکنان اصلی فیلیپین، نگریتو ، حدود 15000 نفر را تشکیل می دهند که شامل 25 قبیله پراکنده در جزایر هستند. براساس سرشماری اخیر اکثر فیلیپینی ها از گروه های مختلف مالائو-پلینزی تشکیل شده اند، از جمله تاگالوگ (28%)، سوبو (13%)، ایلوکانو (9%)، ایلونگو (7.5%) و غیره می باشند.

سیستم سیاسی فیلیپین شامل ریاست جمهوری و حکومت دموکراتیک با یک سیستم چند حزبی است. رئیس جمهور، رئیس دولت و ایالات و فرمانده رئیس نیروهای مسلح است. رئیس جمهور فیلیپین با رای مستقیم مردم برای مدت 6 سال انتخاب می شود. او ممکن است فقط برای یک دوره خدمت کند و واجد شرایط انتخاب مجدد نباشد. دومین مقام عالی معاون رئیس جمهور است. قوه مقننه فیلیپین یک کنگره دو مجلسی است که از یک مجلس سنا و یک مجلس نمایندگان تشکیل شده است.

حقایقی درباره فیلیپین

در این کشور به حقایقی درباره فیلیپین پرداخته می گردد:

  • کل مساحت خاکی فیلیپین از جزایر ساخته شده است و آن را به دومین مجمع الجزایر بزرگ جهان تبدیل کرده است.
  • در حقیقت، فیلیپین تقریبا 7،500 جزیره دارد که فقط 2،000 از آنها سکونت دارند و نزدیک به 5.000 مورد هنوز هم در نقشه های جهانی بی نام هستند.
  • حدود 175 زبان در فیلیپین صحبت می شود، که 171 زبان آن را “زنده” می دانند.
  • حدود 11% از جمعیت فیلیپین در خارج از کشور کار می کنند. در حقیقت، فیلیپین با تأمین حدود 25% از کل پرستاران خارج از کشور، بهترین تامین کننده پرستاران در جهان است.
  • فیلیپین بیش از هر کشور دنیا نارگیل تولید و صادر می کند و سالانه حدود 19.5 میلیون تن میوه (موسوم به “بوکو”) صادر می کند.
  • در حالی که بیشتر همسایگان آسیای جنوب شرقی فیلیپین بودیسم را به عنوان مذهب اصلی انتخاب می کنند، فیلیپین تنها کشور آسیایی است که عمدتا مسیحی هستند.
  • کوه پیناتوبو چنان ابر آتشفشانی بزرگی را به جو فرستاد که باعث شد دو سال مه اسید سولفوریک را در سرتاسر جهان ایجاد کند و باعث شود دمای جهانی یک درجه فارنهایت پایین بیاید! به طرز عجیبی، این فوران حداقل 847 نفر را کشته، 184 زخمی بر جای گذاشت و بیش از 1 میلیون نفر را نیز بی خانمان کرد.
  • مانیل، پایتخت فیلیپین، به عنوان شهری با بیشترین تراکم جمعیت در جهان شناخته می شود.
  • فیلیپینی ها خونگرم و خوشحال هستند. در حقیقت، فیلیپین یکی از خوشبخت ترین کشورهای جهان است که در رده های بالای فهرست شاخص گالوپ قرار دارند.

امیدواریم در این مقاله که توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت منتشر شده اطلاعات کافی درباره فیلیپین را بدست آورده باشید. جهت بررسی مهاجرت به چین و مهاجرت به سنگاپور نیز می توانید مقالات ارائه شده را مطالعه کنید.

 

 

 

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *